עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו אולי מכיר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. רציתי לדעת האם אפשר לקנות אייפון בארהב ללא התחייבות? ואם כן מאיפה..?

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by EagleXDR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל מחוסר ברירה פתחתי פה. אני טס עוד כמה ימים לחול, וקצת שכחתי לקנות מטען לאייפוד. תכלס, זה הרי חיבור USB רגיל - אבל אני באמת צריך את המטען הרשמי שעולה 2000 שקל ללא מעמ, או שכל מטען שמתחבר לUSB יתאים? כמו כן, אשמח להמלצה על חנות, כי מזאפ רק קיבלתי כאב ראש. תודה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. שלום רב למכובדי הפורום. אני מעוניין לרכוש מתנה להורים מכשיר ניווט GPS. הבנתי שעדיף לקנות מחשב כף יד משולב עם אנטנת GPS על מנת להקל על שידרוגים והורדת מפות בעתיד. האם יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים המשולב עם WIFI שיעלה בסביבות ה 1500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  5. היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

תגידו הכבל הזה מתאים בשביל להעביר דברים לפלאפון הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23866

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by dj_horse,

הסקר גם נועד בשבילי, לדעת מה כדאי יותר.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by aaronc76,

שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  11. אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIAN ואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!! יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם. חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by jonathan_l,

יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כמה עולה אייפוד הכי חדש 16 גיגה בארה"ב וכמה עולה אייפון החדש ועם אני יוכל לשים לו סימ ישראלי ולהשתמש בו בארץ ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by haimd,

יש למישו מושג כמה בערך יעלה לי המכשיר הזה בארה"ב? ואם אפשר לקנות אות גם בלי התחייבות ואם אפשרי לפריצה בכלל? אם מישהו יכול לעזור....דחוף!! תודה:]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. HTC מוציאים בשיתוף עם lenovo טלפון סלולארי חדש עם מערכת הפעלה Android של Google. הבעיה היא שככל-הנראה הטלפון הזה ישווק רק בסין. אני ממש נדלקתי על הטלפון הזה, ואם למישהו יש פרטים נוספים אודותיו (מפרט מלא, תמונות נוספות, זמינות, SimFree), אשמח לקבל מידע. http://www.engadget.com/2008/12/16/more-shots-of-lenovos-android-powered-ophone-love-on-the-rock/ http://www.modmygphone.com/forums/showthread.php?t=8691

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by XMB,

שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  20. אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למה אפל מוצלחת יותר מהמתחרות

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  22. אחי רוצה להעיף כבר את ה5610 הבעייתי שלו (בעיות מסך) ולהביא פלאפון אחר. מחר אני אכנס לחנויות בבאר שבע בתחנה המרכזית לראות כמה הם רוצים על התיקון שלו ואם שווה בכלל לתקן אותו. הוא מחפש מכשיר עם מצלמה מעולה, והוא מעדיף סוני אריקסון. יש לו הצעה ל50 ש"ח בחודש * 36 חודשים לF480 / 5800 / N95. ואם הוא מדבר מעל 100 ש"ח זמן אוויר החזר של 30 ש"ח. זה באורנג'. אם אתה מכירים מסלול עדיף - אשמח לשמוע עליו. ואשמח לשמוע המלצה למכשיר במבצע/מסלול. כרגע יש לו טוקמן. ככה שהוא יחשב לקוח חדש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by F430,

אני מחפש כזה קאיס איפה מוכרים כזה בארץ למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  24. הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by morans,

שלום אנשים, יש לי DVD נייד של אלקטרה, אני צרבתי סרטים עם כתוביות נפרדות (עם אותו שם בדיוק) הכתוביות מופיעות בזמן ניגון הסרט אבל הבעיה שהן מופיעות הפוך דוגמא: עמשנ המ? ככה. (אמור להיות מה נשמע) האם מישהו יודע איך ניתן לתקן את הבעיה? במחשב הסרט מציג את הכתוביות רגיל, לא הפוך ניסיתי לחפש אופציה לסדר את זה מה-DVD עצמו אבל אין משהו על זה. תודה לעוזרים, מורן עריכה: בדקתי גם עם DOK וגם אז הוא מראה את הכתוביות הפוך

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים