גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות BLUETOOTH (עדיפות גדולה לשתי אוזניות אבל אם אין מה שאני מחפש במחיר שאני צריך אז אפשר גם אוזניה אחת) שתוכל להסתנכרן עם המחשב. שכל הסאונד של המחשב יישמע דרך האוזניות. לצורך העניין חשבתי להזמין מיני דונגל מDX שלא יתפוס לי הרבה מקום מאחורה ואני אוכל עדיין להצמיד את המארז לקיר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16229 ראיתי באינטרנט את המוטורולה HT820 - בזאפ אצל חלק מהמגיבים האוזניה עבדה מצוין עם המחשב אבל ראיתי שהרבה אנשים הסתבכו איתה והיא לא עבדה. בנוסף היא קצת חורגת מהתקציב שלי (עד בערך 150 שקל) אבל ראיתי אותה בEBAY בערך בסכום הזה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כן סוףסוף ארכוס שילבה תמיכה בקבצי תרגום בעברית, פשוט שמים סרט וקובץ תרגום לידו ועובד כמו חלום. לכל בעלי הנגן המעולה הזה יש קובץ FIRMWARE חדש באתר, כדאי מאד !
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולכם מכיוון שאיני מתמצא בשוק הפלאפונים מה חדש וכוד'... אבקש המלצה לפלפאון מכיוון שאני חייל אני צריך סוללה חזקה שהפלפאון יהיה חזק פיזי בעל מסך מגע ונגן MP3 טוב... מעדיף מתצורת נוקיה אין מה לעשות אני חושב שהם החברה הטובה ביותר בעולם לא אייפון ולא שמייפון אין לי מגבלת תקציב ואת הפלפאון אני אקבל מסלקום בחינם מכיוון שאני לקוח עיסקי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בבחירת פלאפון, יש לי אפשרות לבחור את אחד מהפלאפונים הנ"ל ואני לא יודע מה לקחת מה יותר שווה לקחת? נ.ב. עכשיו אני משתמש ב-Nokia 7250i ומאוד אהבתי אותו
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי אפשרות לקבל בקרוב את ה-N95 8G ורציתי לדעת איך הוא מתמודד עם המכשירים היותר חדשים בסדרה, בפרט ה-N85... הוא נחשב מיושן ביחס אליהם או שהוא עדיין מספק את הסחורה? שווה לחכות עד שה-N85 יגיע לסלקום או שההבדלים לא מהותיים? תודה אנשים...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה קניתי n85 ובאתי להתקין כמה משחקים אבל זה לא נותן לי זה כותב "לא ניתן להתקין" מישו יודע איזה תוכנה אני יוכל לשים בפלאפון כדי שכל המשחקים יעבדו! תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? ??? אני נוטה לטובת F480 כי יש יש עוד מעט את אומניה HD או HTC HD או IDUO של אריקסון.. אך הבעיה שאני לא יודע מתי יגיעו כבר לארץ לרשתות הסלולר או אפילו לפרטיים.. :s05:בואו אהיה יותר ברור: שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) א…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי באג מוזר כזה שכאשר אני מחשב את האיפון למטען usb יחד עם המתאם כלומר כמו הטענה דרך שקע ac לקיר המסך לא מגיע בכלל או מגיב למקומות לא נכונים וכאשר מנתקים אותו מהמטען הכל פועל כרגיל או לחלופין אם מטעינים מהמחשב הוא לא עושה כל בעיה וגם שמטעינים אותו בנוסף מהקיר הוא משמיע כל כמה דקות צפצוף מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התבצעה הפעלת עיברית באייפוד טאץ', במחשב אחר שהוא לא המחשב שלי, וזאת בגלל בעיית חומרה שהתעוררה אצלי, ושלא איפשרה לבצעה בו. עכשיו, לאחר שאני מתחבר לאיטונס, איני יכול לבצע העברת שירים ו/או סרטים (שירים הצלחתי....) לאייפוד, תוך כדי קבלת הודעה שאני צריך לבצע ריסרט למכשיר ולהתקין שוב הכול מחדש. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור זאת ללא התקנה מחדש?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה זה כל הפריצות האלה שיש באינטרנט? כל הCYDA האלה שאני שומע עליהם מה זה נותן בדיוק? זה מבטל אחריות?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
יש דבר כזה? יש לי WM 5
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי הנוקיה 6288 שלי הלך לעולמו אחרי 3 שנים של שימוש... אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של 1000 שקל (אפשר לעלות קצת, אולי ל1100)... חשוב לי פלאפון שיהיה קומפקטי ונוח, עם מקשים נוחים, ומצלמה איכותית עם פלאש טוב... זה כל מה שאני מחפש (עם עדיפות לסליידר אולי אבל זה לא ממש משנה).. אה ואני לא סובל מוטורולה או סמסונג... אני מחפש נוקיה או סוני אריקסון.. יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אחרי מחשבות רבות,חשבתי כבר שאם אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן לנוקיה 5800,עדיף שאני אתפשר ואלך על איזשהו אריקסון חשבתי על הW595,שהוא גם זול וגם נראה מצויין.מבחינה ביצועית איך הוא?המסך גדול?רואים טוב?שומעים טוב?יש משחקים כאלה נחמדים? איך הוא מבחינת מוזיקה?כמה גי'גה זיכרון אפשר להכניס עליו? ספרו עליו קצת תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האפשרי, במידה ויש לי דונגל סטנדרטי? (האוזניה המדוברת היא פלאנטרוניקס ויג'ר 510)
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי אייפון 2G הראתי לו והוא די התלהב, הוא צריך לגלישה באינטרנט בלחסל תזמן בעיקר, כי הוא הרבה בצבא אז החליט גם לשדרג השאלה אם המסך מגע מרגיש אותו דבר כמו האייפון שלי? התקציב שלו אלפיים שח ככה והאם משחקים וכו' יעבדו חלק בלי תקיעות? איזה מכשיר יותר חדשני מבחינת מעבד ומאיץ גרפי? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי אז יש לי פלאפון והוא לא דור 3 ואני רוצה לקנות את הפלאפון הזה SAMSUNG F480 דרך מישהו פרטי והשאלה שלי האם אפשר להעביר את הסים שלי שזה אומר את המספר וכל החבילה לפלאפון שאני רוצה לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-