גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כרגע רום סטוק של סמסונג גרסה 4.1.2 ואני רוצה לעבור ל-CM. השאלה שלי היא האם קיימת גרסה יציבה של CM10.2 או CM11 ל-I9100T/I9100? לפי הרשימה הזאת: http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type= כל הגרסאות האחרונות הין ליליות, מה הסיכונים שיש בגרסאות האלה מול היציבות והרשמיות? ושמעתי שיש ל-CM תוכנה שמאפשרת להתקין את הרום שלהם אוטומטית, האם זה באמת פרקטי ועובד ללא בעיות? יש לי קרנל PhilZ-cwm6. זה חשוב, אני מאוד רוצה לעבור לרום אחר. הרום הנוכחי שלי אוהב לבזבז סוללה משום מה, והטעינה לוקחת הרבה זמן ביחס לרומים אחרים שהיו לי. תודה לכל מי שיעזור, שבת שלום!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברשותי iphone 4 (לא S) שנרכש מסלקום לפני כשנה בערך(במסגרת חבילה). מתכנן לעבור בשבוע הקרוב לגולן. האם ייתכן והמכשיר שלי נעול בצורה כלשהי? האם הוא לא simfree ? איך אני יכול לדעת? אם כן, אילו צעדים נדרשים ממני ע"מ שאוכל לבצע את המעבר? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לעזוב כבר את סלקום ולעבור לחברה אחרת. המעבר כנראה יהיה לגולן טלקום. השאלה שלי היא כזאת: אני יודעת שגולן משתמשת ברשת של סלקום והאייפון שלי נרכש בסלקום במאי 2010. האם תהייה לי קליטה עם הסים החדש של גולן מבלי ללכת לסלקום ולבקש מהם לפתוח את האייפון לסים פרי (בגלל שגולן על רשת סלקום) או האם אני חייבת ללכת כדי שיפתחו את האייפון? תודה רבה על העזרה! מורן.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לקוח של סלקום. לפני טיפה יותר משנה הצטרפתי כלקוח פרטי לתוכנית כלשהי יחד עם החזר מלא על מכשיר iphone 4. מדי חודש בחודשו אני נעשק בסכום של 250-260 ש"ח(כן, זה לא מעט). רוצה לעבור ולהוזיל את העלות החודשית. גובה החיוב על המכשיר לפי החשבונית הוא 99.14 ש"ח(ועל זה מקבל החזר מלא כמו שרשמתי). האם כשאעזוב את סלקום אמשיך לשלם על המכשיר בלבד 99.14 ש"ח(מי שאני מצפה שיהיה) או שייתכן ופתאום המחיר יעלה או ייתווספו קונצים נוספים?? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc מומלצים? אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם. אשמח לשמוע המלצות נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc. תודה! :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפוד טאצ' ואני רוצה לשמוע את דעתכם על המכשיר.. עד כמה הוא משתלם.. ואם יש לכם אופציות דומות בערך באותו סכום, מן הסתם חשוב שיהיה איכותי ופחות או יותר זהה לאייפוד טאצ' באפשרויות שיש לו.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה על נגן MP3, מבוסס Flash . נפח 1-4GB. חשיבות לאמינות, נוחות תפעול, קומפקטיות; רדיו. סוללות: סטנדרטיות AA או AAA. אין צורך בהצגת וידאו. בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני חושב לקחת מכשיר סלולרי חדש. אני כרגע לקוח מרוצה אורנג' עם מכשיר נוקיה ישן שאני אפילו לא יודע איזה דגם הוא (דור שני מלפני איזה 4 שנים).. הגיע הזמן לקחת מכשיר חדש עם מצלמה , דור 3 ו MP3 / MP4 ושאר פיצ'רים שכרגע אין לי. מאד רציתי לקחת את ה NOKIA 6500 באורנג' אבל לאחר בירור לפני כחצי שעה עם נציג התברר לי שכרגע הוא אזל מהמלאי והוא צפוי להגיע איפשהו בחודש אפריל לרשת.. האמת היא שאין לי חשק לחכות כחודש ובנוסף לזה אני סטודנט ולא יהיה לי כל כך זמן להתעסק בזה עוד כמה שבועות.. לחתוך לעניין - ראיתי עכשיו שיש בסלקום את ה LG VIEWTY עם מסך מגע , מצלמה 5 MP ושאר פיצ'רים נחמדים. הבעיה היחידה שלי עם המכשיר הזה היא שהוא לא NOKIA. מעולם לא אהבתי מכשירים שהם לא נוקיה …
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט בעלות של בערך 1200₪ לשימושים די נורמטיביים. לא למטרת כתיבה (כמחברת) אלא לשימושי אינטרנט, סרטים, סדרות וכו׳. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה נגן טוב שיחזיק לא כמו המגעילים האלו שמוכרים 4 GB ב 100 שקל..4PLAY הזה.. ואם אפשר שיבוא עם אוזניות סבבה? אני לא ממש מעוניין בסרטונים, אך יותר במסך מגע נוח ולא כפתורים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם פעם ראשונה שלי כאן נחמד לראות שהפורומים שפה למטה גם פעילים ;D בכל אופן יש לי כרגע נגן Iriver מסדרת H הישנה 20GB הוא ממש אחלה ושירת אותי בכלל לא רע, עד שקניתי לאחי Ipod Touch והבנתי שהריבר שלי קצת איטי והאיכות שמיעה שלו די מעאפנה רציתי לדעת איזה נגן אני יכול לקנות שישפר לי את החווית שמיעה אני משתמש בנגן די הרבה בעבודה כשיש הרבה מה לעשות וכי אף פעם אין שירים טובים ברדיו ראיתי באיביי את הנגן הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו Iriver Clix Gen 2 http://cgi.ebay.com/Brand-NEW-iRiver-Clix-8-GB-Gen-2-Rhapsody-Mp3-player_W0QQitemZ130245493695QQcmdZViewItem?hash=item130245493695&_trkparms=72%3A1076%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 ומה כדאי יו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כיום עם N73 MusicEdition (איתו כבר שנתיים-שלוש) והוא עכשיו עושה המון צרות אז הגיע הזמן להתחדש. מבחינת הדרישות שלי מהמכשיר: -אני סטודנט (וגם חייל אם זה רלוונטי), אני בעיקר משתמש בו לשיחות והודעות SMS. -למכשיר הנוכחי שלי נגמרת הסלולה תוך דקות בודדות של דיבור וזה מאוד מעצבן - הדרישה העיקרית שלי היא שהמכשיר והסוללה יחיו הרבה זמן (גם מבחינת זמן בין טעינה לטעינה וגם מבחינת בלאי מצטבר). -יש לי במכשיר הקיים אינטרנט אבל אני לא משתמש בו כמעט בעיקר בגלל שהוא ממש לא נוח, וגם כי אני לא באמת חייב את זה. יחד עם זאת - אם יהיה לי מכשיר שהשימוש באינטרנט בו יהיה נוח (בעיקר Gmail, Facebook יומן ומסמכים), אז אני מאמין שכן אשתמש בתכונות אלו. -בנגע לנגן MP3\סרטים ומצלמה - אני לא משתמש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-