גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
בצורה פשוטה, תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת GPS למחשב, אשר המפות יהיו על המחשב, ולא יורדו מהאינטרנט בזמן אמת. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אולי מחול אבל אני לא מתמצא בתכונות של המכשירים,אני רוצה אנדרויד משהו עד 500-550 דולר מישהו יכול להמליץ על משהו ולפרט למה? אני השמח ממש
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש איזשהו מכשיר קטן יחסית שכל מטרתו היא השמעת מוזיקה מdisk on key ליד המיטה. הוא לא צריך רדיו ולא דבר אחר, והאיכות לא צריכה להיות מזהירה. למישהו יש רעיון? תודה מראש, יונתן
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה לי יום הולדת לא מזמן ואבא שלי הציע לי לקנות XBOX360 או PS3 או IPAD2. ראיתי את הIPAD2 בחנות של איידיגיטל בגרנד קניון בחיפה והוא ממש מגניב אבל אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו? אני בדרך נמצא בבית ולבית ספר אני לא אקח אותו. אז מה אפשר לעשות איתו? האם הוא שווה את הקנייה? למה הוא מיועד בעצם? לגבי הPS3 והXBOX360 שאלתי כבר בפורום קונסולות.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני עומד לקנות טלפון מחודש מרשת EBAY מסוג Nokia 7360 במחיר של 75$, רציתי לדעת איך הטלפון הזה ואם יש עליו ביקורות טובות?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני מביא אחד מהם לארץ, לא אמורה להיות בעיה להשתמש איתו כאן, נכון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, הנתונים זהים ל-zopo c2 platinum ובכל זאת מה זה? [TABLE] [TR] [TD]Model [/TD] [TD=width: 378]Scorpio ZOPO C2 (white) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Released Time [/TD] [TD=width: 378]Apirl,2013 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Form Factor [/TD] [TD=width: 378]Barphone [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Color [/TD] [TD=width: 378]Black /Pearl White [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]CPU [/TD] [TD=width: 378]cortex A7 1.5GHz Quad-Core [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]GPU [/TD] [TD=width: 378]PowerVR SGX544 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Processor [/TD] [TD=width: 378]MTK 6589T 1.5GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Keyboard [/TD] [TD=width: 378]Touch Screen [/TD] [/TR] [TR] …
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו. האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די. האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום? בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור? תודה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
-
הכירו את ה-Nova 2s: התוספת החדשה למותג הטרי שאמור לסייע ליצרנית הסינית לכבוש את הצעירים בעולם המערבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-