גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
יש לי IRIVER H10 ושאני מכניס טקסטים מופיעים לי רק המספרים והניקודים בלי שום אות בעיברית אם מישהו יודע למה... :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לקנות מכשיר דור 3 שיתמוך בשיתוף אינטרנט. (חיבור למחשב נייד) המכשיר מיועד לסבא שלי הוא בן 80. על המכשיר להיות נוח לשימוש בעיקר לאנשים מבוגרים ולא יקר. אשמח לקבל המלצות מחברי הקהילה.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שחקו את אלוהים בכותר החדש של פיטר מוליניו, נסו לאכול כמה שיותר אנשים מבלי שיבחינו בכם וקחו את מפלצת ה-4 על 4 שלכם למסלול מסוכן בהרים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-49/
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום העברת קבצים גדולים מהמחשב לטלפון הנייד ע"י חיבור bluetooth קובץ של 700MB לדוגמה, כמה זמן בערך אמור להיות ? ואם ישנה דרך מהירה להעברת הקבצים, (קבצי וידאו) ? תודה. ג'יקוב.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1) עד כמה זה משפר את החויה על iPod Video? 2) מה זה iPod Video 64MB? 3) משהו ניסה את זה? 4) אני יודע שהמשחקים הם לא העיקר, אבל עדיין לא הבנתי איך הם זזים בדום (באיפוד). 5) תאורתית, אם אני אתקין, אני לא אצטרך יותר iTunes יותר, נכון? (מה לגבי סרטים?).
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-xperia-z4-%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האחיין שלי נמצא עכשיו באירופה והוא רוצה, כמובן, להתקין פוקימון גו. יש לו SIM של ספק אירופאי, מספר טלפון אירופאי, כתובת IP אירופאית, יש לו בחשבון gift card מחנות play אירופאית, אבל גוגל מתעקשים לשלוח אותו לחנות הישראלית! חיפשתי ומצאתי הסבר איך להחליף חנות, אבל צריך בשביל זה כרטיס אשראי עם כתובת במדינה אחרת. לילדים בני 13 אין בד"כ כרטיסי אשראי... מכירים אולי פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הי, הגיע עם הs9 plus מטען 2.1 אמפר. רציתי לדעת אם אני יכוח לחבר את הטלפון למטעני 3 אמפר (מטעני קיר ורכב), או שזה יהרוס את חיי הסוללה. תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
ויכול לחוות דעה עליו, כשנה יש לי סמסונג וויב והגעתי למסקנה שאין תחליף למקדלת מלאה, חשבתי בתחילה על BALCKBERRY אבל לאור תגובות שונות על איכות גלישה גרועה ומקלדת לא נוחה כמו כן אתה חייב לקנות תמיכה PUSH MAIL אני יורד ממנו, מה שנשאר זה הE6, ממה שקצת קראתי הוא די טוב, מקלדת נוחה, גלישה מהירה, המחיר שלו סביר, האם אתם יכולים להלמליץ לי על חנות סלולר פרטית באיזור השרון תודה,
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה כולל מצלמה ונגן PMP ? איך המצלמה ? איך הנגן? הייתי יושב ומחפש ביקורות בגוגל אבל אין לי זמן בצורה מטורפת=/ :'(
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91-galaxy-s6/
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה איזה פלא ברשת אורנג, כדאי לקנות ולמה? אני מקבל עזרה של 20-50% מההורים תלוי כמה אלחץ. ואני רוצה רק NOKIA. חשבתי ללכת על Nokia 6131 ואני תוהה מה חברי הפורם אומרים? (vזה אומר שאני יכול למתוח עד כ 1500 לכל העסק.) אני לא רוצה דור שלישי. (ואולי מישהו מודע למבצע טוב לחיילים?)
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרבה זמן מכשיר סמרטפון זול עם סים כפול, ראיתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Gsmart-G1310-Dual-SIM-Android-2-2-3G-Phone-GSM-/300584284117?pt=Cell_Phones&hash=item45fc382fd5#shId מפרט: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php ב 280$ + 50 $ משלוח לארץ = 330$ ורציתי לדעת: איך המכשיר מבחינת התמורה למחיר? שווה להשקיע את זה? האם הוא יתמוך בעברית (הרי הוא מגיע עם אנדרואיד 2.2) או אולי יש מכשיר אחר שתוכלו להמליץ עליו מכאן. כמו כן, המקום היחיד שמצאתי אותו לקניה היה באיביי, מישהו מכיר מקום אחר זול יותר לקנות אותו? (אפשרי בארה"ב או בארץ) תודה! כמו כן הבנתי שאפשר לקנות תוספת לאייפון שמוסיפה עוד חריץ ל SIM, יש כזה דבר גם למכשירי אנדרו…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום. התקנתי דרך התוכנה הרשמית של LG LG Bridge את העידכון של מרשמלו הכל הלך חלק אבל הכל באנגלית . ואין לי את השפה העברית מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-