עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by N0mad,

וגם אינסטגרם, למרות שאני מבסוט באופן חסר תקדים מהפלאפון, אני לא ממש זקוק לכל האפליקציות הללו. אז למי שחיכה בסבלנות, הנה ההמתנה שלכם הסתיימה. כמה מילים למי שברשותו נוקיה לומיה 920: קרה לכם שהפלאפון נתקע אחרי הטענה ארוכה?, והיה צריך ריסט בכדי להפעיל אותו, יש פיתרון. לפני כחודש צרבתי מחדש על הפלאפון גירסה קושחה חדשה(שאמורה כבר להופיע כעידכון לפלאפון), והענין נפתר לתמיד, כל מי שלא קיבל הודעה על העידכון בפלאפון(יוצא בזמנים שונים בכל מדינה ומדינה) ורוצה לצרוב לעצמו כבר עכשיו לפלאפון, שיגיד, אשלח לו מדריך. מלבד השיפור ביציבות, יש שיפור גם בחלקות של המערכת(שכבר לפני כן הייתה הכי מהירה וחלקה בשוק.) הם גם שיפרו את האיכות מצלמה, שגם לפני זה הייתה הטובה ביותר בשוק, עכשיו היא לא …

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? מה עדיף JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או משהו אחר שאתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by QkSr756,

אהלן... אני מחפש MP3 או MP4 טוב (מאלה שבאים עם מסך קטן)... עד 400 ש"ח.... עדיפות להצגת שמות של שירים בעברית...(תפריט לא חובה)... השימוש הוא לנסיעות ולספורט... וגם המלצה לאוזניות איכותיות עד 120 ש"ח (אלה שמתלבשים על האוזן שיהיה נוח לספורט)... תודה רבה לכל המגיבים............. =)

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by mamanamit,

אם אפשר לעזור לי בקשר לעדכון האיי פוד יש לי איי פוד דור שלישי אני מנסה לעדכן לו את העברית בכל דרך אפשרית אבל זה פשוט לא הולך לי אני לא רואה עברית בכלל . גם לא בגיבריש תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  6. Started by alexbmw,

האם יש נגן מוזיקה חלופי טוב לסימביאן ? עם זה משנה אז זה n93 .

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-whatsapp-%d7%9e%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%91/

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  8. ענקית התוכנה אישרה באופן רשמי כי העוזרת הוירטואלית תגיע השנה גם למערכות ההפעלה המתחרות, iOS ואנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  9. היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  10. Started by podpeople,

שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by omri_ro,

ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו. האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די. האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום? בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור? תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by סער שטרן,

רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  14. שלום, הדרישות הם: *קל לנשיאה *לא תופס הרבה נפח *שומעים שירים באיכות גבוהה *עיצוב נחמד תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 22:41:36 קניתי את הנגן של Sandisk sansa c240, עכשיו על צג הנגן אני רואה את המילים בג'יבריש או משהו כזה..... מישהו יודע איך אני משנה את זה לאנגלית?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by יויו,

יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. מעניין אותי באמת עד כמה נחוצה התכונה הזאת?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. היי קניתי היום מחנות פרטית את הגלקסי 2 בעברית מלאה , אבל כשאני שולח SMS בעברית , אצלי רואים נהדר , אבל בטלפונים שמקבלים רואים סימניי שאלה בלבד, רציתי לציין ששמתי כרטיס סימס של דור 2 ישן . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by hararim,

שלום לכולם. אני מתלבט בין השניים. מסקירות שקראתי הבנתי שלנקסוס יש מחסור באפליקציות, האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת אם ניתן לרכוש דונגל שאיתו ניתן יהיה לגלוש סלולרית לשני המכשירים? כמו כן אשמח להמלצות על מכשירים אחרים.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  19. יש לי אפליקציה שמחברת שני טלפונים כדי להתחיל chat שניהם scoket server וממתינים לפניות וזה עובד בסדר ב 2 emulators הבעיה היא שאני מנסה לקבל את ה ip של הטלפון אני מקבל IP לוקלי 10.X.X.X (ברשת של הטלפון לא ב wifi ) ואני לא מצליח להתחבר יש דרך לפנות שירות לטלפון או שזה לא אפשרי? ניסיתי 2 דרכים לקבל את ה ip public static String getLocalIpAddress() { try { Socket socket = new Socket("[url]www.google.com"[/url], 80); Log.i("iptest", socket.getLocalAddress().toString().substring(1)); String ip=socket.getLocalAddress().toString().substring(1); socket.close(); return ip; } catch (Exception e) { Log.i("", e.getMessage()); retur…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  20. שלום לכולם, לפני כמה זמן השקתי תוכנה לסימביאן. התוכנה היא סוג של רשת חברתית מבוססת מיקום. התוכנה מאפשרת לכם לראות איפה החברים שלכם נמצאים (שגם משתמשים בתוכנה), לשלוח להם הודעות בצ'אט, לחפש אנשים חדשים באזורכם ועוד כמה דברים. התוכנה משתמשת באינטרנט הסלולרי. התוכנה ניתנת להורדה חינם: גמזז http://gamzaz.com אני אשמח לקבל הצעות, תגובות, הערות. זה כבר בערך הפורום השלישי שאני מבקש הצעות ומשום מה אנשים לא עונים לי, אז אני אשמח לתגובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by The Evil Dead,

קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…

23. Started by maorbarazani,

שלום לכולם, מצאתי את הפוסט הזה באתר http://hwzone.co.il/gadgets/news/140823 שמציע אנדרואיד 4.2.1 לגלקסי 3, במה שנראה כמו גרסה רשמית מודלפת.. מישהו התקין את זה ויכול לוודא שזה עובד? מה החסרונות של התקנה כזו? הסכנות? קיבלתי את הטלפון אתמול ומעולם לא היה לי אנדרואיד- ככה שאני לא יודע כלום. מאור.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  24. Started by dj_horse,

שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by NaorPeri,

אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71 שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html

• 5 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים