עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום , אני לקראת נסיעה לחו"ל ואני רוצה לקנות סלולר חדש- אני מנצל את ההזדמנות להשתדרג לקראת הנסיעה שהיא לתקופה לא מוגבלת היות שאבי גר שם כך שאני צריך כמובן שיתאים בתדרים לחו"ל (במקרה שלי קנדה ) אני מאוד מתלבט האם לקנות בארץ או לקנות בחו"ל התקציב הוא 400$ (דולר אמריקאי)או 1600ש"ח בן המכשירים ששמתי עליהם עין הם : 1 )http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2106&idPhone1=2685 2)http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2496&idPhone1=2688 2.1) לא הבנתי מה ההבדל בין המכשירים http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2253&idPhone1=2496 3)HTC Touch Pro2http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php במידה ואני יכולים להמליץ על מכשיר חדש מולטימדיה - הנוכ…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by eedanga,

היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-jolla-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by shimronfio,

היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  6. אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by m.l,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. Started by Monstalicious,

כמו בכותרת :> האם יש אופציה לעברית בD2?

11. Started by yaloner,

אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. הדור השני של ה-Elite x2 מבית היצרנית האמריקאית הבכירה לא מוותר על השימוש ב-Thunderbolt 3 לכתבה

13. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  14. Started by hichcock,

כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  15. טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/

16. ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  17. הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה

18. יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. הרשת ממשיכה לגעוש סביב ההשקה המתקרבת של מכשיר הדגל מבית OnePlus, עם אישור רשמי לכך שלא נזדקק לעמוד בתור בכדי לרכוש אותו ודיווחים אודות ארבעה דגמים שונים ומחיריהם עכשיו ניתן לטעון זאת באופן רשמי וחגיגי: ה-OnePlus 3מגיע ב-14 ביוני, בעוד קצת פחות משבועיים, והוא יעשה זאת עם לא פחות מארבעה דגמים שונים וללא שיטת ההזמנות השנואה של הדורות הקודמים, אם להאמין לשמועות העדכניות. 'רוצח מכשירי הדגל' החדש יחל להימכר באופן חופשי בשוק הסיני כבר ב-15 ביוני לכאורה, יום אחד בלבד לאחר שייחשף בתצוגת מציאות מדומה מיוחדת במינה – כאשר בחברה מתכננים להעמיד מעל מיליון מכשירים מוכנים להשקה זו, בתקווה לעמוד באופן מיטבי בביקוש הצפוי. זמינות מקוונת בשווקים אחרים עשויה להגיע מעט יותר מאוחר, כא…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. חברת הטכנולוגיה מחסלת רשמית את היצע הטאבלטים שלה שמבוססים על מערכת ההפעלה הניידת - לטובתה של מערכת ה-Chrome OS לכתבה

21. Started by silas91,

מה אתם חושבים שעדיף לקנות את הנוקיה N76 או את האייפון ?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  22. Started by Tzach Bein,

שלום לכולם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר - במסגרת הלימודים שלי אני עושה סמינר שחוקר את נפיצותם של הטלפונים הסיניים ואיך שהם משפיעים על תרבות הצריכה והשימוש בשוק הסלולר. המחקר יבדוק איך אנשים קונים מכשירים, מה הם יודעים עליהם, איך הם תופסים את הסמארטפונים הסיניים, ועוד דברים בסגנון שיעזרו לגבש מסקנות בנושא. אני מצרף כאן שאלון של כ20 שאלות אמריקאיות, שלא אמור לקחת יותר מכמה דקות קצרות. אני אודה מקרב לב לכל אחד ממכם אם תוכלו לעזור לי ולתת כמה דקות מזמנכם! הלינק לשאלון - https://docs.google.com/forms/d/1q5X8rt7yGyA3VU-oAzNIom4ayo2MrOxiDYEz10wAZfY/viewform תודה!!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  24. Started by X_Dror,

הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  25. http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.