עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  2. שלום רב. עד היום לא השתמשתי בשום פלאפון נורמאלי,בואו נגיד עם מסך מגע. כן,אני מרגיש זקן חעחע. היה לי נוקיה מקרר ישן שנים וסוני אריקוסנים למינהם אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ממש לא מבין בזה,וגם אף פעם לא התעניינתי כלכך אז אני מקווה שתעזרו לי. בגדול אני חייל אז אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אך אני לא מעוניין לקנות ביד שנייה,אלא מכשיר חדש. התקציב שלי הוא לא גדול אך אני יכול להסתדר עם מחירים רק לא להביא לי מחירים של 3 אלף שקל. פשוט אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אז הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים. בעקרון אחרי שיחות עם חברים די נסגרתי על הגלקסי S2 ששמעתי שהוא אחלה פלאפון ומחיר נוח. אני די מעוניין להשאר בטווח של ה1500-1800 שקל כי אני לא כזה חובב גדול של פלאפונים. אבל להוסיף פה ו…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. Started by dor444,

אני רוצה לעשות הזמנה גדולה מהמוצרים הבאים: המוצר הראשון: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2724 המוצר השני: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6497 המוצר השלישי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 המוצר הרביעי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 אני צריך לקנות כמות רצינית של שלט אוניברסלי ומיני בלוטוס שאפשר לשלוח/לקבל מהם ל/מהמחשב (כמובן שאני רוצה רק סוג אחד מכל אחד) אני חייב שכל המוצרים יהיו תקינים ואני מוכן לשלם גם יותר אם יבטיחו לי אמינות ושירות טוב, כי עשיתי הזמנה של שלט אוניברסלי (המוצר הראשון) ואחד מהשלטים (מתוך 2) לא היה תקין, קניתי גם מיני בלוטוס (המוצר הרביעי) וגם הוא לא היה תקין, אולי כדאי כבר לקנות מוצר אחר, או בכלל לקנות מאתר…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק

5. Started by oz25,

שלום רציתי לשאול האם גרסת הג'לי בין מתוכננת להגיע גם למוטורולה RAZR ואם כן מתי? המכשיר הזה מתחיל לייאש אותי כבר. יש לי אותו עוד מעט קרוב לשנה ויש לי איתו רק בעיות. ויש לו ממש שלל בעיות- בטרייה מצחיקה, בעיות קליטה שגורמות לי פעם אחר לקבל התראה מה-WAZE ש" אין קליטת ג'י פי אס. לא ניתן לקבוע מיקום" (שזה לדעתי מה שעושה לי את הבעיות כשאני מפעיל WAZE) והמסך נתקע מדי פעם מבלי אפשרות לכבות אותו או לעשות לי איפוס. אם לא יוציאו גרסת תכנה שתסדר את הבעיות הללו אני מתכוון לקנות NEXUS 4.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by Vidati,

אני מתכוון חוץ מORANGE וכאלה... פשוט הבטרייה שלי מתה ואני מחפש לקנות חדשה.. מישהו יודע כמה זה עולה? (יש לי E1000).

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by Elad91,

כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?

8. Started by MD,

אחרי שקניתי את הנגן והשתמשתי בו כמה ימים נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה אחת לכמה זמן הנגן פשוט "קופא" (freeze) ללא כל יכולת לכבות אותו או להוציא אותו מהמצב הזה (חוץ מלחכות שהסוללה תגמר או לחבר אותו ל USB ) האם זאת בעייה מוכרת אן בעיה בעלת פיתרון? אן שאני צריך ללכת לצעוק על מישהו (ז"א לממש את האחריות שלי) תודה לעוזרים, מאור.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  9. אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  10. שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.

11. הכותרת אומרת הכל, למי שלא הבין אני רוצה להפוך את הפלאפון לעברית כי הוא באנגלית, יש משהו מוזר! בדרך כלל פלאפונים שלא תומכים בשפה העברית מציגים את העברית בצורת קוביות, אצלי הוא תומך בשפה העברית אבל אין ברשימת שפות את העברית, מישהו יכול לעזור לי? יש לי נוקיה 5200

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  12. Started by redersh,

היי אני מחפש מכשיר שכולל גם WIFI וגם BT בנוסף לGPS קצת התבלבלתי בן הדגמים השונים והחברות השונות יש את הMIO P560 ויש את הASUS A696 שיש לו פחות זכרון ויש עוד הרבה. בבקשה תצילו אותי מהבילבול עומר

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  13. היי חברה. אני מחפש נגן mp4 טוב בטווח המחירים 800-850 שקל. אני שוקל להביא Cowon iAudio D2 8GB. רציתי לדעת האם יש נגן יותר טוב ממנו באותו המחיר (פחות או יותר). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  14. האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by יוגב1,

מישהו יודע איך שמים עיברית בנגן של סן דיסק יש לי את הE250 נכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הגירסה האחרונה ועדיין אין לי את העיברית , אם מישהו יודע אני ישמח מאוד תודה.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  16. מנכ"ל היצרנית הסינית מאשר כי הסמארטפון הטרי מכיל גומיות אוטמות בכל הפתחים החיצוניים שלו ואף יעבור מספר בחינות פנימיות שנועדו להבטיח עמידות טובה יותר מפני נוזלים מאשר ברוב הדגמים באותה רמת מחירים לכתבה

17. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ON…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by IG,

הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  19. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסטנדרט האירופי והאמריקאי? האם זה משמעותי? (זה הופיע כשבררתי על סמארטפון סיני: THL T6S)

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  20. Started by MODY69,

שלום רב, אני מחפש מחשב כף יד במחיר של בין 2000 ל- 2500 ש"ח. היה לי את ה- mio p560 והייתי מאד מרוצה ממנו, אך לצערי הוא אבד הדרישות מהמכשיר הן: שלא יכלול יכולות סלולריות (כבר יש לי פלאפון) GPS (חובה) אני ממש ממש מעדיף שהאנטנה תהיה מובנית בתוך המכשיר עצמו. WIFI סנכרון עם outlook מומלץ, אבל לא חובה, שאפשר יהיה לקרוא (ולערוך אם אפשר) קבצי office ו- PDF. שיהיה חזק (שלא ישבר ממכה קטנה) נוח לשימוש. יש לי 2500 ש"ח שהולכים להתבזבז אם אני לא מנצל אותם. אז או שאני קונה מחשב כף יד ב 2500 או שאני קונה מחשב כף יד + DOK בסכום שישאר. בכל אופן, אני לא רוצה שישאר אף שקל מה- 2500. תודה מראש, MODY

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  21. יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by Or94,

הייתה לי יום הולדת לא מזמן ואבא שלי הציע לי לקנות XBOX360 או PS3 או IPAD2. ראיתי את הIPAD2 בחנות של איידיגיטל בגרנד קניון בחיפה והוא ממש מגניב אבל אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו? אני בדרך נמצא בבית ולבית ספר אני לא אקח אותו. אז מה אפשר לעשות איתו? האם הוא שווה את הקנייה? למה הוא מיועד בעצם? לגבי הPS3 והXBOX360 שאלתי כבר בפורום קונסולות.

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  23. יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  24. לאחרונה נשבר לי המסך של הנגן ואני רוצה לתקן מי יכול לתקן לי אותו? האם יש נותני שירות מורשים? או אולי מעבדות פרטיות מסוגלות? אשמח לקבל כתובות מספרי טלפונים וכדומה ליצירת קשר תודה גיא

• 5 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים