עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lmlm,

לכל המתלבטים למינהם ,ולסתם אנשים שחיכו למכשיר הנה ביקורת: http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=4&Id=3283 השוואות מצלמה בין K800 ל N95: http://www.mobileburn.com/story.jsp?Id=3298&source=RELATED

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  2. המכשיר: Kyocera DuraForce E6560. מערכת הפעלה מותקנת: 5.1.1 מקלדת עברית הצלחתי להתקין ללא בעיה דרך תפריט ההגדרות. ניסיתי להחליף שפת מערכת אבל השפות היחידות שמופיעות לי הן אנגלית, ספרדית, סינית. למישהו יש מדריך עדכני איך אפשר לבצע התקנת עברית? ניסיתי בעזרת אפליקציות כמו more local, אבל הן לא מצליחות להתקין עברית באמת, רק חלקית ממש, וזה גם לא עובד טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  3. http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה זמן איבדתי את ה6280 שלי אמא שלי הלעה לחברה והביאו לי חדש עכשיו נעלתי אם הסים אבל הפלאפון עדיין פתוח לשימוש אם מישהו מוצא אותו או יכול ללהכניס סים ולהשתמש בו

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by EpoXi,

שלום לכולם, יש לכם מושג מתי יצא רום עם ICS והסנס החדש לDESIRE HD? כרגע אני עם VIRTUAS מלפני כמה חודשים והוא אחלה מבחינת סוללה. תודה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by omri_ro,

ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by bbking,

שלום לכםהרכיב פלאש (רום) נשרף לי והמעבדות http://www.cellfi.co.il/ וhttp://www.mt-mobile.co.il/אמרו לי שהם לא מחליפים את זה כי אין להם או כנראה שהם לא רוצים אני לא יודעידוע לכם איזה מעבדות עוד יש שמתקנים את המכשיר הזה?תודה רבה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by סער שטרן,

רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by EyEOnE,

איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by EyEOnE,

משום מה לא נתקלתי בשום דיון שעוסק בהגנה על המכשיר הסלולארי. משהו משתמש ויכול להמליץ על חברה טובה חוץ מ- Otterbox ו- Case-Mate?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by Zeev86,

כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

למשהו פה כבר יש samsung galaxy s 9000

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  13. רכשתי מגן lifeproof nuud לטלפון גלקסי 3. המגן בא עם פריט שמדמה את הטלפון שאותו מכניסים למגן ובודקים אם המגן עמיד נגד מים. אחרי שבדקתי את זה(התוצאה הייתה חיובית, שמתי אותו בדלי של מים למשך חצי שעה ובסוף שחכתי ממנו והוא נשאר כל הלילה בפנים חחחח), הוצאתי את המגן ונסיתי לפתוח אותו ופשוט אני לא מצליח..! כל המשפחה שלי ניסתה לפתוח וזה לא נפתח, אני כבר נואש! מה אני יכול לעשות? מכירים את החברה? למישהו היה כבר את המגן? מישהו יכול לעזור לי?? סתם זרקתי כסף..

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by eegg,

פתאום התוארה אחורית הפסיקה לעבוד צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי

16. היי. כרגע אני עובד עם האוזניות סטוק שמקבלים עם האייפוד ואני רוצה לקנות משהו פשוט, לא יקר מדי אבל שיהיה יותר טוב מהאוזניות של אפל. רציתי לדעת אם ה - JVC HAF120 הוא יותר טוב מאפל ואם אני אכן ארגיש בשינוי. http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=369

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by Mxh,

אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by IdanS,

שלום לכולם! קניתי נגן של sandisk מדגם sansa e280 8gb. עשיתי לו עדכון קושחה וכרגע הוא מעודכן בגרסא האחרונה שיש כולל תפריטים בעברית. שמתי לב למשהו מאוד מרגיז בנגן...ברשימות ההשמעה הוא מסדר את השירים לפי סדר ABC או א-ב, ללא הבחנה בין התיקיות (העתקתי תיקיות לתוך ספרית ה-MUSIC שלו אבל הוא מתעלם מהן לחלוטין). מה שאני מקבל זאת רשימה ענקית של שירים מסודרים לפי סדר אלפביתי, בלי קשר לאומנים/להקות, וללא יכולת להשמיע תיקיות (שהן למעשה האלבומים). הנגן מחליט לבד על הפרדת אלבומים ללא כל סדר. המליצו לי להתקין עליו את מערכת ההפעלה rockbox בטענה שזה יכול לפתור את בעיות רשימת ההשמעה המאוד מוזרות של הנגן הזה, שלכאורה הוא מאוד איכותי אבל ברגע שכל רשימות ההשמעה מתחרבשות זה מביא רק עצבים וחוסר …

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by QkSr756,

אהלן... אני מחפש MP3 או MP4 טוב (מאלה שבאים עם מסך קטן)... עד 400 ש"ח.... עדיפות להצגת שמות של שירים בעברית...(תפריט לא חובה)... השימוש הוא לנסיעות ולספורט... וגם המלצה לאוזניות איכותיות עד 120 ש"ח (אלה שמתלבשים על האוזן שיהיה נוח לספורט)... תודה רבה לכל המגיבים............. =)

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Art Tatum,

נתחיל בזה שאני מאוד רוצה לקנות SMARTPHONE ונמאס לי לחכות. חיכיתי חודשים רבים לירידת מחירים ואני מרוצה מהמחיר העכשווי שלו (פחות מ2000 שקל בחו"ל). כמה שאלות: לא לגמרי ברור אם יהיה ניתן לשדרג לWIN MOBILE 7. 1) האם זה באמת קריטי, ולמה ? 2) האם המכשירים של TMOBILE עם החומרה המשופרת יכולים לעבוד ברשתות הסלולריות בארץ ? 3) האם יש יתרון בקניית מכשיר פרוץ מחו"ל או שאפשר לפרוץ לבד בקלות (לחסוך אולי במחיר) ? 4) האם יש אלטרנטיבות אחרות בשוק המיידי ?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  22. Started by ConRoe X Fire,

לא יודע מה בדיוק לכתוב בדרישות חוץ מזה שיביא אותי למקום הנכון. תודה.

23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-whatsapp-%d7%9e%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%91/

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  24. Started by harelme2,

אם אני מביא אחד מהם לארץ, לא אמורה להיות בעיה להשתמש איתו כאן, נכון? תודה!

• 3 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים