גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
https://blog.whatsapp.com/614/WhatsApp-Web
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה שנים בכיתה חבר שלי הכניס דבר כזה שכמו מטען פלאפון נכנס לשקע ואז האורות נכבים בכיתה.. מישהו יודע על כזה דבר איפה אפשר להשיג ? ואם אפשר למצוא כזה דבר שמכבה את כל החשמל באותו חדר? אני מקווה שזה חוקי כי זה נשמע מוזר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, זה לא לקח הרבה זמן, עם כמה תגובות שהדבר הכי קשה היה להשיג פיזית את ה5S בשביל לפרוץ אותו ולגאונים שישר יגידו שצריך להשיג את הטביעת אצבע שלכם קודם כל... מכשיר מגע... הטביעות אצבע שלכם נמצאות על כולו
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy S משומש. יש אפשרות למנוע מראש עקיצה של המוכר כך שהוא מוכר לי ואח"כ מדווח על המכשיר כגנוב, מה שגורר הפיכה של המכשיר למשקולת נייר? יש טופס שהוא יוכל לחתום עליו שיהיה תקף מבחינה משפטית? אתם מכירים מישהו שקרה לו כזה דבר, פתרון? במקרה הכי גרוע יש אפשרות לשנות IEMI? זה חוקי?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות טלפון אנדרואיד בקרוב, זה יהיה הטלפון אנדרואיד הראשון שלי. הגרסא תהיה 4.2, ואני סקרן לגבי משהו אחד חשוב. אני זוכר שלפני כמה זמן, אנשים שיש להם אנדרואיד, אמרו לי שהטלפון מסנכרן כל מיני דברים שאנחנו מזינים לתוכו, אל החשבון בגוגל. דוגמא אחת שאני זוכר, היא שאם למשל אתם מוסיפים בן אדם ל-Contacts בטלפון, אז גוגל מסנכרנים את זה אל חשבון ה-google שלכם, ואז אם למשל תיכנסו ל-gmail, מכל מחשב desktop, ותלחצו על Contacts, אז תראו את האנשים שיש לכם בפלאפון. (זו רק דוגמא אחת לסינכרון - אבל אני זוכר שהיו עוד כמה וכמה..) השאלה שלי: האם יש איזה Setting שמשפיע על זה, ויכול לאפשר לי כמשתמש לבחור לא לסנכרן דברים? ומהם הדברים שכן מסונכרנים, בנוסף לדוגמא שהבאתי שהיא ה-Contact…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_15.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט (מעוניין לחבר במקביל מקלדת, השאלה אם ללכת על טאבלט שמגיע ביחד עם מקלדת או לרכוש מקלדת בנפרד והאם זה יהיה פחות יציב), אני מעוניין במסך מגע וגם במקלדת, לכן ירדתי מאופציית מחשב נייד. אני מעוניין לגלוש באינטרנט, לצפות ביוטיוב, וגם לצפות בתכנים באיכות של 1080P בצורה חלקה לגמרי ללא שום תקלות. בגדול אלו הן הדרישות שלי, כמובן שאני רוצה שאוכל לפתוח מספר תוכנות במקביל ללא תקלות. אני פשוט לא מבין את העניין של המעבדים, יש טאבלטים של סמסונג עם מעבדים של סמסונג שהם דומי למעבדים של הסמארטפונים עם מעבדי EYNOX. ויש מעבדים של אינטל עם מעבדים של X5, מעבדי Z למיניהם, וכמובן המעבדים של ה-I3 ומעלה שהם כבר ברמה הגבוהה יותר. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתם שה-Mi Max 3 הוא שיא השיאים? כעת יש לו מתחרה שמצליח לדחוס תצוגה גדולה קצת יותר לתוכו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,יש לי טאבלט חדש ואיני בקיאה בו כל כך,רציתי לדעת איך ניתן לעשות שמס' משתמשים יעשו שימוש?האם כל אחד צריך חשבון לעצמו?ואם כן,איך אני עושה זאת?ובנוסף האם לכל חד אז יהיה לוח עבודה משלו?(האיקונים שהוא רוצה?)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קנו לי בארה"ב את המכשיר: IPod Nano 4GB. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו עברית? שהתפריטים יהיו בעברית? או לפחות תמיכה בעברית? אם כן, איך? ובנוסף רציתי לדעת קצת על המכשיר, כדי להעביר אליו שירים צריך תוכנה מיוחדת? איך מעבירים בעצם שירים מהמחשב ל- IPod? אם מישהו יוכל לספר לי קצת על המכשיר אני אשמח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז אחרי התייעצות עם החבר'ה פה החלטתי לקנות אותו. יש לי מספר שאלות. רציתי לוודא שהוא אכן תומך בתיקיות? הוא תומך בעברית מלאה? (אם קונים בחו"ל אפשר לעדכן אותו?). איזה סוג כרטיס זכרון הוא תומך? ועד איזה גודל וודאי מבלי להתקע? (אני רוצה נפח הכי גדול). הנגן מגיע עם אוזניות? איך הם? המסך שלו הוא מגע בלבד? או שיש כפתורים? והמלצה לאוזניות ככה איכותיות עד 40$, אשמח לקישור לראות פרטים. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות את המכשיר הנייד הזה:http://www.htc.com/www/product/hd2/overview.html בחנות שאני קונה מספקים את תוכנת EYRON-תוכנה שמספקת עברית למכשיר הזה :http://www.pocketpc.co.il/. האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנה הזו? האם למישהו שהוא בעל המכשיר הזה צצו בעיות מסוימות במערכת ההפעלה שלו,במכשיר,במסך מגע? האם המכשיר יעבוד כסדרו עם כרטיס SIM של Orange שהוא לא דור 3? תודה רבה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 21:38:38 מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסגרת דיגיטלית ואני לא ממש מבין בזה.... אני אשמח לקבל הצעות גם לאיזה חברה לקנות ומאיפה... וגם אם אתם יכולים קצת הסבר על האפשרויות שונות שיש בכל דגם. תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג אך בגבולות הטעם הטוב) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג בגבולות הטעם הטוב). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מסך האייפון 4 שלי נשבר. מחיפוש שאני עושה באיביי למסך מקורי,אני רואה שמוכרים מסכים לאייפון 4,אבל הם כותבים שזה מיועד רק לאייפון שעובדים עם חברת AT&T.לא הבנתי את העניין. מסך של אייפון4 לא אמור להתאים לכל אייפון4 ?מה זה משנה איזה חברה מפעילה את האייפון? אודה אם מישהו יכול לעזור לי בעניין שי הנה קישור למסך מקורי שמוכרים באיביי: 1. http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Glas...item3f1b590fb7
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, עקב אי שמירה נאותה על האייפוד טאץ' שלי המסך שלו התמלא שריטות וזה ממש מעיק להשתמש בו ככה. ראיתי מתישהו פה שמוכרים דיגיטייזרים וערכה להחלפה ב-20 דולר מאיפושהו מישהו יכול לתת לינק בבקשה? יש גם לינק למדריך איך בדיוק אני מחליף את הדיגיטייזר? כמה מסובך זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא מסוגלים להשקיע 10,000 שקלים ב-Galaxy Fold של סמסונג? ה-G8X ThinQ של בת ארצה יוכל לספק את המענה, כעת עם זמינות רשמית בארצנו הקטנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-