עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AsD[eyal],

זה כולל מצלמה ונגן PMP ? איך המצלמה ? איך הנגן? הייתי יושב ומחפש ביקורות בגוגל אבל אין לי זמן בצורה מטורפת=/ :'(

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by slimshady21,

שלום. אני רוצה לקנות MP4 בנפח של בערך 2 ג'יגה, התקציב בערך 350. הצעות? ד"א איך החברה Prosound? טובה?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  3. שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  4. האחיין שלי נמצא עכשיו באירופה והוא רוצה, כמובן, להתקין פוקימון גו. יש לו SIM של ספק אירופאי, מספר טלפון אירופאי, כתובת IP אירופאית, יש לו בחשבון gift card מחנות play אירופאית, אבל גוגל מתעקשים לשלוח אותו לחנות הישראלית! חיפשתי ומצאתי הסבר איך להחליף חנות, אבל צריך בשביל זה כרטיס אשראי עם כתובת במדינה אחרת. לילדים בני 13 אין בד"כ כרטיסי אשראי... מכירים אולי פתרון אחר?

5. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  6. הפאבלט החדש של היצרנית הסינית מבטיח איכות צילום משופרת וחיי סוללה אגדיים תודות לקיבולת של 5,300mAh - רק אל תצפו ממנו גם לשיפור ביכולות העיבוד לכתבה

7. Started by netanel38121,

שלום. התקנתי דרך התוכנה הרשמית של LG LG Bridge את העידכון של מרשמלו הכל הלך חלק אבל הכל באנגלית . ואין לי את השפה העברית מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  8. יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  9. Started by drucula,

בסופו של דבר גם תורי יגיע ואני אצטרך לריב עם נציגי סלקום/הוט/נטוויז'ן, אז כדאי להיות מוכן. למישהו יש המלצה למכשיר שמקליט שיחות טלפון שאפשר גם לחבר איכשהו למחשב בעת הצורך? הטלפון עצמו די מרוחק מהמחשב אז מתאם כלשהו שיחבר את הטלפון ואת המחשב בו זמנית לא רלוונטי (אלא אם יש פתרון אלחוטי). אני אשמח גם לסדרי גודל של התקציב הדרוש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by shlomom,

שלום, יש לי i9100 בן שנתיים וחצי. הסוללה משתגעת ולא מחזיקה. ניסיתי כמה סוללות מקוריות וזה כנראה לא הבעיה. מתחמם מאוד באיזור המצלמה (זה כנראה נורמלי לדגם) אבל מתרוקן תוך שעות בודדות. כולל לעיתים אתחולים לא מוזמנים. כרגע ב-CM-10.2 אבל ניסיתי גם גרסאות אחרות של CM, עד לפני שבועיים הייתי עם 10.1 stable. בכל אופן רעיונות יתקבלו בברכה, נא להסתכל בתמונה לפני שמגיבים. הרעיון להחליף סוללה (שוב) בביצוע. סוללה צריכה להגיע בקרוב אבל היות ויש לי 4 סוללות למכשיר כולל שתיים שלא עבדו הרבה הסיכוי שזאת הסוללה נמוך מאוד.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

חפשתי וחפשתי באיביי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  12. אהלן ולילה טוב, אני יכול להשיג נוקיה 6230 מארה"ב רק שיש לו בעיה באחד המקשים. 1: האם אני, כלקוח אורנג'(או נניח סלקום), יכול לבקש מהם לתקן לי אותו, בחינם או בתשלום?(הם לא יודעים בשעה הזו ומחר בבוקר זה כבר לא יהיה רלוונטי) 2: האם אפשר לבקש מהם, או ממעבדה פרטית, או אפילו בעצמי, להתקין עברית בו? טהטה...

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by CIV4,

הי, כבר זמן מה אני מנסה לרכוש את ה MVIX 2500, אך דומה שהאתר של היבואן לא פעיל ולא עונים שם לטלפונים - משהו פה יודע מה העניינים שם? בכל מקרה בחיפושי מצאתי את ה MEDIAGATE MG-25 הדומה להפליא בתכונותיו ל MVIX2500 ואף זול ממנו, אך לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הוא קורא כתוביות בעברית כמו שצריך. מספר שאלות בנושא: - האם למשהו יש נסיון עם אחד משני המכשירים הנ"ל והוא ממליץ? - האם ידוע האם ה MG-25 קורה כתוביות בעברית כמו שצריך? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by mosh18,

רציתי לדעת אם מישו יודע איך להגביר את הרמקולים של K1M שישלח מדריך או תוכנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  15. Started by tevAmir,

אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  16. http://www.icell.co.il/article_74.html שילוב מוזר, טכנולוגיה יחד עם עיצוב. אבל עדיין לא High End בסדר בסוף זה יבוא

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  17. כמה ימים לפני הסמארטפונים החדשים - אנחנו מקבלים מהיצרנית הקוריאנית הכרזה רשמית של טאבלטים לשנת 2019 לכתבה

18. Started by eshimshi,

רכשתי Asus A696 בארה"ב. באתר של ASUS יש עדכון קושחה בעברית. האם משהו ניסה את העידכון הזה? האם הוא מאפשר לכתוב בעברית בלי אחת מהתוכנות הישראליות (אירון וכדומה) :s05:

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by efialon,

שלום לכולם. שאלתי היא האם אפשר להטעין את הנגן בעזרת השקע לחשמל של האיפוד. כלומר להכניס את השקע המטען של האיפוד לחשמל ובו לחבר את החיבור USB שמתאים לנגן. האם הפעולה הזו תקינה ולא תגרום בעיות כלשהם ל COWON? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by e-d-a,

היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by omri_ro,

לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by tfo,

טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by Godmoney,

לפני שבוע בערך שכחתי את הקאבל USB שקיבלתי עם ה A2 בעבודה והייתי חייב להעביר אליו חומר מהמחשב בבית (טוב... חומר... שירים ...). בכל מקרה, מאחר שלא היה לי את הקאבל שקיבלתי בקופסא חיפשתי קאבל חלופי ומצאתי קאבל אחר עם כניסה תואמת. כשחיברתי את ה A2 לקאבל ואותם למחשב ה-A2 במקום להכנס למצב "USB" פשוט נדלק (דבר שהוא לא אמור לעשות...), והרחתי ריח של "שרוף" (מה שאח"כ התברר מגיע מהכניסת USB של ה-A2). עכשיו כל פעם שאני מחבר את ה A2 ל USB יש עוד ריח של שרוף וה A2 נדלק במקום להכנס למצב "USB". חשוב לי גם לציין שהכניסה השני של ה HOST עדיין עובדת ואני יכול להעביר דרכה נתונים כשאני מחבר אותו למחשב. הבעיה שזה לא USB 2 (זו ש"נשרפה" כן...) ו-500 מגה לוקח חצי שעה להעביר... למישהו יש רעיון …

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  24. היי אנשים בוקר טוב לכם! חשבתי לקנות לי נגן שיהיה לי, עכשיו התקציב שלי זה עד 400 שקל, וזה לנגן MP3/MP4 סביר ונורמלי, לא אכפת אם יש וידאו או תמונות, שהאוזניות יהיו באיכות טובה ושהנגן לא יתפרק אחרי חודש. ועכשיו חשבתי גם לקנות נרתיק/רצועה נישאת שתהיה על הזרוע, כפי שראיתי שיש אצל הרבה בחדר כושר... הבנתי שזה נוח, למישהו יש המלצות? הנגן שחשבתי עליו הוא: E250 2GB של סנסה. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=410905 מה אתם אומרים? תודה (:

• 6 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.