גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגדול איזה חברת GPS עדיפה TOMTOM או garmin ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפלאפון E815 של פלאפון.. איך הוא? שווה תכסף??
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי HTC Desire, אני מחפש תכנת ניווט שתוכל להדריך אותי בכבישי הארץ (רק הוראות הגעה ממקום למקום) ללא צורך בחיבור נתונים כלשהו. יש כזו חיה? Waze מראה לי את המיקום שלי, אבל משום מה לא יכולה לנווט בין המיקום הנוכחי שלי למיקום X ללא חיבור נתונים. (אפילו לא יכולה לקבל קלט בעברית ללא גישה לשרת שימיר לה את הקלט הזה לשם האנגלי של הרחוב) אודה לכל תשובה.
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אחרי שסוני, סמסונג ואפל הפכו זאת למיינסטרים החדש, גם LG עתידה להצטרף בקרוב מאוד למועדון היצרניות שמציעות הגנה בתקן IP במוצריהן - דווקא עם דגם ביניים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפשת טאבלט לצפייה בסרטים ולהפעלת אופיס וצילום איכותי גם קדמי וגם אחורי, במחיר סביר שאינו עולה על 1000 ש"ח. האם יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
תמיד חלמתם על מטען שיהיה זמין עבורכם בכיס בכל רגע נתון? פרוייקט ה-Kickstarter הזה הוא כנראה בשבילכם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
דבר ראשון סליחה על החפירה. אני משתמש בפלאפונים בעלי סימביאן כבר הרבה שנים. כשמדובר במכשיר סימביאן נגד מכשיר אחר בתחרות בשבילי יש נצחון למכשיר הסימביאן עוד לפני שהתחרות החלה. הסימביאן הראשון שלי היה בגרסא 7.0 ומאז לא הפסקתי להשתמש במערכת המעולה הזאת. בזמן האחרון יש בעיה קשה עם מכשירי הסימביאן, המעבד שלהם פשוט לא מחזיק את הצרכים של המכשיר :-\ למה אני מתכוון? קחו לדוגמא את ה6120 classic בעל סימביאן 9.2 באמת מכשיר קלאסי... קיבלתי אותו לפני קצת יותר משנה ואני די מרוצה ממנו... יש לו מעבד ARM 192MHZ שמצליח להחזיק את המכשיר פחות או יותר.... אין לו העמסות שתוקעות את המעבד ועיבוד התמונות (2MPIX) והוידאו יותר מדי... הדלקת הפלאפון אמנם לוקחת זמן... אבל ביחס לסימביאנים א…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אני מתנצל מראש אם לא אני מחפש תוכנה לאייפון די פשוטה אולי מישהו מכיר איזהשהיא תוכנה שכשאני מקבל שיחה אני יוכל להשתיק את הטלפון מבלי להשתמש בכפתור ההשתקה בצד המכשיר ולא ע"י ניתוק (כפתור אדום על המסך) אלא בצורה של דאבל טאפ על המסך והווליום פשוט משתתק יש את זה באחד הטלפונים של נוקיה (לא סמארטפון בכלל) שמקבלים שיחה ועושים דאבל טאפ על המסך החיצוני הוא משתתק אבל השיחה ממשיכה ולא מתנתקת אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לקנות אייפון בארהב ללא התחייבות? ואם כן מאיפה..?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היורש של מכשיר הדגל משנה שעברה הושק רשמית - אך עם מפרט של דגם ביניים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי רכב שהגיע כבר עם דיבורית הבעייה שאני לא יודע לאיזה מכשיר הדיבורית מתאימה ופה אני שמח לעזרתכם. תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-