עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dddddd,

אז ככה אני מלבט כי אני רוצה לקנות השבוע נגן ויש לי התלבטות קשה בין ה-iAudio i7 לבין ה-CREATIVE ZEN V PLUS הדבר שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד אז רציתי לדעת איזה יותר איכותי אני מדגיש לא סאונד חזק יותר אלה איכותי יותר ועם יש נגן עם סאונד עוד יותר איכותי מאלה אז תרשמו כי בגדול יש לי תקציב של 1200 שקל לנגן והאוזניות שיש לי זה סנייזהר PX100

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  3. סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. היי, אני רואה שהפלאפון הזה די זול [400$ כולל משלוח לארץ - לא כולל מיסים] ונראה מאוד מרשים. אבל אני יודע שאפשר להשתמש בו רק בספרינט... האם כדאי לי לקנות אותו ולחכות לפריצה?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by iakovl,

*** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** לכל בעלי הD2 שגם אוהבים לשמוע את הרדיו שלהם בעיקרון בשביל להכין תחנות צריך לעבוד קשה לחפש תחנה תחנה ולשמור אותה יש דרך פשוטה וטובה הרבה יותר, תקראו לזה פונקציה נסתרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו הרבה יותר נוח ושימושי עכשיו רק למצוא רשימה של התחנות ב…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by sSs Dragon,

שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by duk4u,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  11. הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by zam,

אני צריך טלפון, אז חשבתי לשאול לפני שאני עושה צעד.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  13. ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by מגדל,

אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  15. אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by itaic,

שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by dani44,

חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה

18. Started by Zeev86,

היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by Wideblade,

נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  20. אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by shai11,

שלום שלום.. מאז שנהרס לי האייפון אני מרגיש בחוסר וגם סתם יש לי חבילה מוגזמת בנוסף לזה שאני לוחם וזה מרכז המדיה שלי אין לי מושג בכלום ממש אהבתי את המכשירים של HTC אני לא מכיר כלום על מערכת אנדרואיד ובא לי שינוי מה IOS המקובעת אשמח לקבל המלצות לטלפון הכי טוב בטווח מחירים הזה, חשוב לי שיהיה לו מסך טוב רצוי גדול ושלא יתקע לי בגלישה וכו'

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  22. היי, השאלה/בעיה בכותרת. מערכת ההפעלה במכשיר (ios 5.1.1). האייפון לא פרוץ. תודה רבה מאוד מראש.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by zabal12,

שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  24. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? מה עדיף JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או משהו אחר שאתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by ddd1212,

שלום, נחסמתי משימוש באפליקציה ש-מן הסתם, אני רוצה להשתמש בה.. האפליקציה היא רשת חברתית מה אני יכול לעשות? יש לי אייפון 5.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים