גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18934 מה דעתכם על המכשיר? האם האחריות טובה? האם מערכת ההפעלה תתעדכן בתדירות? והאם ניתן יהיה לשדרג לאנדרויד 6?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין המכשיר LG3 לבין lg 4 beat מה ההבדל ומה כדאי לגבי נוא האחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אנשים בוקר טוב לכם! חשבתי לקנות לי נגן שיהיה לי, עכשיו התקציב שלי זה עד 400 שקל, וזה לנגן MP3/MP4 סביר ונורמלי, לא אכפת אם יש וידאו או תמונות, שהאוזניות יהיו באיכות טובה ושהנגן לא יתפרק אחרי חודש. ועכשיו חשבתי גם לקנות נרתיק/רצועה נישאת שתהיה על הזרוע, כפי שראיתי שיש אצל הרבה בחדר כושר... הבנתי שזה נוח, למישהו יש המלצות? הנגן שחשבתי עליו הוא: E250 2GB של סנסה. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=410905 מה אתם אומרים? תודה (:
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר - במסגרת הלימודים שלי אני עושה סמינר שחוקר את נפיצותם של הטלפונים הסיניים ואיך שהם משפיעים על תרבות הצריכה והשימוש בשוק הסלולר. המחקר יבדוק איך אנשים קונים מכשירים, מה הם יודעים עליהם, איך הם תופסים את הסמארטפונים הסיניים, ועוד דברים בסגנון שיעזרו לגבש מסקנות בנושא. אני מצרף כאן שאלון של כ20 שאלות אמריקאיות, שלא אמור לקחת יותר מכמה דקות קצרות. אני אודה מקרב לב לכל אחד ממכם אם תוכלו לעזור לי ולתת כמה דקות מזמנכם! הלינק לשאלון - https://docs.google.com/forms/d/1q5X8rt7yGyA3VU-oAzNIom4ayo2MrOxiDYEz10wAZfY/viewform תודה!!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הגלקסי S5 ואני רוצה להתחדש בגלקסי S9. מה דעתכם על המכשיר הזה? הייתם ממליצים עליו? היו ביקורות שליליות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
;D קצת תמונות, רשמים יבואו בהמשך אחרי שאני אסיים לטעון את הסוללה.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-zenfone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי SANSA e270 של SanDisc עם 6 GB, ולפני כמה זמן התחילו לי בעיות עם הגלגלת (זו שזוהרת בכחול, למי שלא מכיר). בהתחלה חשבתי שאולי נתפס שם אבק, אבל זה לא זה. הדבר מקשה מאוד על העבודה עם הנגן כי כל פעם שמסובבים את הגלגלת או שזה קופץ קדימה יותר מידי או שזה בכלל מסובב אחורה. מה אפשר לעשות? יש לי את הנגן מנובמבר 2006 והאחריות נגמרה ואני לא יודע אם שווה לפתוח את זה ולראות מה הולך, לשלוח לתיקון או לא לעשות כלום. חבל, הוא נגן מעולה ואני ממליץ עליו! אם זה קרה לעוד מישהו שיגיב. תודה מראש: TMRider
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הפאבלט החדש של היצרנית הסינית מבטיח איכות צילום משופרת וחיי סוללה אגדיים תודות לקיבולת של 5,300mAh - רק אל תצפו ממנו גם לשיפור ביכולות העיבוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נכון יש את הקיצורי דרך במסך (בערך 6 סמלים) איך אני מעיף את זה זה מפריע לתמונת רקע תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-