גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי את התוכנה של הסינכרון אבל המכשיר לא מתחבר אליו כתוב not conected הוא מחובר עם כברל USB ומזוהה במערכת הפעלה XP רק שהוא לא מצליח להתחבר יש עוד משהו שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חלוצת המכשירים החכמים עם המסגרות הזעירות חוזרת להראות לכולם איך עושים את זה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Galaxy A החדשים והמסקרנים של סמסונג נחתו בארץ - רק חבל שהמחירים גבוהים יותר ממספר מכשירי דגל של יצרניות אחרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד עם חשבון "פרטי" וחשבון "מקצועי" רק שבמהלך השנים נוספו לי טלפונים לשניהם וחלקם מקבילים וזהים. הטלפון מראה את שניהם ואני מעוניין אחת ולתמיד למזג, לשלב ולנקות כפילויות (זה גם מתנגש לי בקבוצות המתקשר והצלצולים השונים). יש דרך למזג/לשלב, כך שאם שמרתי את "משה כהן" בחשבון 1 תחת קבוצה א', ובחשבון 2 הוא בקבוצה א'+אנשי קשר שלי, אז אחרי השילוב אוכל לבחור שיהיה רק ב-א'?
-
- 3 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את הדור החדש והחדיש של הפאבלט שהתחיל את הכל כדי לראות אם הוא עדיין עומד בתחרות בעידן בו זה כבר לא כל כך מיוחד להיות ענק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%98-4-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מטאיוואן מצליחה להקדים את המתחרה האמריקאית הגדולה שלה בעיתוי ההכרזה - ונראה כי הפעם היא עשויה להקדים אותה גם בכל היבטי הביצועים בתור תוספתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק החדש של יוצרי הלהיט Crossy Road, המשחק החדש של יוצרי פרוט נינג'ה ועוד הפתעות ממתינות לכם בחנויות האפליקציות של גוגל ואפל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Mobile Bundle העדכנית תאפשר לכם לקבל יותר משמונה משחקים נוסטלגיים שכנראה פגשתם בילדותכם באולמות הארקייד, על גבי מכשיר האנדרואיד האישי שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הארקייד-זמינים-למכשיר-האנד/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חשבתי על זה, ואפשרי מאוד שהמיילסטון אמור להספיק לי מאוד לכל השימושים שלי, יש לו מצלמה טובה, GPS, מסך די נוח שמגיב היטב (כך הבנתי לפחות) ולמרות שהוא די גדול וכבד נראה לי שבמחירו הוא דיל די טוב. השאלה היא אם אמור להגיע לו העדכון ל-2.2 שאמור לשפר משמעותית את חווית השימוש בו
-
- 53 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון? יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים? שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך? ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7? תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עם רום MIUI [לא הכי חדש כי יש בעיות עם העברית שלו] והוא פשוט לא מוכן להטען כשהוא דלוק. לילה שלם מ5% ל15% ו50 מעלות. כשהוא מכובה הוא נטען רגיל. עשיתי קאליבירייט לבטריה, מה זה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לייצב את התמונה כשמצלמים וידאיו? יש הרבה תזוזות וזה פשוט נוראי. האם זה עניין של חומרה או תוכנה? אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום בטעות נשפך כוס מיץ על הנקסוס שלי מיד הצלתי אותו וחשבתי שהכל בסדר אבל מאז הטראק בול עושה אור אדום בלי הפסקה מחיפוש קצר בגוגל האור מודיע על מים במכשיר הוצאתי הכל את הסוללה הכרטיס סים והזיכרון נתתי לו זמן להתייבש ייבשתי עם מגבת צימרונים בחריצים מה לא עשיתי- אני מחזיר את הסוללה והבעיה ממשיכה. למשהו יש עצות איך לייבש לגמרי את כל המים? תודה! עריכה: יש לציין שהכל עובד, פרט לזה שהוא קצת משתגע- דבר שהוא לא נוהג לעשות הוצאתי בינתיים את הסוללה ליתר ביטחון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מציב רף חדש של ביצועים? http://www.engadget.com/lg-star/preview
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי המכשיר הבא MK802IIIS 3D Bluetooth 8GB Android4.2 A9 Mini PC TV, להלן קישור http://www.ebay.com/itm/MK802IIIS-3D-Bluetooth-8GB-Android4-2-A9-Mini-PC-TV-Box-2-4G-Wireless-Keyboard-/151119274091?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item232f69206b
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האח המוקטן והמוצנע של מכשיר הדגל העדכני מבית ZTE מהווה מכשיר ביניים מרשים, אותו ניתן לרכוש כעת במחיר תחרותי למדי לכתבה: http://hwzone.co.il/מיני-אבל-לא-פראייר-ה-nubia-z9-mini-זמין-במחיר-נהדר/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שלוש מצלמות בחלק האחורי הן הבסיס החדש עבור סמארטפונים ב-2020? ה-Galaxy A11 שבדרך מהווה עדות טובה בעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד כפול המסכים המסקרן כמעט מוכן להשקה, כך נראה, עם נתונים טכניים מפורטים שדולפים לרשת - ואלו הן חדשות מעודדות לאור הדיווחים לפיהם דגם ה-Surface Neo העתידני נדחק ל-2021 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-