גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
דגם הביניים החדש של חברת לנובו מסתפק במסך 720p ושבב Snapdragon 632 צנוע - אך מספק בתמורה חיי סוללה מרשימים ביותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה SE750i או את ה NOKIA 6131. חיפשתי פלאפון שיש לו כרטיס זיכרון, ואלו היחידים במחיר נורמלי שמצאתי עם כרטיס זיכרון שהם לא דור שלישי. שאלה ראשונה אם מישהו מכיר פלאפונים אחרים באורנג' (או בכלל) שיש להם כרטיס זיכרו והם ןיותר זולים, אבל לא דור שלישי שאלה שנייה נובעת מזה שהפלאפונים עולים בערך 1500...אז החלטתי לחפש יש שנייה ומצאתי דברים זולים ב-500 עד 800 ש"ח. השאלה מה אני אמור לבדוק כשאני קונה שנייה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום,קנו את המכשיר הנ"ל בחול ויש לי כמה שאלות: 1.נגיד שאני רוצה להסתכל סרטונים במכשיר איזה פורמטים של סרטונים הוא מקבל?בכמה MB אני יוכל לכווץ קובץ שנגיד שוקל 175 מגה? 2.עד כמה אני יכול הרחיב את הזכרון?וכמה כרטיס זכרון עם הנפח הכי גדול עולה? 3.אם אין בו עברית האם אני יכול לעשות שיהיה בו עברית בעזרת שינויים בתוכנה של המכשיר? זהו בינתיים תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ויכול לחוות דעה עליו, כשנה יש לי סמסונג וויב והגעתי למסקנה שאין תחליף למקדלת מלאה, חשבתי בתחילה על BALCKBERRY אבל לאור תגובות שונות על איכות גלישה גרועה ומקלדת לא נוחה כמו כן אתה חייב לקנות תמיכה PUSH MAIL אני יורד ממנו, מה שנשאר זה הE6, ממה שקצת קראתי הוא די טוב, מקלדת נוחה, גלישה מהירה, המחיר שלו סביר, האם אתם יכולים להלמליץ לי על חנות סלולר פרטית באיזור השרון תודה,
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברשותי הפלאפון Nokia 6120 באיזה הגדרות אני צריך להמיר את הוידאו ובאיזה פורמט (נניח DIVX) להשתמש בשביל לקבל איכות מקסימאלית?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
זה כולל מצלמה ונגן PMP ? איך המצלמה ? איך הנגן? הייתי יושב ומחפש ביקורות בגוגל אבל אין לי זמן בצורה מטורפת=/ :'(
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חבריא. אני מנויה ב012. יש לי HTC ONE מהיום שבו יצא. אני רוצה להחליף אותו. הדברים החשובים לי שאין בHTC1 שלי הם: מצלמה חדה, סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה. קראתי המלצות על LG4 וחלק הזהירו מפני הרכישה, היו המלצות טובות על המיזו פרו 3 אך ללא סוללה נשלפת. התקציב שלי הוא 1500 שח. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום העברת קבצים גדולים מהמחשב לטלפון הנייד ע"י חיבור bluetooth קובץ של 700MB לדוגמה, כמה זמן בערך אמור להיות ? ואם ישנה דרך מהירה להעברת הקבצים, (קבצי וידאו) ? תודה. ג'יקוב.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-jolla-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האחיין שלי נמצא עכשיו באירופה והוא רוצה, כמובן, להתקין פוקימון גו. יש לו SIM של ספק אירופאי, מספר טלפון אירופאי, כתובת IP אירופאית, יש לו בחשבון gift card מחנות play אירופאית, אבל גוגל מתעקשים לשלוח אותו לחנות הישראלית! חיפשתי ומצאתי הסבר איך להחליף חנות, אבל צריך בשביל זה כרטיס אשראי עם כתובת במדינה אחרת. לילדים בני 13 אין בד"כ כרטיסי אשראי... מכירים אולי פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום. התקנתי דרך התוכנה הרשמית של LG LG Bridge את העידכון של מרשמלו הכל הלך חלק אבל הכל באנגלית . ואין לי את השפה העברית מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בסופו של דבר גם תורי יגיע ואני אצטרך לריב עם נציגי סלקום/הוט/נטוויז'ן, אז כדאי להיות מוכן. למישהו יש המלצה למכשיר שמקליט שיחות טלפון שאפשר גם לחבר איכשהו למחשב בעת הצורך? הטלפון עצמו די מרוחק מהמחשב אז מתאם כלשהו שיחבר את הטלפון ואת המחשב בו זמנית לא רלוונטי (אלא אם יש פתרון אלחוטי). אני אשמח גם לסדרי גודל של התקציב הדרוש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אז ככה קניתי לפני חודשיים xbox 360 premium, שיש לו גם יציאת hdmi. השבוע קניתי טלויזית lcd של toshiba דגם 42x3000, הטלויזיה תומכת בfull hd 1080p. קניתי בbigbox כבל hdmi פשוט שבא בשקית ניילון פשוטה, הכבל עלה לי כ170 שקל. באתי הביתה וחיברתי את הקונסולה לטלויזיה והגדרתי בxbox שהוא ישדר ב1080i (שזה לא fullhd), הכל עובד טוב ויפה, לאחר מכן שיניתי את ההגדרה ל1080p (שזה full hd), הטלויזיה מציגה את התמונה לכמה שנייות, ואז התמונה מתחילה להבהב (רואים תמונה לשניה, ואז לא רואים, רואים לשניה וכו'....). חזרתי לbigbox וניגש שם למוכר אז הוא אומר לי שהכבל שקניתי זה לא כבל שתומך ב1080p, עכשיו הוא הראה לי כבל hdmi של monster cable שעולה כ500 שקל למטר, והוא אמ…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-