גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הלכתי למעבדות והם לא הצליחו וגם סמסונג לא יודעים, האם יש דרך כלשהי לעקוף את הקוד פין או למחוק אותו מהמכשיר מבלי לאבד את הנתונים ומבלי לעשות Factory reset? תודה
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע סימנס a60, פלאפון מגעיל. אני מחליף בקרוב לn73... רציתי לדעת, כשאתי מעביר את הכרטיס סים מהסימנס לנוקיה, מה קורה בעצם? תודה -Aviko-
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן יש לי psp חדש ורציתי לדעת אם אני יכול לגלוש בו באינטרנט ואיך..? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
מה הטיפים שלכם להגנה על הפלאפון מMALWARE ומלהפוך את הפלאפון שלכם למשדר ספאם סמוי? הבנתי יש המון MALWARE בGOOGLE PLAY, וגם ככה "אף אחד" לא קורא או לא מבין את ההרשאות שהאפלקציות מבקשות. אז מה הטיפים שלכם לשמור על האנדרויד שלכם?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://www.jinditechnology.com/apple-iphone-5-16gb-p-180.html לדוגמא אייפון 5 <368$ סמסונג גלקסי 3 180$ נראה לי כאתר מתחזה מישהו מכיר ? את המחירים קבלתי ישירות לדואר תודה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, חבר מחפש נגן אודיו (נפח 1-2GB יספיק) לריצות והליכות. חשובה מאוד איכות הבניה ועמידות בזעזועים (ריצות, הליכות מהירות). חשובה מאוד יכולת strap on יציבה (להתחבר לפרק יד / ל sweat band וכו', שלא ייפול בזמן הריצה). התקציב דליל (עד 500, אבל מעדיף כמה שיותר זול). איכות האודיו כמובן חשובה, אבל התקציב יותר. אשמח להצעות שלכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אין לי נסיון ב bluetooth בכלל רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים למחשב מהסלולרי בבלוטוס אני מפעיל את הבלוטוס אבל המחשב לא מזהה האם אני צריך עוד משהו מלבד הפלפון בשביל שהמחשב יקלוט אותו? מדובר ב k610i
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
למרות הסקפטיות הגדולה שאפפה אותו, מכשיר הדגל החדש אשר נחשף רשמית כעת מרגיש כמו הסמארטפון הטוב ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית מאז ה-One M7 המתכתי המקורי אחרי כמה וכמה שנים של אכזבות והחלטות מוזרות, וירידה מתמידה בהכנסות וברווחים שאף הביאו אותנו לחשוש באופן ממשי להמשך קיומה – יכול להיות ש-HTC סוף סוף עושה קאמבק, בזכות מכשיר ה-HTC 10. הסמארטפון החדש, שמצוייד בסלוגן המוצלח למדי Power of 10 (משחק מילים על שם הדגם המעודכן והפשוט יותר, ועל החזקות של המספר 10 שמסמלות קפיצה בסדר גודל, כמו הקפיצה שאמור להוות הסמארטפון לעומת אלו שקדמו לו) לא סיפק יותר מדי הפתעות ביחס לפרטים שכבר היו ידועים לנו קודם תודות לשלל הדלפות ממקורות שונים ברשת – אך כל החבילה מרגישה שלמה וטובה …
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המכשיר: Kyocera DuraForce E6560. מערכת הפעלה מותקנת: 5.1.1 מקלדת עברית הצלחתי להתקין ללא בעיה דרך תפריט ההגדרות. ניסיתי להחליף שפת מערכת אבל השפות היחידות שמופיעות לי הן אנגלית, ספרדית, סינית. למישהו יש מדריך עדכני איך אפשר לבצע התקנת עברית? ניסיתי בעזרת אפליקציות כמו more local, אבל הן לא מצליחות להתקין עברית באמת, רק חלקית ממש, וזה גם לא עובד טוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חשוב לי סוללה חזק מכשיר מהיר רמקול למוזיקה חזק ומסך איכותי איזה מכשיר מומלץ? כרגע על הכוונת htc one x/s - sony xperia s
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי, מחפש טאבלט עד 1K השימושים: סדרות, גלישה באינטרנט וקריאה של מאמרים כאלו ואחרים (סטודנט) באוטובוס לא סובל את Apple אז לא להציע מוצרים שלהם.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק.... הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד.... אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אם להודות על האמת, מתחיל להמאס לי מכל המטענים החשמליים ואני רוצה לעבור למטען סולארי. הקטע הוא שאני רוצה שהוא יוכל להטעין גם סוללות D. בחיפוש ברשת עלה המטען הזה שבאופן עקרוני נראה מושלם לצרכי. למישהו יש ניסיון איתו או עם מטענים סולאריים אחרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי היום התחלתי להתעניין ב- gps ואם כבר קונים אז למה שלא יהיה משהו קצת יותר שימושי אולי כמו tablet כמו http://www.pandawill.com/X10-MID-Tablet-PC-7-Inch-WIFI-Ebook-Office-1080P-GPS-H-264-2GB-Camera-HDMI_p36006.html לדוגמה. עם הסוג הזה אפשר גם לגלוש , לראות סרטים לקרוא מסמכים ולשמוע מוזיקה (אהה ויש גם gps..). יש למישהו ניסיון עם המוצרים הסיניים האלו סטייל DX? הספציפי ששמתי נראה לא רע (על פניו לפחות לא רע או שחבל על הכסף?) רק בלי בלוטוס'. הבלוטוס לטובת שימוש כדיבורית ברכב ולכן לא חובה אבל ממש נחמד. (גם מקום ל SIM היה נחמד אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מידי). אשמח לתגובות והמלצות היות ואין לי ממש ניסיון בנושא.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-