גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אני מעוניין לרכוש מכשיר שמיועד למוזיקה ממשק קל שיהיה אמין וכמה שפחות תקלות ובאגים אין תקציב מוגדר כי אני רוצה לראות מה האופציות קודם כל אודה לכם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב כף יד במחיר של בין 2000 ל- 2500 ש"ח. היה לי את ה- mio p560 והייתי מאד מרוצה ממנו, אך לצערי הוא אבד הדרישות מהמכשיר הן: שלא יכלול יכולות סלולריות (כבר יש לי פלאפון) GPS (חובה) אני ממש ממש מעדיף שהאנטנה תהיה מובנית בתוך המכשיר עצמו. WIFI סנכרון עם outlook מומלץ, אבל לא חובה, שאפשר יהיה לקרוא (ולערוך אם אפשר) קבצי office ו- PDF. שיהיה חזק (שלא ישבר ממכה קטנה) נוח לשימוש. יש לי 2500 ש"ח שהולכים להתבזבז אם אני לא מנצל אותם. אז או שאני קונה מחשב כף יד ב 2500 או שאני קונה מחשב כף יד + DOK בסכום שישאר. בכל אופן, אני לא רוצה שישאר אף שקל מה- 2500. תודה מראש, MODY
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עד כה האופצייה הטובה ביותר שמצאתי היא 404 של archos ,אולם מאוד מעצבנת אותי העובדה שיש צורך לבזבז הרבה כסף על מתאמים שונים על מנת לממש את היכולות שלו . a2 נגן מעולה אבל מבחינת איכות הקלטה הוא לא מיתקרב לקרסוליים של 404 . השאלה אם ניתן להשיג משהו יותר טוב או שאמור להשתחרר מוצר אחר עדיף בחודשים הקרובים ? שמעתי על a3 iaudio ,אולם לא הצלחתי להבין מחיפוש שביצעתי מתי הוא אמור לצאת לשוק והאם יהיה שיפור באיכות ההקלטה ,כך שתהיה דומה ל-404? צריך תשובה דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
החברה היפנית ממשיכה לנסות ולמצוא את דרכה בעולם הסמארטפונים, מכריזה על התכנסות למותג אחד בודד וגם משיקה סמארטפון חדש עם גישה מוזרה חטיבת המכשירים החכמים של סוני היא אחד מסיפורי האכזבה המשמעותיים ביותר בקטגוריה הזו, ששני כנראה רק לעלילותיה של נוקיה (ומיקרוסופט בהווה). מי שבעבר הייתה אחת מהיצרניות המרעננות והחדשניות בתחום מנסה כמה שנים להמציא את עצמה מחדש ולמצוא נישה נוחה והגיונית, אך נכשלת במשימה וממשיכה לגלגל הפסדים כלכליים שפוגעים בסוני כולה. כעת, נראה שאנחנו נמצאים בתחילתו של נסיון נוסף להתחדשות ושינוי – עם תמונות מודלפות שמצביעות על החלטה לבטל את כל סדרות המכשירים של החברה שהכרנו עד עתה, סדרות ה-M, ה-C וה-E שיצטרפו אל משפחת ה-Z המובילה שנזנחה כבר לפני כמה חודש…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תוכנית המסרים הפופולריות ביותר תאפשר לכם לשתף סטטוסים שדומים מאוד לאחת מהאופציות הפופולריות ביותר של המתחרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%9b-30-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a1%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אם אני מביא אחד מהם לארץ, לא אמורה להיות בעיה להשתמש איתו כאן, נכון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ראיתי ים מדריכים ברשת, יש לי מכשיר מסלקום עם גרסא 2.1, בגלל הגרסא היחסית נמוכה המכשיר ממשמוגבל, אז אם מישהו ודע משהו..תןדה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי אפליקציה שמחברת שני טלפונים כדי להתחיל chat שניהם scoket server וממתינים לפניות וזה עובד בסדר ב 2 emulators הבעיה היא שאני מנסה לקבל את ה ip של הטלפון אני מקבל IP לוקלי 10.X.X.X (ברשת של הטלפון לא ב wifi ) ואני לא מצליח להתחבר יש דרך לפנות שירות לטלפון או שזה לא אפשרי? ניסיתי 2 דרכים לקבל את ה ip public static String getLocalIpAddress() { try { Socket socket = new Socket("[url]www.google.com"[/url], 80); Log.i("iptest", socket.getLocalAddress().toString().substring(1)); String ip=socket.getLocalAddress().toString().substring(1); socket.close(); return ip; } catch (Exception e) { Log.i("", e.getMessage()); retur…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בתשובה להשקה של מכשירי האייפון החדשים ומערכת ההפעלה iOS 8 בעלת שירות הגיבוי שמונה 5 גיגה-בייט חינמיים בלבד, מיקרוסופט מכפילה את ההצעות שלה ל-30 גיגה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/onedrive-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ON…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הפאבלט החדש של המטאור הסיני ינסה לנצח את ה-OnePlus One וה-iPhone 6 Plus בעת ובעונה אחת עם מפרט ותמחור דומים לאלו של הראשון, לצד מימדים ואסתטיקה הדומים לאלו של השני לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94-mi-note-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, הנתונים זהים ל-zopo c2 platinum ובכל זאת מה זה? [TABLE] [TR] [TD]Model [/TD] [TD=width: 378]Scorpio ZOPO C2 (white) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Released Time [/TD] [TD=width: 378]Apirl,2013 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Form Factor [/TD] [TD=width: 378]Barphone [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Color [/TD] [TD=width: 378]Black /Pearl White [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]CPU [/TD] [TD=width: 378]cortex A7 1.5GHz Quad-Core [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]GPU [/TD] [TD=width: 378]PowerVR SGX544 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Processor [/TD] [TD=width: 378]MTK 6589T 1.5GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Keyboard [/TD] [TD=width: 378]Touch Screen [/TD] [/TR] [TR] …
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי את הטבלט הנ"ל במתנה...יש לו מעבד 4 ליבות 1GB זיכרון וכו.... הורדתי תוכנה trickster mod כדי לבדוק אם ארבעת הליבות עובדות משום שהמכשיר ממש איטי ולא נראה כמו בסירטונים ביוטוב... בתוכנה רואים שרק שני ליבות עובדות ואחרות נעולות....מה אפשר לעשות בדבר?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת GPS למחשב, אשר המפות יהיו על המחשב, ולא יורדו מהאינטרנט בזמן אמת. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שמים עיברית בנגן של סן דיסק יש לי את הE250 נכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הגירסה האחרונה ועדיין אין לי את העיברית , אם מישהו יודע אני ישמח מאוד תודה.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הרוב כתוב בכותרת נפח זיכרון רצוי הוא בסביבות ה40-60 גיגה לכיוון ה60 השימוש העיקרי, הוא מוזיקה. למעשה אני לא מתכוון להשתמש בו לסרטים כלל. תמונות יכול להיות נחמד אבל לא חייב. איכות סאונד חייבת להיות ממש טובה, אני לא מתפשר על זה..
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-