עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה

2. Started by danielzy,

שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  3. Started by idb1,

שלום לכולם. רציתי לרכוש כרטיס זיכרון ובנוסף כרטיס wifi לppc mio 350 שלי. ידוע לי כי ישנם התקנים נפרדים של כרטיס wifi ובלותות' ושילוב יחיד שמצאתי הוא שילוב של כרטיס sd 2 ג'יגה ובנוסף ניתן לחבר לו usb. רציתי לדעת אם קיימים שילובים נוספים של כרטיס זיכרון בעל נפח של 2 ג'יגה (או אחר) ובנוסף כרטיס wifi או כל שילוב אחר מלבד usb. תודה על העזרה. עידן.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by Shikli,

היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by postup,

אהלן, מעוניין בקרוב מאוד להחליף את הפלאפון הישן שלי בNOKIA 5310. האם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יכול לתת חוות דעת האם באמת מדובר במכשיר כדאי וטוב?? אולי יש לכם אלטרנטיבות יותר טובות? (לא מעוניין לקנות דור שלישי). תודה.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  6. היצרנית הקוריאנית לא מפסיקה להפתיע אותנו ומכריזה על התפתחות שתוכל להפוך את הסמארטפון הבא שלכם למשוכלל (ויקר) מאי פעם לכתבה

7. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון שהיעוד העיקרי שלו הוא מוזיקה (רשת אורנג') חשוב מאוד שיהיה עם BT (סטריאו,העברת נתונים וכו'...) האיכות של המוזיקה צריכה להיות גבוהה... משהו כמו ה5610 ורצוי מאוד שתהיה כניסה של אוזניות רגילות (PL 3.5) תודה...

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by shai11,

שלום שלום.. מאז שנהרס לי האייפון אני מרגיש בחוסר וגם סתם יש לי חבילה מוגזמת בנוסף לזה שאני לוחם וזה מרכז המדיה שלי אין לי מושג בכלום ממש אהבתי את המכשירים של HTC אני לא מכיר כלום על מערכת אנדרואיד ובא לי שינוי מה IOS המקובעת אשמח לקבל המלצות לטלפון הכי טוב בטווח מחירים הזה, חשוב לי שיהיה לו מסך טוב רצוי גדול ושלא יתקע לי בגלישה וכו'

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  9. רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by player_1,

בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by sSs Dragon,

שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by ModChiP,

כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by smulikon,

היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  14. שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by bluemail,

האים יש הגבלה ?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by Grim Reaper,

יצא לי לשחק בסלולרי הזה אצל 2 חברים בעבודה ואני חיב להגיד שהטלפון מאוד מאוד מושך. קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג. עכשיו שהוא פרוץ וניתן לעבוד איתו (ולדבר) מישראל, האם כדאי לקנות אותו במחיר הזול של 400$ ל-8 גיגה. הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני. השאלה היא האם הפיצאריםש ל N95 שווים את הקנייה שלו או שללכת על טלפון נקי, חלק בעל עיצוב מעולה ונוחות שלא הכרתם עדיין גם במכשירי נוקיה.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  17. יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  18. מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  19. Started by pdx,

אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by D-M-X,

איפה אפשר להשיג דבר כזה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by avi2014,

חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  22. אני רוצה לקנות Samsung Galaxy SM-T585 ואיתי שיש הבדל של 100 ש"ח בערך בין מכשיר שבא עם מטען מקורי למשכיר שבא עם מטען "תומך". החנות שמוכרת מכשיר עם מטען "תומך" נמצאת רחוק ויש אחריות שנה על ידי "גט סל" החנות שמוכרת עם מטען מקורי נצאת קרוב ונותנת אחריות על ידיה (Go Mobile) אבל היא יקרה ב-100 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי Iriver H320 , אחרי שנתיים בערך של שימוש הסוללה מתחילה קצת לזייף ולהזדקן , שאלתי היא אם מישהו יודע מאיזה דגם הסוללה? או דגם של סוללה חלופית שמתאימה? (חשוב שתהיה באותו עובי ואותם מידות) אני רוצה להזמין אחת מארה"ב. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  24. היצרנית המוכרת בעיקר תודות לטלוויזיות שלה מאמינה כי תצליח לאתגר גם את עולם המכשירים החכמים עם ה-U30 החדש שלה לכתבה

25. היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים