עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bluemail,

יש המלצות ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ben N,

דבר ראשון, אני מצטער אם פתחתי את הת'רד במקום הלא נכון. לא הייתי פעיל פה בפורום כבר הרבה מאוד זמן ואני לא ממש יודע איפה המקום הכי מתאים לזה (גם אחרי שקראתי את הכללים). קיימת תוכנה או משהו אוטומטי כלשהו להכניס Lyrics של שירים לאייפון?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, התקנתי את הרום המקורי של סמסונג שהודלף (לפי הפירסומים באתר) בגרסת 4.1.2 שמתי לב כי הסוללה נגמרת מהר יותר באופן משמעותי ביחס לגירסה הקודמת שהיתה לי 4.0.4. למישהו יש פתרון? תודה, אלדד כהן

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. כנסו לדף הפייסבוק ותעשו לייק: https://www.facebook.com/SmartphonesCustoms

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by player_1,

בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  6. דגם הביניים של מותג השואבים הרובוטיים ILIFE מוצע כעת למכירה בעלות מוזלת לכתבה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by lev-27,

סמסונג שחררו עדכון 4.1.2 עם הרבה פיצ'רים מגניבים. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_gets_android_412_update-news-5188.php כשאני מסכרן את הנוט עם Kies, התוכנה אומרת שיש לי את הגרסה החדשה ביותר. מה אני עושה לא נכון? כיצד מעדכנים? יש לי גרסה בינלאומית פתוחה שנרכשה מ-Handtec.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ag43,

מתוך הפוסט הראשי של קרנל הפרסוס בXDA:

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היצרנית הקוריאנית סוף סוף עושה את הצעד המתבקש ותשלב הגנה מפני מים ואבק במכשיר הדגל החדש שלה לכתבה

11. שלום לכולם, יש לי כרגע אייפון 3g 8GB ויש לי אפשרות לקבל מהעבודה טלפון משלל המכשירים שאורנג' מציעים ללקוחות עסקיים. אני אוהב את האייפון ולא יותר מידי חופר במערכת אבל באופן כללי הרעיון של אנדרויד נשמע טוב יותר. דבר אחד שחשוב לי זה שתהיה מצלמה כמה שיותר טובה. המחיר לא רלוונטי. ממה שראיתי האפשרויות הן, בין השאר: Samsung Galaxy SIII i9300 Apple iPhone 5 HTC One X ועוד רבים וטובים... להלן לינק: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/?key=8094 אשמח לשמוע את דעותיכם. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by afik567,

שלום, אני מעוניין להחליף את הLG G2 בטלפון חדש עד 1200 ש"ח. חשוב לי שגודל המסך יהיה לפחות 5.3. אני מתלבט בין XIAOMI NOTE 4X לבין MEIZU MX6. פירטתי פה את ההבדלים: יתרונות ל4X: חריץ להרחבת זיכרון מסך IPS יצא ב2017, שנה אחרי. רדיו סוללה גדולה יותר בכ-1000 mAh IR גרסת בלוטות' 4.2 מול 4.1. OTG יש מגירת אפליקציות ניתן לשנות עוצמת שמע לדברים אחרים חוץ ממה שמופעל עכשיו(ניתן לשנות עוצמה למדיה, שיחה, התראות....) ובMX6 ניתן רק למה שמופעל עכשיו. יתרונות לMX6: Gorilla Glass 4 USB C טביעת האצבע בכפתור הבית ולא מאחור שניהם לא כוללים NFC. בממשק הMX6 העלימו ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by maorbarazani,

שלום לכולם, מצאתי את הפוסט הזה באתר http://hwzone.co.il/gadgets/news/140823 שמציע אנדרואיד 4.2.1 לגלקסי 3, במה שנראה כמו גרסה רשמית מודלפת.. מישהו התקין את זה ויכול לוודא שזה עובד? מה החסרונות של התקנה כזו? הסכנות? קיבלתי את הטלפון אתמול ומעולם לא היה לי אנדרואיד- ככה שאני לא יודע כלום. מאור.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  14. ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מכשיר ה-Meizu 15 מאמץ את טרנד הפאנלים המוארכים עם השוליים המקוצצים, ולוקח אותו לנקודת קיצון לכתבה

16. קיבלתי טאבלט CROWN CR97A190-T כשאני מחבר אותו למחשב בUSB אין כלום מצד המחשב - אפילו לא צליל. גם בטאבלט לא מתרחש שום דבר. ניסיתי ריסטארט, חור יואסבי אחר (מקדימה מאחורה), חיפשתי בהגדרות, כלום לא עזר

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by sagi_10,

שלום אני יכול להשיג כל סלולרי מרשת פלאפון ב-70% הנחה.. כי יש לנו עסק וזה חבילה עיסקית.... תמליצו לי על הפלאפון הכי טוב שיש מרשת פלאפון הדברים שחשובים לי: 1)MP3 2)אפשרות הרחבה 3)שיהיה בעל מצלמה איכותית 4)רצוי דור 3 אבל לא חובה 5)שלא יהיה גדול מדי...אבל גם לא עכבר קטן... תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. הרצועה נפתחה והשעון נפל והמסך נשבר. הלכתי לאייסטור והם שלחו את השעון לc.data. סי דטה יצרו איתי קשר ואמרו שהם לא מתקנים מסך שבור והציעו לקנות שעון חדש במחיר מוזל(1400). אמרתי שהמחיר הזה גם ככה יירד כשייצאו השעונים החדשים(סדרה 4) אז אני אחכה עם זה שבועיים. אז כרגע הם שומרים אותו אצלם. בדקתי עכשיו באייבורי, ושעון כמו שהיה לי עולה פחות מ1400 שקל, נראה לי שבסי דטה מנסים לעבוד עלי ולמכור לי שעון חדש במחיר רגיל. ולהוסיף את זה שאם אני לא אקנה מהם אז אני אצטרך לשלם 200 שלים על השליחה והבדיקה אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי כבר עדיף לי לשלם את ה200 שקלים האלה לגמור מסי.דטה ולקנות חדש מסדרה 4 כשייצא או מסדרה 3 כמו שהיה לי.. זה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מי מכיר מניסיון? ורצוי קישורEBAY

21. שלום, אני מעוניין לקבל עצות בנוגע לטלפון הבא שלי. מסך: זה חשוב עבורי: מסך ללא blue pixel burn in (כל מסך שאינו LED אני מניח?) כי בלאי למסך לא מקובל עלי, ללא black clipping, ברזולוציה של לפחות 300 ppi ועדיפות ליותר. מעבד: snapdragon 600 ודומיו - לא חלש מזה. סוללה: ברת פירוק. אורך החיים לא ממש רלוונטי, יהיו לי כמה רזרבות. גודל: לא גדול יותר מהגלקסי S4, HTC One וכו'. חובה שיהיה micro sd slot. כמובן, שיהיה מופעל אנדרואיד. אני לא משחק בטלפון, אבל אני פותח הרבה טאבים בדפדפן במקביל ואני פשוט רוצה שלא יהיו תקיעות / מריחות למיניהן. חשבתי על ה S4 Active, נראה שהוא עומד בדרישות בצורה די טובה, אבל הבעיה שלי איתו היא שהוא די כבד (153 גרם), ויחד עם מגן יכול להיות שלא יהיה נוח ל…

22. Started by Kukishin,

האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורנג' עשו לנו תרגיל מלוכלך (אני אפרט על כך בפורום 'צרכנות' בהמשך) ועכשיו אני תקוע בלי קו. long story short - יש לי סים של אורנג' באייפון ואין לי קו ('אין קליטה') כאשר מסלקום כבר נותקתי ע"י אורנג'. הם אמורים לסדר את העניין מחר, אבל עד אז אין לי (או לאחי ואחותי) קו! מצד שני - לאבא שלי יש קו, יש לו מכשיר נוקיה שנקנה מחנות פרטית. האם האייפונים נעולים? האם אני יכול לשחרר את הנעילה הנ"ל?

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by roma4k,

ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.