עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SuicideSilence,

שלום . אני כבר הרבה זמן שרוצה לקנות את האיפון4. ההצעות שקיבלתי בחברות הסלולר הן . בפלאפון 500 דקות 500 SMSים וחבחילת גלישה לא זוכר של כמה ב199 לחודש . ואני צריך להחזיר להם את המכשיר הישן שלי. בסלקום 1000 דקות 1000 SMSים וחבילת גלישה בלי הגבלה ב225 . באורנג 1000 דקות 1000 SMSים ב230/40 לא ממש זוכר . או חבילה של 400 דקות 400 SMSים ב200 שקל .. עכשיו השאלה אם זה באמת הדילים הכי טובים שיכולים להציעה לי?? ומאיזה חברה הכי כדאי לקנות? . דיברתי עם אחת אחת שקנתה בפאלפון , וקיבלה 1000 דקות ,1000 SMMים ב185 . ולי הם לא הסכימו לעשות את המבצע הזה .. חשבתי לקנות מיד2 בסביבות ה1800 , אבל אני מפחד מידי לקבל מכשיר שיש בו משהו דפוק ..

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  2. היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by baracuda,

יש לי סמסונג אי-600 עם סמרטפון ווינדוס מובייל 2005 ומדייה פלייר 10 הבעייה שלי שאני לא מוצא חבילת מפענחים כדי לראות ווידאו ברשת. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ על מפענחים ל WMV,MPEG2,4,OGG WM9.1 ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by IG,

הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by dor444,

אני רוצה לעשות הזמנה גדולה מהמוצרים הבאים: המוצר הראשון: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2724 המוצר השני: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6497 המוצר השלישי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 המוצר הרביעי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 אני צריך לקנות כמות רצינית של שלט אוניברסלי ומיני בלוטוס שאפשר לשלוח/לקבל מהם ל/מהמחשב (כמובן שאני רוצה רק סוג אחד מכל אחד) אני חייב שכל המוצרים יהיו תקינים ואני מוכן לשלם גם יותר אם יבטיחו לי אמינות ושירות טוב, כי עשיתי הזמנה של שלט אוניברסלי (המוצר הראשון) ואחד מהשלטים (מתוך 2) לא היה תקין, קניתי גם מיני בלוטוס (המוצר הרביעי) וגם הוא לא היה תקין, אולי כדאי כבר לקנות מוצר אחר, או בכלל לקנות מאתר…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  7. מי מעוניין בנייד 16 אינץ' עדכני ששוקל רק 1,200 גרם?לכתבה

8. Started by gildan39,

שלום וערב טוב לכולם יש לי גלקס 3 neo ואני עידכנתי את העידכון שיהיה בפלפון,ואני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה הקודמת. איך אני עושה את זה? בתודה גיל

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  9. נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה

10. שלום, רציתי לדעת אם אדם שרוכש טאבלט זול שיש לו גירסא 3.2 או 2.3 לדוגמא יכול בכל מצב לעדכן לגירסאות אחרות, כגון ICS? והאם זה גם בפלאפונים, לדוגמא Xperia 10 mini או LG optimus one גם ניתן לעדכן?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by Grim Reaper,

יצא לי לשחק בסלולרי הזה אצל 2 חברים בעבודה ואני חיב להגיד שהטלפון מאוד מאוד מושך. קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג. עכשיו שהוא פרוץ וניתן לעבוד איתו (ולדבר) מישראל, האם כדאי לקנות אותו במחיר הזול של 400$ ל-8 גיגה. הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני. השאלה היא האם הפיצאריםש ל N95 שווים את הקנייה שלו או שללכת על טלפון נקי, חלק בעל עיצוב מעולה ונוחות שלא הכרתם עדיין גם במכשירי נוקיה.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  12. אני עומד לטוס לחו"ל למספר שבועות. עכשיו קצת קשה לעקוב אחרי ההוצאות שלי.... פעם שעברה שטסתי השתמשי בתוכנה שכל פעם הייתי צריך להיכנס ולהוסיף הוצאה. אני מחפש בסך הכל WIDGET שמראה לי כמה יש לי - ושתהיה לי אפשרות להפחית את הסכום שבזבזתי. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  14. אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by TectoR,

שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה

16. Started by Combine,

בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  17. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by oded1,

מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם שווה לקנות אותו בארץ או בחו"ל בKSP ראיתי אותו 1280

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by matrix66,

לכל אלה שהספידו את אפל ואת האייפון החדש http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689502 נ.ב בבקשה לא להתחיל עם ויכוחים של למי יש יותר גדול (אפל-סמסונג וכו'..)

20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%9b-30-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a1%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by sSs Dragon,

שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by approx,

יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by LIgor86,

שלום, יש לי אייפוד טאצ' 4. וכשאני מנסה לסנכרן את האייפוד עם המחשב (הוספת שירים) התוכנה מתחילה למחוק לי את כל האפליקציות שיש לי בפנים. איך ניתן לנטרל זאת???? אשמח אם תעזרו!

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  24. שלום, ברשותי 3 מדבקות הגנה למסך של Ainol Novo 7 Fire. בנוסף כיסוי שהוא גם מקלדת USB המתחבר לכל טאבלט אנדרואיד 7". רציתי לדעת כמה בערך הם שווים... אני מתכוון למכור אותם כיוון שהחזרתי את הטאבלט שהיה תקול. תודה!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.