עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SeeYouInHell,

הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. המשך ההתכנסות בשוק ה-PC עשוי להביא לעוד חיזוק עבור היצרנית הסינית לכתבה

3. באנדרואיד: 20 גיגה של דאטה ווטאספ, אבל RAM רק 8. נשאר המון שטח דיסק. תוצאה: הווטסאפ רועד. העברת הודעות לוקחת לפחות 10 שניות. פתרונות? הסרתי והתקנתי הווטאסאפ. עשיתי ריסט לטלפון, כולל מחיקת דאטה ושחזורו דרך גוגל, אך ללא הועיל. לפיכך: שוקל S22 אולטרא אך שוב, רק עם 8GB RAM וגם ככה המקסימום הוא 12. השאלה שלי אם יש מצב שזה יפתור את הבעיה.

4. Started by Mxh,

אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.

5. ב-19 לאוגוסט אנחנו עתידים לקבל היכרות עם מכשירי ה-Zenfone 4 המסקרנים, אך נראה כי מישהו באתר הרשמי של היצרנית הטאיוואנית לא הצליח להתאפק לכתבה

6. היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  7. צמד הדגמים העממיים המסקרנים של שיאומי יהוו תחרות ישירה עבור מכשירי ה-Mi A3 אשר נחתו לפני כמה חודשים לכתבה

8. Started by eladh16,

שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  9. טוב אז מצאתי את הדבר הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14460 זה יעבוד עם SIM של סלקום?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  10. Started by IdanS,

שלום לכולם! קניתי נגן של sandisk מדגם sansa e280 8gb. עשיתי לו עדכון קושחה וכרגע הוא מעודכן בגרסא האחרונה שיש כולל תפריטים בעברית. שמתי לב למשהו מאוד מרגיז בנגן...ברשימות ההשמעה הוא מסדר את השירים לפי סדר ABC או א-ב, ללא הבחנה בין התיקיות (העתקתי תיקיות לתוך ספרית ה-MUSIC שלו אבל הוא מתעלם מהן לחלוטין). מה שאני מקבל זאת רשימה ענקית של שירים מסודרים לפי סדר אלפביתי, בלי קשר לאומנים/להקות, וללא יכולת להשמיע תיקיות (שהן למעשה האלבומים). הנגן מחליט לבד על הפרדת אלבומים ללא כל סדר. המליצו לי להתקין עליו את מערכת ההפעלה rockbox בטענה שזה יכול לפתור את בעיות רשימת ההשמעה המאוד מוזרות של הנגן הזה, שלכאורה הוא מאוד איכותי אבל ברגע שכל רשימות ההשמעה מתחרבשות זה מביא רק עצבים וחוסר …

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  11. מעוניין לרכוש מכשיר חדש. כרגע אני מנוי ברשת סלקום. אין לי יעד כספי ככה שכל טלפון לא משנה מה התקציב שלו יתקבל בברכה. בבקשה לא לחפש טלפון שאהבתם או ראיתם ועולה יקר אז הוא טוב לדעתכם. בבקשה רק משימוש אישי או המלצות ממש טובות שקיבלתם. ושוב ללא הגבלת כסף. אם אתם מכירים מכשירים שאפשר לרכוש מחו"ל ואפשר לפתוח אותם לרשת סלקום יתקבלו גם בברכה. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  12. Started by ccc,

מחפש נגן כמה שיותר זול וקטן, איכות סבירה, ועם אפשרות לחיבור אוזניות BT. המלצות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש 5800 xm ורציתי לשמוע את חוות דעתכם, מעבר לכל מה שקראתי עליו באינטרנט. אני מתכוון לרכוש את המכשיר לבדו בחנות, ויש לי כמה שאלות: 1) רציתי לדעת קודם כל מה אני צריך לדעת לגבי רכישה מחנויות רגילות, האם זו "חבילה מלאה" עם אחריות וכ'ו? אני צריך הכוונה וטיפים לגבי הרכישה. 2) הטלפון יהיה לרוב בשימוש בגרמניה, ליתר דיוק במינכן עם המפעילה O2, אם זה משנה משהו, ולפעמים גם בארץ. האם תאימות המכשיר היא בסדר? 3) המכשיר מיועד לשימוש קליל יותר, ז"א בעיקר מוזיקה, קצת משחקים ומולטימדיה כמו תמונות וסרטונים (צילום, צפייה ואכסון). האם אני בכיוון הנכון? בחרתי את המכשיר בגלל שאני ממש אוהב את כל הפיצ'רים שלו אך אשמח להצעות אחרות שממוקדות יותר בצרכים שציינתי ועדיין דומים…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  14. נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  15. על מה אתם ממליצים יותר? ה Iaudio G3 או ה Sansa c250? לא משנה לי שהG3 ג'יגה וה C250 2 יותר חשובה לי האיכות סאונד ואני נוטה לכיוון הG3 בגלל חיי הבטריה הארוכים (50 שעות). תודה

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by eyaler,

היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by Jesper,

קניתי לפני מס' ימים נגן ARCHOS 605 ועם הבאנדל שלו מגיע רק כבל חיבור ל-USB שאיתו מטעינים את הנגן. אני רוצה לקנות מתאם כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע. האם אני צריך לקנות מתאם שיהיה ספציפי לנגן שלי? או שעם כל מתאם כזה של כל חברה אני יכול להטעין את הנגן שלי? והאם יש חשיבות לאיכות התאם או שפשוט לקנות את הזול ביותר שאני מוצא?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי IPOD TOUCH 4 ועדיין לא קניתי מטען . יש הבדלים בין המטענים ? או שכל מטען שאני יקנה יתאים ? אני מדבר על מטען כזה http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7126 (אני לא יקנה את המטען הספציפי הזה) . אני צריך לבדוק משהו לפני שאני יקנה אותו? פשוט אני נוסע מחר לבסיס ואני חושב לקנות מטען בדרך לשם . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  19. אוזניה ראשונה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה שיהיה מתג הדלקה וכיבוי ולא כפתור שצריך להחזיק כמות מסוימת של שניות. קטנה ככל האפשר אוזניה שניה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה קשת לאוזן חובה. עדיף חיבור ללפחות 2 מכשירים בו זמנית - לא חובה. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by GoGravity,

שלום חברים, *המשחק רק לIOS בינתיים! אני ושני חברים בנינו משחק ממש נחמד וכיפי: Go Gravity. המטרה היא לשרוד כמה שיותר תוך כדי שמנסים לקחת כמה שיותר מטבעות ומגלים רצפות חדשות. בנוסף הוספנו גם POWER-UPS מגניבים כאלה שעושים את המשחק ליותר מעניין, אשמח מאוד אם תורידו ותדרגו! וגם יהיה נחמד לשמוע ביקורות, הצעות לשיפור וכו'. אז קצת תמונות: (*שם המשחק הוא Go Gravity) http://www.siz.co.il/my.php?i=mgnmzej21e5h.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwuct332nqm.jpg

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by Zeev86,

כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by Ymac,

שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by shmulik88,

אני מחפש את המיני טאבלט המושלם. מבחינת איכות, ביצועים, תצוגה, משקל וכרגע נניח בצד את נושא המחיר. מה אתם ממליצים ואם אפשר גם להסביר למה אתם ממליצים על דגם זה או אחר?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  24. שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב אנדרואיד לטלווזיה. מה חשוב לי: שהוא יתמוך בסטרימינג של סרטים מהמחשב ב1080P בWIFI (הראוטר נמצא כ10 מטר מהטלוויזיה), שאני אוכל לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני ולנגן ממנו תוכן (סרטים במגוון פורמטים ומוסיקה). שאני אוכל לחבר אליו שלט/עכבר/מקלדת. שיריץ אפליקציות ומשחקים שתהיה אפשרות לעדכון גירסא כשהצורך הזה יצוץ ושלא יהיה יקר עדיף לא יותר מ400 שקל כולל שלט "עכבר אוויר" ומפצל USB אם צריך (מקסימום 500 שקל). כרגע אני מתלבט אם להזמין את הMK802III כי שמעתי שהיו בעיות עם ה-WIFI ובעיות של התחממות עם הדגמים הראשונים ואני לא מצליח להבין אם הדגם אמין או לא. שמעתי גם על הminiX neo x5 שנראה מבטיח הוא אומנם קצת יותר יקר אבל יש בו יותר חיבורי USB וזה מבטל את הצורך לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.