גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם כדאי ללכת למעבדה פרטית לתיקון, או שעדיף המעבדה של סלקום (אין לי אחריות). במידה וכדאי, האם תוכלו להמליץ לי על מקום בירושלים, באיזור מאפית אנג'ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בעוד כנס הגיימינג הגדול בעולם מתקיים בגרמניה, מכריזה אינטל על סדרת מעבדים חדשה לניידים קלי-משקל - לראשונה עם מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן! לחבר שלי יש נוקיה די ישנה לא זוכר בדיוק דגם, והרמקול שם נדפק. הטלפון לא מצליח להשמיע כלום ברמקול (לא הפומית של השיחות)- לא מוזיקה, לא צילצולים, כלום. סלקום רוצים לקחת על תיקון 600 שקל! שבמחיר כזה אפשר לקנות היום אחלה טלפון חדש. אני מחפש בשבילו מעבדה ברעננה, הרצליה, והאזור במחירים סבירים. מי שמכיר שירגיש חופשי לפרסם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה נשמע. אני רוצה לעבור לגולן מתוך עיקרון. ואני עוזב את החברה הגדולה שאני נמצא בה בגלל הסיבות הידועות שכולם כבר מכירים ושונאים. בנוסף בגלל שאני יודע שאם לא גולן עוד הייתי משלם על חבילה 200 שקל לחודש כמו פראיר. קניתי את הפלאפון שלי NOKIA 100 מאופיס דיפו. לא יודע לאיזה רשתות הוא פתוח, לא מבין בזה כלום למען האמת. 1) אני אוכל להשתמש בו בגולן טלקום ? 2) יש דרך לבדוק? 3) מה הדרך הנכונה להתנייד כדי לא לאבד את המספר שלי ? 4) היום עוד יש בעיות התניידות מאוראנג' לגולן כמו בעבר?, אני זוכר שפעם מנעו מאנשים להתנייד ועשו להם תמוות . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אחריי חודש במבצע של אורנג', הגלישה החינמית באינטרנט הופסקה, דבר שגרם לי לחשוב על מעבר לדור 2 עם המכשיר. הבנתי שלמעבר הזה יש מספר יתרונות כמו סוללה שמחזיקה יותר זמן, המכשיר לא מתחמם בזמן שיחה. אך יותר חשובים לי חסרונותיו; מהם בעצם החסרונות? ובנוסף, יש מספר דברים שאם הם מתבטלים אני אשקול את המעבר, כמו: האם התקן הבלותוט' יהיה פעיל? האם אני אוכל לבצע שיחות וידאו? וכיצד אני מבצע את המעבר הזה במכשיר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בסלקום, מדבר ממש מעט ומשלם בצורה לא פרופורציונית בכלל אני מעוניין לעבור לחברות החדשות והדבר היחיד שמפחיד אותי הוא קליטה..המכשיר הוא Sony Ericson K610i ממה שאתם מכירים לגבי התדרים והרשתות של החברות החדשות, או מניסיון ספציפי עם הפלאפון הזה או דומים לו מבחינת קליטת רשתות, צריך להיות בעיות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
ברשותי טלפון מסוג נוקיה 2600 הפשוט ברשת אורנג' (בלי דור 3, אני גם לא ארצה את זה כרגע...). אני מעוניין להחליף (דרך חנות באינטרנט) לנוקיה 5800 החדש יחסית. האם תהיה לי בעיה כלשהי במעבר? האם הסים יתאים לטלפון החדש ו\או אצטרך לשנות הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום כמה שאלות: אני היום ב 012 מובייל. פלאפון מציעים לי לעבור אליהם באותו מחיר. שווה? (אני גר בנתניה). בנוסף, אני רוצה לקנות מכשיר. נראה לי די מתסכל כשאני מחפש דגם. אני רוצה משהו בסיסי, אבל שיעבוד כמו שצריך: שלא יתקלקל אחרי כמה חודשים, שה gps יעבוד