גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אין מצב שיש איזהשהי אפשרות שמגדילה את מספר האותיות בSMS נכון? שיהיה יותר מ160... אה,אפשר לשנות את הרקע של הנגן מוזיקה בK610I במקום האפור-לבן הזה?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכשיר נקסוס 4 באריזה מקורית. על האריזה וכן על חוברת ההוראות לא מצויין האם המכשיר הוא של 8 גיגה או של 16 גיגה. כיצד אפשר לבדוק זאת. גם הדגם של ה 8 וגם של ה 16 נקרא E960. תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית לא מפסיקה להפתיע אותנו ומכריזה על התפתחות שתוכל להפוך את הסמארטפון הבא שלכם למשוכלל (ויקר) מאי פעם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום 1. איך האיכות קליטת רדיו ב-IAUDIO U2. 2. האם יש שעון מעורר ב- CREATIVE MUVO SLIM. 3. איזה מהבאים עדיף לדעתכם לפי הסדר: א. iRiver T10/T30 ב. iRiver IFP895/795 ג. Iaudio G3/U2 ד. Creative Muvo Slim אני מתענין בעיקר בגודל מניטורי (נכנס בקלות לכיס) נוחות שימוש, עברית יהיה יתרון משמעותי, כמות זיכרון לא קריטית. ואיכות רדיו גבוהה, עם יכולת הקלטה סבירה, ושעון מעורר. (וגם להשמיע מוזיקה באיכות טובה) רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחפשים מחדש חדש לשנת הלימודים? מבצעי Deal of the Day של חברת הענק שיהיו זמינים רק בשעות הקרובות יכולים לסייע ובגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הי לסבא שלי היה נוקיה 6111 לצערו המכשיר מתחיל לגסוס מבקש המלצה למכשיר לאדם בוגר שיהיה: בלוטוס לדיבורית+מצלמה יכולת שינוי שפה מהירה יכולת שינו אותיות וספרות מהירה \מסך ברור אמין יכולת לצפות בהודעות ושיחות שלא נענו שליחת הודעות מקלדת ברורה וקלה רצוי דור 2.5 או פחות מ 3 בכדאי לחסוך כסף סוללה אם אורך הפעלה ו חיים גדול בברכה ותודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש איזשהו מכשיר קטן יחסית שכל מטרתו היא השמעת מוזיקה מdisk on key ליד המיטה. הוא לא צריך רדיו ולא דבר אחר, והאיכות לא צריכה להיות מזהירה. למישהו יש רעיון? תודה מראש, יונתן
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
עיבוד ממוחשב של מכשיר הדגל הבא מסמסונג מנסה לשכנע אותנו לצפות לשינויים חיצוניים מזעריים, ואילו דיווח עדכני מכוון להכרזה רשמית רק בסוף חודש פברואר 2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני כבר מחכה הרבה זמן ל5800.הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אותו לא מהחנות של אורנג',אלא מהמוקד הטלפוני או מסוכן מכירות כזה של החברה ממי עדיף לקנות?איפה זה יותר אמין?איפה גם יוכלו לתת לי הסברים על תוכניות חיילים וכו'?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בצער רב איבדתי את הנגן של - Iriver H320 20GB הישן והטוב ועכשיו אני צריך לחפש תחליף. ראיתי מספר דגמים אבל לא מצאתי חיווי מספק בהשוואה ואולי יש דגמים שפספסתי (או שניתן למצוא בחו"ל). כרגע ה-IAUDIO J3 מוביל וה-CREATIVE X-FI2 (למרות הנפח הקטן אבל בתוספת כרטיס הרחבה) אחריו. עיקר השימוש מבחינתי הוא המוזיקה ואינני רוצה IPOD. הייתי גם שמח ללכת על IRIVER אבל לא מצאתי משהו בהשוואה לשניים למעלה. מה הדעה הרווחת כאן? J3 בלי לחשוב פעמיים? אולי ללכת על נגן ללא מסך מגע כמו הI9? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם יש לי גלקס 3 neo ואני עידכנתי את העידכון שיהיה בפלפון,ואני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה הקודמת. איך אני עושה את זה? בתודה גיל
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רציתי לרכוש כרטיס זיכרון ובנוסף כרטיס wifi לppc mio 350 שלי. ידוע לי כי ישנם התקנים נפרדים של כרטיס wifi ובלותות' ושילוב יחיד שמצאתי הוא שילוב של כרטיס sd 2 ג'יגה ובנוסף ניתן לחבר לו usb. רציתי לדעת אם קיימים שילובים נוספים של כרטיס זיכרון בעל נפח של 2 ג'יגה (או אחר) ובנוסף כרטיס wifi או כל שילוב אחר מלבד usb. תודה על העזרה. עידן.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-