גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה SE750i או את ה NOKIA 6131. חיפשתי פלאפון שיש לו כרטיס זיכרון, ואלו היחידים במחיר נורמלי שמצאתי עם כרטיס זיכרון שהם לא דור שלישי. שאלה ראשונה אם מישהו מכיר פלאפונים אחרים באורנג' (או בכלל) שיש להם כרטיס זיכרו והם ןיותר זולים, אבל לא דור שלישי שאלה שנייה נובעת מזה שהפלאפונים עולים בערך 1500...אז החלטתי לחפש יש שנייה ומצאתי דברים זולים ב-500 עד 800 ש"ח. השאלה מה אני אמור לבדוק כשאני קונה שנייה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני שעות מול הפלאפון - לא רק שיחות, גם אינטרנט וכל שאר השטויות ונראה לי שהראייה שלי הדרדה בזמן האחרון, יכול להיות מהקרינה של הפלאפון? או באופן כללי כמה רחוק לשבת מהפלאפון בשביל לא לסבול מהנזקים? (נזקים כולל סרטן וכו..)
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה מחסלת רשמית את היצע הטאבלטים שלה שמבוססים על מערכת ההפעלה הניידת - לטובתה של מערכת ה-Chrome OS לכתבה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק להמלצה למשחקים למכשיר HTC touch HD העובד על WM6.1 לפוקט פי.סי. רצוי גם כאלו שעובדים על GSENSOR תודה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עכשיו, לקראת הגעת האייפון לישראל רואים המון פיתוחים מקומיים, בעברית למכשיר. למה בעצם בכל התקופה שסימביאן עוד שלטה ביד רמה בשוק לא הייתה כזאת כמות של פיתוחים ותמיכה מקומית למערכת ? ובאופן כללי, גם בעולם רואים הרבה יותר אפליקציות לאייפון מאשר לסימביאן. הרי ידוע שאפל מעבירה את המפתחים גיהנום עד שתוכנות מאושרות להפצה בחנות שלה, אז למה כולם נוהרים אליה? כל כך פשוט לפתח לאייפון? או לחילופין מסובך לפתח לסימביאן? המכשירים מבוססי סימביאן חלשים יותר ? אני בכלליות לא ממש מתלהב מהאייפון ויש לי טלפון סימביאני, אבל כל התוכנות שיוצאות לאייפון גורמות לי להרהר למה בעצם אין דברים דומים במערכות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
הי, כבר זמן מה אני מנסה לרכוש את ה MVIX 2500, אך דומה שהאתר של היבואן לא פעיל ולא עונים שם לטלפונים - משהו פה יודע מה העניינים שם? בכל מקרה בחיפושי מצאתי את ה MEDIAGATE MG-25 הדומה להפליא בתכונותיו ל MVIX2500 ואף זול ממנו, אך לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הוא קורא כתוביות בעברית כמו שצריך. מספר שאלות בנושא: - האם למשהו יש נסיון עם אחד משני המכשירים הנ"ל והוא ממליץ? - האם ידוע האם ה MG-25 קורה כתוביות בעברית כמו שצריך? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב כף יד חדש , הדגם שהמליצו לי עליו הוא האסוס A639 , רציתי שתגידו לי אם זה המכשיר הכי טוב בשוק כרגע בטווח המחירים הזה. ושנית , האם מישהו יודע איפה הכי משתלם לי לקנות אותו... (אולי מישהו מכיר חנות טובה שלא מפורסמת בזאפ)... תודה רבה ויום נעים!
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_74.html שילוב מוזר, טכנולוגיה יחד עם עיצוב. אבל עדיין לא High End בסדר בסוף זה יבוא
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
זה כולל מצלמה ונגן PMP ? איך המצלמה ? איך הנגן? הייתי יושב ומחפש ביקורות בגוגל אבל אין לי זמן בצורה מטורפת=/ :'(
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מכשיר חדש. כרגע אני מנוי ברשת סלקום. אין לי יעד כספי ככה שכל טלפון לא משנה מה התקציב שלו יתקבל בברכה. בבקשה לא לחפש טלפון שאהבתם או ראיתם ועולה יקר אז הוא טוב לדעתכם. בבקשה רק משימוש אישי או המלצות ממש טובות שקיבלתם. ושוב ללא הגבלת כסף. אם אתם מכירים מכשירים שאפשר לרכוש מחו"ל ואפשר לפתוח אותם לרשת סלקום יתקבלו גם בברכה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים, המכשיר הנ"ל אומנם תומך בניגון סרטי High Definition ברזולוציה מקסימלית של 1280X720 אך המסך של הנגן הינו ברזולוציה של 800X480 בלבד. האם הדבר מהווה למעשה צוואר בקבוק ומונע צפייה בתכני HD באמצעות מסך הנגן? חשבתי שאם קיים בנגן מנגון שיודע לבצע downscaling אז הבעיה נפתרת וניתן יהיה לצפות בתכני HD, האם דבר כזה אפשרי\קיים בנגן?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי מכשיר dvd נייד שנקנה בארה"ב ואני רוצה להתאימו לנגן סרטים מהארץ. הדגם sony fx810. איך עושים זאת? האם יש מעבדה שיכולה לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הנגן , מרוצה ממנו מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למקום שבו אוכל להוריד ערכות נושא ומשחקים לנגן , אם אקבל המלצות זה אפילו יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בסופו של דבר גם תורי יגיע ואני אצטרך לריב עם נציגי סלקום/הוט/נטוויז'ן, אז כדאי להיות מוכן. למישהו יש המלצה למכשיר שמקליט שיחות טלפון שאפשר גם לחבר איכשהו למחשב בעת הצורך? הטלפון עצמו די מרוחק מהמחשב אז מתאם כלשהו שיחבר את הטלפון ואת המחשב בו זמנית לא רלוונטי (אלא אם יש פתרון אלחוטי). אני אשמח גם לסדרי גודל של התקציב הדרוש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-