עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  2. Started by NaorPeri,

אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71 שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

היי, אני צריך מכשיר עם GPS כולל העברת יומן מהאוטלוק ותוכנות (destinator או דומה בעברית) מערכת הפעלה של מיקרוסופט החדש יש לי 2000 שח לעניין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. היי. כרגע אני עובד עם האוזניות סטוק שמקבלים עם האייפוד ואני רוצה לקנות משהו פשוט, לא יקר מדי אבל שיהיה יותר טוב מהאוזניות של אפל. רציתי לדעת אם ה - JVC HAF120 הוא יותר טוב מאפל ואם אני אכן ארגיש בשינוי. http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=369

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by pazer005,

שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  6. Started by SilentBob,

לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  7. סמארטפון ה-Redmi Note 5 נוחת בארץ הקודש, במטרה להפוך ליורש הרשמי לכמה וכמה דגמי Redmi Note שונים ומצליחים מהעבר לכתבה

8. Started by alexbmw,

האם יש נגן מוזיקה חלופי טוב לסימביאן ? עם זה משנה אז זה n93 .

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by podpeople,

שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by omri_ro,

ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by vikibahar,

יש לי מכשיר GPS asus R300 עם תוכנת ניווט iGo. התוכנה נמצאת בכרטיס microSD. אך משום מה כשאני מנסה להפעיל את תוכנת הניווט, הוא לא מזהה את הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  12. שלום, הדרישות הם: *קל לנשיאה *לא תופס הרבה נפח *שומעים שירים באיכות גבוהה *עיצוב נחמד תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 22:41:36 קניתי את הנגן של Sandisk sansa c240, עכשיו על צג הנגן אני רואה את המילים בג'יבריש או משהו כזה..... מישהו יודע איך אני משנה את זה לאנגלית?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  13. היצרנית הטאיוואנית חשפה רשמית את מכשיר ה-Zenfone הבא שלה, שהוא בעצם שלושה דגמים שונים שינסו לקרוץ לכל המנעד של שוק הביניים, הפעם ללא עזרה מאינטל ידענו שתערוכת Computex 2016 תעניק לנו מכשירי דגל חכמים חדשים מבית אסוס, אך מה שקיבלנו בפועל הצליח להפתיע אותנו בכל זאת – שלושה סמארטפונים ששונים זה מזה בתכלית, וינסו לשפר את ההצלחה המשמעותית של דגמי ה-Zenfone הקודמים, אשר צברו מכירות כוללות של כ-30 מיליון יחידות בתוך שנתיים. דגם הבסיס שעליו נדבר בחדשה הזו ושכנראה יהיה הרלוונטי ביותר למרבית המתעניינים הוא ה-Zenfone 3 הפשוט, ששומר על מסך בגודל 5.5 אינץ' כמו ה-Zenfone 2 אך משתדרג בפאנל בטכנולוגיית SuperIPS+ ברזולוציית 1080p, שמבטיח להיות בהיר במיוחד (500 קנדלה למטר רבוע) ו…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by Zeev86,

כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. רמקול ה-Boombox הוא מאסיבי, עוצמת יקר ובע וסוללה ענקית שתחזיק הרבה יותר מכל דגם אחר לכתבה

16. שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by EagleXDR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל מחוסר ברירה פתחתי פה. אני טס עוד כמה ימים לחול, וקצת שכחתי לקנות מטען לאייפוד. תכלס, זה הרי חיבור USB רגיל - אבל אני באמת צריך את המטען הרשמי שעולה 2000 שקל ללא מעמ, או שכל מטען שמתחבר לUSB יתאים? כמו כן, אשמח להמלצה על חנות, כי מזאפ רק קיבלתי כאב ראש. תודה.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by ag43,

במסגרת המסלול שאני עובר אליו, אני יכול לקחת כל מכשיר ברשת אורנג'. אשמח להמלצות על SMARTPHONE עם מצלמה סבירה ומעלה.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by Yoav,

שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by ag43,

חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by T1000,

היי יש לי את המכשיר דרך סלקום ואין להם תמיכה כל כך טובה (או ביכלל), יש לי כמה שאלות 1: אם אפשר לעדכן את הרום של המכשיר בלי למחוק את התמיכה בעברית 2: איך אפשר לעדכן לwm6.1 ושוב, להשאיר תמיכה בעברית 3: קראתי שיש בעיה של דריבר של המאיץ הגראפי, איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  22. המשך ההתכנסות בשוק ה-PC עשוי להביא לעוד חיזוק עבור היצרנית הסינית לכתבה

23. Started by LRa,

שלום אני מחפש נגן אודיו עד 350 שקל. חשוב לי שתהייה אפשרות להוסיף סימניות לקבצים(יותר מאחת לקובץ) ואם אפשר גם רמקול. תודה

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by m1ke,

הסבר מפורט כיצד אפשר להתקין ולשחק עם אנדרויד על המחשב: http://www.howtogeek.com/howto/21831/how-to-test-drive-google-android-on-your-pc-without-buying-a-phone/ מי הראשון שיכתוב אפליקציה ל HW?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by eran_555,

שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים