עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 1nstall,

שלום, בקרוב אני מקבל את הiphone 5 שלי, ועל הדרך החלטתי סוף סוף לעבור מרשת סלקום. הסיבה העיקרית היא מהירות האינטרנט הנמוכה עד מאוד. היום אני משלם בסלקום 140 שקל תמורת 400 דקות, 400 סמסים, וגלישה ללא הגבלת נפח במהירות 2.8 (בפועל כמעט תמיד המהירות נמוכה משמעותית) הייתי בפלאפון, והציגה הציגה לי חבילה אחת, שהיא ללא הגבלה ב99 שקל,מהירות גלישה 8mb עד לנפח של 3gb ואז האטה ל200kbs. למרות ניסיונות שונים וחוזרים, היא טענה בתוקף שאין חבילות אחרות מלבד תשלום פר שימוש (10 אגורות לדקה\סמס\מגה) החבילה עקרונית מעולה לי, אבל הבעיה היא שאני גולש לרוב מעל ל3gb (עקב שימוש הגלישה גם באייפד) מישהו במקרה יודע אם פלאפון יש חבילות אחרות שמשום מה הנציגה לא רצתה להציע לי? או אולי במקרה, מישה…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. מאוחר מדי ויקר מדי? ארבעת הסמארטפונים החדשים של סוני, שמגיעים תחת מותג ה-Xperia X המעודכן (ה-X Performance המתקדם מכולם, ה-X, ה-X הקומפקטי בעל שבב ה-Mediatek וה-XA Ultra גדול המימדים), זמינים סוף סוף לרכישה מוקדמת במספר רשתות בארצות הברית וכמו כן במגוון מדינות באירופה, בדרך לזמינות רשמית בסוף החודש הנוכחי ובתחילת החודש הבא. עם זאת, במחירים גבוהים יחסית שנעים בין 280 דולר ל-700 דולר ואיחור של כמה חודשים לעומת מכשירי הדגל של רוב המתחרות הבינלאומיות, האם באמת יש להם סיכוי כלשהולהפוך להצלחה הגדולה שלה זקוקה באופן נואש היצרנית היפנית? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/a4IL8V

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. סמסונג מתכננת AMD or Nvidia GPUs במעבדי סלולר מתוצרתה ולזרוק את Qualcomm לתמיד הבחירה עדיין לא נעשתה בין 2 היצרניות . יש לזכור ש- Nvidia לא מייצרת אצלה מעבדים בניגוד ל- AMD כך שאני מאמין שלבסוף AMD תקח את המכרז ל- 2018 http://www.gsmarena.com/samsung_wants_to_use_amd_or_nvidia_gpus_in_its_exynos_chipsets_plans_to_ditch_qualcomm_for_good_in_2-news-20441.php

4. Started by siq,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי חשק אדיר לקנות טאבלט... השאלה היא אם אני בכלל צריך אותו... אשמח אם סטודנטים יביאו פה לדוגמא דברים שהטאבלט משמש אותם ועד כמה זה עוזר להם בלימודים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  6. מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה

7. Started by Alexkmr,

התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by realistic,

הי, אני שוקל לקנות מחשב חדש אבל השאלה היא האם לא שווה לחכות עוד איזה חודש שיצאו מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים והמחירים ירדו? גם סוף שנה עכשיו אז אולי גם בגלל זה ירדו המחירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את JIAYU G3 http://www.pandawill.com/jyg3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-p66077.html האם יש למישהוא המלצןת עליו הוא בא עם אנדרואיד 4.0 אך העברית אינה כלולה בו האם התמיכה של אנדרואיד 4 בעברית תאפשר שליחת SMS בעברית ??? האם קימים לו רומים תומכי עברית אם כן אנא שלחו לי לינק האם ב 204 דולר יש משהו יותר טוב חוץ מאשר נקסוס 4 שניסיתי להשיג ישירות ולא הצלחתי תודה

• 33 תגובות
    • 8.7k צפיות
  10. Started by KFL,

מישו יודע כמה עולה הn97 באירופה(נראלי ירדתי מהאייפון)?? ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by aviadfa,

שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  12. טוב, עברה כמעט שנה מאז מהפכת ה"ללא הגבלה" ( אני לא מדבר על כניסת החברות החדשות אלה דווקא על מעבר לקונספט המאוד מאוד משתלם לחברות הסלולר- ללא הגבלה) וזכינו לכניסתן לשוק של חברות חדשות שהיווו תחרות לחברות הוותיקות שנאלצו לקצץ במחיר, גם אם זה בא על חשבון התשתית והשירות. יד ביד עם פתיחת השוק לחברות חדשות, עם ישראל כמהה לסמארטפונים. חדיש, עם גישה לאינטרנט ושלל אפליקציות שלא עובדות ללא גלישה מהירה החלו החברות להשקיע בגלישה הסלולרית והחלו לזנוח דברים טריוויאלים כמו איכות שיחה וקליטה. אז תתפלאו לשמוע, אבל לא כולם מוכנים להתפשר על איכות השיחה בשביל שהאפליקציה בפייסבוק תפתח מהר יותר. ברשותי 4 מספרי טלפון נייידים. בשנה האחרונה הספקתי להתחבר ולהתנתק ממרבית חברות הסלולר ( חוץ מהום סנט…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Sargon,

האם יש בעיה עם טעינה של פלאפון בארץ עם פלאפון ומטען שנקנו בארה"ב? האם טעינה מהUSB של המחשב לא תהווה כזו בעיה? אמרו לי שהפאלפון מארה"ב שנקנה לי עושה וויברציות כאלה בזמן שנטען בארץ. כנראה בגלל בעיה של זרמים או מתחים, לא סגור... אוליי אפשר לקנות מטען אחר?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  14. תודה עריכה : אני אעדיף להצטרף לחברות סלולר ארציות עקב חבילות טובות . דיברתי עם נציג אורנג והוא המליץ לי על בלאק ברי סה"כ 290 לחודש ,( שכחתי לשאול אם זה כולל מע"מ ) כולל חבילת גלישה באינטרנט עם תעבורה של 5 גיגה . איך הוא ?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  15. הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה

16. שלום, ברצוני לרכוש נגן בתחום מחיר של 1000 שקלים, עם תנודות מעלה ומטה. מה אני מחפש: - איכות שמע - מעל הכל - תפריט נוח, מעבר קל בין אלבומים, כמות שירים גדולה וכו'. - מומלץ מסך מגע אך לא חובה. - שלא יהיה בומבסטי (מבחינת ממדים) מדי ועם זאת שלא יהיה קטן מדי, במיוחד בעובי. - משקל, לא קריטי. שמעתי רק דברים טובים על המוצרים של cowon, אך אני לא בקיא בדגמים ולא סומך על cnet. תודה לכולם ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by wooper,

שלום יש ברשותי motorola razr model v3x

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות nexus S (באופן פרטי) ולשדרג את החבילה שלי באורנג'. האם אוכל לקנות ב-app market דרך החיוב החודשי? או שאני חייב לתת לגוגל את מס' כרטיס האשראי שלי? אותה שאלה לגבי חנות האפליקציה של אורנג'.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום. רכשתי את המטען הנ"ל http://www.ebay.com/itm/110944591430?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 שלמעשה הגיע בקופסא הנ"ל - http://www.ebay.com/itm/Samsung-C-T-PLEOMAX-Car-Charger-5V-1A-For-Galaxy-S3-/261100013530?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3ccac607da בקישור ניתן לראות שמוצהר שהמוצר מקורי. העיניין הוא ששמתי לב שיש שורה מחוקה ועוד כמה דברים מחוקים למטה... את השורה המחוקה הצלחתי לזהות -: MADE IN CHANIA האם זה זיוף {לפי מה שהבנתי פלומקס אמורים לייצר בקוריאה} ואם לא מדוע טרחו למחוק את השורה? בברכה

21. Started by edeNF,

קיבלתי את המכשיר QUE NQ501 והוא הגיע עם התוכנה IGO8, התוכנה נחמדה, אבל איך אני יכול לדעת את גרסת המפות שיש ברשותי? מגיע לי שדרוג חינם למפה של הארץ שנכונה לתאריך 07.2009 ואני רוצה לדעת אם היא כבר מותקנת לי או לא. בנוסף אני רוצה לוודא שהמפה של ארה"ב שקיימת אצלי היא הכי מעודכנת שיש. תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  22. Started by Matan22494,

שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה

24. יש לי מכשיר חדש, ביטלתי את כל הפיצ'רים של סמסונג BLUETOOTH נשאר פתוח ודור שלוש (נתונים) המכשיר לא מחזיק יותר מ-8 שעות בשימוש רגוע (רגוע - נניח 10 דקות בשעה...) כל כמה דקות יורד אחוז מהסוללה. זה רק המכשיר שלי או שכולם ככה ?

25. Started by mazinya,

אני מתלבט בין 2 המכשירי האלו. אני מתכוון להזמין מחו"ל. הדיזייר מעט יותר יקר אבל לא יודע אם הוא שווה את התוספת מחיר. לגבי העברית, אני יודע שבאנדרואיד לא אמורה להיות בעיה לכתוב ולקרוא, אבל מה לגבי הוינדוס 7? האם יש תמיכה בעברית (מקלדת, טקסטים וכו')? מה לגבי תמיכה בפלאש? האם קיימת בWP7? על מה משניהם הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.