גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש חנות זולה ואמינה ששולחת לארץ אייפון(סיפ פרי כמובן), אפשר גם חנויות מומלצות מ-eBay. תודה.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
- 2 followers
-
-
השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שקניתי את הנגן והשתמשתי בו כמה ימים נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה אחת לכמה זמן הנגן פשוט "קופא" (freeze) ללא כל יכולת לכבות אותו או להוציא אותו מהמצב הזה (חוץ מלחכות שהסוללה תגמר או לחבר אותו ל USB ) האם זאת בעייה מוכרת אן בעיה בעלת פיתרון? אן שאני צריך ללכת לצעוק על מישהו (ז"א לממש את האחריות שלי) תודה לעוזרים, מאור.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
[move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות אייפוד טאץ' כנראה את הגירסא של ה32GB. השימוש העיקרי שלו יהיה לראות סרטונים (נגיד סאות'פארק פאמילי גאי וכאלה) השאלה שלי אם זה אפשרי בכלל לראות את הסדרות האלו כמו שצריך עם האייפוד? אין לי ניסיון עם המכשיר מלפני כן ולא ראיתי איך וידאו מוצג עליו. או שאולי יש מכשיר אחר שאני יכול לקנות שיכול לשרת אותי גם לוידאו חוץ מהאייפוד טאצ' באותה רמה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
עדכון: אמינותה של התמונה מתוך תוכנת ה-CPU-Z אשר חושפת את פרטי הפאבלט מוטלת בספק גדול, אך השמועות ממשיכות לזרום אלינו כך או כך – הפעם מאתר הולנדי אשר מאשר לכאורה את מרבית הפרטים ששמענו עד כה אודות המכשיר (מצלמה ושבב כמו ב-Galaxy S7, מסך 5.8 אינץ' בגירסה קמורה ובגירסה "שטוחה" וגם 6GB של זכרון RAM), לצד דיווח על כך שהסוללה הפעם תציע קיבולת מרשימה בהחלט של כ-4,000mAh. ראוי להתייחס גם למידע הזה בספקנות, אך במידה והוא מדוייק – ה-Note 6 עשוי להפוך לסמארטפון בעל חיי הסוללה הטובים ביותר של סמסונג מאז ומעולם, או לכל הפחות כזה שיהיה שווה ביכולותיו בתחום ל-Galaxy S6 Active הנהדר שמעולם לא יצא מגבולות ארה"ב. הכתבה המקורית: האתגר הגדול הבא של סמסונג יהיה ליצור פאבלט אש…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברדיו אני יכול להעביר רק תחנות בתדר אי-זוגי. לא ניתן לקלוט תחנות בתדר זוגי. התקנתי גם את הפיימוור הזו וזה לא עזר: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=10534 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מבקש את חוות דעתכם על 4 טאלבטים אלו שמחירם נראה די מפתה... כמו כן האם אפשר להטמיע בהם עברית. בהנחה שלא יגבו מכס תודה מראש! http://www.ebay.com/itm/Google-Android-2-3-10-2-Touchscreen-Tablet-PC-4GB-GPS-/280734556201?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item415d156029 http://www.ebay.com/itm/10-2-ANDROID-2-2-TABLET-EPAD-APAD-WiFi-MID-GPS-HDMI-/190547817655?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item2c5d88f4b7 http://www.ebay.com/itm/8-LCD-Google-Android-2-2-Tablet-PC-MID-WM8650-WiFi-Camera-4GB-HDD-External-3G-/220855133263?pt=US_Tablets&hash=item336bfde44f http://www.ebay.com/itm/New-7-Android-2-2-ePad-WiFi-256MB-Flash-Camera-Tablet-/250884798605?pt=UK_iPad_Tablet…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
משחק במשחק ב גאלאקסי S2 כשאני מנסה להזמין חברים במשחק הפייסבוק רושם לי את זה : some content in this message has been reported as abusive by facebook ואין לי בעיה להיכנס לחשבון הפייס שלי דרך כל דפדפן שקיים... תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים יותר? ה Iaudio G3 או ה Sansa c250? לא משנה לי שהG3 ג'יגה וה C250 2 יותר חשובה לי האיכות סאונד ואני נוטה לכיוון הG3 בגלל חיי הבטריה הארוכים (50 שעות). תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי SANSA e270 של SanDisc עם 6 GB, ולפני כמה זמן התחילו לי בעיות עם הגלגלת (זו שזוהרת בכחול, למי שלא מכיר). בהתחלה חשבתי שאולי נתפס שם אבק, אבל זה לא זה. הדבר מקשה מאוד על העבודה עם הנגן כי כל פעם שמסובבים את הגלגלת או שזה קופץ קדימה יותר מידי או שזה בכלל מסובב אחורה. מה אפשר לעשות? יש לי את הנגן מנובמבר 2006 והאחריות נגמרה ואני לא יודע אם שווה לפתוח את זה ולראות מה הולך, לשלוח לתיקון או לא לעשות כלום. חבל, הוא נגן מעולה ואני ממליץ עליו! אם זה קרה לעוד מישהו שיגיב. תודה מראש: TMRider
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שמעתי באוזניות האלה אצל חבר והאיכות חבל"ז האם יש במחיר עד 600 ש"ח משהו שמתקרב לפחות לאוזניות הנ"ל? לא משנה לי אוזניות כפתור וכל החרטות העיקר שיחזיק מעמד הרבה זמן .ושיהיה באיכות סאונד מדהימה קרוב ל E3CוShureו יש לי כרגע מכשיר iriver u10 ואני חושב שהאוזניות שקיבלתי הם mx400 .אני צריך אוזניות שיהיה שווא להשקיע עלהם.שההבדל יהיה ענק מה mx400 נ.ב, ראיתי למשל עוד אוזניות shure e2c} האם הוא מתקרב ל E3CוShure ללכת עליו או שיש אוזניות זולות יותר ואכותיות יותר? {האם בכלל יש ההבדל גדול בין כל האוזניות האלה E2CוShureו E3CוShureוE4CוShureו
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-jolla-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-honor-6-plus-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את מכשירי הדגל החדשים של סמסונג? זה כנראה יעלה לכם בערך כמו שה-Galaxy S6 וה-Galaxy S5 עלו בתחילת דרכם נותרו שעות בודדות להשקה, אבל אנחנו החלטנו שלא להמתין ולשתף אתכם כבר עכשיו במה שנראה כמו אחד מהפרטים היחידים שעליהם עדיין לא דיברנו בכל הנוגע לצמד הסמארטפונים החדשים מבית סמסונג – המחיר. עלון מודלף נוסף מאחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בגרמניה חושף כי ה-Galaxy S7 הסטנדרטי יוצע למכירה בתג מחיר של 700 יורו, ואילו ה-Galaxy S7 Edge ישא מחיר מומלץ של 800 יורו. עבור הדגם הסטנדרטי מדובר בשידור חוזר של העלות הראשונית משני הדורות הקודמים, ואילו עבור דגם ה-Edge מדובר אפילו בהוזלה קטנה של 50 יורו בהשוואה ל-Galaxy S6 Edge – וזה לא רע בכלל, בהתחשב בכך שהדגם החדש …
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-