גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני צריך להחליט מהר על אחד מהם מה הייתם לוקחים?ממה שראיתי הם ממש דומים בתכונות.. המחיר והאחריות זהה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן איבדתי את ה6280 שלי אמא שלי הלעה לחברה והביאו לי חדש עכשיו נעלתי אם הסים אבל הפלאפון עדיין פתוח לשימוש אם מישהו מוצא אותו או יכול ללהכניס סים ולהשתמש בו
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח לקבל חוות דעת על המכשירים ועל המומלץ שביניהם..... כמו כן אשמח להצעות אחרות הכוללות את קריטריוניםהדומים לשני המכשירים:GPS+טלפון+WI-FI+B.T+חריצי הרחבה+USB+מחשב כיס. ASUS P525 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=901&catId=246 HTC P3600 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7006
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שפרטנר הולכים לשווק בקרוב מכשירים מבוססי אנדרואיד. ראיתי שהם משווקים סמסונג גלקסי בסוף החודש. שמעתי שהם גם ישווקו את מכשיר ה-HTC magic. האם זה נכון? יש לכם מושג מתי הוא אמור להיות משווק? האם ישנם עוד מכשירים מבוססי אנדרואיד שהולכים להיות משווקים בקרוב באורנג'? תודה,
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש איזשהו מכשיר קטן יחסית שכל מטרתו היא השמעת מוזיקה מdisk on key ליד המיטה. הוא לא צריך רדיו ולא דבר אחר, והאיכות לא צריכה להיות מזהירה. למישהו יש רעיון? תודה מראש, יונתן
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הפלאפון SONY ERICSON K610... ולא מזמן איבדתי את האוזניות שלי :\ והשתמשתי בפלאפון כנגן (קניתי גם כרטיס 2 ג'יגה) לצערי אני לא טיפוס של רמקולים אז לכן אני מחפש אוזניות... אני יודע שאפשר להשיג באורנג' מתאם לאוזניות רגילות או לקנות עוד אוזניות כמו שהיו לי אבל השאלה שלי היא: אפשר לקנות מתאם BLUETOOTH ואזניות שתומכות בזה ולשמוע מוזיקה בצורה אלחוטית?אם כן אז כמה זה יעלה?(שימו לב שאני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על זה אם זה בתקציב של 300 שקל אז זה לא רלוונטי..) אם אפשר לקנות את זה בפחות מ200 שקל אז מאיפו ? (בבקשה חנות שקרובה לנתניה) ועוד שאלה אחת שטיפה מחוץ לנושא... הכבל של הUSB שלי טיפה דפוק ולא ממש מצאתי באורנג' מתאם BLUETOOTH למחשב תוכלו לשלוח לי לינק למקום שיה…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית. אתמול קניתי מכשיר מסוג מוטורולה C390 ( די פשוט ), ונאמר לי במפורש כי ניתן לחבר אותו למחשב על ידי כבל USB רגיל ( כמו במצלמה ). למכשיר אכן יש יציאה כזו, אולם המחשב לא מזהה אותו. הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט מאיזה אתר, אבל זה עזר, אחרי התקנה המחשב עדיין לא מזהה אותו. מישהו פה מכיר את המכשיר ? איך אני יכול לחבר אותו למחשב ? למכשיר יש יכולת לנגן MP3 בתור רינגטון, מה הקטע אם אני לא יכול לחבר אותו למחשב ולהעתיק קובץ כזה ? פשוט בזבוז של כסף :-\
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים מטאיוואן מצליחה להקדים את המתחרה האמריקאית הגדולה שלה בעיתוי ההכרזה - ונראה כי הפעם היא עשויה להקדים אותה גם בכל היבטי הביצועים בתור תוספתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש טאבלט בערך ב150$. חשוב לי שאני אוכל להשתמש בו גם בתור reader מסך IPS יכולת גלישה מהירה ונוחה סוללה שמספיקה לזמן סביר 6 שעות ומעלה חשבתי על ה NOOK TABLET או COLOR ראיתי שיש את ההמלצות על ה Ainol Novo7 Aurora II האם הוא יכול לשמש לקריאה נוחה? והאם קיימים בשבילו רומים ברשת? כמו שלNOOK יש רום של Cyanogen יש המלצות כלשהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, המכשיר נקנה בארה"ב ונעול לAT&T. החלפתי לו רום (לסיינוג'ן 7.2) אחרי שעשיתי לו רוט, והוא עדיין עומד בסירובו לקבל סים ישראלי. עד עכשיו חשבתי שזה תוכנתי (כלומר, אם אחליף את מערכת ההפעלה, הנעילה תעלם). האם זו נעילה חומרתית? אם לא, איך אפשר למחוק את מערכת ההפעלה עד היסוד ולהתקין חדשה במקומה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! הפלאפון שלי הלך לעולמו וקיבלתי מחבר את האומניה הישן של אחותו.. אבל הוא נעול בקוד ואין לה שמץ מה הוא.. אני תקוע בפלי מכשיר ולא מצליח למצוא לו עדכון גירסא אשמח אם תוכלו ליעץ לי בפתרון.. אני לא בסלקום והיא כבר גם לא(עברה לגולן) אז אין מצב לגשת לחברה.. תודה רבה מודה לעונים ולעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הייתה לי יום הולדת לא מזמן ואבא שלי הציע לי לקנות XBOX360 או PS3 או IPAD2. ראיתי את הIPAD2 בחנות של איידיגיטל בגרנד קניון בחיפה והוא ממש מגניב אבל אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו? אני בדרך נמצא בבית ולבית ספר אני לא אקח אותו. אז מה אפשר לעשות איתו? האם הוא שווה את הקנייה? למה הוא מיועד בעצם? לגבי הPS3 והXBOX360 שאלתי כבר בפורום קונסולות.
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-whatsapp-%d7%9e%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-zte-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ענקית התוכנה אישרה באופן רשמי כי העוזרת הוירטואלית תגיע השנה גם למערכות ההפעלה המתחרות, iOS ואנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היום ביקרתי בבאג , ולטענת המוכר , כנראה שבשבוע-שבועיים הקרובים סוף כל סוף תצא המקלדת בעברית. אני רוצה לציין שהמוצר קורץ לי בגלל המקלדת....אני רוצה "לאפטופ" בתור מחברת ללימודים שאני אוטוטו מתחיל ומעוניין לשחק משחקים "קלילים" ולא חסר כאלה לANDROID (כמו שלא חסר כאלו לIPHONE שלי). בכל אופן...הייתי שמח להתנסות על המכשיר לפני שאני אזרוק למעלה מ2500 ש"ח , חשוב לי לראות איך GOOGLE DOCS עובד , איך הממשק עובד וכו' השאלה אם מישהו מכיר חנות שנותנת גישה להתנסות ?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-