גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי IRIVER H10 ושאני מכניס טקסטים מופיעים לי רק המספרים והניקודים בלי שום אות בעיברית אם מישהו יודע למה... :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור? תודה עריכה מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה? מקור.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18934 מה דעתכם על המכשיר? האם האחריות טובה? האם מערכת ההפעלה תתעדכן בתדירות? והאם ניתן יהיה לשדרג לאנדרויד 6?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את מכשירי הדגל החדשים של סמסונג? זה כנראה יעלה לכם בערך כמו שה-Galaxy S6 וה-Galaxy S5 עלו בתחילת דרכם נותרו שעות בודדות להשקה, אבל אנחנו החלטנו שלא להמתין ולשתף אתכם כבר עכשיו במה שנראה כמו אחד מהפרטים היחידים שעליהם עדיין לא דיברנו בכל הנוגע לצמד הסמארטפונים החדשים מבית סמסונג – המחיר. עלון מודלף נוסף מאחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בגרמניה חושף כי ה-Galaxy S7 הסטנדרטי יוצע למכירה בתג מחיר של 700 יורו, ואילו ה-Galaxy S7 Edge ישא מחיר מומלץ של 800 יורו. עבור הדגם הסטנדרטי מדובר בשידור חוזר של העלות הראשונית משני הדורות הקודמים, ואילו עבור דגם ה-Edge מדובר אפילו בהוזלה קטנה של 50 יורו בהשוואה ל-Galaxy S6 Edge – וזה לא רע בכלל, בהתחשב בכך שהדגם החדש …
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
עדכון: אמינותה של התמונה מתוך תוכנת ה-CPU-Z אשר חושפת את פרטי הפאבלט מוטלת בספק גדול, אך השמועות ממשיכות לזרום אלינו כך או כך – הפעם מאתר הולנדי אשר מאשר לכאורה את מרבית הפרטים ששמענו עד כה אודות המכשיר (מצלמה ושבב כמו ב-Galaxy S7, מסך 5.8 אינץ' בגירסה קמורה ובגירסה "שטוחה" וגם 6GB של זכרון RAM), לצד דיווח על כך שהסוללה הפעם תציע קיבולת מרשימה בהחלט של כ-4,000mAh. ראוי להתייחס גם למידע הזה בספקנות, אך במידה והוא מדוייק – ה-Note 6 עשוי להפוך לסמארטפון בעל חיי הסוללה הטובים ביותר של סמסונג מאז ומעולם, או לכל הפחות כזה שיהיה שווה ביכולותיו בתחום ל-Galaxy S6 Active הנהדר שמעולם לא יצא מגבולות ארה"ב. הכתבה המקורית: האתגר הגדול הבא של סמסונג יהיה ליצור פאבלט אש…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
היי, נפל לי הטלפון לאסלה. שתי הכפתורים למטה הפסיקו לעבוד. יש אפליקציה ששמה את הכפתורים האלה על המסך? בברכה,
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
הפרוייקט הבא של לנובו יהיה להפוך את המכשיר הפופולרי ביותר במותג ה-Moto ליוקרתי יותר, מבלי לפגוע במה שהופך אותו למיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-