עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. הטאבלט בצבע לבן וראיתי אותו היום ורציתי לחפש עליו לדעת מה הולך בפנים כל מה שאני יודע זה שהוא זול לא מצאתי בחיפושים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום זה בטח ישמע מאד מוזר, אבל אני מחפש טאבלט, כמה שיותר קטן מבחינת גודל מסך, ושכולל כניסת Ethernet - RJ45. מישהו מכיר משהו כזה? ככל שהמסך יותר קטן, ככה יותר טוב. תודה רבה!! card

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום הטלפון הנוכחי שלי הוא עם מסך Touch מלא, ויש לו גם מסביב למסגרת הטלפון(בצדדים) מגוון כפתורים להפעלה ישירה של תוכנות שימושיות, כגון: - מצלמה - יומן - ספר טלפונים - מקליט כמו כן הכפתורים ניתנים לתכנות, כך שמי שלמשל לא משתמש ממש ב-Sound Recorder, אבל כן צריך את ה-Calculator למשל הרבה, אז הוא יכול לשנות שהכפתור הנ"ל יפעיל את המחשבון. ברוב הטלפונים היום, אני רואה שיש מעט מאד כפתורים יעודיים כאלה.. האם מישהו מכיר טלפון ש-כן כולל מגוון כפתורים כאלה מסביב? (ורצוי גם שניתנים לשינוי, לפי העדפת המשתמש..) תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. לקליטת שידורים דיגיטלים קרקעיים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. אני מביא מחו"ל חלקים בודדים לאיפון ואני רוצה להגדיל את הקניות שלי, מישהו אולי מכיר יבואן בארץ שמוכר חלקים לאייפון? תודה

• 9 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. הכוונה לא לסוללה חיצונית, אלא לסוללה פנימית מורחבת (ופאנל אחורי חליפי מתאים, כמובן) או לכיסוי המתלבש על הUSB וכולל סוללה נוספת. בינתיים נתקלתי בסוללות מורחבות בודדות, וכולן יוצרות "מדרגה" בגב המכשיר שאני מאוד רוצה להמנע ממנה, ואילו כיסויים שכאלה לא מצאתי כלל לS1... מישהו מכיר חלופות?

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. יש לי בעיה ממש מעצבנת הפלאפון (נוקיה 6131) בעיה שאי אפשר להעביר שירים קדימה (למשל לאמצע השיר בלי לשמוע את כל היתר) כמו בנוקיה 6280 או כמעט כל פלאפון שאני מכיר מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה..תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. חבר שלי צריך להעביר שירים לIPOD שלו והוא כבר לא מתקרב לITUNES,מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את האייטונס?

10. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5874&perur=4 נשמע פתרון מצויין וזול יחסית... סקירות: http://www.phonearena.com/htmls/Parrot-PMK5800-Review-review-r_1919.html http://solution.allthingsd.com/20080213/no-hands-all-ears-for-sound-in-cars/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה במערכת הפורומים. בישביל זה יש TradeZone

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שיגיע כבר נמאס לחכות

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by redead,

עברתי אתמול מסלקום לאורנג' עם הגלקסי שלי בחבילת הגלישה שלי יש לי גם חבילת טלויזיה כלולה למישהו כאן יש ניסיון עם זה? מאיפה משיגים את האפליקציה למכשיר ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by d1v,

שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אני מחפש GPS מתנה לאבא (טלפון עם WAZE לא בא בחשבון) וראיתי שיש כאלה עם עדכוני תנועה גם לארץ כדוגמת Garmin Nuvi 2350LT. מישהו ניסה ויכול להגיד עד כמה זה באמת עובד? ועל הדרך אם יש לכם המלצות למכשירים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by deluxe,

מישהו הספיק לנסות את נוקיה N78, ראה אצל חבר וכדו'? אשמח לקבל חוות דעת על הטלפון, יתרונות, חסרונות וכו'.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amisu,

אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  18. מישהו עבר בשבוע-שבועיים האחרונים אליהם ולא נתקל בבעיות? אם כן פרטו כמה זמן לקח למעבר, ניוד מספר וכו'...

• 391 תגובות
    • 150.7k צפיות
  19. ראיתי שיש כבל לאומניה אבל אין לי מושג עם זה מתאים ל8300 יש חריץ USB מסוים ואני יודע שהוא מעביר אודיו ומידע דרכו אבל אין לי מושג עם קימת אפשרות להוציא סרטים דרכו

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. מישהו יכול לאשר 100% איזה גרסת מודם עובדת עם גולן טלקום על רום CM7?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לאחד מהחברים שלי יש אייפוד וידאו ורציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את רוקבוקס עליו? לפי האתר זה כבר פועל עם רב הדברים איך הממשק? כל הפלאגינים עובדים? יש באגים רציניים? יש בעיות עם הסוללה? ברגע שאני מתקין עליו רוקבוקס הוא הופך להיות UMS נכון? כלומר לא צריך את אייטיונז הנוראית הזאת יותר כדי להעתיק מוזיקה וכו תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  22. אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  23. היה לי נגן ג'יגה מכרתי אותו והלכתי לקנות את ה D2, אבל הצבע השחור ממש דחה אותי..... מעדיף להקשר אל הנגן שלי עכשיו אני בלי נגן :'( שלחתי הודעה לבאג אמרו שכרגע יש רק שחור, מישהו יכול לנג'ס להם יגיד שהרבה לקוחות מבקשים את זה וכל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bykeking,

אני רואה פה בזמן האחרון הרבה אנשים שמדברים על הייתרונות של מערכת ההפעלה הפתוחה סימביאן אז רציתי לשאול אם יש פה מישהו שעובד עם Carbide (או תוכנות אחרות) בשביל ליצור אפליקציות למערכת ההפעלה? אני חושב שאפשר להפוך את הת'רד הזה לת'רד של דיבורים כללים על נושא פיתוח תוכנות לפלאפונים בבית, מאגר של open source שאנשים פה יוצרים, שאלות וכו'. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.