עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מחפש מחשב אנדרואיד לטלווזיה. מה חשוב לי: שהוא יתמוך בסטרימינג של סרטים מהמחשב ב1080P בWIFI (הראוטר נמצא כ10 מטר מהטלוויזיה), שאני אוכל לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני ולנגן ממנו תוכן (סרטים במגוון פורמטים ומוסיקה). שאני אוכל לחבר אליו שלט/עכבר/מקלדת. שיריץ אפליקציות ומשחקים שתהיה אפשרות לעדכון גירסא כשהצורך הזה יצוץ ושלא יהיה יקר עדיף לא יותר מ400 שקל כולל שלט "עכבר אוויר" ומפצל USB אם צריך (מקסימום 500 שקל). כרגע אני מתלבט אם להזמין את הMK802III כי שמעתי שהיו בעיות עם ה-WIFI ובעיות של התחממות עם הדגמים הראשונים ואני לא מצליח להבין אם הדגם אמין או לא. שמעתי גם על הminiX neo x5 שנראה מבטיח הוא אומנם קצת יותר יקר אבל יש בו יותר חיבורי USB וזה מבטל את הצורך לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by R0tem1,

ברדיו אני יכול להעביר רק תחנות בתדר אי-זוגי. לא ניתן לקלוט תחנות בתדר זוגי. התקנתי גם את הפיימוור הזו וזה לא עזר: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=10534 מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  3. אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  4. שלום,קנו את המכשיר הנ"ל בחול ויש לי כמה שאלות: 1.נגיד שאני רוצה להסתכל סרטונים במכשיר איזה פורמטים של סרטונים הוא מקבל?בכמה MB אני יוכל לכווץ קובץ שנגיד שוקל 175 מגה? 2.עד כמה אני יכול הרחיב את הזכרון?וכמה כרטיס זכרון עם הנפח הכי גדול עולה? 3.אם אין בו עברית האם אני יכול לעשות שיהיה בו עברית בעזרת שינויים בתוכנה של המכשיר? זהו בינתיים תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by marlboro,

אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי בעיה(הפתעה, הא?) בסלולרי שלי, Nokia 6070, ישנו צילצול mp3 בגודל של בערך 300Kb(צילצול שהורדתי מהאתר של סלקום, שיר של אורפנד לנד). ברשותי השיר Bittersweet Symphony של The Verve ואני רוצה להפוך את ההתחלה שלו לצילצול החדש שלי. חתכתי את השיר לקטע שאני רוצה(19 שניות) והקובץ הוא Mp3 ומשקלו כ276 ק"ב. לסלורי שלי, אין בלוטות'. לסלולרי שלי, אין כבל USB(עולה יותר מהמכשיר). אז הפעלתי את המוח היהודי שלי וחשבתי, איך אני יכול להעביר את הקטע למכשיר? לקחתי את המכשיר של אחותי(לה יש דור שלישי, עם כבל USB) והעברתי את הקובץ. עשיתי בדיקה, והקובץ מושמע כהלכה. שלחתי מן המכשיר שלה הודעת MMS המכילה את הקובץ למכשיר שלי אך... לא קיבלתי כלום... אפילו לא הודעה של שגיאה כלשהי... …

7. שלום חברים. היום אני טס לקליפורניה לחודש וחשבתי אם אני כבר שם אולי ארכוש לי את האייפון החדש (:. (לא חובב אבל המחיר מפתה) האם יש דברים ספציפיים שאני צריך לחפש כשאני בחנות? SIM FREE גרסאות כלשהן מיוחדות שעובדות בארץ. וכשאני מגיע לארץ, יש לכם טיפים כלשהן לעבור את המכס בשושו? תודה רבה, שחף.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by avive,

המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  9. שחקו את אלוהים בכותר החדש של פיטר מוליניו, נסו לאכול כמה שיותר אנשים מבלי שיבחינו בכם וקחו את מפלצת ה-4 על 4 שלכם למסלול מסוכן בהרים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-49/

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by עומריעיני,

שלום, אני חדש פה אז אני מצטער אם כתבתי בפורום הלא נכון או משהו. בכל אופן אני רוצה למצוא טלפון לאבא שלי במחיר זול יחסית שיאפשר מסך טאצ גדול יחסית (5.2-5.5) . מצאתי את הטלפון Lenovo K5 Note ורציתי לדעת אם הוא תומך בעברית תודה לעונים !

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91-galaxy-s6/

12. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by jetman,

מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  14. שלום, אני מחפש הרבה זמן מכשיר סמרטפון זול עם סים כפול, ראיתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Gsmart-G1310-Dual-SIM-Android-2-2-3G-Phone-GSM-/300584284117?pt=Cell_Phones&hash=item45fc382fd5#shId מפרט: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php ב 280$ + 50 $ משלוח לארץ = 330$ ורציתי לדעת: איך המכשיר מבחינת התמורה למחיר? שווה להשקיע את זה? האם הוא יתמוך בעברית (הרי הוא מגיע עם אנדרואיד 2.2) או אולי יש מכשיר אחר שתוכלו להמליץ עליו מכאן. כמו כן, המקום היחיד שמצאתי אותו לקניה היה באיביי, מישהו מכיר מקום אחר זול יותר לקנות אותו? (אפשרי בארה"ב או בארץ) תודה! כמו כן הבנתי שאפשר לקנות תוספת לאייפון שמוסיפה עוד חריץ ל SIM, יש כזה דבר גם למכשירי אנדרו…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  15. Started by mDs,

בדקתי בכל הפורום והרבה מאוד אנשים לא ממש אוהבים את הנגן הזה, ודווקא בעיני הוא ממש אחלה.. עכשיו לא שמעתי ממש נימוקים למה הם לא אוהבים את זה ורציתי לשאול אותכם.. מה כל כך רע בוא? הוא כזה לא טוב? ואם חלק יגידו שהA3 שווה יותר מה אם נגיד אני יכול להשיג אותו במחיר 1800? אז הוא כן יהיה שווה? (הA3 עולה 1500) תודה רבה מראש לכולם! :-)

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by rony1880,

היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by amisu,

אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  18. בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  19. לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  20. מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  21. Started by oren,

יצא לי להגיע דרך כתבות כאן לאתר שמוכר עכברי גיימינג ושם יצא לי לראות פרסומת למוצר שגרם לי להרים גבה:מטען סוללות חד פעמיות זכור לי כי לפני זמן רב קראתי משהו על כך שלא ניתן לטעון סוללות חד פעמיות ו/או שזה מסוכן, משום שהן לא בנויות לכך, אני חושב שזה היה ב- Battery University. בכל מקרה, הנושא מעניין אותי ורציתי לדעת האם זה הגיוני?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  22. פגישה אופטימית בין מנהיגי ארצות הברית וסין מביאים להצהרה חיובית עבור חברת הענק, כאשר השלב הבא עשוי להחזיר את המצב לקדמותו ולבטל את כלל העיצומים שהוטלו עליה בתקופה האחרונה לכתבה

23. Started by alergic,

אני רוצה לקנות נגן MP4 של 2-4 GB איכותי עם מסך יחסית בסדר לא קטן...

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  24. הגרסה הנ"ל יצאה לפני חודש +- וכרגע רק המכשירים הסינים של החברה מקבלים באופן רשמי את הגרסה החדשה. הפיתוח הרשמי לשאר המכשירים בשוק ש-Xiaomi תמכה בהם עד כה צפוי להמשך עוד זמן רב לדעתי, ועל המכשירים הלא רשמיים/כאלה שננטשו בגרסה מסוימת בכלל אין על מה לדבר, עד עכשיו. מה שהם עשו זה לאגד פורטים שמפתחים לא רשמים עבדו עליהם על בסיס ה-v5, חילקו אותם בבטא סגורה למשך שבוע ואז שחררו אותם לציבור. שימו לב שהרומים לא 100% אבל אני מאמין שב-xda ידאגו לזה ניתן להוריד כאן en.miui.com/thread-2651-1-1.html

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  25. לאחר שראינו את הביצועים המרשימים ביותר של מכשיר הדגל הבא של סמסונג, תמונות חדשות גם מציגות לנו כביכול את המראה המחודש של ה-Galaxy S6, בנוסף לתגובה רשמית של החברה בנושא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s6-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92/

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.