גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה SE750i או את ה NOKIA 6131. חיפשתי פלאפון שיש לו כרטיס זיכרון, ואלו היחידים במחיר נורמלי שמצאתי עם כרטיס זיכרון שהם לא דור שלישי. שאלה ראשונה אם מישהו מכיר פלאפונים אחרים באורנג' (או בכלל) שיש להם כרטיס זיכרו והם ןיותר זולים, אבל לא דור שלישי שאלה שנייה נובעת מזה שהפלאפונים עולים בערך 1500...אז החלטתי לחפש יש שנייה ומצאתי דברים זולים ב-500 עד 800 ש"ח. השאלה מה אני אמור לבדוק כשאני קונה שנייה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
-
האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר. הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הגרסה הנ"ל יצאה לפני חודש +- וכרגע רק המכשירים הסינים של החברה מקבלים באופן רשמי את הגרסה החדשה. הפיתוח הרשמי לשאר המכשירים בשוק ש-Xiaomi תמכה בהם עד כה צפוי להמשך עוד זמן רב לדעתי, ועל המכשירים הלא רשמיים/כאלה שננטשו בגרסה מסוימת בכלל אין על מה לדבר, עד עכשיו. מה שהם עשו זה לאגד פורטים שמפתחים לא רשמים עבדו עליהם על בסיס ה-v5, חילקו אותם בבטא סגורה למשך שבוע ואז שחררו אותם לציבור. שימו לב שהרומים לא 100% אבל אני מאמין שב-xda ידאגו לזה ניתן להוריד כאן en.miui.com/thread-2651-1-1.html
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב כף יד חדש , הדגם שהמליצו לי עליו הוא האסוס A639 , רציתי שתגידו לי אם זה המכשיר הכי טוב בשוק כרגע בטווח המחירים הזה. ושנית , האם מישהו יודע איפה הכי משתלם לי לקנות אותו... (אולי מישהו מכיר חנות טובה שלא מפורסמת בזאפ)... תודה רבה ויום נעים!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז מצאתי את הדבר הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14460 זה יעבוד עם SIM של סלקום?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אם יש לי אינטרנט חופשי במכשיר.. אני יכול להיכנס לאופציה הזאת מתי שאני רק רוצה בחינם? ובעצם הוא משמש כסוג של GPS?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך שכחתי את הקאבל USB שקיבלתי עם ה A2 בעבודה והייתי חייב להעביר אליו חומר מהמחשב בבית (טוב... חומר... שירים ...). בכל מקרה, מאחר שלא היה לי את הקאבל שקיבלתי בקופסא חיפשתי קאבל חלופי ומצאתי קאבל אחר עם כניסה תואמת. כשחיברתי את ה A2 לקאבל ואותם למחשב ה-A2 במקום להכנס למצב "USB" פשוט נדלק (דבר שהוא לא אמור לעשות...), והרחתי ריח של "שרוף" (מה שאח"כ התברר מגיע מהכניסת USB של ה-A2). עכשיו כל פעם שאני מחבר את ה A2 ל USB יש עוד ריח של שרוף וה A2 נדלק במקום להכנס למצב "USB". חשוב לי גם לציין שהכניסה השני של ה HOST עדיין עובדת ואני יכול להעביר דרכה נתונים כשאני מחבר אותו למחשב. הבעיה שזה לא USB 2 (זו ש"נשרפה" כן...) ו-500 מגה לוקח חצי שעה להעביר... למישהו יש רעיון …
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני כבר מספר ימים מחפש אוזנית BT - משולבת מונו וסטריאו. *עם חיבור מהצד לאוזניות עם אפשר.* אשמח לקבל המלצות ואתרים. מחיר מומלץ: 100 - 300 ש"ח ~ בתודה זאב
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום,קנו את המכשיר הנ"ל בחול ויש לי כמה שאלות: 1.נגיד שאני רוצה להסתכל סרטונים במכשיר איזה פורמטים של סרטונים הוא מקבל?בכמה MB אני יוכל לכווץ קובץ שנגיד שוקל 175 מגה? 2.עד כמה אני יכול הרחיב את הזכרון?וכמה כרטיס זכרון עם הנפח הכי גדול עולה? 3.אם אין בו עברית האם אני יכול לעשות שיהיה בו עברית בעזרת שינויים בתוכנה של המכשיר? זהו בינתיים תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-