גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בעייה באייריבר, אני לא מצליח להפעיל שירים, המכשיר עצמו פועל אבל כשאני בוחר שיר, זה עובר למסך עם השיר, התקדמות, זמן וכו' אבל השיר עצמו לא פועל. המכשיר מעודכן ומוטען, מה אפשר לעשות? או מקום שאפשר לתקן בו את המכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שאני משתחרר עוד שבועיים, הוצע לי מבצע של אורנג', ואני מתלבט בין Samsung Galaxy S, Samsung Wave, LG Optimus, Nokia C7 ו-Iphone 4. השלושה הראשונים שייכים לקבוצת תמחור נמוכה יותר. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? אני מחפש פלאפון מאוד נוח לשימוש, מהיר, עם אפשרויות לאפליקציות מגוונות, ומצלמה מעולה. השימוש שלי באינטרנט אינו רחב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
עד לפני כמה שבועות היתה מותקנת בנייד שלי תוכנת הקלטות יעילה מאוד בשם ACR. העדכון האחרון של גוגל ל'אנדרואיד' חסם את המשך פעולתה (ניתן אמנם לעקוף את החסימה בדרכים מסויימות, אבל התוצאה לא תהיה באיכות המקורית). הצעות לחלופות שכן עובדות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים , אני סטודנט ואני מעוניין לעבור משימוש במחברות לשימוש בטאבלט כמחברת. אני כמובן מעוניין לרכוש טאבלט עם עט תואם. העניין הוא שאני לא כל כך מבין בטאבלטים ואני מעוניין בכזה שהכתיבה תהיה מדויקת ככל האפשר. מבדיקה שעשיתי נראה כי האייפד יעשה עבודה מעולה אבל כל המוצרים שלי כיום הם של samsung (שעון , טלפון נייד ואוזניות) ואני רוצה לשמור על רמת סנכרון גבוהה בין המכשירים. אין לי מושג איזה מהטאבלטים של סמסונג יעשה את העבודה וכמובן שגם התקציב משחק תפקיד. (אם היה אפשר הייתי נוסע לחנויות הדגל ובודק בעצמי אבל לאור המצב זה לא אפשרי) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לאשתי יש איי פוד 4 גיגה והוא תקוע על pause הדיפדוף בין השירים עובד המחוג טאצ' עובד אבל לא נלחץ כפתור פליי מה אפשר לעשות במקרה כזה?? אם תעזרו לי לתקן את התקלה אשתי תשמח מאוד וזה טוב כי אז היא תודה לי וזה אחלה חחחחחח תם יודעים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, מחפש מכשיר שיחס עלות/תועלת הוא הטוב ביותר עד 5 אינץ', למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הלהיט המתבקש הבא במותג הצעיר מבית Xiaomi מעוניין לספק לצרכנים נפח 256GB פנימי מהיר במחיר הכי זול בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי גלאקסי S3 i9300 שאצלי כבר שנה וחצי ושירת אותי נאמנה. לאחרונה הופיעה בעיה מציקה מאוד, אין סאונד בעת שיחות ואז הטלפון מאבד קליטה והשיחה מתנתקת. למען הסר ספק לא מדובר בבעיה של הרמקולים או הסאונד של הטלפון וכל פעולה אחרת בטלפון עובדת יופי, החל מסמסים לגלישה וצפייה בסרטים. עכשיו אני עם זה כבר שבועיים ואחרי שהחלפתי רום\מודם הבעיה לא הסתדרה, כך שיכול להיות שהבעיה בעצם חומרתית ויכול להיות שמישהו קצת יותר מוכשר ממני יכול להוציא מהמכשיר הזה (שדרכו אני כותב את הפוסט באוטובוס) טלפון פעיל לחלוטין. אני כרגע סטודנט ואני מעדיף שלא להתחיל להתעסק עם לנסות לתקן את המכשיר אלא לקנות אחד חדש או לקחת משומש מחברים. אז מה הייתם עושים עם המכשיר הישן? הוא מתפקד יופי ביום יום וכרגע …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג את הZUNE 30 שלי או את הפלאפון שלי. אני מפש פלאפון או PMP שמנגנים DIVX ויש להם TV OUT. כתוביות זה + גדול גם WIFI + דפדפן יעזור מאד. מה האפשרויות שלי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ערכתי קצת חיפושים באינטרנט לגבי הICE CREAM SANDWICH ולפי מה שהבנתי מדובר בגרסה הרביעית של אנדרויד, לכן, האם ישנה אפשרות לשדרג את הGALAXY S2 למערכת ICE CREAM SANDWICH (ששוחררה ב19 לאוקטובר לפי מה שהבנתי) המכשיר שלי מריץ את הג'ינג'רברד 2.3. (יכול להיות שיש כאן המון דברים שגויים לחלוטין, אני בור בכל הקטע של הסלולר, לכן... תסלחו לי )
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר הראה לי את ה- LG G3 החדש שלו והראה לי איזה תופעה מוזרה שמתרחשת בטלפון: אם מתקשרים אליו אז הטלפון מתחיל לצלצל ולרטוט ואז כעבור כ- 3 שניות הצלצול והרטט נפסקים אבל עדיין יש כיתוב על המסך שמתקשרים אליו. מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 11 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בגלוב של יובל דרור(כתב לענייני טכנולוגיה בידיעות) ר"ש פרסם ביקורת על הרשימה הזאת מעניין אם הבוסים של דרור יעשו מזה רעש... http://www.popup.co.il/?p=2740 מה יותר בנאלי לשים את האיפון במקום ראשון
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
^ ברצוני לקנות את הסוני אריקסון - סאטיו. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php השאלה שלי היא: איזה כרטיס, בנפח של MICROSD 32GB, יתאים למכשיר? האם הוא יתאים? http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=211495194&listingid=46748417 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a1%d7%a7%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/desire-620-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-