גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש נגן MP3, באיזור ה-8Gb, עדיף עם רדיו ויכולת להציג תמונות (ווידאו פחות חשוב אבל יהיה נחמד אם יש). חשוב לי מסך גדול, זמן סוללה טוב, ואיכות סאונד טובה גם עם אוזניות נורמאלית (כאלה שלא עולות יותר מ-100 שקל). כמו כן, חשוב מאוד שהוא יוכל להציג עברית בלי בעיות מיוחדות ושלא יציק בהעברת קבצים כמו האיפוד (שיהיה אפשר פשוט להעביר אליו \ ממנו קצבים בלי בעיות ובלי תוכנות מיוחדות) חשבתי על ה- sansa view, מישהו יודע איך הוא ואם יש לו מתחרים רציניים? המון תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
התחדשתי בנגן Cowon C2 ויש לי שאלה. האם אפשר לראות רשימת קבצי שירים במקום תמונות? פשוט לרוב הקבצים שלי אין תמונות ואז אני צריכה ללחוץ על האייקון של התמונה כדי לראות באיזה שיר מדובר. זה לא נוח לי והייתי מעדיפה לראות רשימה של הקבצים עפ"י תיקיות. מישהו יודע אם אפשר לשנות את זה? אם כן, איך עושים את זה? תודה מראש לעוזרים. עריכה: הסתדרתי. בוחרים ב-Browser ואז לוחצים על Folders. הטעות שלי הייתה שקודם לחצתי על Music.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oxygenos-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%aa-%d7%9c-oneplus-one-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הטייוואנית תדחוס אפילו יותר ליבות בדור מעבדי ה-Helio X20 החדש שלה, ומאמינה שתוכל להציע ביצועים גבוהים בכ-40 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-10-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן MP3/MP4 עם מסך מגע כדוגמת IPOD TOUCH, אך מפאתי תקציב, הבנתי שאין לי סיכוי לקנות IPOD TOUCH. ראיתי חיקויים זולים שלו, כדוגמת CLUBIN ITOUCH ו-QTEC T169. השאלה שאלה היא, האם החיקויים האלה שווים משהו מבחינת האיכות? האם היא מתקרבת לאיכותו של ה-IPOD TOUCH או שמא היא נופלת ממנה בהרבה? בנוסף, האם יש הבדל בין החברות המייצרות את החיקויים?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לאחותי LG G3 שהיא משתמשת באפליקציה של השעון המעורר המובנה. לפני העדכון ל-Lolipop כאשר היא הייתה שמה את המכשיר על שקט השעון המעורר היה מצלצל, אחרי העדכון השעון המעורר כבר לא מצלצל כאשר הוא בשקט. מישהו מכיר את התופעה? מבחינתה אין בעיה להוריד מגוגל פלי אפליקציה שעון מעורר אחרת אבל מה שחשוב שהיא תיהיה בעברית ושתוכל לצלצל גם כאשר המכשיר במצב שקט. אשמח לשמוע לעצתכם. תודה ושיהיה לנו שבוע מקסים ופורה.
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט חנויות בארץ שמוכרות את הסמארטפון החדש HTC One S אולם לא מצאתי אפילו אחת. יש לא מעט חנויות שמוכרות את ה-X (הדגם היוקרתי יותר). מישהו יודע מה הסיבה לכך? ואם יש חנות שכן מוכרת ופספסתי אותה, אשמח לקבל קישור. אם זה רלוונטי, אני מעוניין דווקא ב-S משום שהוא קטן יותר מבחינת מימדים. הגודל של ה-X (או של גלקסי S3 לצורך העניין) קצת מרתיע אותי. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה דחופה!!!!! קיבלתי את האייפון 16 גיגה עכשיו העניין הוא שהמכשיר לא נפתח ומצויר לי הכבל USB+I-TUNES ושם הוא אומר לי להירשם ל IT&T מה לסמן??? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב.. חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר.. יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה. אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3. אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר... ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ? תודה..
