עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  2. בדומה לאינטל, נראה כי גם גוגל בחרה את יום ליקוי החמה המדובר בארצות הברית בכדי להשיק מוצר חדש בולט לכתבה

3. יתכן כי החברה הטאיוואנית וויתרה כבר על עולם המכשירים החכמים באופן אישי - אך זה לא מונע מחברות אלמוניות אחרות לעשות שימוש במותג בעבורה לכתבה

4. רכשתי מגן lifeproof nuud לטלפון גלקסי 3. המגן בא עם פריט שמדמה את הטלפון שאותו מכניסים למגן ובודקים אם המגן עמיד נגד מים. אחרי שבדקתי את זה(התוצאה הייתה חיובית, שמתי אותו בדלי של מים למשך חצי שעה ובסוף שחכתי ממנו והוא נשאר כל הלילה בפנים חחחח), הוצאתי את המגן ונסיתי לפתוח אותו ופשוט אני לא מצליח..! כל המשפחה שלי ניסתה לפתוח וזה לא נפתח, אני כבר נואש! מה אני יכול לעשות? מכירים את החברה? למישהו היה כבר את המגן? מישהו יכול לעזור לי?? סתם זרקתי כסף..

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by yz101,

המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  7. מחנות מהעיר שלי ב 800 שח או שיש חניות באינטנרט שאפשר לקנות מהם ..שאני לחא מכיר אותם כי ראיתי בזאפ חניות שמוכורת אותו ב 670... אבל חניות שאני לא מכיר והם מת"א וומקומות מזורים כאלה ..אני מעפולה אני יכול לקנות תנגן מעפולה גם ללא מעמ יוצא 680 שקל בערך.. מה לעשות?.? או שאני יקנה מהאיטנרנט ב 680 ויוריד המעמד וזה יצא לי 570 שח...

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by eegg,

פתאום התוארה אחורית הפסיקה לעבוד צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by bluemail,

האים יש הגבלה ?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by arik89,

אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by yuval1101,

היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל, למי שלא הבין אני רוצה להפוך את הפלאפון לעברית כי הוא באנגלית, יש משהו מוזר! בדרך כלל פלאפונים שלא תומכים בשפה העברית מציגים את העברית בצורת קוביות, אצלי הוא תומך בשפה העברית אבל אין ברשימת שפות את העברית, מישהו יכול לעזור לי? יש לי נוקיה 5200

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by alexbmw,

האם יש נגן מוזיקה חלופי טוב לסימביאן ? עם זה משנה אז זה n93 .

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  15. אני מחפש חנות שיש לה את הטלפון הזה, בתצוגה... ממש שאפשר לשחק איתו כדי להיות מסוגל להחליט. מישהו שמכיר אודה לו אם ירשום.. תודההה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  16. אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  18. Started by SciFi7,

שלום סוף סוף אחרי יותר מדי זמן אני מחליף טלפון אני נמצא כרגע בחברה אורנג' ואין לי שום סיבה לעבור לחברה אחרת באורנג' נתנו לאבא שלי 2 הצעות עיקריות.. 1. Sony Ericsson Z610i 2. nokie 6131 אני יותר נע בכיוון ה- Sony Ericsson Z610i , שנראה מרשים יותר וטוב יותר... רציתי לדעת את הדעה שלכם על המכשיר.. יש באפשרותי לקחת גם מכשירים אחרים.. אבל לא יקרים מדי.. ביקורות בפוקט על Sony Ericsson Z610i http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEZuFEEZZlwqSLklgm&tmpl=pocket5&style=pocket5

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש נגן MP3. כיוון שהתקציב קצת דוחק, אני מתלבט בין המכשירים הבאים: Creative Jukebox Zen Xtra - אני יודע שזהו מכשיר יחסית ישן, אך הנפח הגדול קורץ... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=43976 Iriver E10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471787 Iriver H10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 Sandisk sansa e270-fm 6gb http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=419057 הפרטים שחשובים לי במכשיר: סוללה חזקה איכות שמע הכי טובה שניתן להגיע אליה במסגרת המגבלות שלי... איכות האוזניות שמגיעות עם המכשיר - לדוגמא ב-H10 יש אוזניות איכותיות יותר (לפי מה שהבנתי) מאשר ב-E10 המכשיר מיועד למוזיקה, ולכן תצוגת וידיאו וכו' פחות מעניינת אותי. נפח זיכרון…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  20. אהלן, עוד כשלושה שבועות אני טס למזרח לתקופה דיי ארוכה. אני מחפש נגן, שיש כמה דרישות בסיסיות שחובה שיהיו בו : שיעבוד על סוללה AA רגילה ולא ליטיום (גם לא AAA) נפח זכרון לא פחות מ 2GB לא יותר מ 4. זמן עבודה הכי הרבה שניתן.. שמעתי שה iAudio G3 מסוגל לעבוד המון זמן עם סוללה אחת.. יש אופציות אחרות? עברית... תקציב... 400-500 יהיה בסדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  22. Started by Avivf88,

אני אשמח לקבל המלצה על נגן ב450-500 שקל כי דיי קטלו את הרעיונות שלי (Qtec T168 וMeizu 6), חשוב שיהיה בו הרבה זיכרון (בוא נגיד מינימום 5 ככה, מומלץ 8...) ושיהיה לו מסך סביר לסרטים כי אני רוצה לראות בדרך לבסיס, וחשוב שיהיה לו תמיכה בעברית בשירים (לא אכפת לי בתפריטים, רק שיזהה את השמות שירים בעברית) תודה רבה מראש לעוזרים, אביב

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by mo_si,

היי חבר'ה יש לי מוטורולה Z3 ויש בו את כל אנשי הקשר שלי (קרוב ל 1000) ורציתי לשאול אולי מישו מכיר תוכנה שאפשר באמצעותה להעתיק את אנשי הקשר למחשב? זה ממש פיקוח נפש!! תודה רבה לכל העוזרים אגב ניסיתי את IDEN PHONEBOOK MANAGER ומשום מה היא לא מזהה את הטלפון אשמח לעזרתכם תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by dovik,

מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  25. שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.