עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז אחרי התייעצות עם החבר'ה פה החלטתי לקנות אותו. יש לי מספר שאלות. רציתי לוודא שהוא אכן תומך בתיקיות? הוא תומך בעברית מלאה? (אם קונים בחו"ל אפשר לעדכן אותו?). איזה סוג כרטיס זכרון הוא תומך? ועד איזה גודל וודאי מבלי להתקע? (אני רוצה נפח הכי גדול). הנגן מגיע עם אוזניות? איך הם? המסך שלו הוא מגע בלבד? או שיש כפתורים? והמלצה לאוזניות ככה איכותיות עד 40$, אשמח לקישור לראות פרטים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות את המכשיר הנייד הזה:http://www.htc.com/www/product/hd2/overview.html בחנות שאני קונה מספקים את תוכנת EYRON-תוכנה שמספקת עברית למכשיר הזה :http://www.pocketpc.co.il/. האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנה הזו? האם למישהו שהוא בעל המכשיר הזה צצו בעיות מסוימות במערכת ההפעלה שלו,במכשיר,במסך מגע? האם המכשיר יעבוד כסדרו עם כרטיס SIM של Orange שהוא לא דור 3? תודה רבה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 21:38:38 מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  4. Started by שרוני :],

בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tustos,

שלום אני מחפש מסגרת דיגיטלית ואני לא ממש מבין בזה.... אני אשמח לקבל הצעות גם לאיזה חברה לקנות ומאיפה... וגם אם אתם יכולים קצת הסבר על האפשרויות שונות שיש בכל דגם. תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג אך בגבולות הטעם הטוב) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג בגבולות הטעם הטוב). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה

10. שלום מסך האייפון 4 שלי נשבר. מחיפוש שאני עושה באיביי למסך מקורי,אני רואה שמוכרים מסכים לאייפון 4,אבל הם כותבים שזה מיועד רק לאייפון שעובדים עם חברת AT&T.לא הבנתי את העניין. מסך של אייפון4 לא אמור להתאים לכל אייפון4 ?מה זה משנה איזה חברה מפעילה את האייפון? אודה אם מישהו יכול לעזור לי בעניין שי הנה קישור למסך מקורי שמוכרים באיביי: 1. http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Glas...item3f1b590fb7

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, עקב אי שמירה נאותה על האייפוד טאץ' שלי המסך שלו התמלא שריטות וזה ממש מעיק להשתמש בו ככה. ראיתי מתישהו פה שמוכרים דיגיטייזרים וערכה להחלפה ב-20 דולר מאיפושהו מישהו יכול לתת לינק בבקשה? יש גם לינק למדריך איך בדיוק אני מחליף את הדיגיטייזר? כמה מסובך זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. לא מסוגלים להשקיע 10,000 שקלים ב-Galaxy Fold של סמסונג? ה-G8X ThinQ של בת ארצה יוכל לספק את המענה, כעת עם זמינות רשמית בארצנו הקטנה לכתבה

13. Started by yoakall,

שלום. איפה אפשר לקנות מסך לאיפוד וידאו דור 5 (2.5 אינטש)? ניסיתי בכל מיני חברות שמתקנות אבל הם לא מוכנים למכור לי את המסך, אלא רק לתקן. אני יכול להחליף אותו לבד אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד. תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by Rockaved,

שלום לכם ברוב טיפשותי שמתי את הפלאפון בכיס האחורי וכך המסך קיבל מכה קטנה שבלבלה את כל הצבעים במסך של הפלאפון מדובר בדגם הW760i של סוני אריקסון מאיפה אני יכול להזמין מסך מחו"ל או מהארץ וכמה יעלה? לא רק מאייבי תנו לי עוד חנויות תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם זה יהיה מכשיר הדגל המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית לשנת 2021 - והאם הפעם נראה השקה בינלאומית שלו?לכתבה

16. Started by Ash Binary,

יש לי ipaq ישן שהיה במשפחה מ 2004 אם מסך מגע כ 3 אינצ' עד עכשו הוא עבד בסדר והכול לפניי כמה ימים הוא החליט שהמסך מגע זז כלומר אני נוגע בו (אם העט או אם היד) אבל הוא חושב שנגעתי במקום שנמצא 20mm משם (ככה זה בכל השטח של המסך, זה זז באותו כיוון ומרחק בכל נקודה) עשיתי align screen זה חזר להיות תקין, אחריי 10 דקות שוב זז באיזה 5 mm היום זה היה מוזז ב 5mm כמו מקודם, התחלתי להשתמש (לא היה לי כוח לעשות align אז פשוט נגעתי במקומות המתאימים כדיי שהוא ילחץ איפה שאני רוצה). אחריי כמה דקות המרחק של האי התאמה השתנה (בקפיצה חדה) ל 20 mm בערך אם אני עושה align הוא עובד בסדר ואחריי כמה זמן שוב קופץ מה יש לו ? הוא נקי ולא קיבל מכה או משהוא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הסדרה הפופולרית ביותר של חברת שיאומי עומדת לתפוח עם דגמים חדשים, שככל הנראה יביאו כמות מינימלית של שינויים משמעותיים לכתבה

18. Started by avicii962,

נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל) עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים.. עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע? - - - תגובה אוחדה: - - - זה נראה ככה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by avicii962,

נשבר לי הנקסוס 4 ואני רוצה להחליף מסך/טאץ לא יודע איך זה עובד הLCD נדלק המגע לא עובד. אפשר בבקשה קישור של מה שאני צריך להזמין מאיביי? עדיף מקורי!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מישהו נתקל בבעייה הזאת? קניתי לפני שבוע את האייפון שלי בשישי שעבר מksp. חזרתי הביתה ואחרי שעתיים השוותי עם מכשיר לבן של חבר, ושלו יותר חד וברור שלי יותר צהבהב. אתמול, גם כן. באו אליי דודים שלי והשוותי עם כולם והאייפון שלי באמת צהוב יותר הלכתי ל ksp ומה שהיה להם להגיד זה "אפל מוציאים סדרות של מסכים ולא הכל אותו דבר". אני יכול לממש את אחריות היצרן במקום אחר שהוא במסגרת גבולות המדינה שלנו? כי אני יודע שאם אני עכשיו אטוס לארה"ב ואלך לאפל סטור יחליפו לי בשנייה הראשונה שישימו לב שיש הבדל בין המכשיר שלי למכשיר אחר! עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ace-of-spade,

שלום רב, כבר שנה וחצי עברה מאז שרכשתי Note 20 Ultra. לפני חצי שנה הטלפון נפל, ונשברו שני הפנאלים. לאחר התלבטות רבה, החלטתי לתקן אותו בעלות מוגזמת של 1200 ש''ח פחות או יותר (מסכים יקרים), צעד שהיום אני קצת מתחרט עליו. שבוע שעבר, המסך ה"חדש" הפסיק לעבוד, עדיין שומעים שעון מעורר, והטלפון מתחבר בבלוטוס למכשרים מוכרים, אבל לא רואים כלום. ניסיתי את כל הטריקים שמצאתי ביוטיוב, לפרק ולהרכיב מחדש את כל כבלי ה-Flex שמאחורה, וגם לקחת אותו למעבדה שיבדוק אולי משהו פשוט, אבל נראה שאין מה לעשות. קניתי טלפון חדש, והמטרה שלי כרגע זה להעביר את המידע מהישן, אך זה בעייתי מאוד ללא המסך. ממש לא בא לי לשלם על עוד מסך רק בשביל המידע,…

23. שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מסך של אייפון 4 ואייפון 4S זה אותו המסך? אני צריך לדעת ממישהו שיודע בוודאות ולא מסתמך על כל מיני דברים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.