עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eranmor,

חיפושים באינטרנט הניבו חרס מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  2. הי, אני מעוניין לעדכן את המכשיר שבכותרת לגרסא חדשה יותר. אני יודע שיש גירסא חדשה יותר להורדה דרך המכשיר, בדקתי דרך אפשרות העדכון, אבל זה שוקל 6MB~ ולהוריד את זה יעלה לי פול כסף כי אין לי חבילת גלישה... אז, אפשר לעדכן את המכשיר דרך המחשב? לחבר את הכבל ולעדכן עם תוכנה או משהו כזה? עשיתי את זה עם נגן של Sandisk לא מזמן...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by neogod,

הגיע הזמן לשדרג את ה610I שלי למשהו יותר רציני . הדרישות שלי מהמכשיר הן WIFI ומולטימדיה בעיקר ורצוי שיהיה קטן (שיהיה נוח להסתובב איתו בכיס). חשבתי על משוה בסגנון של htc diamond 2 שקראתי עליו ביקורות חיוביות ברשת . איזה עוד מכשירים מתאימים יש בתקציב (ולא להמליץ לי על ה5800 של נוקיה - ממש לא אהבתי אותו).

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. Started by minimi,

שלום לחברי הפורום (אינני יודע אם זה הפורום הנכון אז סליחה מראש) אני מעוניין לדעת האם ניתן לעשות רווח כספי מ"המצאת" אפליקציה חדשה לפלאפון אם כן איך עושים זאת למי פונים וכו' תודה על עזרתם

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by E-R-P,

צריך המלצה על נגן MP4 שמנגן סרטים באיכות טובה עם מסך יחיסית גדול 2.4 ומעלה לאחר סריקה בפורום ובאינטרנט ראיתי את המכשירים הבאים Meizu M6 האם זה נכון שסרט באורך מעל 40 דקות עושה בעיות לא מריץ טוב וכדומה, מה אתם אורמים על הנגן הזה? philips sa5285 מה אתםן אומרים על הנגן הזה, האם הוא מנגן סרטים באיכות טובה,? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (לא לחרוג), צריך נגן שמנגן סרטים ואודיו באיכות טובה, ללא מסך מגע. באופן כללי כמה לוקח להמיר סרט של GB1 בתוכנות ההמרה שמצורפות?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  6. החלטתי שנמאס מהסוני אריקסון Z610 שהיה לי, ונמאס טיפה גם מהמערכות הפעלה של סוני אריקסון שלא מתחלפות בכלל חשבתי שהגיע הזמן לפלאפון חדש. אלה הדרישות: =פלאפון דק יחסית, לא אנורקס אבל גם לא שמן, הסוני אריקסון שלי היה 20 מ"מ וזה יותר מדי שמן בשבילי =מערכת הפעלה פתוחה וסבבה כזאת כמו אייפון, N97 וכל אלה (הגזמה), שאפשר להתקין בהם הרבה דברים ושיש במה לחבל ולשחק =מצלמה סבירה (מינימום 3.2 עם פלאש ופוקוס) =חיבור אוזנייה 3.5 מ"מ, ולא איזה חיבור מעפן =מחיר: גג 2200 שקל (69-59 כפול 36 במונחים של אורנג') =ברשת אורנג' בינתיים הציעו לי שם את הN85+כרטיס 8GB ב59*39 שזה 2100 שקל, ואם אני מדבר מעל 100 ש"ח זה 1044 שקל. מה דעתכם על המכשיר שהציעו לי ואיזה מכשירים אתם מציעים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by E-R-P,

מה אתם אומרים על הנגן מבחינת האיכות? המחיר? הרצון לראות סרטיםולשמוע מוזיקה ושיהיה מסך מגע אשמח לשמוע תגובות נ.ב לינקים למכשיר http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=720038 http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=MP3

