עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by leoleo,

האם למישהו יש cowon z2?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  2. היי כולם, אני עכשיו בארצות הברית , ורוצה לקנות בשעה טובה מכשיר חדש וקצת מתלבט, ואשמח לקבל את חוות דעתכם לטובה ולרעה יתרונות וחסרונות של NEXUS S שייצא ב 16 לדצמבר או NOKIA N8 כמה שאלות מנחות: 1 האם לשתי המכשירים יש GPS פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש את השירות הנל מהחברה הסלולרית בארץ? 2 האם בנוקיה המדובר אפשר לחבר אוזניות רגילות או רק מה שמגיע עם המכשיר ? ובמידה ואי אפשר לחבר אוזניות רגילות עם כניסת 3.5 ממ האם יש מתאם ? 3 האם המכשירים הנל יכולים להריץ סרטי DIVX AVI בלי לעשות המרה? - באייפון צריך המרה דרך האייטיונס... האם באלו זה רק לגרור ולעשות פליי או שגם צריך המרה? 4 איך הזמן סוללה של המכשירים מהסוג הזה? האם נתוני היצרן תואמים את המציאות ? 5 אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו את הנ…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. משהו טוב ויציב שיעשה ת'עבודה , לא מכיר את העולם הזה של הנגנים

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by yoav1000,

אני מעונין לקנות נגן PMP האם ללכת על Cowon A2 או Archos 604? האם המצלמה DSC-H1 נתמכת באחד מהנגנים? מה מגיע עם כל נגן? האם הם תומכים בעברית? האם יש להם רמקול? האם האוזניות שלהם איכותיות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eranmor,

עד 200$ מחשש ייתפס במכס הדרישות הן סטנדרטיות, עם חשיבות לזמן סוללה, מצלמה סבירה עם פלאש, ומסך 4.5" לפחות שמסוגל להריץ משחקים פשוטים בלי להיתקע מה מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כרגע המכשיר לא תומך בעברית, אבל במידה ואגלוש באתרים בעברית, השפה תוצג כמו שצריך או כג'בריש? מה לגבי הודעות בעברית אפשר לקרוא אותן? יש אפשרות להתקין עברית או לחילופין מקלדת בעברית בשביל לכתוב הודעה למשל? אני לא מבין למה נוקיה ממתינה כל כך הרבה זמן בשביל לעברת אותו, לפי מה שקראתי רק בעוד 6 חודשים הוא יגיע רשמית לאארץ, זה פשוט לא חכם.(בלשון המעטה.) יש מישהו כאן בפורום עם מכשיר שכזה?

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. ציוץ טרי בטוויטר מצהיר על כך שסמסונג תנצל סוף כל סוף את מלוא יכולות ייצור השבבים שלה במסגרת הפאבלט העתידי לכתבה

8. המותג של הענקית הסינית שמיועד לניסויים טכנולוגיים נועזים חוזר לחיים לאחר הפוגה של שנתיים וחצי - עם גוף קרמי וטעינה של עד 80 אחוזים בתוך עשר דקותלכתבה

9. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איפה אפשר לקנות מעמד לקטנוע שלי (עדיפות לקליפס שיתפוס את המשקף), וכמה זה עולה? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AtR,

היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אחרי שנתיים של מיזם פיתוח מצלמות משותף עם OnePlus, נראה כי מותג נוסף שנמצא בבעלות חברת BBK Electronics יבצע מהלך משותף דומה בתקווה לשדר יוקרה גדולה יותר במוצרי הדגל לכתבה

12. Started by jacob300,

שלום שאלה לגבי המכשיר Samsung Galaxy S - Android האם יש בו את הפוקנציה של מענה שיחה אוטומטי ללא לחיצת כפתור בזמן שהוא מחובר לדיבורית רכב בלוטוט ? למי מבינכם שיש את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by mmalia,

-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. מגרעת קדמית עגולה וקטנה וגם מערך צילום אחורי מאסיבי שמסודר בריבוע - הדגם החדש של הסינית המובילה כבר כמעט מוכן לקרוא תיגר על ה-Note 9 לכתבה

15. Started by Dan Moran Gritz,

היי אני מחפש תוכנה פשוטה שיהיה אפשר להתקין אותה על הנייד של הילד ולראות את התכתבות ה WhatsApp בזמן אמת או אם לא אפליקציה איזשהי דרך פשוטה לעשות את זה תודה

16. בחברת הענק הודיעו רשמית על הפסקת התמיכה ב-Windows Phone על כל סוגיה וגרסאותיה - במקביל לדיווחים על ירידה לנתח שוק מינימלי ומצחיק במיוחד לכתבה

17. מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. Started by עוד מישהו,

אז ככה, התחדשתי במכשיר HTC 8X אתמול ו... אין אפליקציות! כאילו יש אבל לא מספיק. כרגע מה שהכי חסר לי זה WAZE ו TUNEIN (אני יודע שWAZE אמור לצאת ברבעון השני של 2013) מלבד זה המכשיר דיי מגניב וקליל... רק נראה לי שהסוללה לא הכי חזקה שיש... בכל מקרה יש פה אנשים עם WP8 ויכולים לתרום בנושא? כמו אפליקציות או פריצות למינהם למכשיר... נ.ב. סתם למי שתוהה. יש משולש מעצבן בשורה למעלה איפה שנמצאת החווי של הסוללה והשעון שבעצם מראה שאני נמצא על ROAMING (אני בגולן טלקום) מקווה שימצאו אפליקציה שתסתיר את זה כי זה דיי מעצבן בעין וכמו כן הכפתורים הפיזיים דיי שקועים במכשיר, אז דיי קשה לזהות אותם.

19. ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חבר שלי העביר לי אייפון 3GS פרוץ עם מסך שבור תיקנתי את המסך והכל עבד טוב.. רציתי למחוק את כל הדברים ואפלקציות שהיו שם ולהתקין דברים חדשים אז עשיתי פורמט דרך המכשיר ועכשיו כשאני מדליק את המכשיר הוא נתקע לי על הלוגו של אפל אני לא יכול לכבות את המכשיר רק כשנגמר החשמל ואני והמכשיר לא מוזוהה באייטונס אז אני לא מצליח לעשות ריסטור. מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי של חברת HTC שמגיע עם מערכת הפעלה ANDROID, אחד מהשימושים העיקריים שלי (חוץ משיחות כמובן), הואע שימוש ב-GPS (מובנה במכשיר), אני מנסה לברר האם המערכת הזאת תומכת בתוכנות ניווט (IGO, דסטינטור או כל תוכנה נורמאלית אחרת שעוזרת לנווט בדרכים - לא בעזרת השירות של סלקום או אורנג'), יש למישהו נסיון עם מערכת ההפעלה הזאת? היא תומכת בתוכנות המוכרות בשוק היום? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by itsik1231995,

אני מחפש אנרואיד 4.1 ל SGS2 שלי אפשר לקבל המלצות על מערכות יציבות וטובות ? ומדריך איך עושים את ההתקנה והכול .... תודה

24. Started by vista,

שלום יש לי טאבלט של אסוס (MeMO Pad 7 ME170CX), והמטרה לשמה קניתי אותו היא ניהול ספריית מוזיקה והשמעה למערכת סאונד. הבעייה היא שברגע שאני שם הרבה מוזיקה בטאבלט, הוא נתקע! שמתי למשל כ 10GB של שירים, והאפליקציות מוזיקה התחילו לעבוד לאט ולהתקע, או לתת שגיאות של "אי אפשר לנגן את השיר הזה". חשבתי אולי להחליף למערכת הפעלה אחרת, אולי למשהו יעודי למוזיקה... יש דבר כזה? (כרגע יש אנדרואיד 3.4.43, בילד של אסוס MeMo_Pad)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Virus x,

ערב טוב! האם יש איזה שהיא מערכת הפעלה למחשב כף יד שתהפןך אותו למחשב רגיל או הכי קרוב לזה?? או דרך כלשהי להתקין LINUX\WINDOWS??

• 5 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.