עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by McMerc,

1) עד כמה זה משפר את החויה על iPod Video? 2) מה זה iPod Video 64MB? 3) משהו ניסה את זה? 4) אני יודע שהמשחקים הם לא העיקר, אבל עדיין לא הבנתי איך הם זזים בדום (באיפוד). 5) תאורתית, אם אני אתקין, אני לא אצטרך יותר iTunes יותר, נכון? (מה לגבי סרטים?).

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by m.l,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  4. Started by sh2006,

בעקבןת המאמר : http://hwzone.co.il/articles/myvu/ מאוד סקרן אותי לדעת אם ניתן לחבר את זה למחשב.... יכול להיות מעניין לשחק ב Starcraft 2 בזמן שאני שוכב במיטה... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by tfo,

טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by KFL,

שני מכשירים חדשים יצאו לשוק. 1. nokia n86 8mp 2. nokia 5800. אם אלו היו המכשירים היחדים בשוק את מי היית לוקח? ולמה בחרת דווקא בזה?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  7. Started by DXT,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ. אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות: 1. ממשק נוח ואינטואיטיבי. 2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות. 3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית. 4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים. אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה. אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by haimiko84,

שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by mamanamit,

אם אפשר לעזור לי בקשר לעדכון האיי פוד יש לי איי פוד דור שלישי אני מנסה לעדכן לו את העברית בכל דרך אפשרית אבל זה פשוט לא הולך לי אני לא רואה עברית בכלל . גם לא בגיבריש תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  10. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  11. רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by Chymes,

בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by mosh18,

רציתי לדעת אם מישו יודע איך להגביר את הרמקולים של K1M שישלח מדריך או תוכנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  15. Started by יוגב1,

חבר שלי רוצה לקנות MP4 ב300 שקלים בערך .. אחרי שהוא הבין בעצמו מה הוא רוצה הוא עידכן אותי .. מחפש נגן בעיקר לשמיעה ולא לראיית סרטים ושהיה בעברית (לא סיים כיתה ה' ;D) רציתי להמליץ על סנדיסק E250 אבל אני זוכר שאין לו עברית יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by eedanga,

היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by WarNet,

היי מי מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסך של ה-HD2 שישימו לי מסך מקורי. נתתי לאחותי להשתמש ב-HD2 שלי,היא הרסה לו את המסך יש שבר במסך בפינה השמאלית העליונה שלא נראה לי שגרם לכך שהמסך לא מציג בצד ימין שלו. יש שבר באזור המסומן שגרם לכך. לחיצה על אותו אזור גורם לאור של המסך להשתגע ולהחמיר. הצבעים שמציג המסך דהוים משבעבר. דבר נוסף,המגע בחלק המושחר מתפקד כראוי. אני מפעיל אפליקציות שקיימות באזור המושחר וכו'. הוא נראה כך: יכול להיות זה החיבור של המסך... תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by barry,

היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by avivkah,

אני צריכה טלפון אמין, הצרכים שלי הם כמובןשיחות וסמסים, אפליקציות מעטות - ווצאפ, ווייז, פייסבוק, פאנגו כמו כן חשוב מאד שתהיה לו מצלמה טובה כדי שאוכל להשתמש בה גם לצרכי עבודה. אני מחפשת טלפון לא יקר, המליצו לי על גלאקסי 3. יש לכם המלצות נוספות למשהו באותה רמה ויותר זול?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by fistuk29s,

שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  22. היצרנית הסינית חושפת זוג סמארטפונים חדשים: מכשיר ה-N3 מגיע עם מצלמת 16 מגה-פיקסל מסתובבת ומכשיר ה-R5 מציע מעבד 64 ביט ועובי בלתי אפשרי כמעט של 4.85 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-oppo-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%a2%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa/

23. בהתאם להדלפות, מיקרוסופט השיקה סמארטפון אולטרה זול חדש העונה לשם Lumia 435, בנוסף לגירסה מעודכנת ומוזלת ל-Lumia 535. האם אלו המכשירים שיצעידו את Windows Phone קדימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%a2%d7%93-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-lumia-%d7%a9%d7%99/

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  24. אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by Ben9371,

הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.