עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by srulikg,

יש לי כרגע את הגלקסי S5 ואני רוצה להתחדש בגלקסי S9. מה דעתכם על המכשיר הזה? הייתם ממליצים עליו? היו ביקורות שליליות? תודה מראש.

2. ;D קצת תמונות, רשמים יבואו בהמשך אחרי שאני אסיים לטעון את הסוללה.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  3. הכירו את הדגמים העדכניים מבית לנובו, Archos ואמאזון בקטגוריה אשר מרגישה לעתים כאילו הזמן סביבה עצר מלכת לכתבה

4. מסך איכותי, מעטפת מתכתית, שבב Snapdragon יעיל ותג מחיר הגיוני הופכים את המוצר החדש של היצרנית הקוריאנית לרלוונטי במיוחד לכתבה

5. Started by liho,

שלום אני רוצה לקנות את אחד מ2 המכשירים האלה iAudio G3 2G -זה עולה לי 555 שקל iAudio U3 2GB - זה עולה לי 699 שקל בראשון אין עברית אבל יש 50 שעות בטריה,בטריה רגילה ניתנת להחלפה הוא קל והזה שהוא בלי צבע לא משמעותי . המכשיר השני תומך בעברית מלאה! יש לו צבע,הוא קל כמו הראשון,למכשיר זה יש בטריה שלא נתנת להחליף ונטענת רק דרך המחשב-חיסרון...ומספיקה ל20 שעות. המכשיר תומך גם בתמונות וסרטונים אבל זה לא משנה לי כל כך. אני קונה את המכשירים בשביל לרוץ איתם איזה מהם עדיף?ולמה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by nisha,

שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  7. שלום , אני לקראת נסיעה לחו"ל ואני רוצה לקנות סלולר חדש- אני מנצל את ההזדמנות להשתדרג לקראת הנסיעה שהיא לתקופה לא מוגבלת היות שאבי גר שם כך שאני צריך כמובן שיתאים בתדרים לחו"ל (במקרה שלי קנדה ) אני מאוד מתלבט האם לקנות בארץ או לקנות בחו"ל התקציב הוא 400$ (דולר אמריקאי)או 1600ש"ח בן המכשירים ששמתי עליהם עין הם : 1 )http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2106&idPhone1=2685 2)http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2496&idPhone1=2688 2.1) לא הבנתי מה ההבדל בין המכשירים http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2253&idPhone1=2496 3)HTC Touch Pro2http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php במידה ואני יכולים להמליץ על מכשיר חדש מולטימדיה - הנוכ…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by hichcock,

כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  9. מערכת ההפעלה של גוגל אמורה להצטרף לזו של מיקרוסופט ולאמץ את שבב הדגל המבטיח של קוואלקום לשנת 2018 לכתבה

10. טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/

11. שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by haimiko84,

שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-jolla-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by eshimshi,

רכשתי Asus A696 בארה"ב. באתר של ASUS יש עדכון קושחה בעברית. האם משהו ניסה את העידכון הזה? האם הוא מאפשר לכתוב בעברית בלי אחת מהתוכנות הישראליות (אירון וכדומה) :s05:

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. אני רוצה להרחיב 1GB לפלאפון אבל באורנג' אני לא יקנה כי הם סתם יקרים מישו מכיר חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר זול (באזור 120 ש"ח) נ.ב מה יותר טוב Transflas או microSD ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. המכשיר: Kyocera DuraForce E6560. מערכת הפעלה מותקנת: 5.1.1 מקלדת עברית הצלחתי להתקין ללא בעיה דרך תפריט ההגדרות. ניסיתי להחליף שפת מערכת אבל השפות היחידות שמופיעות לי הן אנגלית, ספרדית, סינית. למישהו יש מדריך עדכני איך אפשר לבצע התקנת עברית? ניסיתי בעזרת אפליקציות כמו more local, אבל הן לא מצליחות להתקין עברית באמת, רק חלקית ממש, וזה גם לא עובד טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. Started by avivkah,

אני צריכה טלפון אמין, הצרכים שלי הם כמובןשיחות וסמסים, אפליקציות מעטות - ווצאפ, ווייז, פייסבוק, פאנגו כמו כן חשוב מאד שתהיה לו מצלמה טובה כדי שאוכל להשתמש בה גם לצרכי עבודה. אני מחפשת טלפון לא יקר, המליצו לי על גלאקסי 3. יש לכם המלצות נוספות למשהו באותה רמה ויותר זול?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-zenfone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by DXT,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ. אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות: 1. ממשק נוח ואינטואיטיבי. 2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות. 3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית. 4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים. אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה. אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by hen1235,

אני מחפש נגן שישמש אותי בנסיעות הארוכות לבסיס. לכן אני צריך נגן עם סוללה שמסוגלת להחזיק משהו כמו 8 שעות של נגינה רצופה/צפייה בסרטים. חשוב שתהיה אפשרות לצפות בוידאו באיכות טובה. נפח גדול... בסביבות ה-20GB ויותר. עדיפות למכשיר לא גדול וכבד (כמובן שלא קטן מדי, כדי שיהיה נוח לצפות בסרטים), אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח מה שיש. אני אשמח גם להסבר על מהו ההבדל בין זיכרון מבוסס דיסק קשיח לבין זיכרון פנימי בנגן... את המכשיר אני מתכנן לקנות בחו"ל (ארה"ב), כרגע תמליצו לי על נגנים שבארץ עולים עד 1500 ש"ח עם הדרישות שציינתי.

23. Started by shimronfio,

היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by yonatan.mendelson,

עיבוד ממוחשב של מכשיר הדגל הבא מסמסונג מנסה לשכנע אותנו לצפות לשינויים חיצוניים מזעריים, ואילו דיווח עדכני מכוון להכרזה רשמית רק בסוף חודש פברואר 2018 לכתבה

25. אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.