גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
סרטון של מודל תלת מימד מפורט עשוי להוות את ההצצה הראשונה שלנו למכשיר המוביל הבא מבית סמסונג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94-galaxy-note-5/
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אם יש לי אינטרנט חופשי במכשיר.. אני יכול להיכנס לאופציה הזאת מתי שאני רק רוצה בחינם? ובעצם הוא משמש כסוג של GPS?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'. אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב... עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16. ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי... רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה... אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וג…
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1) עד כמה זה משפר את החויה על iPod Video? 2) מה זה iPod Video 64MB? 3) משהו ניסה את זה? 4) אני יודע שהמשחקים הם לא העיקר, אבל עדיין לא הבנתי איך הם זזים בדום (באיפוד). 5) תאורתית, אם אני אתקין, אני לא אצטרך יותר iTunes יותר, נכון? (מה לגבי סרטים?).
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את מכשירי הדגל החדשים של סמסונג? זה כנראה יעלה לכם בערך כמו שה-Galaxy S6 וה-Galaxy S5 עלו בתחילת דרכם נותרו שעות בודדות להשקה, אבל אנחנו החלטנו שלא להמתין ולשתף אתכם כבר עכשיו במה שנראה כמו אחד מהפרטים היחידים שעליהם עדיין לא דיברנו בכל הנוגע לצמד הסמארטפונים החדשים מבית סמסונג – המחיר. עלון מודלף נוסף מאחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בגרמניה חושף כי ה-Galaxy S7 הסטנדרטי יוצע למכירה בתג מחיר של 700 יורו, ואילו ה-Galaxy S7 Edge ישא מחיר מומלץ של 800 יורו. עבור הדגם הסטנדרטי מדובר בשידור חוזר של העלות הראשונית משני הדורות הקודמים, ואילו עבור דגם ה-Edge מדובר אפילו בהוזלה קטנה של 50 יורו בהשוואה ל-Galaxy S6 Edge – וזה לא רע בכלל, בהתחשב בכך שהדגם החדש …
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שני מכשירים חדשים יצאו לשוק. 1. nokia n86 8mp 2. nokia 5800. אם אלו היו המכשירים היחדים בשוק את מי היית לוקח? ולמה בחרת דווקא בזה?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי חברים ברשותי נוט 2 ורציתי לקבל המלצות למשחקי טגרה הכי יפים חדשים וממולצים שיש היום תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למשחקים למכשיר HTC touch HD העובד על WM6.1 לפוקט פי.סי. רצוי גם כאלו שעובדים על GSENSOR תודה.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני חושבת אולי לקנות Samsung S8300 ואני לא יודעת אןם יש לו רמקולים ... אז ככה: יש לו רמקולים? שאני אוכל לשמוע מחוץ לאוזניות? יש לו אינטרנט שאני אוכל להיתחבר מכל מקום בלי שתהיה רשת אלחוטית? ואם תיהיה רשת אני אוכל להיתחבר אלייה? ואיך הפלאפון בכללי? טוב לא טוב? הטאץ בסדר? אם אני אכנס ל mako אני אוכל לראות סרטונים? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור לי בקשר לעדכון האיי פוד יש לי איי פוד דור שלישי אני מנסה לעדכן לו את העברית בכל דרך אפשרית אבל זה פשוט לא הולך לי אני לא רואה עברית בכלל . גם לא בגיבריש תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למרות הטרנד בשוק שמכתיב שימוש בשתיים, או אפילו שלוש, מצלמות במערך משולב - נראה כי גוגל תמשיך ללכת בדרך הייחודית שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
- 2 followers
-
-
האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את אחד מ2 המכשירים האלה iAudio G3 2G -זה עולה לי 555 שקל iAudio U3 2GB - זה עולה לי 699 שקל בראשון אין עברית אבל יש 50 שעות בטריה,בטריה רגילה ניתנת להחלפה הוא קל והזה שהוא בלי צבע לא משמעותי . המכשיר השני תומך בעברית מלאה! יש לו צבע,הוא קל כמו הראשון,למכשיר זה יש בטריה שלא נתנת להחליף ונטענת רק דרך המחשב-חיסרון...ומספיקה ל20 שעות. המכשיר תומך גם בתמונות וסרטונים אבל זה לא משנה לי כל כך. אני קונה את המכשירים בשביל לרוץ איתם איזה מהם עדיף?ולמה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיישן תנועה בW910 ורציתי לשאול איזה משחקים תומכים בזה.. תודה D:
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
מחפשים מחדש חדש לשנת הלימודים? מבצעי Deal of the Day של חברת הענק שיהיו זמינים רק בשעות הקרובות יכולים לסייע ובגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
Extra Whats היא אפליקציה שפיתחתי על מנת להשיב להודעות במהירות בוואטסאפ, לדוגמא נניח וכל סוף יום אתם שולחים לחברה שלכם , "מאמי תוכלי להביא חלב בדרך מהעבודה?" אין טעם שכל יום תכתבו שוב את אותו משפט, בעזרת האפלקציה תוכלו לשלוח את ההודעה בלחיצה אחת.בנהיגה? , תוכלו לשלוח "אני בנהיגה" - בלחיצה אחת.בסרט? תוכלו לשלוח "עסוק , נדבר יותר מאוחר" - בלחיצה אחת.כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את המשפט שאתם רוצים לרשימה.על מנת להפעיל את האפליקציה יש לתת לה שלוש הראשות ( או פחות תלוי באיזה גירסאת אנדרויד אתם משתמשים).הרשאה לנתוני שימוש - על מנת לדעת בוודאות מתי וואטסאפ נמצאת על המסך(גירסא 5 ומטה לא צריכים)הרשאה לצייר מעל אפליקציות - על מנת להציג את האפוציות לשליחה/בועה כאשר נמצאים בתוך ו…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-