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eranir,

שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. הי, מחפש פלאפון יד שניה, פשוט, אמין, שעושה את הדברים הבסיסים (שיחות, ספר טלפונים, רמקול) בצורה טובה. היה לי מוטורולה e398 שהיה לדעתי מצוין (חוץ מספר טלפונים מעצבן) ולצערי הוא נגנב. נתנו לי מכשיר זמני מאורנג' - nokia 2610 שהוא די על הפנים. מה דעתכם על המכשירים הבאים: 200 ש"ח - Nokia 6070 200 ש"ח - Motorola e770 250 ש"ח - Motorola v3 300 ש"ח - Sony Ericsson k530i 300 ש"ח - Sony Ericsson k610i איזה מהם מומלץ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. שלום כולם! יש לי את הIPOD TOUCH יחד עם הכבל לחיבור לטלוייזיה לצפיה בסרטים באיכות HD עכשיו יש לי על המחשב סרטים באיכות הנ'ל אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה שתמיר באותה איכות אבל רק לפורמט שיתאים לאייפוד יש לי תוכנה שממירה לממדים של המסך אבל לא תוכנה שממירה באותה איכות ופשוט להעביר לאחר מכן דרך הITUNES תודה לכם על העזרה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliil1,

http://www.areamobile.de/php/pages/slideshowImageView.php?img=images/handies/sonyericsson/Xperia-Pure/200909031605sony-ericsson-xperia-pure-20.jpg&vendor=Sony+Ericsson&bez=Xperia+Pure למרות שמדובר במכשיר מתקדם,חדשני ומיוחד אפשר להגיד, לא ממש אהבתי... מה איתכם?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  12. יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

14. Started by Stastyle,

האם ישנה תוכנה צד שלישי המאפשרת לצלם וידאו באיכות גבוהה יותר מזו המוצעת עם הטלפון (אשר צילום הוידאו דרכה זוועה ברמות שאי אפשר לשער) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. Started by udi,

שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מכשירים של סוני אריקסון הם נמצאים תחת אותה קטגוריה ואין בינהם כמעט הבדל מהותי Sony-Ericsson C902 Sony-Ericsson G900 Sony-Ericsson W760i אשמח לקבל המלצה מי מבין השלושה יותר ממולץ ההתלבטות הגדולה יותר היא בין G900 ל C902 תודה מראש על העזרה

16. Started by rony77,

שלום לכולם מתלבט איזה מהם לקנות כמתנה לחברה שלי. ההבדל במחיר הוא 350 יותר לN85 שווה להשקיע? האמת חוץ מההבדל במצלמה לא ראיתי הרבה. מה נראה לכם יותר מתאים/ימצא חן בעיניי בחורה? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yotam360,

אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה. אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MP על איזה מכשיר כדאי ללכת?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  19. Started by Ofek.A,

הנה סרטון על מכשיר - הדף בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734983 בדגם הS555 יש גם קישוריות BT אבל אני לא זקוק לה. לכבוד קניית מכונית חדשה החלטתי לקנות גם מערכת ניווט וזאת נראתה לי מאוד מתקדמת ונוחה לשימוש, ובמחיר טוב למדי. שווה לקנות? למישהו היה ניסיון עם המכשיר?

• 11 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. אני רוצה לקנות נגן מולטימדיה חדש, ואני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל... מישהו בבקשה יכול לתת לי חוות דעת על שני המכשירים, מי מהם מגיב יותר טוב, למי יש מסך יותר חד, ואיכות שמע יותר טובה וכו'... אולי יש הצעות אחרות יותר משתלמות?? אני רוצה לקנות בניו יורק בימים הקרובים, את אחד מהנגנים...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eliil1,

http://phandroid.com/2009/07/13/black-sony-ericsson-rachaelxperia-pictures/ http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Rachael-phone-p_3841.html נראה מצויין, גם חיצונית וגם במפרט. מתי אתם אומרים הוא ייצא? תחילת 2010 או לקראת הסוף?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .

23. Started by iluxa1,

מקלדת ומחשב ביחד! המעבד אטום של אינטל 1.6 SSD 16 גיגה כמו מקלדת רק עם מין מסך מולטי טאץ בצד מערכת הפעלה של וינדוס XP ועם מלא יציאות לטלוויזיה!

24. זה רק אני או שיצרניות הסלולר מוציאות דגמים שווים חדשים רק עם מסכי מגע? מה הקטע? אני יודע בוודאות שהמון אנשים לא מוכנים בשום אופן לעבור למסך מגע (ובצדק) אז למה המגמה הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sagi_10,

שלום, יש ברשותי נייד מדגם Nokia 5800 ובדרך כזו או אחרת נמחק הלוח שנה,האם יש דרך לשחזר אותו? תודה מראש,שגיא

• 0 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים