גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים החדשים של שיאומי ממשיכים מסורת נאה של תמורה מלהיבה ביחס למחיר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
במסגרת המסלול שאני עובר אליו, אני יכול לקחת כל מכשיר ברשת אורנג'. אשמח להמלצות על SMARTPHONE עם מצלמה סבירה ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מבקש את חוות דעתכם על 4 טאלבטים אלו שמחירם נראה די מפתה... כמו כן האם אפשר להטמיע בהם עברית. בהנחה שלא יגבו מכס תודה מראש! http://www.ebay.com/itm/Google-Android-2-3-10-2-Touchscreen-Tablet-PC-4GB-GPS-/280734556201?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item415d156029 http://www.ebay.com/itm/10-2-ANDROID-2-2-TABLET-EPAD-APAD-WiFi-MID-GPS-HDMI-/190547817655?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item2c5d88f4b7 http://www.ebay.com/itm/8-LCD-Google-Android-2-2-Tablet-PC-MID-WM8650-WiFi-Camera-4GB-HDD-External-3G-/220855133263?pt=US_Tablets&hash=item336bfde44f http://www.ebay.com/itm/New-7-Android-2-2-ePad-WiFi-256MB-Flash-Camera-Tablet-/250884798605?pt=UK_iPad_Tablet…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום סוף סוף אחרי יותר מדי זמן אני מחליף טלפון אני נמצא כרגע בחברה אורנג' ואין לי שום סיבה לעבור לחברה אחרת באורנג' נתנו לאבא שלי 2 הצעות עיקריות.. 1. Sony Ericsson Z610i 2. nokie 6131 אני יותר נע בכיוון ה- Sony Ericsson Z610i , שנראה מרשים יותר וטוב יותר... רציתי לדעת את הדעה שלכם על המכשיר.. יש באפשרותי לקחת גם מכשירים אחרים.. אבל לא יקרים מדי.. ביקורות בפוקט על Sony Ericsson Z610i http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEZuFEEZZlwqSLklgm&tmpl=pocket5&style=pocket5
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, הפלאפון שלי תנצב"ה קיפח את חייו בטרם עת. עד כה השתמשתי רק בפלאפונים הפשוטים ביותר ועכשיו אני מעוניינת לקנות פלאפון חכם - הכי חשוב לי זה חיבור נוח ומהיר לאינטרנט ומצלמה טובה. עדיף כזה שנוח לנגן בו מוזיקה וסרטים. לא חשוב אם יש מסך מגע או לא, כל עוד אם זה כן מסך מגע, שתהיה לו תגובתיות מהירה ושיהיה מדויק. אם זה לא מסך מגע, אז אני אשמח אם יהיה קל ללחוץ על המקשים והם לא יהיו קטנטנים. עדיף שהפלאפון יהיה עמיד, כי יש לי נטייה להרוג את הפלאפונים שלי (על כן הקודם מת. מסכן). אני מניחה שגם זמן טעינה זה חשוב. תקציב הוא כמעט לא בעיה, למרות שאני כמעט ולא משתמשת בפלאפון (אני בעיקר שולחת סמסים, בתכלס). אני אשמח לכל עזרה והמלצות, כיוון שאני באמת לא מכירה בכלל פלאפונים ומעולם לא השתמשת…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש חנות זולה ואמינה ששולחת לארץ אייפון(סיפ פרי כמובן), אפשר גם חנויות מומלצות מ-eBay. תודה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
[move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום ה 22 לאוקטובר יצא מכשיר הG1 למי שלא יודע! אני כרגע נמצא בארה"ב ויצא לי לשחק איתו קצת ורציתי לשתף אותכם: ככה המכשיר עולה 179 עם חוזה לשנתיים ובלי חוזה 399!!! T-MOBIL פחות קשוחים מאפל ויש עובדים שיכניסו סושיאל סיקיוריטי רנדומלי ויהיה אפשר לקנות אותו ב 179!!! המכשיר ממש יפה ממש קל בהשוואה לאיפון כייף שבעתיד הקרוב יהיו לו המון תוכנות (קוד פתוח) אבל כרגע אין תמיכה באתרים בעברית במכשיר לדוגמא. המכשיר אישית אותי לא קנה חוץ מהמחיר המצויין! הסאונד נשמע טוב מאוד בהשוואה לאיפון! מבחינת גלישה באינטרנט המסך של האיפון מעט גדול יותר ולכן הרבה יותר נוח לראות דפי אינטרנט באיפון נורא כייף שיש מקלדת אמיתית ולא על המסך ממש הרבה יותר נוח! מבחינת שימוש בטלפון כנגן MP3 הרגשתי כ…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא תודה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
*** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** לכל בעלי הD2 שגם אוהבים לשמוע את הרדיו שלהם בעיקרון בשביל להכין תחנות צריך לעבוד קשה לחפש תחנה תחנה ולשמור אותה יש דרך פשוטה וטובה הרבה יותר, תקראו לזה פונקציה נסתרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו הרבה יותר נוח ושימושי עכשיו רק למצוא רשימה של התחנות ב…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, עידנתי לparanoidandroid 3.99, היוטור ט לא עובד יותר מאז, כל הטורנטים נשארים על qeued, אשמח לתשובות
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2019/5/19/18631558/google-huawei-android-suspension
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-