עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eran_555,

שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by avi2014,

אני מחפש נגן mp4 מעוניין מאוד באיכות שמע(מרבית הזמן אני יהיה באוטובוסים-רכבות) גבוה! אני מחפש גם נגן יפה וצבעוני(נסיעות של 5-6 שעות לכל כיוון) אחד כזה שיהיה מעניין להשתמש בו לאורך זמן. חשבתי על הD2 אבל מסרטונים ביוטיוב הוא נראה די אפור(ביחס לS3 שנראה הרבה יותר חי..) לגבי האייפוד טאצ ראיתי אותו לא פעם והוא נראה מדהים אבל הבנתי שמבחינת סאונד הוא די עלוב ביחס לשאר הנגנים. יש אופציות אחרות לקריאייטיב?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by asaf7501,

שלום רב, רציתי לדעת איפה יש משחקי מכוניות ועוד כל מיני משחקים שעובדים עם המנגנון של התחושה כמו באייפון וגם תוכנות טובות ל windows 6.1 רציתי גם לדעת אם אפשר לשדרג אותו ל windows 7 או למשהו אחר אני צריך גם מקלדת טובה שתהיה בעברית ובאנגלית.... תודה רבה, אסף

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  4. רכשתי מגן lifeproof nuud לטלפון גלקסי 3. המגן בא עם פריט שמדמה את הטלפון שאותו מכניסים למגן ובודקים אם המגן עמיד נגד מים. אחרי שבדקתי את זה(התוצאה הייתה חיובית, שמתי אותו בדלי של מים למשך חצי שעה ובסוף שחכתי ממנו והוא נשאר כל הלילה בפנים חחחח), הוצאתי את המגן ונסיתי לפתוח אותו ופשוט אני לא מצליח..! כל המשפחה שלי ניסתה לפתוח וזה לא נפתח, אני כבר נואש! מה אני יכול לעשות? מכירים את החברה? למישהו היה כבר את המגן? מישהו יכול לעזור לי?? סתם זרקתי כסף..

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  5. חיכינו וחיכינו ואכן זכינו http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3418865,00.html

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by wooper,

היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg יש משהו

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

אם להודות על האמת, מתחיל להמאס לי מכל המטענים החשמליים ואני רוצה לעבור למטען סולארי. הקטע הוא שאני רוצה שהוא יוכל להטעין גם סוללות D. בחיפוש ברשת עלה המטען הזה שבאופן עקרוני נראה מושלם לצרכי. למישהו יש ניסיון איתו או עם מטענים סולאריים אחרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  9. http://www.jinditechnology.com/apple-iphone-5-16gb-p-180.html לדוגמא אייפון 5 <368$ סמסונג גלקסי 3 180$ נראה לי כאתר מתחזה מישהו מכיר ? את המחירים קבלתי ישירות לדואר תודה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by wooper,

אין לי נסיון ב bluetooth בכלל רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים למחשב מהסלולרי בבלוטוס אני מפעיל את הבלוטוס אבל המחשב לא מזהה האם אני צריך עוד משהו מלבד הפלפון בשביל שהמחשב יקלוט אותו? מדובר ב k610i

11. Started by Wideblade,

שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by Sargon,

המשחק שפיתחתי במשך שנתיים לאנדרויד, ובנתיים לא זכה להצלחה מסחררת נקרא "דם השומרים" בעברית. זה משחק אסטרטגיה ואקשן, יש גם משחק ליחיד אבל הוא הכי כיף לשחק אותו נגד יריב אנושי. כן יש תמיכה למשחק ברשת, יש דם גירסת PC שבה אפשר לשחק על אותו המחשב. הבעסה גם שהמכשיר מתחמם שמשחקים מול הAI וזה קשה בקיץ. אני צריך לשפר את הביצועים של הASTAR אמרו לי לא לעשות פרסומת, אבל אם לאמר את האמת, אני לא הולך להתעשר פה מ"פירסום" המשחק, אז לא נראה לי שיש פה אינטרס כלכלי. הקישור לדף המשחק בGOOGLE PLAY (לא לתת ציון מתחת ל5! חחח) https://play.google.com/store/apps/details?id=pompiPompi.SumerianBlood

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-zenfone-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  15. אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  16. מעניין אותי באמת עד כמה נחוצה התכונה הזאת?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  18. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by bigbug,

שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה

21. Started by natan805,

בסאונד אני לא יודע להשתמש ב luser eq .אני רוצה שהסאונד יהיה כמו הברירת מחדל שקונים את המכשיר רק הוספתי באס ב true bass אבל אני רוצה להנמיך את ה mid מי שמכיר זה פשוט מחריש את האוזניים ואם אני ינמיך אותו אני יותר יהנה מהסאונד. מי שיודע לכוון את eq user שיהיה כמו הברירת מחדל עם הרבה באס וקצת מיד שיגיד איך או שיש אופציה אחרת להוריד את המיד פשוט הבעיה שב eq user לא מצאתי באס .מצאתי פחות או יותר את ה mid וגם השימוש ב eq מוריד את הווליום

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כמתנה מכשיר GPS, כעיקרון רציתי מזמן לקנות כבר והתעניינתי בMIO P560, אבל הגעתי למסקנה כי אין לי טעם במחשב כף יד ושמכשיר כף יד משולב GPS סתם מעלה את מחיר המכשיר. לכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר GPS סביר, במחיר נורמאלי. ויש לי שאלה האם על מכשיר GPS רגיל (שאיננו מחשב כף יד) ניתן להתקין לבד תכנת ניווט כמו IGO2006 כמו על מחשב כף יד? (פשוט אני מכיר מחברים שלי שהתקינו לבד את IGO2006 ואף לבד מורידים מפות ומעדכנים בתכנה) אני שואל שאלה זו כי ראיתי בהרבה תגובות בZAP שאנשים אומרים כי ניתן לעדכן מפות מהאינטרנט בחינם רק במכשירי כף יד ואילו במכשירים כאלו ניתן רק בתשלום דרך החברה לה שייכת התכנה.... תודה מראש, אלכס.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by Slavikik,

אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  24. Started by eegg,

פתאום התוארה אחורית הפסיקה לעבוד צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-200-%d7%93%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.