עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by J.allmighty,

היי, אני צריך מכשיר עם GPS כולל העברת יומן מהאוטלוק ותוכנות (destinator או דומה בעברית) מערכת הפעלה של מיקרוסופט החדש יש לי 2000 שח לעניין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  2. יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  3. Started by Art Tatum,

נתחיל בזה שאני מאוד רוצה לקנות SMARTPHONE ונמאס לי לחכות. חיכיתי חודשים רבים לירידת מחירים ואני מרוצה מהמחיר העכשווי שלו (פחות מ2000 שקל בחו"ל). כמה שאלות: לא לגמרי ברור אם יהיה ניתן לשדרג לWIN MOBILE 7. 1) האם זה באמת קריטי, ולמה ? 2) האם המכשירים של TMOBILE עם החומרה המשופרת יכולים לעבוד ברשתות הסלולריות בארץ ? 3) האם יש יתרון בקניית מכשיר פרוץ מחו"ל או שאפשר לפרוץ לבד בקלות (לחסוך אולי במחיר) ? 4) האם יש אלטרנטיבות אחרות בשוק המיידי ?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  4. Started by lmlm,

לכל המתלבטים למינהם ,ולסתם אנשים שחיכו למכשיר הנה ביקורת: http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=4&Id=3283 השוואות מצלמה בין K800 ל N95: http://www.mobileburn.com/story.jsp?Id=3298&source=RELATED

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  5. המכשיר: Kyocera DuraForce E6560. מערכת הפעלה מותקנת: 5.1.1 מקלדת עברית הצלחתי להתקין ללא בעיה דרך תפריט ההגדרות. ניסיתי להחליף שפת מערכת אבל השפות היחידות שמופיעות לי הן אנגלית, ספרדית, סינית. למישהו יש מדריך עדכני איך אפשר לבצע התקנת עברית? ניסיתי בעזרת אפליקציות כמו more local, אבל הן לא מצליחות להתקין עברית באמת, רק חלקית ממש, וזה גם לא עובד טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by srulikg,

יש לי כרגע את הגלקסי S5 ואני רוצה להתחדש בגלקסי S9. מה דעתכם על המכשיר הזה? הייתם ממליצים עליו? היו ביקורות שליליות? תודה מראש.

8. Started by RobiNooB,

רוב הנגנים שראיתי אצל אנשים הרדיו פשוט זוועה !! במיוחד אילו שאי אפשר לכוון תדר מונו או סטראו כי אז זה תמיד פועל בסטראו ועדיף מונו כדי לקבל קליטה טובה איזה נגן מתמחה ברדיו אבל זול ? (לא זקוק ליותר מ 512M) נ.ב ואם אפשר שיבוא עם הסנהייזר הקטנות והממזרות האילו ....פשוט אהבתי אית האיכות שלהן

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by Spitted,

יש לי נגן iRiver Clix2 8GB... לפני כמה זמן הוא נפל ונדפק לו המסך... כל מה שראיתי זה אור ירוק זוהר המכשיר עוד עבד, ואם זכרתי את התפריטים בעל-פה הייתי יכול לדפדף ולשמוע מוזיקה, אבל אי אפשר באמת לתפקד ככה הזנחתי את העיניין כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה, הנחתי את המכשיר בצד ומאז עברו כמה שבועות... עכשיו הוא בכלל לא נדלק, לא רואים כלום בקיצור יש לי הרבה בעיות איתו, אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין לי מושג מה לעשות למי לפנות? איפה מתקנים דברים כאלה? קניתי את המכשיר בבאג, ושם בטח ישחטו אותי במחיר על כל שטות... אז רציתי לבדוק פה, מישהו יודע לאן ללכת בשביל לתקן את המכשיר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  10. דגם ה-Explorer המשוכלל והייחודי של ה-Mi 8, שזכה ללא מעט ביקורת מכיוונה של HTC כשהוצג, ניתן לרכישה בחנויות הסיניות המקוונות לכתבה

11. Started by nim901,

הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by denzel12,

היי אנשים, לא מזמן קניתי נגן מולטימדיה של חברת cowon ומצאתי בו מס' בעיות: 1. כאשר אני עושה המרה נוצרת בעיית סינכרוניזציה בין הקול לוידאו. 2. כאשר אני ממיר קבצי vob רמת ה- bitrate אינה תואמת לרמה בקובץ המקורי. 3. האם ניתן להשיג decoder שמאיץ את ה- frames כך שאוכל לראות כמו במכשיר ה- dvd? אשמח אם תוכלו לסייע לי בעניין.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by marinazl,

מתלבטת בין 16 ל 32 ג'יגה. ההבדל במחיר 450 ש"ח. האם 16 ג'יגה מספיק?

14. Started by EyEOnE,

איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  15. היתה לי פעם את האפליקציה שכחתי את השם.. אתה עושה CHECK IN או LIKE או אפילו מפרסם סטטוס עם תמונה ומקבל קופון לאותו מקום

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by borsood,

שלום אני מחפש מכשיר בסיסי שיחות ו SMS וזהו. הכי חשוב איכות שמיעה ודיבור וקליטה. תצורת צדפה (fold) חברה לא חשובה. התקציב די נמוך 500+ תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by mambo,

אני מעוניין לקנות מכשיר MP4. תקציב עד 200 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by avi2014,

אני מחפש נגן mp4 מעוניין מאוד באיכות שמע(מרבית הזמן אני יהיה באוטובוסים-רכבות) גבוה! אני מחפש גם נגן יפה וצבעוני(נסיעות של 5-6 שעות לכל כיוון) אחד כזה שיהיה מעניין להשתמש בו לאורך זמן. חשבתי על הD2 אבל מסרטונים ביוטיוב הוא נראה די אפור(ביחס לS3 שנראה הרבה יותר חי..) לגבי האייפוד טאצ ראיתי אותו לא פעם והוא נראה מדהים אבל הבנתי שמבחינת סאונד הוא די עלוב ביחס לשאר הנגנים. יש אופציות אחרות לקריאייטיב?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  19. נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  20. ראיתי ים מדריכים ברשת, יש לי מכשיר מסלקום עם גרסא 2.1, בגלל הגרסא היחסית נמוכה המכשיר ממשמוגבל, אז אם מישהו ודע משהו..תןדה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

למשהו פה כבר יש samsung galaxy s 9000

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by tom808,

אהלן יש לי psp חדש ורציתי לדעת אם אני יכול לגלוש בו באינטרנט ואיך..? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  23. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by Mxh,

אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

חפשתי וחפשתי באיביי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים