גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פרופיל השימוש שלי בטלפון כולל, מעבר לשיחות, גלישה באינטרנט ושימוש במצלמה. לא משמש למשחקים עתירי גרפיקה. חשוב לי מבנה דק יחסית. לאחר התלבטויות ארוכות וצפייה בהרבה סרטוני השוואות קיבלתי את הרושם ש- sony arc s במחיר של 1,500 ש"ח הוא הטלפון המשתלם ביותר. אם אני משווה אותו ל galaxy s2 הוא מעט נופל בביצועי מעבד אך לא בצורה שאפשר להרגיש בגלישה באינטרנט. מעבר לזה יש לו רק חצי ג'יגה של RAM לעומת 1 ג'יגה ב- GS2, לא ברור לי כמה זה מורגש. כמו כן, ל-SONY ARC S עיצוב יפה מאוד ואיכות בנייה גבוהה. מכשיר נוסף שלדעתי נותן תמורה טובה למחיר זה GALAXY NEXUS ב- 2,250 ש"ח. אם אני משווה את ה-NEXUS ל- GS2, הם כמעט שווים בביצועים ובמחיר, רק ב-NEXUS מקבלים מסך גדול יותר של 4.65 אינץ (חלקו מנו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כרגע אני והורי בסלקום. אני אנייד את עצמי ואת האייפון שלי (לדעתי לא תהיה בעיה לנייד אותו). הורי גם רוצים לעבור. הבעיה שלהם מכשירי דור 2. מהמכשירים הפשוטים, הבנתי שהנוקיה C2-01 הוא מכשיר ראוי. הבעיה היא שמחירו הוא כ400 שקל. יש מכשירים זולים יותר שיתאימו?
-
- 22 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשירים מחודשים (refurbished), בדגש מיחוד על הגלקסי אס 2? אני חיפשתי בגוגל ליותר משעתיים ולא מצאתי שום דבר שימושי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית פותחת את תערוכת ה-MWC לשנת 2016 באופן שאפתני, עם צמד הסמארטפונים Idol 4S ו-Idol 4 רשמית, תערוכת ה-MWC 2016 בברצלונה, הגדולה ביותר של עולם הסלולר והמכשירים החכמים, נפתחה רק היום – אך מעשית, ההכרזות והחשיפות במסגרתה החלו לזרום אלינו כבר אתמול בבוקר, כאשר דווקא Alcatel, המותג הצרפתי של חברת TCL הסינית, הייתה זו שהצליחה להשתרבב אל הכותרות לפני כולם. Alcatel, שהביאה לנו את ה-OneTouch Idol 3S המפתיע לטובה בשנה שעברה, חשפה צמד סמארטפונים חדשים שמיועדים אל לב ליבו של שוק הביניים, עליהם כבר סיפרנו לכם לפני כמה שבועות. דגם ה-Idol 4 הוא מעין ממשיך ישיר עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, עם שבב Snapdragon 617 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מחברת אורנג, אך להשתמש בו בחברת פלאפון. האם עדיין קיימות נעילות כאלו ואחרות שימנעו ממני להשתמש במכשיר של רשת אורנג בחברת פלאפון? האם המכשירים עוברים איזשהו טיפול עם הגעתם לארץ? מלבד התקנת עברית... מדובר על מכשיר נוקיה 5800. תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות מכשיר זול אבל באיכות סבירה עד טובה. שמעתי ביקורות טובות על מכשירים של חברת THL, במיוחד ה-W100, W200 וה-W11. מישהו מכיר? למשיהו יצא להתנסות בהם ויודע להגיד לי האם הם באמת טובים ביחס למחיר הנמוך שלהם? ועד כמה זה בטוח להזמין אותם מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים הבאים: 1. iaudio cowon i9 8GB 2. iriver E150 8GB 3. sansa fuze 8GB חשוב לי מאוד: א. תמיכה בשמות עיבריים. ב. יצירת playlist בצורה פשוטה עדיף מסיפריה ג. איכות טובה. ד. הרחבת זיכרון - יתרון בלבד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שני השבבים העדכניים והעוצמתיים ביותר של שתי המפתחות המפורסמות בתחום מוכנים לקרב מעניין, שעוזר להמחיש גם את הבדלי התמחורים שביניהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
