גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אחרי דחיה של האירוע המקורי היציאה של הICS תתרחש בעוד פחות משבוע ב19/10/11 http://www.engadget.com/2011/10/13/samsung-confirms-ice-cream-sandwich-event-on-october-19/
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם חיבור USB רגיל (ללא כבל מתאם). לא לסרטים רק למוזיקה. יש עוד דברים כאלה? (ולא זבל סיני מבית UKI)
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל מחוסר ברירה פתחתי פה. אני טס עוד כמה ימים לחול, וקצת שכחתי לקנות מטען לאייפוד. תכלס, זה הרי חיבור USB רגיל - אבל אני באמת צריך את המטען הרשמי שעולה 2000 שקל ללא מעמ, או שכל מטען שמתחבר לUSB יתאים? כמו כן, אשמח להמלצה על חנות, כי מזאפ רק קיבלתי כאב ראש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה של הסינכרון אבל המכשיר לא מתחבר אליו כתוב not conected הוא מחובר עם כברל USB ומזוהה במערכת הפעלה XP רק שהוא לא מצליח להתחבר יש עוד משהו שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, למי שלא הבין אני רוצה להפוך את הפלאפון לעברית כי הוא באנגלית, יש משהו מוזר! בדרך כלל פלאפונים שלא תומכים בשפה העברית מציגים את העברית בצורת קוביות, אצלי הוא תומך בשפה העברית אבל אין ברשימת שפות את העברית, מישהו יכול לעזור לי? יש לי נוקיה 5200
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב טלפון מארה"ב. דודה שלי מגיע לארץ בעוד כשבועיים, ואני מתכנן לקנות טלפון מאתר אמריקאי, שיישלח את הטלפון לבית שלה והיא תביא לי אותו. בדקתי את המחירים לגבי כמה דגמים שאני מתעניין בהם באתר Yahoo Shopping, שהוא מעין זאפ אמריקאי, מצאתי 2 חנויות שמציעות מחירים ממש מגוכחים עבור הטלפונים - http://www.electroforless.com ו- http://spice-electronics.com/. שתי החנויות אינן מדורגות ביאהו, מה שכבר קצת מחשיד. ניתן לכם דוגמאות - באלקטרו-פור-לס E65 עולה 280$, לעומת בערך 400$ בשאר החנויות באתר. מצד אחד אם זו רמאות מפליא שאתר כמו וואלה יכניס את החנות הזו לאתר השוואת המחירים שלו. מצד שני המחירים פשוט לא הגיוניים. בחנות השניה שהבאתי, N73, למשל, עולה 230$, לעומת 330$ בערך ב…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לכם מושג מתי יצא רום עם ICS והסנס החדש לDESIRE HD? כרגע אני עם VIRTUAS מלפני כמה חודשים והוא אחלה מבחינת סוללה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הית אולי משהו יוכל לעזור, יש לי מכשיר חדש של nokia מדגם N81 8GB שקיבלתי מחו"ל וחיברתי לו את הסים של סלקום. הבעיה היא שהמכשיר לה מזהה את הדור השלישי של סלקום וגם אני צריך את מספקי הגישה של סלקום (כמו חיבור לאינטרנט וכדומה....) תודה מראש.....
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בבלאקברי אפשר להתחבר לאינטרנט בלי חיבור לשירותי RIM?! המפעיל שלי דורש תוספת של 50 ש"ח על שירותי בלאקברי. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, המכשיר נקנה בארה"ב ונעול לAT&T. החלפתי לו רום (לסיינוג'ן 7.2) אחרי שעשיתי לו רוט, והוא עדיין עומד בסירובו לקבל סים ישראלי. עד עכשיו חשבתי שזה תוכנתי (כלומר, אם אחליף את מערכת ההפעלה, הנעילה תעלם). האם זו נעילה חומרתית? אם לא, איך אפשר למחוק את מערכת ההפעלה עד היסוד ולהתקין חדשה במקומה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איזה אוזניות BLUETUTH זולות יש שתומכות בעבודה עם יותר ממכשיר אחד?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי חברה. אני מחפש נגן mp4 טוב בטווח המחירים 800-850 שקל. אני שוקל להביא Cowon iAudio D2 8GB. רציתי לדעת האם יש נגן יותר טוב ממנו באותו המחיר (פחות או יותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ON…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בסאונד אני לא יודע להשתמש ב luser eq .אני רוצה שהסאונד יהיה כמו הברירת מחדל שקונים את המכשיר רק הוספתי באס ב true bass אבל אני רוצה להנמיך את ה mid מי שמכיר זה פשוט מחריש את האוזניים ואם אני ינמיך אותו אני יותר יהנה מהסאונד. מי שיודע לכוון את eq user שיהיה כמו הברירת מחדל עם הרבה באס וקצת מיד שיגיד איך או שיש אופציה אחרת להוריד את המיד פשוט הבעיה שב eq user לא מצאתי באס .מצאתי פחות או יותר את ה mid וגם השימוש ב eq מוריד את הווליום
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה קורה תקשיבו הגיע הזמן להחליף פלאפון (אחרי איזה שנתיים עם ה6100 שהוא אחלה פלאפון בשביל דיבור אבל כבר ישן ובלי חידושים) ....יש לי עסקי דרך אבא שלי יש מחירים סבירים רוב הדברים לא עולים כי זה עסקי אבל היותר טובים עולים....בכל מקרה חשבתי על הנוקיה 6280 נראה לי סבבה מה אתם אומרים עליו? הוא עולה 13 שקל לחודש....יש שם כמעט את כל המכשירים של סלקום (מקבלים טבלה כזאת) ...יש איזה מכשיר אחר שהייתם ממליצים עליו? ומה עדיף נוקיה 6280 או אריקסון W800? נראה לי אני אקח אחד משניהם אבל אני לא יודע מה.....האריקסון עולה 25 לחודש.... בכל מקרה צילמתי את הטבלה כדי שלא יהיו לי טעויות בפלאפון אני חייב לקחת את ההכי משתלם וטוב... הנה הטבלה:מה כדאי? תודה....
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
רמקול ה-Boombox הוא מאסיבי, עוצמת יקר ובע וסוללה ענקית שתחזיק הרבה יותר מכל דגם אחר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-