עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jackhammer,

אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אני מתנצל מראש אם לא אני מחפש תוכנה לאייפון די פשוטה אולי מישהו מכיר איזהשהיא תוכנה שכשאני מקבל שיחה אני יוכל להשתיק את הטלפון מבלי להשתמש בכפתור ההשתקה בצד המכשיר ולא ע"י ניתוק (כפתור אדום על המסך) אלא בצורה של דאבל טאפ על המסך והווליום פשוט משתתק יש את זה באחד הטלפונים של נוקיה (לא סמארטפון בכלל) שמקבלים שיחה ועושים דאבל טאפ על המסך החיצוני הוא משתתק אבל השיחה ממשיכה ולא מתנתקת אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by saariko,

קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. רציתי לדעת האם אפשר לקנות אייפון בארהב ללא התחייבות? ואם כן מאיפה..?

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by CashMAn,

ِשלום כולםם! תגידו מישהו כאן יודע איפה מוצאים דרייבר \DRIVER לפלאפון LG U8XXX ?!.....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה

8. Started by idopo25,

אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by yonatan.mendelson,

היורש של מכשיר הדגל משנה שעברה הושק רשמית - אך עם מפרט של דגם ביניים לכתבה

10. Started by ShahafH,

אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.

11. היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by ZXY1,

המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by alexrta,

לאחרונה רכשתי רכב שהגיע כבר עם דיבורית הבעייה שאני לא יודע לאיזה מכשיר הדיבורית מתאימה ופה אני שמח לעזרתכם. תמונות: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה

15. המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה

16. Started by Fortunes,

שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קורא ספרים ליום הולדתו. ההתלבטות היא בין kindle לשאר קוראי הספרים בתחום. איזה המלצות ניתן לתת? מה שחשוב לי זה גמישות הפורמטים (לדוגמא, תמיכה בPDF), תמיכה בצבע\מולטימדיה לא משנה כלל. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by winds,

אפל עושה זאת שוב. הנה הסרט על iPhone

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה

19. Started by no_way,

שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Aviko,

הא?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by Coronas,

אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)

22. Started by CyberBot,

משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by sebi,

אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by mwalker03,

היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מעוניינים דווקא במכשיר החכם שמתהדר במצלמה המתקדמת ביותר בשוק אשר מתחבאת מתחת לפאנל התצוגה? ZTE תשמח לשלוח לכם אותו לישראל ללא תוספת תשלום לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.