גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
המשחק שפיתחתי במשך שנתיים לאנדרויד, ובנתיים לא זכה להצלחה מסחררת נקרא "דם השומרים" בעברית. זה משחק אסטרטגיה ואקשן, יש גם משחק ליחיד אבל הוא הכי כיף לשחק אותו נגד יריב אנושי. כן יש תמיכה למשחק ברשת, יש דם גירסת PC שבה אפשר לשחק על אותו המחשב. הבעסה גם שהמכשיר מתחמם שמשחקים מול הAI וזה קשה בקיץ. אני צריך לשפר את הביצועים של הASTAR אמרו לי לא לעשות פרסומת, אבל אם לאמר את האמת, אני לא הולך להתעשר פה מ"פירסום" המשחק, אז לא נראה לי שיש פה אינטרס כלכלי. הקישור לדף המשחק בGOOGLE PLAY (לא לתת ציון מתחת ל5! חחח) https://play.google.com/store/apps/details?id=pompiPompi.SumerianBlood
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, עידנתי לparanoidandroid 3.99, היוטור ט לא עובד יותר מאז, כל הטורנטים נשארים על qeued, אשמח לתשובות
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2019/5/19/18631558/google-huawei-android-suspension
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-200-%d7%93%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז נתחיל בזה שאני לא מבין כלום בנגנים (חברות, מחירים וכו...) יש לי הזדמנות להביא מארה"ב נגן התקציב שלי הוא 170$+/- אם אפשר נגנן שיתמוך ב MP4 מה טוב. תודה מראש על המלצותכם, מאור. נ.ב. אם אפשר קישורים למכשירים כדי שאני יוכל להתרשם.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות אייפוד טאץ' כנראה את הגירסא של ה32GB. השימוש העיקרי שלו יהיה לראות סרטונים (נגיד סאות'פארק פאמילי גאי וכאלה) השאלה שלי אם זה אפשרי בכלל לראות את הסדרות האלו כמו שצריך עם האייפוד? אין לי ניסיון עם המכשיר מלפני כן ולא ראיתי איך וידאו מוצג עליו. או שאולי יש מכשיר אחר שאני יכול לקנות שיכול לשרת אותי גם לוידאו חוץ מהאייפוד טאצ' באותה רמה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר לאייפוד מיני שהבטריה הלכה על אפשרות טריידאין, באילת אולי? לנאנו. מישהו שמע מכיר? איפה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצה על נגן ב450-500 שקל כי דיי קטלו את הרעיונות שלי (Qtec T168 וMeizu 6), חשוב שיהיה בו הרבה זיכרון (בוא נגיד מינימום 5 ככה, מומלץ 8...) ושיהיה לו מסך סביר לסרטים כי אני רוצה לראות בדרך לבסיס, וחשוב שיהיה לו תמיכה בעברית בשירים (לא אכפת לי בתפריטים, רק שיזהה את השמות שירים בעברית) תודה רבה מראש לעוזרים, אביב
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
*** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** לכל בעלי הD2 שגם אוהבים לשמוע את הרדיו שלהם בעיקרון בשביל להכין תחנות צריך לעבוד קשה לחפש תחנה תחנה ולשמור אותה יש דרך פשוטה וטובה הרבה יותר, תקראו לזה פונקציה נסתרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו הרבה יותר נוח ושימושי עכשיו רק למצוא רשימה של התחנות ב…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
אז אני צריך המלצות חיוביות\שליליות לגבי הפלא' הזה.. **חשוב לי מוזיקה וסוללה עמידה... בבקשה תגיבו..
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-