עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RobiNooB,

רוב הנגנים שראיתי אצל אנשים הרדיו פשוט זוועה !! במיוחד אילו שאי אפשר לכוון תדר מונו או סטראו כי אז זה תמיד פועל בסטראו ועדיף מונו כדי לקבל קליטה טובה איזה נגן מתמחה ברדיו אבל זול ? (לא זקוק ליותר מ 512M) נ.ב ואם אפשר שיבוא עם הסנהייזר הקטנות והממזרות האילו ....פשוט אהבתי אית האיכות שלהן

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by nim901,

הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  3. האם העידכון אפשרי גם ידנית? יענו דרך המחשב האישי? ומה זה בידיוק עושה? פשוט יש לי את התוכנה הישנה(הפלאפון אצלי כבר מעל שנה אז זה כמעט בטוח) ומכיוון שאין לי אחריות עליו אז אני לא יכול לעשות עידכון תוכנה.. למישהו יש רעיון? שמעתי פשוט שיש הרבה בעיות עם התוכנה הישנה...

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  4. שלום, הדרישות הם: *קל לנשיאה *לא תופס הרבה נפח *שומעים שירים באיכות גבוהה *עיצוב נחמד תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 22:41:36 קניתי את הנגן של Sandisk sansa c240, עכשיו על צג הנגן אני רואה את המילים בג'יבריש או משהו כזה..... מישהו יודע איך אני משנה את זה לאנגלית?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by margrin5,

שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by Mr.B,

אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  7. היצרנית הסינית הצליחה למכור יותר מ-20 מיליון דגמי Redmi Note 7 בתוך כחצי שנה - ורשמה צמיחה של עשרות אחוזים גם בקטגוריות מוצרים אחרות לכתבה

8. Started by avi2014,

אני מחפש נגן mp4 מעוניין מאוד באיכות שמע(מרבית הזמן אני יהיה באוטובוסים-רכבות) גבוה! אני מחפש גם נגן יפה וצבעוני(נסיעות של 5-6 שעות לכל כיוון) אחד כזה שיהיה מעניין להשתמש בו לאורך זמן. חשבתי על הD2 אבל מסרטונים ביוטיוב הוא נראה די אפור(ביחס לS3 שנראה הרבה יותר חי..) לגבי האייפוד טאצ ראיתי אותו לא פעם והוא נראה מדהים אבל הבנתי שמבחינת סאונד הוא די עלוב ביחס לשאר הנגנים. יש אופציות אחרות לקריאייטיב?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by gmoshiko,

אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by miz,

אם אני גולש באינטרנט באייפון וכתב העמוד קטן, אני יכול להגדיל את זה בצורה כזו שיותאם למסך על ידי שתי לחיצות על הטקסט, איך באנדרואיד מתאימים לגודל של המסך את הטקסט, והאם יש הבדל בזה בין הגירסאות של אנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  13. שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

חפשתי וחפשתי באיביי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  15. Started by mamanamit,

אם אפשר לעזור לי בקשר לעדכון האיי פוד יש לי איי פוד דור שלישי אני מנסה לעדכן לו את העברית בכל דרך אפשרית אבל זה פשוט לא הולך לי אני לא רואה עברית בכלל . גם לא בגיבריש תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91/

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. ענקית התוכנה אישרה באופן רשמי כי העוזרת הוירטואלית תגיע השנה גם למערכות ההפעלה המתחרות, iOS ואנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by EyEOnE,

למי שיש את המכשיר ומעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036446

19. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?

20. Started by rony_s1,

שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  21. שלום, כשאני מחבר את הפלאפון שברשותי, Sony Ericsson C510a למחשב אני רואה ב"מחשב שלי" שנפתח גם כונן כרטיס הזכרון וגם הפלאפון. אני נכנס לפלאפון, וכל התיקיות ריקות, אבל עדיין אני רואה שכ- 75MB תפוסים. השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט את כונן הפלאפון מבלי חשש ע"מ שאוכל להשתמש בזכרון הזה. זה ממש דחוף לזמן הקרוב כי מחר אני נוסע וחשוב לי הזיכרון הזה. תודה מראש, אני מבקש לענות רק מי שיודע במאה אחוז כי אין באפשרותי לתקן אותו מחר אם יהיה איזה פשלה...

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  22. לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  23. Started by n9555,

כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?

24. Started by vikibahar,

יש לי מכשיר GPS asus R300 עם תוכנת ניווט iGo. התוכנה נמצאת בכרטיס microSD. אך משום מה כשאני מנסה להפעיל את תוכנת הניווט, הוא לא מזהה את הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by צבי יהודה,

אני מתעניין בבלק-ברי פשוט וזול, יותר בשביל צרכי עבודה. יש דגם מיוחד שמתאים לזה?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים