גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אהיה בהונג קונג בעוד חודש ושוקל לקנות שם פלאפון, יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לדעת אם המכשיר ייתמך ברשת שיש בארץ, מה צריך לבדוק, כרגע אני באורנג'. (ממה שהבנתי עד עכשיו אני רק צריך לבדוק שהתדר הוא אחד מהבאים- 2100, 1800,900) 2. מה עוד אני לבדוק לפני הקנייה. 3. קיבלתי המלצה לקנות אחד מהבאים: nexus-s lg-star - עדיין לא הושק milestone2 אני אשמח לקבל כל טיפים שיש ובפרט אם מישהו מכיר חנות מומלצת בהונג קונג. תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זמן לא רב אחרי שזכה לערימות של שבחים מהמקצוענים והוכתר כטוב ביותר בתחומו, מתחילים לצוץ להם דיווחים על כך שיחידות מסויימות של מכשירי הדגל מבית סמסונג סובלים מבעיות תצוגה לכתבה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
עוד מיזם חדש של מיקרוסופט שנועד להגדיל את המגוון של מכשירי החלונות בשוק מתקרב להשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן, מקסימום 650 שקל, 2 GB. יש את ה G3 ב 650ש"ח ויש את הסנסה M250 בכמעט חצי מחיר, 350 ש"ח ואת הC150 ב-450 ש"ח שהם נראה לי אותו דבר בערך בעיצוב ופיצרים שונים (תקנו אותי). פיצרים לא מענינים אותי בכלל וגם לא האוזניות. אני מעוניין רק באיכות אודיו ואיכות המוצר, אז איזה מהנגנים עדיף? היתרון היחיד שיש לG3 על הנייר מבחינתי הוא הזמן סוללה (לא משהו ששווה 300-250 שקל אבל).
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטווח ה1.5K עדיף מחברת נוקיה. חובה שיהיה במכשיר: 1. מקשים מאוד נוחים - יש שימוש נרחב בSMS ובאינטרנט הסולאלרי. 2. רמקול חזק. 3. סוללה חזקה. 4. עמיד וחזק. עדיפות לתכונות: 1. מצלמה באיכות טובה. 2. ממשק מהיר. 3. דור שלישי על מנת שיהיה אינטרנט מהיר. 4. מסך גדול כמה שאפשר אבל שלא יעשה את המכשיר בגודל של לבנה. מתכוון לקנות את המכשיר בחנות חיצונית ולא באחת הרשתות, אז אם אפשר גם לינקים לחנויות שמוכרים את המכשיר או המלצה על חנות אמינה וטובה. דיפדפתי קצת בפורום וראיתי את נוקיה 6120 שממש אהבתי את המפרט הטכני של המכשיר, אבל לצערי אני לא יכול למצוא את המכשיר בזאפ, מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 04 אוגוסט 2007, 00:28:34 מישהו. עזרה? :-X
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני על HTC DESIRE ... אפשר להגדיל את הפונטים ובעקר את המספרים בחייגן המספרים ממש קטנים...?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בעייה באייריבר, אני לא מצליח להפעיל שירים, המכשיר עצמו פועל אבל כשאני בוחר שיר, זה עובר למסך עם השיר, התקדמות, זמן וכו' אבל השיר עצמו לא פועל. המכשיר מעודכן ומוטען, מה אפשר לעשות? או מקום שאפשר לתקן בו את המכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שאני משתחרר עוד שבועיים, הוצע לי מבצע של אורנג', ואני מתלבט בין Samsung Galaxy S, Samsung Wave, LG Optimus, Nokia C7 ו-Iphone 4. השלושה הראשונים שייכים לקבוצת תמחור נמוכה יותר. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? אני מחפש פלאפון מאוד נוח לשימוש, מהיר, עם אפשרויות לאפליקציות מגוונות, ומצלמה מעולה. השימוש שלי באינטרנט אינו רחב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
עד לפני כמה שבועות היתה מותקנת בנייד שלי תוכנת הקלטות יעילה מאוד בשם ACR. העדכון האחרון של גוגל ל'אנדרואיד' חסם את המשך פעולתה (ניתן אמנם לעקוף את החסימה בדרכים מסויימות, אבל התוצאה לא תהיה באיכות המקורית). הצעות לחלופות שכן עובדות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברים , אני סטודנט ואני מעוניין לעבור משימוש במחברות לשימוש בטאבלט כמחברת. אני כמובן מעוניין לרכוש טאבלט עם עט תואם. העניין הוא שאני לא כל כך מבין בטאבלטים ואני מעוניין בכזה שהכתיבה תהיה מדויקת ככל האפשר. מבדיקה שעשיתי נראה כי האייפד יעשה עבודה מעולה אבל כל המוצרים שלי כיום הם של samsung (שעון , טלפון נייד ואוזניות) ואני רוצה לשמור על רמת סנכרון גבוהה בין המכשירים. אין לי מושג איזה מהטאבלטים של סמסונג יעשה את העבודה וכמובן שגם התקציב משחק תפקיד. (אם היה אפשר הייתי נוסע לחנויות הדגל ובודק בעצמי אבל לאור המצב זה לא אפשרי) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לאשתי יש איי פוד 4 גיגה והוא תקוע על pause הדיפדוף בין השירים עובד המחוג טאצ' עובד אבל לא נלחץ כפתור פליי מה אפשר לעשות במקרה כזה?? אם תעזרו לי לתקן את התקלה אשתי תשמח מאוד וזה טוב כי אז היא תודה לי וזה אחלה חחחחחח תם יודעים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, מחפש מכשיר שיחס עלות/תועלת הוא הטוב ביותר עד 5 אינץ', למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הלהיט המתבקש הבא במותג הצעיר מבית Xiaomi מעוניין לספק לצרכנים נפח 256GB פנימי מהיר במחיר הכי זול בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-