עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/

2. הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה

3. הסמארטפון האולטרה-יוקרתי שהיה אמור להגיע אל חנויות ברחבי העולם כבר בשבוע הבא עשוי להתעכב בשל הדיווחים על מגוון בעיות טכניות - לפחות בחלק מהשווקים לכתבה

4. מערכת ההפעלה של גוגל אמורה להצטרף לזו של מיקרוסופט ולאמץ את שבב הדגל המבטיח של קוואלקום לשנת 2018 לכתבה

5. חברת הטכנולוגיה מחסלת רשמית את היצע הטאבלטים שלה שמבוססים על מערכת ההפעלה הניידת - לטובתה של מערכת ה-Chrome OS לכתבה

6. Started by irounet,

ברשותי מכשיר IPOD SHUFFLE שעבד נהדר, לאחרונה כאשר אני מחבר אותו למחשב באמצעות כבל ה USB אני מקבל את ההודעה שהמחשב של מזהה את רכיב ה USB שחובר ומנהל התקנים אני רואה תחת קטגוריית ה USB הודעה של UNKNOWEN DEVICE אני כבר אובד עצות ועל סף לזרוק את המכשיר אם הוא באמת פגום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by yuvalm2,

אבקש המלצה למכשיר GPS ייעודי לרכב. האם ניתן בד"כ לשדרג תוכנות ולהתקין תוכנות חדשות בקלות על המכשירים האלה? אילו תוכנות נחשבות למוצלחות?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. שלום , אני לקראת נסיעה לחו"ל ואני רוצה לקנות סלולר חדש- אני מנצל את ההזדמנות להשתדרג לקראת הנסיעה שהיא לתקופה לא מוגבלת היות שאבי גר שם כך שאני צריך כמובן שיתאים בתדרים לחו"ל (במקרה שלי קנדה ) אני מאוד מתלבט האם לקנות בארץ או לקנות בחו"ל התקציב הוא 400$ (דולר אמריקאי)או 1600ש"ח בן המכשירים ששמתי עליהם עין הם : 1 )http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2106&idPhone1=2685 2)http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2496&idPhone1=2688 2.1) לא הבנתי מה ההבדל בין המכשירים http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2253&idPhone1=2496 3)HTC Touch Pro2http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php במידה ואני יכולים להמליץ על מכשיר חדש מולטימדיה - הנוכ…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by yaloner,

אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי המזדקן שלי לLG Viewty(KU 990). אתמול, בחוכמתי כי רבה, איבדתי את הכבל USB שלו. הייתי בדוכן של "דינמיקה"(אני בסלקום) בקניון רמת אביב וביקשתי כבל חלופי, שלא היה בנמצא. השאלה שלי היא - איפה אני יכול למצוא כבל חלופי? כמובן שאני לא יכול סתם לקנות כבל MINI USB כי לViewty יש חיבור מיוחד. איזה כיף לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  11. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by AsD[eyal],

זה כולל מצלמה ונגן PMP ? איך המצלמה ? איך הנגן? הייתי יושב ומחפש ביקורות בגוגל אבל אין לי זמן בצורה מטורפת=/ :'(

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by b007,

האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by Sven,

לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…

16. Started by amblin1,

זקוק לעזרה רכשתי חוסם ניידים פופולארי ב DX אך לצערי הנ"ל לא עושה את העבודה רציתי לדעת אם יש המלצה למשהו זול שעובד למשל האם זה מתאים? http://www.focalprice.com/MX194S/Mobile_Phone_Signal_Shield_Blocker_Jammer_Black.html

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  17. התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. ;D קצת תמונות, רשמים יבואו בהמשך אחרי שאני אסיים לטעון את הסוללה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by e-d-a,

היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by roi200050,

טלפון עם שירים תמונות wifi בלי הרבה באגים

22. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  24. טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה. קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא. בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם. מוזר.... לקח לי כמה שניות לנתח את ה…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.