עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היבואנית המקומית המילטון ביצעה השקה דיגיטלית לדגם הביניים המסקרן - וזריזים יוכלו להשיג אותו עם הנחה של 10 אחוזים מהעלות המומלצת לכתבה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  2. הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה

3. עם השקת שתי הגרסאות למכשיר הגלקסי נוט 4, אפשר סוף סוף לבדוק האם שבב ה-Exynos מתומן הליבות החדש של סמסונג יכול לעמוד על שלו כנגד שבב ה-Snapdragon 805 של קוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-snapdragon-805-%d7%a0%d7%92%d7%93-exynos-7/

4. טוב, עברה כמעט שנה מאז מהפכת ה"ללא הגבלה" ( אני לא מדבר על כניסת החברות החדשות אלה דווקא על מעבר לקונספט המאוד מאוד משתלם לחברות הסלולר- ללא הגבלה) וזכינו לכניסתן לשוק של חברות חדשות שהיווו תחרות לחברות הוותיקות שנאלצו לקצץ במחיר, גם אם זה בא על חשבון התשתית והשירות. יד ביד עם פתיחת השוק לחברות חדשות, עם ישראל כמהה לסמארטפונים. חדיש, עם גישה לאינטרנט ושלל אפליקציות שלא עובדות ללא גלישה מהירה החלו החברות להשקיע בגלישה הסלולרית והחלו לזנוח דברים טריוויאלים כמו איכות שיחה וקליטה. אז תתפלאו לשמוע, אבל לא כולם מוכנים להתפשר על איכות השיחה בשביל שהאפליקציה בפייסבוק תפתח מהר יותר. ברשותי 4 מספרי טלפון נייידים. בשנה האחרונה הספקתי להתחבר ולהתנתק ממרבית חברות הסלולר ( חוץ מהום סנט…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה

6. דגם הגיימינג החדש של המותג Nubia מ-ZTE הסינית שובר מחסום ניקוד יוקרתי באפליקציית מבחני הביצועים המוכרת - בעזרתו האדיבה של ה-Snapdragon 855 Plus לכתבה

7. קוואלקום שוברת את שיא התדר שלה עם תוספת קלה לביצועי העיבוד הכללי ולביצועי העיבוד הגראפי, וגם קישוריות Wi-Fi מהירה יותר - הכירו את השבב שתרצו לראות במכשיר הדגל אותו אתם מתכננים לרכוש בחודשים הבאים לכתבה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  8. היצרנית הסינית תחשוף בקרוב מאוד סמארטפון חדש, שיהיה הראשון להתבסס על שבב ה-Helio X25 ונראה לא רע בכלל בהתבסס על הדלפות עדכניות רק לפני כמה ימים הזדמן לנו להכיר את ה-m3 Note החדש מבית Meizu, שמציע חומרת ביניים סבירה בבהחלט בעבור כמה מאות שקלים בלבד – אך נראה כי זהו רק הסיפתח עבור היצרנית הסינית ששואפת להיכנס אל הליגה של הגדולים, כשמחר (יום רביעי, ה-13 באפריל) אמורה להתקיים חשיפה רשמית למכשיר ביניים חדש נוסף, שיקבל את השם Pro 6. ה-Meizu Pro 6 עתיד להציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p שיכלול יכולות חישת תלת מימד מסויימות בדומה למכשירי האייפון העדכניים של אפל, מצלמת 21 מגה פיקסל ראשית (מבית סוני?) עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 5 מגה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חברת Oppo מתכננת לציין עשור לקיומה עם הצגת טכנולוגיה חדשנית שתאפשר ביצוע זום של עד פי 10 מהמקור בסמארטפונים לכתבה

10. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת ה-Redmi Pro 2, שלפי ההערכות יהנה משבב ה-Snapdragon 660 היעיל ומסוללה בקיבולת נדיבה במיוחד לכתבה

11. כמתבקש, האח הגלובאלי של ה-M1 Note נחת בארץ, עם מפרט נאה בתג מחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה: http://hwzone.co.il/מלך-שוק-הביניים-הישראלי-ה-meizu-m2-note-הגיע-לארץ/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לפי מידע חדש שעלה לרשת, בלנובו מכינים גירסה מעודכנת ומשודרגת לסמארטפון המוזל המצליח מבית מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה

14. סוני ממשיכה להיות היצרנית האחת והיחידה שמציעה לנו רזולוציות 4K בסמארטפונים - עם ה-Xperia XZ2 Premium המאסיבי והמרשים לכתבה

15. לאחר מספר הדלפות על סמארטפון סלפי מבית HTC, החברה מציגה את סמארטפון ה-Desire Eye עם מצלמה קדמית ואחורית של 13 מגה-פיקסל ואת ה-\"HTC RE\", מתחרה טיפה שונה לשוק מצלמות האקסטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%aa-htc-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%92/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי. הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט" א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות? ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ,דרך מי כדאי לעשות קו ? ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה? תודה

• 6 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by LIDOR_13,

שלום אני רוצה לשדר עם ממיר של הוט במסך מחשב האם המוצר הזה יתאים לי: http://www.ebay.com/itm/130545260197?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 המוכר אומר שכן,מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by galr52,

שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התלבטתי הרבה זמן, במיוחד כשראיתי מחירים של סביבות ה400 שקלים לממירים רגילים שאפילו בלי אפשרויות הקלטה. מצאתי ממיר בשם QUE STQ500 שנמכר במחיר מגוחך גם בKSP וגם באייבורי ואכלתי סרטים אם לקנות או לא - במיוחד מאחר ולא מצאתי ביקורות או דיווחים בפורומים שנוגעים לממיר הזה. בסוף לקחתי בגלל המחיר הזול והתפללתי שלא זרקתי אותו סתם. הרושם הראשוני שקיבלתי הוא שהאנטנה הקטנטנה שמגיעה בבאנדל לא תתן קליטה סבירה, אבל אני חייב לציין שאני מופתע לטובה. התמונה נראית היטב על טלויזיה 29'' CRT בת 10 שנים. קולטים היטב ערוץ 1, 2, 10, 33, 99 כולל לוח שידורים מפורט הרבה יותר מהלוח שמתקבל ע"י ממיר VOD של HOT. נ.ב. אני בבאר שבע. אצל ההורים שלי לעומת זאת, במיתר, לא קלטתי אפילו ערוץ אחד.

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  20. כמו יצרניות רבות אחרות, גם OnePlus מאמצת בשמחה ובזריזות את שבב הדגל האלטרנטיבי של קוואלקום לשנת 2021 - אך לא בטוח שנוכל לראות את התוצאה המתקבלת בארץ לכתבה

21. קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. חברת Oppo מיצבה את עצמה בתור אחת המובילות הטכנולוגיות בטעינה מהירה של סוללות מכשירים חכמים - ומתכננת לשמור על המעמד היוקרתי עם פיתוח חדש לכתבה

23. בקרוב בכל מכשירי הביניים סביבנו? שבב ה-Helio החדש של החברה הטאיוואנית מתיימר להציע יכולות מתקדמות מאי פעם לשוק הבינוני-נמוך עליו היא שולטת ביד רמה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%a6%d7%9d-mediatek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-helio-p10/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כל ההנחות לרגל הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי השאירו אתכם איכשהו עם טעם של עוד? יש פתרון גם לזה לכתבה

25. הכירו את הדגם הטרי שאמור לעשות חיים קשים למשפחת ה-Redmi Note העדכנית - ממש כמו זה שקדם לולכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.