עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, ברשותי 3 מדבקות הגנה למסך של Ainol Novo 7 Fire. בנוסף כיסוי שהוא גם מקלדת USB המתחבר לכל טאבלט אנדרואיד 7". רציתי לדעת כמה בערך הם שווים... אני מתכוון למכור אותם כיוון שהחזרתי את הטאבלט שהיה תקול. תודה!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  2. שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.

3. Started by duk4u,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by TectoR,

שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה

5. Started by avi12641,

שלום. אני מתכנן לקנות Gamepad למכשיר ה-LG V20 שלי. יש לי שתי שאלות: יש לי שעון LG Urban שמתחבר לטלפון ב-Bluetooth. חיבור ה-Bluetooth שבין הטלפון ל-Gamepad יפריע לחיבור שבין הטלפון לשעון? אני מתכנן לקנות Gamepad שה-Analog sticks שלו הם בשורה התחתונה (כמו ב-DualShock 4). אפשר לקבל המלצה לאחד מ-Amazon? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  6. החברה היפנית ממשיכה לנסות ולמצוא את דרכה בעולם הסמארטפונים, מכריזה על התכנסות למותג אחד בודד וגם משיקה סמארטפון חדש עם גישה מוזרה חטיבת המכשירים החכמים של סוני היא אחד מסיפורי האכזבה המשמעותיים ביותר בקטגוריה הזו, ששני כנראה רק לעלילותיה של נוקיה (ומיקרוסופט בהווה). מי שבעבר הייתה אחת מהיצרניות המרעננות והחדשניות בתחום מנסה כמה שנים להמציא את עצמה מחדש ולמצוא נישה נוחה והגיונית, אך נכשלת במשימה וממשיכה לגלגל הפסדים כלכליים שפוגעים בסוני כולה. כעת, נראה שאנחנו נמצאים בתחילתו של נסיון נוסף להתחדשות ושינוי – עם תמונות מודלפות שמצביעות על החלטה לבטל את כל סדרות המכשירים של החברה שהכרנו עד עתה, סדרות ה-M, ה-C וה-E שיצטרפו אל משפחת ה-Z המובילה שנזנחה כבר לפני כמה חודש…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by sh2006,

בעקבןת המאמר : http://hwzone.co.il/articles/myvu/ מאוד סקרן אותי לדעת אם ניתן לחבר את זה למחשב.... יכול להיות מעניין לשחק ב Starcraft 2 בזמן שאני שוכב במיטה... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  8. שלום יש לי את המכשיר N95 ורציתי לשאול אותכם עם אותו המכשיר הבטריה באמת עד כדי כך בקושי מחזיקה? למשל אתמול התענתי מלא זמן את המכשיר ובעבוד התחלתי לראות סרט במכשיר במסך אנכי מלא....בקושי לשעה היא הספיקה לי...פףףףףףףףף אני דיי בבאסה... יש בטריות למכירה למכשיר זה שהם יותר חזקות? ועוד שאלה קטנה...אולי יש טיפים איזה פונקצויות לא להשתמש או לכבות במכשיר כדי לחסוך בבטריה? תודה רבה לכול העוזר...

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  9. אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by berner,

הי לסבא שלי היה נוקיה 6111 לצערו המכשיר מתחיל לגסוס מבקש המלצה למכשיר לאדם בוגר שיהיה: בלוטוס לדיבורית+מצלמה יכולת שינוי שפה מהירה יכולת שינו אותיות וספרות מהירה \מסך ברור אמין יכולת לצפות בהודעות ושיחות שלא נענו שליחת הודעות מקלדת ברורה וקלה רצוי דור 2.5 או פחות מ 3 בכדאי לחסוך כסף סוללה אם אורך הפעלה ו חיים גדול בברכה ותודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by Dror D.,

הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by yousux,

http://www.engadgetmobile.com/2008/10/07/vodafone-debuts-blackberry-storm-9500/ http://blackberry.vodafone.co.uk/storm/

13. Started by Shtupel,

תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%9b-30-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a1%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by approx,

יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  17. האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום לכולם לפני כחודשיים קיבלתי את הסמארטפון JIAYU G3 די מתלהב ממנו לאחרונה ביומיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד כ 7-8 שעות במצב standby מה שהיה מחזיק מעמד 2-3 ימים כאשר אני מוציא את הסוללה שמתי לב שההתפרקות היא איטית וסבירה הסוללה היא 2750 מיליאמפר האם הבעייה בסוללה או במכשיר האם עדכון תוכנה יכול לעזור כרגע יש לי את הגירסה android 4.0.4: kernel ver 3.0.13 האם למישהוא יש פיתרון לבעייה תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  19. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  20. האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  21. אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by Combine,

בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  24. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by galh_5,

חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692276 אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק בוידיאו וכמה באודיו אם אפשר ובכל מקרה יש לכם משו יותר טוב עד 500 שקל? שיהיה 4 גיגה שיהיה מסך מעל 2 אם אפשר Mp4 כמובן

• 3 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים