גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אולי אתם יודעים איפה ארכיון החדשות בפוקט? תודה!
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/06/03/palm-pre-review לוקח את עולם הסלולרי צעד אחד קדימה.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
העידן הסיני של מוטורולה נפתח רשמית עם השקה של דור רביעי לסדרת הביניים הנודעת, כאשר לפחות אחד מהדגמים אמור להציע יכולות צילום מרשימות בהתאם לכל הדיווחים המוקדמים, לנובו השיקה אתמול את המכשירים החכמים שלה תחת המותג מוטו, והחלה למעשה רשמית את שיתוף הפעולה המסקרן עם היצרנית האמריקאית שהייתה בעבר אחת מהגדולות והמפורסמות בתחום כולו. עם זאת, בניגוד לכל אותם דיווחים – קיבלנו לא שניים אלא שלושה דגמים חדשים, כולם ממשפחת ה-Moto G, כאשר דגמי ה-Moto X החדשים (שעשויים להיקרא Moto Z בסופו של דבר) אנחנו נראה כנראה רק בחודש הבא. נתחיל עם הדגם היקר והמתקדם ביותר – ה-Moto G Plus. השם עשוי לבלבל, אך הסמארטפון הזה מציע מימדים זהים לאלו של ה-Moto G החדש, עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וב…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלות בקשר למטען של המכשיר: 1. האים מכשיר שנקנה בארה"ב יתאים לרשת החשמל בארץ? (110V בארה"ב, 220V בארץ). בחנות טוענים שכן, אבל נראה לי לא הכי אמין... 2. האים מטען שבמקור מיועד לסמארטפון אחר (נגיד גם של HTC ועם מיקרו USB, אבל ישן יותר) יתאים ל-ONE S או שנדרש מטען יעודי ל-ONE S? (אני רוצה לקנות מטען לרכב אבל אין משהו שכתוב עליו "ONE S"- יש הרבה מטענים שכתובים עליהם שמות של דגמים אחרים...) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
המכשיר החכם החדש של היצרנית הסינית שבולטת בנציגותה בשוק הישראלי נחשף, ומהווה מימוש של כל מה שקיווינו לו עבור שבב ה-Helio P10 החדש של Mediatek ה-Redmi 3 וה-Redmi Note 3 (על שתי גירסאותיו) מבית Xiaomi הם סמארטפונים משתלמים ביותר שקשה מאוד למצוא להם תחרות ראויה, גם בשוק העמוס והרווי של היום. עם זאת, נראה ש-Meizu לא נבהלה מהמצב ויצרה מתמודד מעניין מאוד משלה – עם ה-m3 Note החדש. ה-m3 Note מהווה יורש ל-m2 Note הפופולרי, ובדומה למכשיריה העדכניים של Xiaomi הוא מציג קפיצה משמעותית קדימה ברוב המאפיינים – מעטפת אלומיניום מתכתית בעובי סביר של 8.2 מילימטרים מחליפה את הפלסטיק הבוהק, שבב ה-Helio P10 מתומן הליבות העדכני של Mediatek אמור לספק שיפור קל לביצועים לעומת ה-MT6753 ושי…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth, אני צריך אוזנייה שאני יוכל לדבר איתך בחוץ, בנסיעות באוטובוסים. בקיצור באונייה ששומעים טוב וחזק. חשבתי על האוזנייה Plantronics Voyager 510, מה דעתכם? תקציב על 300-400 ש"ח נ.ב כרגע יש לי אוזניות: 1) motorola H375 2)motorola h820 ומשניהם אני לא מרוצה, ב-H375 לא שומעים כלום. וב-H820 שומעים יותר טוב, אבל עדיין לא מספיק. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
PNY האמריקאית מקווה להפוך לחברה הראשונה בשוק שמציעה חצי טרה-בייט של אחסון בתוך כרטיס הרחבה שקטן מגודלה של ציפורן - אבל זה יעלה לכם הרבה מאוד כסף, כמקובל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
הי. איך אני יכולה לדעת מהי הגרסא שיש לי כרגע בפלאפון? האם יש כבר גרסא חדשנית וטובה שממליצים עליה? האם אני צריכה להתעסק בפריצה על מנת להתקין אותה? תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
פגישה אופטימית בין מנהיגי ארצות הברית וסין מביאים להצהרה חיובית עבור חברת הענק, כאשר השלב הבא עשוי להחזיר את המצב לקדמותו ולבטל את כלל העיצומים שהוטלו עליה בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
הי יש לי קובץ הקלטה של פלאפון סוג ישן שלא נפתח בשום תוכנה, אחרי בדיקה ניסיתי הרבה דברים כולל Samsung PC Studio 3, וכלום משהו יכול להשמיע את זה באיזו תוכנה ? סוג הקובץ נקרא VM הנה דוגמא: http://ayalabarjewelry.com/rtyvm/30-01-15_05-04-16PM.vm תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הכירו את הדגמים העדכניים מבית לנובו, Archos ואמאזון בקטגוריה אשר מרגישה לעתים כאילו הזמן סביבה עצר מלכת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
יש לי סמסונג אי-600 עם סמרטפון ווינדוס מובייל 2005 ומדייה פלייר 10 הבעייה שלי שאני לא מוצא חבילת מפענחים כדי לראות ווידאו ברשת. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ על מפענחים ל WMV,MPEG2,4,OGG WM9.1 ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-