גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אז ככה איזה פלא ברשת אורנג, כדאי לקנות ולמה? אני מקבל עזרה של 20-50% מההורים תלוי כמה אלחץ. ואני רוצה רק NOKIA. חשבתי ללכת על Nokia 6131 ואני תוהה מה חברי הפורם אומרים? (vזה אומר שאני יכול למתוח עד כ 1500 לכל העסק.) אני לא רוצה דור שלישי. (ואולי מישהו מודע למבצע טוב לחיילים?)
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן? תודה, levelone.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חברה טאיוואנית אלמונית אלמונית למדי עבור הצרכן המערבי הממוצע משיקה טאבלט מרשים במיוחד, אשר מתבסס על שבב הדגל הקודם מבית סמסונג אין יותר מדי טאבלטים עוצמתיים באמת שמתבססים על מערכת האנדרואיד בשוק נכון להיום – ואנחנו לא בטוחים שזה נובע מהיעדר מוחלט של התעניינות. חברה אחת שמוכנה לבחון את הנושא הלכה למעשה מגיעה מטאיוואן ועונה לשם BungBungame – משיקה כעת טאבלט בשם Kalos 2, שמרגיש כמעט כמו Galaxy S6 אשר ניפחו את מימדיו. ה-Kalos 2 מציע מסך 10.5 אינץ' שמבוסס על פאנל Super AMOLED ברזולוציה של 2,560×1,600 פיקסלים, בתוספת שבב Exynos 7420 מתומן ליבות שזהה לזה אשר כיכב ב-Galaxy S6 וב-Galaxy S6 Edge בשנה שעברה, זכרון DDR4 בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שניתן להרחיב …
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לאחר שראינו את הביצועים המרשימים ביותר של מכשיר הדגל הבא של סמסונג, תמונות חדשות גם מציגות לנו כביכול את המראה המחודש של ה-Galaxy S6, בנוסף לתגובה רשמית של החברה בנושא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s6-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92/
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הגלקסי S5 ואני רוצה להתחדש בגלקסי S9. מה דעתכם על המכשיר הזה? הייתם ממליצים עליו? היו ביקורות שליליות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אהלן, עוד כשלושה שבועות אני טס למזרח לתקופה דיי ארוכה. אני מחפש נגן, שיש כמה דרישות בסיסיות שחובה שיהיו בו : שיעבוד על סוללה AA רגילה ולא ליטיום (גם לא AAA) נפח זכרון לא פחות מ 2GB לא יותר מ 4. זמן עבודה הכי הרבה שניתן.. שמעתי שה iAudio G3 מסוגל לעבוד המון זמן עם סוללה אחת.. יש אופציות אחרות? עברית... תקציב... 400-500 יהיה בסדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת נייד אנדרואיד עד עתה רכשתי תמיד ניידים סיניים אני ובמי משפחתי Xiamoi כרגע משתמש ב Meizu 6 PRO לפפחות כ שנתיים וחצי עד שלוש נהנה מהמסך של 2K בקיצור הנייד מגע'גע וחייב חדש. הכי חשוב לי יותר מהמצלמה זה איכות המסך שתעמוד לפחות על 2K כמעט כל הניידים בעים עם מסך של FHD. חשבתי לששנות כיוון וללכת על Samsung S10 Plus בגלל המחיר יבואן מקבילי באילת 2180 בערך יש לכם הצעות \ אפשרויות אחרות במסגרת התקציב הזה ??\ תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הכירו את הדגמים העדכניים מבית לנובו, Archos ואמאזון בקטגוריה אשר מרגישה לעתים כאילו הזמן סביבה עצר מלכת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב על לקנות נגן MP3 באזור ה 200~. אין לי שום צורך שינגן וידאו. הדרישות שלי לנגן הן: - 1-2GB (או יותר כמובן, אבל אני לא צריך). - קטן, קומפקטי ועמיד (ולכן אני לא רוצה MP4 שיהיה גדול ומגושם). - חייב שיהיה לו ממשק נוח, כלומר שאני אוכל בלחיצה יחידה להעביר שיר, להגביר/להנמיך את הווליום, ולהשהות את השיר. - כדאי מאוד שתיהיה בו אפשרות להשמיע את השירים בסדר רנדומלי (כמו האפשרות שבמדיה פלייר), בלי שאצטרך לערבב את רשימת השירים, כי אם ארצה למצוא שיר ספציפי תיהיה לי בעיה. - איכות צליל טובה (ביחס למה שאפשר לצפות ממכשיר במחיר הזה). תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אוזניה ראשונה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה שיהיה מתג הדלקה וכיבוי ולא כפתור שצריך להחזיק כמות מסוימת של שניות. קטנה ככל האפשר אוזניה שניה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה קשת לאוזן חובה. עדיף חיבור ללפחות 2 מכשירים בו זמנית - לא חובה. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ב-19 לאוגוסט אנחנו עתידים לקבל היכרות עם מכשירי ה-Zenfone 4 המסקרנים, אך נראה כי מישהו באתר הרשמי של היצרנית הטאיוואנית לא הצליח להתאפק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז מצאתי את הדבר הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14460 זה יעבוד עם SIM של סלקום?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים, *המשחק רק לIOS בינתיים! אני ושני חברים בנינו משחק ממש נחמד וכיפי: Go Gravity. המטרה היא לשרוד כמה שיותר תוך כדי שמנסים לקחת כמה שיותר מטבעות ומגלים רצפות חדשות. בנוסף הוספנו גם POWER-UPS מגניבים כאלה שעושים את המשחק ליותר מעניין, אשמח מאוד אם תורידו ותדרגו! וגם יהיה נחמד לשמוע ביקורות, הצעות לשיפור וכו'. אז קצת תמונות: (*שם המשחק הוא Go Gravity) http://www.siz.co.il/my.php?i=mgnmzej21e5h.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwuct332nqm.jpg
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל יעודי לשידור סרטים בטלוויזיה. אך אני מצליח להכניס לIPOD סרטים ברזולוציה של 400X680 ולכן שידור בטלוויזיה 32 אינץ' מאוד מאוד לא איכותי. האם ניתן להכניס לIPOD CLASIC סרטים ברזולוציה גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-