עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by CroCoDile,

למרות שלא התכוונתי לעשות זאת, שדרגתי את המכשיר שלי. היה לי נוקיה 6288 והייתי מרוצה ממנו, הוא ענה על הדרישות שלי מטלפון סלולרי - התפעול שלו קל ונוח, הוא לא עשה לי בעיות משום סוג והוא נגן מוסיקה סביר ביותר. לא הייתי צריך יותר מזה עד שבסלקום הציעו לי לשדרג במבצע החדש שלהם ולא לשלם על המכשיר החדש בשנה הראשונה, אז הלכתי על זה... רכשתי מכשיר נוקיה 6600 סלייד. אני לא מפונק מידי כשזה מגיע לטלפונים סלולריים, אבל במכשיר הזה נתקלתי בכמה בעיות שהרגיזו אותי והביאו אותי להחלטה שאני מחזיר אותו (איזה מזל שהזמנתי אותו מהאינטרנט וזכיתי ל-14 ימי ניסיון...). אם תרצו אני אפרט את הבעיות שלו, אבל הן לא קשורות לשאלה ולכן אני לא אכניס אותן לכאן... אז עכשיו אני מחזיר אותו ואני יכול או לבחור מכשיר …

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by איתן מ,

היכן ניתן להוריד ת של אירופה וארה"ב לתוכנת IGO 8? איתן

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. מישהו מכיר ? המחירים שם נראים די גבוהים, אני לא מתכוון לחנות רשת אלא חנות אמיתית שאפשר ללכת בתוכה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. Started by rafiisak,

שלום יש לי אוזניית bluetooth מוטורולה H500,כיוונתי אותה לפלאפון sony ericsson z610i אבל רק הפונקציה של דיבור בפלאפון עם האוזנייה עובדת. כשאני שם מוזיקה או סתם מדפדף אני שומע את הצלילים מהפלאפון גם כשהאוזנייה מחוברת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כרגע אני נמצא עם ה6085 המתפרק שלי. מה חשוב, לפי סדר עדיפות: *מצלמת סטילס איכותית. *פלאש *מצלמת וידאו *שירות הקלטת שיחות ללא ה"ביפ" כל כמה שניות שיש לי כרגע בפלאפון כי זה מציק ולא תמיד בא לי שהצד השני ישמע שאני מקליט. *ממשק מהיר ולא מסורבל. *רמת קרינה - שלא תיהיה גבוהה. כרגע אני עם ה6085 ויש לו 1.15 כפי שאני זוכר וזה נחשב להררבה. דבר נוסף שחשוב לי זה: איך אני מעביר את ההודעות הנכנסות והיוצאות שלי מהמכשיר למחשב ו/או לכרטיס הSIM?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. Started by D,

אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  8. שלומות חברים, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי שלי לE71 חדש דנדש. אחרי זמן רב עם טלפון סגור ונעול(LG Viewty, אני לא רוכש יותר סלולארי של LG בחיים). לE71 כידוע, מערכת הפעלה סימביאן S60 3rd. אני נוב גמור בכל נושא הסימבאין, הבנתי שיש מערכות פרוצות/לא פרוצות, תוכנות חתומות לא חתומות ועוד ועוד. בינתיים, הורדתי לי Opera Mini(כי הדפדפן המובנה די מעפן) ומשחק טטריס חביב. מה שאני צריך כרגע("בדחיפות") היא תוכנת הקלטת שיחות(אני ממש זוכר שזה היה מובנה בכל מיני טלפונים, אפילו של נוקיה אם אני לא טועה, לאן זה נעלם?) ותוכנת פנקס נורמלית(התוכנה הנוכחית די מעפנה ושקולה לכתיבת עשרות "Notepad חדש" על הדסקטופ, לא נוח ולא כ"כ מועיל. אודה לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. רציתי לדעת אם: 1. זה באמת עמיד במים\זיעה 2. אין ניתוקים בזמן הליכה,נסיעה, או כל זמן שהטלפון לא נמצא במצב נייח. 3. זה עובד על SONY ERICSSON ? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by finish,

אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. שלום לכולם, האם ישנה תוכנה לעברית ל IPOD CLASSIC? היכן ניתן למצוא תוכנת להמרת קבצי וידאו ? תודה, איתן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by l_r_c_t,

אני מעוניין לשנות את הדרך שבה אני מתקשר לחו"ל (אני מתקשר הרבה מאוד, חשבון אחרון יצא 27 שעות - חשבון פשוט = כמעט שעה ביום) ועד עכשיו דיברתי דרך בזק בין לאומי בשיטה משתלמת אך ממש לא נוחה, כל 14 דקות שקל, אבל זה אומר שצריך לנתק ולחזור להתקשר כל 14 דקות, ועם זאת החשבון מגיע ל240 שקלים. השיטה שעליה חשבתי היא סקייפ, בקצת פחות מחמישים שקלים לחודש מקבלים אם הבנתי נכון 10,000 דקות לטלפונים קווים בכמות לא מבוטלת של מדינות בעולם. אני מעוניין לקנות את הטלפון האלחוטי: General Electric GE21878. קישור:"http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473076" אני רוצה אם אפשר עצה לגבי תקשורת מהסוג הזה וחוות דעת על הטלפון הזה בפרט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Dean7,

שלום לכולם.. אני מחפש MP4 נחמד שיש לי כמה דרישות ממנו: -לא עולה על 1000 שקלים -אני לפעמים ארוץ איתו, אז הוא לא יכול להיות גדול מידיי. אבל לא מהקטנים מאוד. -8gb -אני צריך ממנו שיפעיל שירים,רדיו. כל השאר לא משנה במיוחד -זמן סוללה ארוך -שתהייה אופציה להרחבת זיכרון תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום החלטתי שאני מעוניין בכלי שיחזיק את כל המוזיקה שיש לי על המחשב (לא קרוב ל120 ג'יגה אבל מתי שהוא אולי יגיע) ואני ממש לא בעניינים מה מומלץ היום ומה כדאי... בעיקרון אני לא מהאלה שמתלהבים מלראות סרט על מסך בגודל במבה לכל כיוון. העיקר המוזיקה ושהמכשיר יהיה אמין . אם יש משהו עדיף מאיפוד קלאסי אפילו בנפחים קטנים יותר ..אשמח לדעת עליהם. תודה רבה מראש והמשך יום נעים .

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by morpheus211,

אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני מתכוון לשיחות יוצאות ונכנסות, אפשרות להקליט את השיחה ללא הגבלת זמן וגם באמצע שלה. איך אני אוכל לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מעוניין בתוכנה לניהול משק בית . הוצאות הכנסות וכ' למחשב כף יד אם קיים ?? היכן ניתן להשיג ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kintush,

ברצוני לקנות את SanDisk Cruzer Pattern 8GB כרגע מה שעוצר אותי מלקנות היא העובדה שלא ניתן להבין מהתמונה האם ישנה אפשרות להצמיד את הכונן לצרור מפתחות (כמו לדוגמא את ה-TITANIUM) מקווה שתוכלו לתת לי תשובה.

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  22. שלום לכולם קניתי את המודם השבוע ואני לא מצליח להוריד מאתרי שיתוף קבצים והורדה ישירה, בגלל שה- IP שסלקום נותנת לכל הלקוחות קבוע. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את ה-IP לדינאמי כך שאני אוכל להוריד מהאתרים הנ"ל. בתודה יאיר

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. שלום, ידידה שלי מחפשת נגן MP3\MP4 שמסוגל להקליט צלילים באיכות טובה ומובנת ושימשך כמה שיותר זמן, חשוב שלא יהיה יקר מדי. המטרה של ההקלטה זה להקליט שיעורים שהיא לומדת.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  25. שלום לכולם אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי, לבצע העתקת סים מלאה לסים ריק אחר, ולהפעיל את שניהם במקביל. הכוונה כמו שירות ORANGE 2 של אורנג', רק בלי מספר נוסף שמקושר בצורה עיוורת ללקוח למספר המקורי, אלא 2 סימים שונים שיעבדו אוטומטית על אותו הקו...

• 12 תגובות
    • 19.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים