עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by vikibahar,

יש לי מכשיר GPS asus R300 עם תוכנת ניווט iGo. התוכנה נמצאת בכרטיס microSD. אך משום מה כשאני מנסה להפעיל את תוכנת הניווט, הוא לא מזהה את הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by redersh,

היי אני מחפש מכשיר שכולל גם WIFI וגם BT בנוסף לGPS קצת התבלבלתי בן הדגמים השונים והחברות השונות יש את הMIO P560 ויש את הASUS A696 שיש לו פחות זכרון ויש עוד הרבה. בבקשה תצילו אותי מהבילבול עומר

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק

5. ככה אני בטיול שנתי שומע לי נהנה פיתאום הוא מפעיל את עצמו מחדש מאז הוא לא עלה יותר בהתחלה הוא היה מציג רק את הפתיחה של הסאנסה ניסיתי איזה 1000 פעם להפעיל אותו מחדש בפ1000 הוא עשה לי מסך לבן אם סימן של נשיקה בצבע שחור כאילו המסך הפנימי שבור רק ניראה ככה זה בעצם מישחק אם הצבעים הנגן לא נפל פעם אחת בטיול=/ האם יש דרך לסדר את זה? מבלי לישלוח לאחריות? אם אני מוציא את הבטריה ומחזיר פגה לי האחריות?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by haviv822,

משהו מכיר הבדלים בניהם ?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by STi,

שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  8. Started by heb4zen,

עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by bigbug,

שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by navk2,

אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..

11. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by EyEOnE,

למי שיש את המכשיר ומעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036446

13. Started by EyEOnE,

איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by יויו,

יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  16. היצרנית הטאיוואנית חשפה רשמית את מכשיר ה-Zenfone הבא שלה, שהוא בעצם שלושה דגמים שונים שינסו לקרוץ לכל המנעד של שוק הביניים, הפעם ללא עזרה מאינטל ידענו שתערוכת Computex 2016 תעניק לנו מכשירי דגל חכמים חדשים מבית אסוס, אך מה שקיבלנו בפועל הצליח להפתיע אותנו בכל זאת – שלושה סמארטפונים ששונים זה מזה בתכלית, וינסו לשפר את ההצלחה המשמעותית של דגמי ה-Zenfone הקודמים, אשר צברו מכירות כוללות של כ-30 מיליון יחידות בתוך שנתיים. דגם הבסיס שעליו נדבר בחדשה הזו ושכנראה יהיה הרלוונטי ביותר למרבית המתעניינים הוא ה-Zenfone 3 הפשוט, ששומר על מסך בגודל 5.5 אינץ' כמו ה-Zenfone 2 אך משתדרג בפאנל בטכנולוגיית SuperIPS+ ברזולוציית 1080p, שמבטיח להיות בהיר במיוחד (500 קנדלה למטר רבוע) ו…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. מכשיר ה-Galaxy A8s הוכרז רשמית עם חור בקוטר 6.7 מילימטרים עבור מצלמת הסלפי - ובינתיים ללא תג מחיר רשמי לכתבה

18. Oppo מסרבת להירגע - ועם בדיקות ראשונות נראה כי דגם ה-Reno Ace שלה הוא האלוף החדש בתחום הטעינה המהירה לכתבה

19. מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה

20. מחשבי ה-Galileo, ה-Edison וה-Joule של החברה לא יהיו זמינים לרכישה מעתה ואילך, בנוסף לכמה מוצרים נוספים לכתבה

21. רמקול ה-Boombox הוא מאסיבי, עוצמת יקר ובע וסוללה ענקית שתחזיק הרבה יותר מכל דגם אחר לכתבה

22. הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?

23. Started by ag43,

חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by psychuil,

ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.