גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, נחסמתי משימוש באפליקציה ש-מן הסתם, אני רוצה להשתמש בה.. האפליקציה היא רשת חברתית מה אני יכול לעשות? יש לי אייפון 5.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בקרוב מאוד להחליף את הפלאפון הישן שלי בNOKIA 5310. האם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יכול לתת חוות דעת האם באמת מדובר במכשיר כדאי וטוב?? אולי יש לכם אלטרנטיבות יותר טובות? (לא מעוניין לקנות דור שלישי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=gb&lc=en קיבלתי את הדגם האמור למעלה לפני מספר ימים מכיוון שאין לי כלל ידע בתחום הפלאפונים אשמח למידע הבהרה - אין לי חבילת גלישה או משהו דומה כך שגישה לאינטרנט מהפלאפון לא מומלצת כמה שאלות: יש מקום שאני יכול להוריד אפלקציות לפלאפון? (ולא כאלו שצריכות גישה לאינטרנט כדי לפעול) בנתיים רוב מה שניסתי הקפיץ הודעה שהוא צריך גישה לאינטרנט בגלל שהוא מכיל תוכן פרסומי הבנתי שהפלאפון מריץ גאווה- אם אני רוצה לכתוב לו אפלקציה זה אמור להיות מסובך?, ואם לא מה סיבבת העבודה המומלצת? (אל דאגה יש לי ידע בתכנות) האם יש דרך "להזרים" אינטרנט מהמחשב לפלאון (יש לו BT) - ההפך אני יודע שיש למשל באמצעות sony ericsson pc compa…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בנושא , כי בתוכנה של SONY אין אפשרות לגבות הודעות.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
סורק נוזקות מובנה בחנות ה-Play Store יסייע לצמצום הבלאגן האבטחתי בפלטפורמת המובייל הגדולה ביותר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים יקרים! הפלאפון שלי הלך לעולמו וקיבלתי מחבר את האומניה הישן של אחותו.. אבל הוא נעול בקוד ואין לה שמץ מה הוא.. אני תקוע בפלי מכשיר ולא מצליח למצוא לו עדכון גירסא אשמח אם תוכלו ליעץ לי בפתרון.. אני לא בסלקום והיא כבר גם לא(עברה לגולן) אז אין מצב לגשת לחברה.. תודה רבה מודה לעונים ולעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
דגם הביניים החדש של חברת לנובו מסתפק במסך 720p ושבב Snapdragon 632 צנוע - אך מספק בתמורה חיי סוללה מרשימים ביותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
הפאבלט החדש של המטאור הסיני ינסה לנצח את ה-OnePlus One וה-iPhone 6 Plus בעת ובעונה אחת עם מפרט ותמחור דומים לאלו של הראשון, לצד מימדים ואסתטיקה הדומים לאלו של השני לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94-mi-note-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-