היבואנית המקומית המילטון ביצעה השקה דיגיטלית לדגם הביניים המסקרן - וזריזים יוכלו להשיג אותו עם הנחה של 10 אחוזים מהעלות המומלצת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
עם השקת שתי הגרסאות למכשיר הגלקסי נוט 4, אפשר סוף סוף לבדוק האם שבב ה-Exynos מתומן הליבות החדש של סמסונג יכול לעמוד על שלו כנגד שבב ה-Snapdragon 805 של קוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-snapdragon-805-%d7%a0%d7%92%d7%93-exynos-7/
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב, עברה כמעט שנה מאז מהפכת ה"ללא הגבלה" ( אני לא מדבר על כניסת החברות החדשות אלה דווקא על מעבר לקונספט המאוד מאוד משתלם לחברות הסלולר- ללא הגבלה) וזכינו לכניסתן לשוק של חברות חדשות שהיווו תחרות לחברות הוותיקות שנאלצו לקצץ במחיר, גם אם זה בא על חשבון התשתית והשירות. יד ביד עם פתיחת השוק לחברות חדשות, עם ישראל כמהה לסמארטפונים. חדיש, עם גישה לאינטרנט ושלל אפליקציות שלא עובדות ללא גלישה מהירה החלו החברות להשקיע בגלישה הסלולרית והחלו לזנוח דברים טריוויאלים כמו איכות שיחה וקליטה. אז תתפלאו לשמוע, אבל לא כולם מוכנים להתפשר על איכות השיחה בשביל שהאפליקציה בפייסבוק תפתח מהר יותר. ברשותי 4 מספרי טלפון נייידים. בשנה האחרונה הספקתי להתחבר ולהתנתק ממרבית חברות הסלולר ( חוץ מהום סנט…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הגיימינג החדש של המותג Nubia מ-ZTE הסינית שובר מחסום ניקוד יוקרתי באפליקציית מבחני הביצועים המוכרת - בעזרתו האדיבה של ה-Snapdragon 855 Plus לכתבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
קוואלקום שוברת את שיא התדר שלה עם תוספת קלה לביצועי העיבוד הכללי ולביצועי העיבוד הגראפי, וגם קישוריות Wi-Fi מהירה יותר - הכירו את השבב שתרצו לראות במכשיר הדגל אותו אתם מתכננים לרכוש בחודשים הבאים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית תחשוף בקרוב מאוד סמארטפון חדש, שיהיה הראשון להתבסס על שבב ה-Helio X25 ונראה לא רע בכלל בהתבסס על הדלפות עדכניות רק לפני כמה ימים הזדמן לנו להכיר את ה-m3 Note החדש מבית Meizu, שמציע חומרת ביניים סבירה בבהחלט בעבור כמה מאות שקלים בלבד – אך נראה כי זהו רק הסיפתח עבור היצרנית הסינית ששואפת להיכנס אל הליגה של הגדולים, כשמחר (יום רביעי, ה-13 באפריל) אמורה להתקיים חשיפה רשמית למכשיר ביניים חדש נוסף, שיקבל את השם Pro 6. ה-Meizu Pro 6 עתיד להציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p שיכלול יכולות חישת תלת מימד מסויימות בדומה למכשירי האייפון העדכניים של אפל, מצלמת 21 מגה פיקסל ראשית (מבית סוני?) עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 5 מגה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Oppo מתכננת לציין עשור לקיומה עם הצגת טכנולוגיה חדשנית שתאפשר ביצוע זום של עד פי 10 מהמקור בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מתכוננת להשקת ה-Redmi Pro 2, שלפי ההערכות יהנה משבב ה-Snapdragon 660 היעיל ומסוללה בקיבולת נדיבה במיוחד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
כמתבקש, האח הגלובאלי של ה-M1 Note נחת בארץ, עם מפרט נאה בתג מחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה: http://hwzone.co.il/מלך-שוק-הביניים-הישראלי-ה-meizu-m2-note-הגיע-לארץ/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מידע חדש שעלה לרשת, בלנובו מכינים גירסה מעודכנת ומשודרגת לסמארטפון המוזל המצליח מבית מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-