גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות MP4 ב300 שקלים בערך .. אחרי שהוא הבין בעצמו מה הוא רוצה הוא עידכן אותי .. מחפש נגן בעיקר לשמיעה ולא לראיית סרטים ושהיה בעברית (לא סיים כיתה ה' ;D) רציתי להמליץ על סנדיסק E250 אבל אני זוכר שאין לו עברית יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
סרטון של מודל תלת מימד מפורט עשוי להוות את ההצצה הראשונה שלנו למכשיר המוביל הבא מבית סמסונג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94-galaxy-note-5/
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את אחד מ2 המכשירים האלה iAudio G3 2G -זה עולה לי 555 שקל iAudio U3 2GB - זה עולה לי 699 שקל בראשון אין עברית אבל יש 50 שעות בטריה,בטריה רגילה ניתנת להחלפה הוא קל והזה שהוא בלי צבע לא משמעותי . המכשיר השני תומך בעברית מלאה! יש לו צבע,הוא קל כמו הראשון,למכשיר זה יש בטריה שלא נתנת להחליף ונטענת רק דרך המחשב-חיסרון...ומספיקה ל20 שעות. המכשיר תומך גם בתמונות וסרטונים אבל זה לא משנה לי כל כך. אני קונה את המכשירים בשביל לרוץ איתם איזה מהם עדיף?ולמה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלומות, יש לי בעיה(הפתעה, הא?) בסלולרי שלי, Nokia 6070, ישנו צילצול mp3 בגודל של בערך 300Kb(צילצול שהורדתי מהאתר של סלקום, שיר של אורפנד לנד). ברשותי השיר Bittersweet Symphony של The Verve ואני רוצה להפוך את ההתחלה שלו לצילצול החדש שלי. חתכתי את השיר לקטע שאני רוצה(19 שניות) והקובץ הוא Mp3 ומשקלו כ276 ק"ב. לסלורי שלי, אין בלוטות'. לסלולרי שלי, אין כבל USB(עולה יותר מהמכשיר). אז הפעלתי את המוח היהודי שלי וחשבתי, איך אני יכול להעביר את הקטע למכשיר? לקחתי את המכשיר של אחותי(לה יש דור שלישי, עם כבל USB) והעברתי את הקובץ. עשיתי בדיקה, והקובץ מושמע כהלכה. שלחתי מן המכשיר שלה הודעת MMS המכילה את הקובץ למכשיר שלי אך... לא קיבלתי כלום... אפילו לא הודעה של שגיאה כלשהי... …
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אם יש לי אינטרנט חופשי במכשיר.. אני יכול להיכנס לאופציה הזאת מתי שאני רק רוצה בחינם? ובעצם הוא משמש כסוג של GPS?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ידיד מאמריקה הביא את הZUNE שלו. קודם כול ממבט ראשון על מכשיר - הוא יפה ואפילו יותר מהאייפוד. מסך 3 אינץ' ( ) כפתורי שליטה (אין גלגלת) כפתור חזרה וכפתור של PLAY. אין מה להשוות המכשיר יפה יותר מכל מכשיר בשוק לטעמי. המכשיר לא נשרט בקלות ונראה עמיד. כשמפעילים את הZUNE מופיעה הרשימה ההתחלתית של MUSIC VIDOES וכו' אפשר למיין את האומנים לפי איך שרוצים (במחשב) אבל הWMP מזהה כבר את האומנים והכול לפי מאגר הנתונים שיש לו. ז"א אם הורדת מאלבום אוסף שיר אחד- הWMP יזהה וישים בZUNE תמונה של האלבום. הצלחתי לסחוט בדיוק את הזמן שמוצג באתר של זיון(14 שעות) אפשר להעביר סרטים והכול בין מכשיר אחד לשני (WI-FI)אבל כמובן אחרי 3 ימים זה נעלם. איכות שמע: ניסיתי להשוות בין הZUNE לבין הIAUDIO…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אותו, אבקש את דעתכם עליו... חסרונות/יתרונות.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את מכשירי הדגל החדשים של סמסונג? זה כנראה יעלה לכם בערך כמו שה-Galaxy S6 וה-Galaxy S5 עלו בתחילת דרכם נותרו שעות בודדות להשקה, אבל אנחנו החלטנו שלא להמתין ולשתף אתכם כבר עכשיו במה שנראה כמו אחד מהפרטים היחידים שעליהם עדיין לא דיברנו בכל הנוגע לצמד הסמארטפונים החדשים מבית סמסונג – המחיר. עלון מודלף נוסף מאחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בגרמניה חושף כי ה-Galaxy S7 הסטנדרטי יוצע למכירה בתג מחיר של 700 יורו, ואילו ה-Galaxy S7 Edge ישא מחיר מומלץ של 800 יורו. עבור הדגם הסטנדרטי מדובר בשידור חוזר של העלות הראשונית משני הדורות הקודמים, ואילו עבור דגם ה-Edge מדובר אפילו בהוזלה קטנה של 50 יורו בהשוואה ל-Galaxy S6 Edge – וזה לא רע בכלל, בהתחשב בכך שהדגם החדש …
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. התקנתי דרך התוכנה הרשמית של LG LG Bridge את העידכון של מרשמלו הכל הלך חלק אבל הכל באנגלית . ואין לי את השפה העברית מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את הנגן והשתמשתי בו כמה ימים נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה אחת לכמה זמן הנגן פשוט "קופא" (freeze) ללא כל יכולת לכבות אותו או להוציא אותו מהמצב הזה (חוץ מלחכות שהסוללה תגמר או לחבר אותו ל USB ) האם זאת בעייה מוכרת אן בעיה בעלת פיתרון? אן שאני צריך ללכת לצעוק על מישהו (ז"א לממש את האחריות שלי) תודה לעוזרים, מאור.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין המכשיר LG3 לבין lg 4 beat מה ההבדל ומה כדאי לגבי נוא האחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום,קנו את המכשיר הנ"ל בחול ויש לי כמה שאלות: 1.נגיד שאני רוצה להסתכל סרטונים במכשיר איזה פורמטים של סרטונים הוא מקבל?בכמה MB אני יוכל לכווץ קובץ שנגיד שוקל 175 מגה? 2.עד כמה אני יכול הרחיב את הזכרון?וכמה כרטיס זכרון עם הנפח הכי גדול עולה? 3.אם אין בו עברית האם אני יכול לעשות שיהיה בו עברית בעזרת שינויים בתוכנה של המכשיר? זהו בינתיים תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-