טוב, סוללה שמחזיקה זמן סביר ורצוי גם חזק שלא נשבר בקלות. האם אני חייב לשלם בשביל דבר כזה 2000 שקל ומעלה? אין משהו טוב למשתמשים בסיסיים במחיר של עד 1200 שקל? לא אכפת לי לקנות משהו שיצא לפני כמה שנים, רק שלא ירמו אותי וימכרו לי מחודש. יש מכשירים סינים אבל אני לא רוצה אותם בגלל הקרינה הגבוהה. עוד לא מצאתי סיני עם קרינה נורמלית. ואם כבר אני מחליט לקנות משהו, על איזה חנות אפשר לסמוך שתהיה הגונה ולא תרמה (יש לי ניסיון גרוע מהע…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע רום סטוק של סמסונג גרסה 4.1.2 ואני רוצה לעבור ל-CM. השאלה שלי היא האם קיימת גרסה יציבה של CM10.2 או CM11 ל-I9100T/I9100? לפי הרשימה הזאת: http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type= כל הגרסאות האחרונות הין ליליות, מה הסיכונים שיש בגרסאות האלה מול היציבות והרשמיות? ושמעתי שיש ל-CM תוכנה שמאפשרת להתקין את הרום שלהם אוטומטית, האם זה באמת פרקטי ועובד ללא בעיות? יש לי קרנל PhilZ-cwm6. זה חשוב, אני מאוד רוצה לעבור לרום אחר. הרום הנוכחי שלי אוהב לבזבז סוללה משום מה, והטעינה לוקחת הרבה זמן ביחס לרומים אחרים שהיו לי. תודה לכל מי שיעזור, שבת שלום!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברשותי iphone 4 (לא S) שנרכש מסלקום לפני כשנה בערך(במסגרת חבילה). מתכנן לעבור בשבוע הקרוב לגולן. האם ייתכן והמכשיר שלי נעול בצורה כלשהי? האם הוא לא simfree ? איך אני יכול לדעת? אם כן, אילו צעדים נדרשים ממני ע"מ שאוכל לבצע את המעבר? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לעזוב כבר את סלקום ולעבור לחברה אחרת. המעבר כנראה יהיה לגולן טלקום. השאלה שלי היא כזאת: אני יודעת שגולן משתמשת ברשת של סלקום והאייפון שלי נרכש בסלקום במאי 2010. האם תהייה לי קליטה עם הסים החדש של גולן מבלי ללכת לסלקום ולבקש מהם לפתוח את האייפון לסים פרי (בגלל שגולן על רשת סלקום) או האם אני חייבת ללכת כדי שיפתחו את האייפון? תודה רבה על העזרה! מורן.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לקוח של סלקום. לפני טיפה יותר משנה הצטרפתי כלקוח פרטי לתוכנית כלשהי יחד עם החזר מלא על מכשיר iphone 4. מדי חודש בחודשו אני נעשק בסכום של 250-260 ש"ח(כן, זה לא מעט). רוצה לעבור ולהוזיל את העלות החודשית. גובה החיוב על המכשיר לפי החשבונית הוא 99.14 ש"ח(ועל זה מקבל החזר מלא כמו שרשמתי). האם כשאעזוב את סלקום אמשיך לשלם על המכשיר בלבד 99.14 ש"ח(מי שאני מצפה שיהיה) או שייתכן ופתאום המחיר יעלה או ייתווספו קונצים נוספים?? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc מומלצים? אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם. אשמח לשמוע המלצות נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc. תודה! :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפוד טאצ' ואני רוצה לשמוע את דעתכם על המכשיר.. עד כמה הוא משתלם.. ואם יש לכם אופציות דומות בערך באותו סכום, מן הסתם חשוב שיהיה איכותי ופחות או יותר זהה לאייפוד טאצ' באפשרויות שיש לו.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-