גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3220, אני רוצה לקנות כבל למחשב בשבילו, רציתי לדעת האם 1. זה הכבל שאני צריך? http://zap.co.il/models.asp?sog=E-CellPhoneAccessories&DB189026=257331&keyword=3220 2. צריך תוכנה\דריברים מיוחדים? ושאלה לגבי הזיכרון, אפשר להרחיב בדגם הזה? כמה זה יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי i9100 בן שנתיים וחצי. הסוללה משתגעת ולא מחזיקה. ניסיתי כמה סוללות מקוריות וזה כנראה לא הבעיה. מתחמם מאוד באיזור המצלמה (זה כנראה נורמלי לדגם) אבל מתרוקן תוך שעות בודדות. כולל לעיתים אתחולים לא מוזמנים. כרגע ב-CM-10.2 אבל ניסיתי גם גרסאות אחרות של CM, עד לפני שבועיים הייתי עם 10.1 stable. בכל אופן רעיונות יתקבלו בברכה, נא להסתכל בתמונה לפני שמגיבים. הרעיון להחליף סוללה (שוב) בביצוע. סוללה צריכה להגיע בקרוב אבל היות ויש לי 4 סוללות למכשיר כולל שתיים שלא עבדו הרבה הסיכוי שזאת הסוללה נמוך מאוד.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך שכחתי את הקאבל USB שקיבלתי עם ה A2 בעבודה והייתי חייב להעביר אליו חומר מהמחשב בבית (טוב... חומר... שירים ...). בכל מקרה, מאחר שלא היה לי את הקאבל שקיבלתי בקופסא חיפשתי קאבל חלופי ומצאתי קאבל אחר עם כניסה תואמת. כשחיברתי את ה A2 לקאבל ואותם למחשב ה-A2 במקום להכנס למצב "USB" פשוט נדלק (דבר שהוא לא אמור לעשות...), והרחתי ריח של "שרוף" (מה שאח"כ התברר מגיע מהכניסת USB של ה-A2). עכשיו כל פעם שאני מחבר את ה A2 ל USB יש עוד ריח של שרוף וה A2 נדלק במקום להכנס למצב "USB". חשוב לי גם לציין שהכניסה השני של ה HOST עדיין עובדת ואני יכול להעביר דרכה נתונים כשאני מחבר אותו למחשב. הבעיה שזה לא USB 2 (זו ש"נשרפה" כן...) ו-500 מגה לוקח חצי שעה להעביר... למישהו יש רעיון …
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן ולילה טוב, אני יכול להשיג נוקיה 6230 מארה"ב רק שיש לו בעיה באחד המקשים. 1: האם אני, כלקוח אורנג'(או נניח סלקום), יכול לבקש מהם לתקן לי אותו, בחינם או בתשלום?(הם לא יודעים בשעה הזו ומחר בבוקר זה כבר לא יהיה רלוונטי) 2: האם אפשר לבקש מהם, או ממעבדה פרטית, או אפילו בעצמי, להתקין עברית בו? טהטה...
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
הי, כבר זמן מה אני מנסה לרכוש את ה MVIX 2500, אך דומה שהאתר של היבואן לא פעיל ולא עונים שם לטלפונים - משהו פה יודע מה העניינים שם? בכל מקרה בחיפושי מצאתי את ה MEDIAGATE MG-25 הדומה להפליא בתכונותיו ל MVIX2500 ואף זול ממנו, אך לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הוא קורא כתוביות בעברית כמו שצריך. מספר שאלות בנושא: - האם למשהו יש נסיון עם אחד משני המכשירים הנ"ל והוא ממליץ? - האם ידוע האם ה MG-25 קורה כתוביות בעברית כמו שצריך? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
למרות הטרנד בשוק שמכתיב שימוש בשתיים, או אפילו שלוש, מצלמות במערך משולב - נראה כי גוגל תמשיך ללכת בדרך הייחודית שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
- 2 followers
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ברשותי הפלאפון Nokia 6120 באיזה הגדרות אני צריך להמיר את הוידאו ובאיזה פורמט (נניח DIVX) להשתמש בשביל לקבל איכות מקסימאלית?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בסופו של דבר גם תורי יגיע ואני אצטרך לריב עם נציגי סלקום/הוט/נטוויז'ן, אז כדאי להיות מוכן. למישהו יש המלצה למכשיר שמקליט שיחות טלפון שאפשר גם לחבר איכשהו למחשב בעת הצורך? הטלפון עצמו די מרוחק מהמחשב אז מתאם כלשהו שיחבר את הטלפון ואת המחשב בו זמנית לא רלוונטי (אלא אם יש פתרון אלחוטי). אני אשמח גם לסדרי גודל של התקציב הדרוש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני חושבת אולי לקנות Samsung S8300 ואני לא יודעת אןם יש לו רמקולים ... אז ככה: יש לו רמקולים? שאני אוכל לשמוע מחוץ לאוזניות? יש לו אינטרנט שאני אוכל להיתחבר מכל מקום בלי שתהיה רשת אלחוטית? ואם תיהיה רשת אני אוכל להיתחבר אלייה? ואיך הפלאפון בכללי? טוב לא טוב? הטאץ בסדר? אם אני אכנס ל mako אני אוכל לראות סרטונים? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP4 של 2-4 GB איכותי עם מסך יחסית בסדר לא קטן...
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איזה מכשיר הכי טוב אפשר לקנות ב300 שקל? שיהיה בו כמה שיותר דברים MP3 אינטרנט מצלמה וכו' תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
צמד מכשירי הביניים החדשים והמבטיחים מבית Xiaomi חוזרים לשימוש בשבביה של קוואלקום, לאחר רומן קצרצר עם המתחרה מהמזרח Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-