גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
אני כבר מספר ימים מחפש אוזנית BT - משולבת מונו וסטריאו. *עם חיבור מהצד לאוזניות עם אפשר.* אשמח לקבל המלצות ואתרים. מחיר מומלץ: 100 - 300 ש"ח ~ בתודה זאב
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחר שראינו את הביצועים המרשימים ביותר של מכשיר הדגל הבא של סמסונג, תמונות חדשות גם מציגות לנו כביכול את המראה המחודש של ה-Galaxy S6, בנוסף לתגובה רשמית של החברה בנושא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s6-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92/
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך שאלתי אותכם על איזה טלפון אתם ממליצים לי, בסופו של דבר בחרתי את הN73 הלכתי לסלקום וגיליתי שהם הפסיקו למכור אותו. אז עכשיו אני לא יודע איזה טלפון לקחת, האפשרויות הם: w910i c6120 E65 K770 W660 הצרחים של הם (לפי הסדר): 1)מוזיקה ומשחקים (מעדיף את שניהם באותה מידה). 2)מצלמה. 3)מצלמת וידיו. 4) רצוי מסך גדול. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי IRIVER H10 ושאני מכניס טקסטים מופיעים לי רק המספרים והניקודים בלי שום אות בעיברית אם מישהו יודע למה... :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם לצד דגמי ה-Redmi Note 9 Pro ו-Redmi Note 9 Pro Max, שעברו להתבסס על שבבי קוולאקום, נראה דגם בסיס מוזל יותר במשפחה שיעשה את הדרך ההפוכה ויעבור מ-Snapdragon ל-Helio? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ. אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות: 1. ממשק נוח ואינטואיטיבי. 2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות. 3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית. 4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים. אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה. אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ידיד מאמריקה הביא את הZUNE שלו. קודם כול ממבט ראשון על מכשיר - הוא יפה ואפילו יותר מהאייפוד. מסך 3 אינץ' ( ) כפתורי שליטה (אין גלגלת) כפתור חזרה וכפתור של PLAY. אין מה להשוות המכשיר יפה יותר מכל מכשיר בשוק לטעמי. המכשיר לא נשרט בקלות ונראה עמיד. כשמפעילים את הZUNE מופיעה הרשימה ההתחלתית של MUSIC VIDOES וכו' אפשר למיין את האומנים לפי איך שרוצים (במחשב) אבל הWMP מזהה כבר את האומנים והכול לפי מאגר הנתונים שיש לו. ז"א אם הורדת מאלבום אוסף שיר אחד- הWMP יזהה וישים בZUNE תמונה של האלבום. הצלחתי לסחוט בדיוק את הזמן שמוצג באתר של זיון(14 שעות) אפשר להעביר סרטים והכול בין מכשיר אחד לשני (WI-FI)אבל כמובן אחרי 3 ימים זה נעלם. איכות שמע: ניסיתי להשוות בין הZUNE לבין הIAUDIO…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש לה את הטלפון הזה, בתצוגה... ממש שאפשר לשחק איתו כדי להיות מסוגל להחליט. מישהו שמכיר אודה לו אם ירשום.. תודההה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://ces2007.video-blog.eu/popup/Cowon-flv.html
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-