גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-zenfone-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש נגן כמה שיותר זול וקטן, איכות סבירה, ועם אפשרות לחיבור אוזניות BT. המלצות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצה על נגן ב450-500 שקל כי דיי קטלו את הרעיונות שלי (Qtec T168 וMeizu 6), חשוב שיהיה בו הרבה זיכרון (בוא נגיד מינימום 5 ככה, מומלץ 8...) ושיהיה לו מסך סביר לסרטים כי אני רוצה לראות בדרך לבסיס, וחשוב שיהיה לו תמיכה בעברית בשירים (לא אכפת לי בתפריטים, רק שיזהה את השמות שירים בעברית) תודה רבה מראש לעוזרים, אביב
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-200-%d7%93%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אם להודות על האמת, מתחיל להמאס לי מכל המטענים החשמליים ואני רוצה לעבור למטען סולארי. הקטע הוא שאני רוצה שהוא יוכל להטעין גם סוללות D. בחיפוש ברשת עלה המטען הזה שבאופן עקרוני נראה מושלם לצרכי. למישהו יש ניסיון איתו או עם מטענים סולאריים אחרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות אייפוד טאץ' כנראה את הגירסא של ה32GB. השימוש העיקרי שלו יהיה לראות סרטונים (נגיד סאות'פארק פאמילי גאי וכאלה) השאלה שלי אם זה אפשרי בכלל לראות את הסדרות האלו כמו שצריך עם האייפוד? אין לי ניסיון עם המכשיר מלפני כן ולא ראיתי איך וידאו מוצג עליו. או שאולי יש מכשיר אחר שאני יכול לקנות שיכול לשרת אותי גם לוידאו חוץ מהאייפוד טאצ' באותה רמה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
צמד הדגמים העממיים המסקרנים של שיאומי יהוו תחרות ישירה עבור מכשירי ה-Mi A3 אשר נחתו לפני כמה חודשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש חנות זולה ואמינה ששולחת לארץ אייפון(סיפ פרי כמובן), אפשר גם חנויות מומלצות מ-eBay. תודה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-honor-6-plus-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, עידנתי לparanoidandroid 3.99, היוטור ט לא עובד יותר מאז, כל הטורנטים נשארים על qeued, אשמח לתשובות
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! היום ה 22 לאוקטובר יצא מכשיר הG1 למי שלא יודע! אני כרגע נמצא בארה"ב ויצא לי לשחק איתו קצת ורציתי לשתף אותכם: ככה המכשיר עולה 179 עם חוזה לשנתיים ובלי חוזה 399!!! T-MOBIL פחות קשוחים מאפל ויש עובדים שיכניסו סושיאל סיקיוריטי רנדומלי ויהיה אפשר לקנות אותו ב 179!!! המכשיר ממש יפה ממש קל בהשוואה לאיפון כייף שבעתיד הקרוב יהיו לו המון תוכנות (קוד פתוח) אבל כרגע אין תמיכה באתרים בעברית במכשיר לדוגמא. המכשיר אישית אותי לא קנה חוץ מהמחיר המצויין! הסאונד נשמע טוב מאוד בהשוואה לאיפון! מבחינת גלישה באינטרנט המסך של האיפון מעט גדול יותר ולכן הרבה יותר נוח לראות דפי אינטרנט באיפון נורא כייף שיש מקלדת אמיתית ולא על המסך ממש הרבה יותר נוח! מבחינת שימוש בטלפון כנגן MP3 הרגשתי כ…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-