גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
מה קורה תקשיבו הגיע הזמן להחליף פלאפון (אחרי איזה שנתיים עם ה6100 שהוא אחלה פלאפון בשביל דיבור אבל כבר ישן ובלי חידושים) ....יש לי עסקי דרך אבא שלי יש מחירים סבירים רוב הדברים לא עולים כי זה עסקי אבל היותר טובים עולים....בכל מקרה חשבתי על הנוקיה 6280 נראה לי סבבה מה אתם אומרים עליו? הוא עולה 13 שקל לחודש....יש שם כמעט את כל המכשירים של סלקום (מקבלים טבלה כזאת) ...יש איזה מכשיר אחר שהייתם ממליצים עליו? ומה עדיף נוקיה 6280 או אריקסון W800? נראה לי אני אקח אחד משניהם אבל אני לא יודע מה.....האריקסון עולה 25 לחודש.... בכל מקרה צילמתי את הטבלה כדי שלא יהיו לי טעויות בפלאפון אני חייב לקחת את ההכי משתלם וטוב... הנה הטבלה:מה כדאי? תודה....
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS בתקציב של עד 1000 שקל אני לא יודע מה כדי ולא מבין בזה כול כך אשמח מאוד להצעות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק.... הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד.... אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
למי שיש את המכשיר ומעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036446
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם ידועות על איזה שהן בעיות עם iAudio, כמו שיש עם הנגנים של סנדיסק? אני צריך נגן עם כמה שיותר מקום, במחיר סביר, שיוכל לשמש בDOK ויתמוך בUSB 1(מי שקרא את הת'רד בפורום על אמצעי איחסון יבין למה אני צריך את זה). כמו-כן, אני מבין שכנראה ה1GB של סנדיסק נוטים יותר להתפגר מאשר ה512 הישנים והטובים - האם ידוע על איזה שהוא הבדל כזה בסדרה הזאת? אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לדעת אם מחשבים שלא מותקן עליהם מדיה פלייר 10 ומעלה מזהים אותו כדיסק נייד, ולא כנגן MP3 כי אני שונא את זה שאחרי שמתקינים MP הכי חדש כל נגני הMP3 מזוהים ככאלה ואז אין שום אפשרות להכנס אליהם ולשים עליהם קבצים "נורמאלי", שהם לא קבצי נגינה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מחשבי ה-Galileo, ה-Edison וה-Joule של החברה לא יהיו זמינים לרכישה מעתה ואילך, בנוסף לכמה מוצרים נוספים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חשפה רשמית את מכשיר ה-Zenfone הבא שלה, שהוא בעצם שלושה דגמים שונים שינסו לקרוץ לכל המנעד של שוק הביניים, הפעם ללא עזרה מאינטל ידענו שתערוכת Computex 2016 תעניק לנו מכשירי דגל חכמים חדשים מבית אסוס, אך מה שקיבלנו בפועל הצליח להפתיע אותנו בכל זאת – שלושה סמארטפונים ששונים זה מזה בתכלית, וינסו לשפר את ההצלחה המשמעותית של דגמי ה-Zenfone הקודמים, אשר צברו מכירות כוללות של כ-30 מיליון יחידות בתוך שנתיים. דגם הבסיס שעליו נדבר בחדשה הזו ושכנראה יהיה הרלוונטי ביותר למרבית המתעניינים הוא ה-Zenfone 3 הפשוט, ששומר על מסך בגודל 5.5 אינץ' כמו ה-Zenfone 2 אך משתדרג בפאנל בטכנולוגיית SuperIPS+ ברזולוציית 1080p, שמבטיח להיות בהיר במיוחד (500 קנדלה למטר רבוע) ו…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
יש לי את הפלאפון K800 והBT לא עובד לי לחצתי על הפעל BT והסמל הקטן לא מופיע וכשאני מנסה לשלוח משהוא אז רשום שהשליחה בוטלה ונסתי לעשות איפוס מלא וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הפוסט הזה באתר http://hwzone.co.il/gadgets/news/140823 שמציע אנדרואיד 4.2.1 לגלקסי 3, במה שנראה כמו גרסה רשמית מודלפת.. מישהו התקין את זה ויכול לוודא שזה עובד? מה החסרונות של התקנה כזו? הסכנות? קיבלתי את הטלפון אתמול ומעולם לא היה לי אנדרואיד- ככה שאני לא יודע כלום. מאור.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני מתכוון חוץ מORANGE וכאלה... פשוט הבטרייה שלי מתה ואני מחפש לקנות חדשה.. מישהו יודע כמה זה עולה? (יש לי E1000).
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
יש למכשיר הזה מטען שמתחבר לחשמל? אם כן, איפה אפשר להשיג?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
צהריים טובים. קניתי לאמי טאבלט הנ"ל והיא הצליחה לשבור את המסך. כידוע, זה לא באחריות. כמה עולה לתקן? מהאחריות הרשמית הם רוצים 180 שקל לבדוק את המוצר ועוד כסף לתקן והם לא יכולים להגיד מראש כמה זה עולה. מה מציעים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למרות הסקפטיות הגדולה שאפפה אותו, מכשיר הדגל החדש אשר נחשף רשמית כעת מרגיש כמו הסמארטפון הטוב ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית מאז ה-One M7 המתכתי המקורי אחרי כמה וכמה שנים של אכזבות והחלטות מוזרות, וירידה מתמידה בהכנסות וברווחים שאף הביאו אותנו לחשוש באופן ממשי להמשך קיומה – יכול להיות ש-HTC סוף סוף עושה קאמבק, בזכות מכשיר ה-HTC 10. הסמארטפון החדש, שמצוייד בסלוגן המוצלח למדי Power of 10 (משחק מילים על שם הדגם המעודכן והפשוט יותר, ועל החזקות של המספר 10 שמסמלות קפיצה בסדר גודל, כמו הקפיצה שאמור להוות הסמארטפון לעומת אלו שקדמו לו) לא סיפק יותר מדי הפתעות ביחס לפרטים שכבר היו ידועים לנו קודם תודות לשלל הדלפות ממקורות שונים ברשת – אך כל החבילה מרגישה שלמה וטובה …
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לכל המתלבטים למינהם ,ולסתם אנשים שחיכו למכשיר הנה ביקורת: http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=4&Id=3283 השוואות מצלמה בין K800 ל N95: http://www.mobileburn.com/story.jsp?Id=3298&source=RELATED
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-