גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מכשיר בסיסי שיחות ו SMS וזהו. הכי חשוב איכות שמיעה ודיבור וקליטה. תצורת צדפה (fold) חברה לא חשובה. התקציב די נמוך 500+ תודה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח לקבל חוות דעת על המכשירים ועל המומלץ שביניהם..... כמו כן אשמח להצעות אחרות הכוללות את קריטריוניםהדומים לשני המכשירים:GPS+טלפון+WI-FI+B.T+חריצי הרחבה+USB+מחשב כיס. ASUS P525 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=901&catId=246 HTC P3600 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7006
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
מה קורה תקשיבו הגיע הזמן להחליף פלאפון (אחרי איזה שנתיים עם ה6100 שהוא אחלה פלאפון בשביל דיבור אבל כבר ישן ובלי חידושים) ....יש לי עסקי דרך אבא שלי יש מחירים סבירים רוב הדברים לא עולים כי זה עסקי אבל היותר טובים עולים....בכל מקרה חשבתי על הנוקיה 6280 נראה לי סבבה מה אתם אומרים עליו? הוא עולה 13 שקל לחודש....יש שם כמעט את כל המכשירים של סלקום (מקבלים טבלה כזאת) ...יש איזה מכשיר אחר שהייתם ממליצים עליו? ומה עדיף נוקיה 6280 או אריקסון W800? נראה לי אני אקח אחד משניהם אבל אני לא יודע מה.....האריקסון עולה 25 לחודש.... בכל מקרה צילמתי את הטבלה כדי שלא יהיו לי טעויות בפלאפון אני חייב לקחת את ההכי משתלם וטוב... הנה הטבלה:מה כדאי? תודה....
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
עם מעבד ה-Snapdragon 660 העדכני וכמות מכובדת של אחסון וזכרון דינאמי, ה-Mi Note 3 נראה כמו עוד הברקה של היצרנית הסינית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע מה בדיוק לכתוב בדרישות חוץ מזה שיביא אותי למקום הנכון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אין מצב שיש איזהשהי אפשרות שמגדילה את מספר האותיות בSMS נכון? שיהיה יותר מ160... אה,אפשר לשנות את הרקע של הנגן מוזיקה בK610I במקום האפור-לבן הזה?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות? בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=2534
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היתה לי פעם את האפליקציה שכחתי את השם.. אתה עושה CHECK IN או LIKE או אפילו מפרסם סטטוס עם תמונה ומקבל קופון לאותו מקום
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לקנית מגן\קייס למכשיר. אחרי כמה בירורים באינטרנט מצאתי שלחברת Case mate יש מגנים טובים במחירים סבירים. חשבתי על Gelli Case כי אני מחפש משהו דק ויעיל ולא טנק כמו Tough Cases. מה אתם אומרים עליו? שווה את ה-15$ או שיש קייסים אחרים טובים יותר? ואם כבר אני הולך עליו, איך אני מזמין אחד כזה לארץ? החברה עושה משלוחים או שצריך לקנות מ- ebay? תודה! לינק לאתר המוצר: http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Gelli-Case.asp
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מתכוון חוץ מORANGE וכאלה... פשוט הבטרייה שלי מתה ואני מחפש לקנות חדשה.. מישהו יודע כמה זה עולה? (יש לי E1000).
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, אני צריך מכשיר עם GPS כולל העברת יומן מהאוטלוק ותוכנות (destinator או דומה בעברית) מערכת הפעלה של מיקרוסופט החדש יש לי 2000 שח לעניין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לכל המתלבטים למינהם ,ולסתם אנשים שחיכו למכשיר הנה ביקורת: http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=4&Id=3283 השוואות מצלמה בין K800 ל N95: http://www.mobileburn.com/story.jsp?Id=3298&source=RELATED
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי חברה. אני מחפש נגן mp4 טוב בטווח המחירים 800-850 שקל. אני שוקל להביא Cowon iAudio D2 8GB. רציתי לדעת האם יש נגן יותר טוב ממנו באותו המחיר (פחות או יותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
צמד הדגמים העממיים המסקרנים של שיאומי יהוו תחרות ישירה עבור מכשירי ה-Mi A3 אשר נחתו לפני כמה חודשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
- 2 followers
-