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
השאלה די ברורה, אני רק אציין שאני שואל בכלליות לגבי הבדלי המחירים בין הארץ לסינגפור. האם יש משהו שממש שווה להביא משם? (נגיד נגן MP3 או GPS)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. כשאני מצלמת התמונה מופיעה עם ריבועים על הפנים. אם אני לא רוצה לתייג איך אני מעיפה את זה כדי שאוכל לראות את התמונות עצמן בלי הריבועים? 2. קראתי שיש אופציה שהגלקסי מזהה שמסתכלים על המסך וככה הוא לא נכבה אוטומטית. איך מפעילים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני מתלבט בין הSGS3 לHOX כרגע עם נטייה קלה לכיוון הHOX אני לא רוצה סמארטפון בגודל של הnote כי זה גדול מידי השימושים שלי הם בעיקר פיתוח אפליקציות (לא מתקדמות בעיקר (לא כרגע לפחות)) ומעט משחקים ישמח להצעות ועוד שאלה בנושא זה נכון שלHOX יש בעיות קליטה בתוך בניינים? (משהו שקשור לתדרים שהוא עובד איתם לפי מה שהבנתי)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3928 יפה אה :alcoholic::jump1: מעניין אותי יש יותר טוב? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סלולרי שיחליף את המוטורולה הישן שלי (בן 6 שנים בערך) ברשת סלקום שיש לו סאונד שגורם לי לחשוב שיש לי בעיות שמיעה. אלה התכונות שחשובות לי לפי סדר: 1. רמקול איכותי, הגברה טובה ובכלל כל נושא הסאונד שיהיה איכותי - אני חייב להחזיק את הסלולרי ביד כי ליד האוזן המוח מתבשל אצלי מהר 2. עוצמת שידור נמוכה ככל האפשר 3. סוללה גדולה 4. לא צריך מצלמה, מסך מגע, יותר ממסך אחד, הכי פשוט אבל אם אפשר, שיהיה גם טייפ דיגיטלי (יש כזה?) אם יש מכשיר ממש מומלץ במחיר גבוה יותר, אשקול לעלות בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או "זבל" כמו פוג'יקום ועוד חברות שהמכשירים שלהן פשוט מתפקרים ומתקלקלים כל הזמן? האם MIO איכותיים? יש דגם ספציפי מומלץ? מחיר עד 600 ש"ח עם IGO ? רצוי 8 תודה ערן
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אבא רוצה נגן דיוידי לעבודה, לשעות שאין בהן לחץ... חשוב שיקרא DVD צרוב ו-MP3 עשיתי חיפוש: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&orderby=price&DB4981=5022&DB52461=52462&DB57778=129348 וכולם בעצם נראים אותו דבר, חוץ מהמחיר... ותהיתי מה ההבדלים ומה הכי מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפי האתר של iriver יש תמיכה בflac אבל אני לא יודע אם זה יקלוט אלבום בflac + cue ויחלק את קובץ האלבום לטראקים. לגבי i7 גם כתוב שיש תמיכה אבל אין לי מושג לגבי CUE אז האם ידוע לכם שתמיכה בflac כוללת "פיצול" האלבום לפרקים בהתאם לCUE (אני לא רוצה שהקבצים יקראו כפרק אחד באורך של אלבום) ובבקשה אשמח לדעת איזה נגן יש איכות מוסיקה יותר טובה כאן הדגש העיקרי וכמה זמן הסוללה של E100? כי כתוב באתר של i7 שהסוללה מחזיקה 60 שעות (!) וגם זה עניין חשוב יחסית אם יש נגן אחר שעדיף תציינו בבקשה תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ב15.7 אני טס לניו-יורק ואני השהה שם עד סוף אוגוסט, החלטתי לנצל את זה ולקנות שם נגן מוזיקה. אני מעדיף לקנות בשבועיים הראשונים שאני יהיה שם אבל אין לי בעיה לחכות קצת אם זה שווה את זה. אני מעוניין במכשיר בגודל של איפוד בערך עם נפח של לפחות 20-30GB אני ישמע בעיקר שירים, אבל אולי פה ושם כמה סירטונים או תמונות כך שאני לא צריך מסך יותר גדול מ2.5". האיכות קול של איפוד מספיקה לי עם אוזניות סטנדרטיות ואני לא רואה הרבה סיבות לא ללכת על ה80GB ב240$. כמובן שכדי שהיה כמה שיותר קל ועם סוללה כמה שיותר חזקה, אני לא צריך תמיכה בעברית, אני לא מסוגל להשתמש בממשקים בעברית ולא שומע שיר אחד בעברית. אם הנגן לא כולל אוזניות IN-EAR אז אשמח להמלצות בעיקרון הCX300 ב35$ נראים כמו בחירה טוב…
-
- 57 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הפלאפון המעפן הזה עולה על העצבים. מעבר לזה שאין לו בכלל דרייברים והייתי צריך להוריד דרייברים מפוקפקים כדי שהמחשב יזהה אותו בכלל (כמודם) אז אי אפשר בכלל להעביר דברים דרכו למחשב ולהפך. הורדתי כל מיני תכנות כמו P2K וBITPIM (כמו שכתוב באתר www.moto-il.net) אבל הן פשוט קורסות ברגע שאני משנה את תיקיית היעד (יש שם אפשרות יענו להכנס לכונן של הפלאפון במקום לקשיח - ברגע שעושים את זה התכנה קורסת. כתוב שהיא זיהתה את המכשיר וזהו). יש מישהו שבכלל הצליח להעביר עם זה משהו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-