גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים נגן ARCHOS 605 ועם הבאנדל שלו מגיע רק כבל חיבור ל-USB שאיתו מטעינים את הנגן. אני רוצה לקנות מתאם כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע. האם אני צריך לקנות מתאם שיהיה ספציפי לנגן שלי? או שעם כל מתאם כזה של כל חברה אני יכול להטעין את הנגן שלי? והאם יש חשיבות לאיכות התאם או שפשוט לקנות את הזול ביותר שאני מוצא?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יצא לי להגיע דרך כתבות כאן לאתר שמוכר עכברי גיימינג ושם יצא לי לראות פרסומת למוצר שגרם לי להרים גבה:מטען סוללות חד פעמיות זכור לי כי לפני זמן רב קראתי משהו על כך שלא ניתן לטעון סוללות חד פעמיות ו/או שזה מסוכן, משום שהן לא בנויות לכך, אני חושב שזה היה ב- Battery University. בכל מקרה, הנושא מעניין אותי ורציתי לדעת האם זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר. הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חברה טאיוואנית אלמונית אלמונית למדי עבור הצרכן המערבי הממוצע משיקה טאבלט מרשים במיוחד, אשר מתבסס על שבב הדגל הקודם מבית סמסונג אין יותר מדי טאבלטים עוצמתיים באמת שמתבססים על מערכת האנדרואיד בשוק נכון להיום – ואנחנו לא בטוחים שזה נובע מהיעדר מוחלט של התעניינות. חברה אחת שמוכנה לבחון את הנושא הלכה למעשה מגיעה מטאיוואן ועונה לשם BungBungame – משיקה כעת טאבלט בשם Kalos 2, שמרגיש כמעט כמו Galaxy S6 אשר ניפחו את מימדיו. ה-Kalos 2 מציע מסך 10.5 אינץ' שמבוסס על פאנל Super AMOLED ברזולוציה של 2,560×1,600 פיקסלים, בתוספת שבב Exynos 7420 מתומן ליבות שזהה לזה אשר כיכב ב-Galaxy S6 וב-Galaxy S6 Edge בשנה שעברה, זכרון DDR4 בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שניתן להרחיב …
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, עוד כשלושה שבועות אני טס למזרח לתקופה דיי ארוכה. אני מחפש נגן, שיש כמה דרישות בסיסיות שחובה שיהיו בו : שיעבוד על סוללה AA רגילה ולא ליטיום (גם לא AAA) נפח זכרון לא פחות מ 2GB לא יותר מ 4. זמן עבודה הכי הרבה שניתן.. שמעתי שה iAudio G3 מסוגל לעבוד המון זמן עם סוללה אחת.. יש אופציות אחרות? עברית... תקציב... 400-500 יהיה בסדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיישן תנועה בW910 ורציתי לשאול איזה משחקים תומכים בזה.. תודה D:
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91-galaxy-s6/
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חבריא. אני מנויה ב012. יש לי HTC ONE מהיום שבו יצא. אני רוצה להחליף אותו. הדברים החשובים לי שאין בHTC1 שלי הם: מצלמה חדה, סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה. קראתי המלצות על LG4 וחלק הזהירו מפני הרכישה, היו המלצות טובות על המיזו פרו 3 אך ללא סוללה נשלפת. התקציב שלי הוא 1500 שח. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל יעודי לשידור סרטים בטלוויזיה. אך אני מצליח להכניס לIPOD סרטים ברזולוציה של 400X680 ולכן שידור בטלוויזיה 32 אינץ' מאוד מאוד לא איכותי. האם ניתן להכניס לIPOD CLASIC סרטים ברזולוציה גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
הפאבלט החדש של היצרנית הסינית מבטיח איכות צילום משופרת וחיי סוללה אגדיים תודות לקיבולת של 5,300mAh - רק אל תצפו ממנו גם לשיפור ביכולות העיבוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
היי עד עכשיו השתמשתי בMOTOROLA C650 שהוא אגב פלאפון מאסיבי וחזק שלא משנה מה עבר עליו (מכות,נפילות מגבהים,טביעה של שעתיים במכונת שטיפת כלים בבסיס בבזמן תורנות,תחת של אישה ששוקלת נראה לי 180ק"ג!) עדיין יוצא חי ובגדול עכשיו אני מחפש להשתדרג קצת במכשיר סללוארי יד 2 ואני לא מוצא ת'עצמי. הוצע לי: MOTOROLA E1000 עם מטען,כרטיס זיכרון וכבל USB http://www.mobile-review.com/review/motorola-e1000-en.shtml NOKIA 3220 http://www.mobile-review.com/review/nokia-3220-en.shtml NOKIA 3120 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-3120.htm MOTOROLA V191 http://www.mobile-review.com/phonemodels/motorola/motorola-v191-en.shtml
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מכשיר אנדרויד 6.0 סיני , שבכל פעם שאני מנסה לצלם תמונות מתוךWAZE או מתוך GMAIL כדי לצרפם , מתקבלת הודעה , לצערנו פעולת ... הופסקה, זה קרה לי בעוד שני סמארטפונים סיניים, אחד מהם עם אנדרויד 8. יש למישהו עוד רעיון, חוץ מלהחליפם ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שני מכשירים חדשים יצאו לשוק. 1. nokia n86 8mp 2. nokia 5800. אם אלו היו המכשירים היחדים בשוק את מי היית לוקח? ולמה בחרת דווקא בזה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם בעזרת השם מגיע היום המיוחל של צאתי להודו לכמחצית שנה.. טיול שייכלול נופים רבים והמון תרבות ולא "טיול מרפסות" בכל מקרה אני זקוק להמלצה על מצלמה בסביבות ה1000 שח ולהמלצה על נגן אםפי3 בנפח של 20 ג'יגה לפחות שיהיה בעל תיקיות וניווט כמה שיותר נוח. גם הוא בסביבות ה1000 שח כל המלצה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-