גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הפאבלט החדש של המטאור הסיני ינסה לנצח את ה-OnePlus One וה-iPhone 6 Plus בעת ובעונה אחת עם מפרט ותמחור דומים לאלו של הראשון, לצד מימדים ואסתטיקה הדומים לאלו של השני לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94-mi-note-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וערב טוב לכולם יש לי גלקס 3 neo ואני עידכנתי את העידכון שיהיה בפלפון,ואני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה הקודמת. איך אני עושה את זה? בתודה גיל
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני עומד לטוס לחו"ל למספר שבועות. עכשיו קצת קשה לעקוב אחרי ההוצאות שלי.... פעם שעברה שטסתי השתמשי בתוכנה שכל פעם הייתי צריך להיכנס ולהוסיף הוצאה. אני מחפש בסך הכל WIDGET שמראה לי כמה יש לי - ושתהיה לי אפשרות להפחית את הסכום שבזבזתי. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תוכנית המסרים הפופולריות ביותר תאפשר לכם לשתף סטטוסים שדומים מאוד לאחת מהאופציות הפופולריות ביותר של המתחרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עד כה האופצייה הטובה ביותר שמצאתי היא 404 של archos ,אולם מאוד מעצבנת אותי העובדה שיש צורך לבזבז הרבה כסף על מתאמים שונים על מנת לממש את היכולות שלו . a2 נגן מעולה אבל מבחינת איכות הקלטה הוא לא מיתקרב לקרסוליים של 404 . השאלה אם ניתן להשיג משהו יותר טוב או שאמור להשתחרר מוצר אחר עדיף בחודשים הקרובים ? שמעתי על a3 iaudio ,אולם לא הצלחתי להבין מחיפוש שביצעתי מתי הוא אמור לצאת לשוק והאם יהיה שיפור באיכות ההקלטה ,כך שתהיה דומה ל-404? צריך תשובה דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
מכשירים חכמים עם גירסת המובייל של חלונות 10 יהיו זולים מאוד, תודות לשבבים החדשים של קוואלקום לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-סמארטפון-חלונות-10-ב-300-שקלים-אין-בעי/
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=gb&lc=en קיבלתי את הדגם האמור למעלה לפני מספר ימים מכיוון שאין לי כלל ידע בתחום הפלאפונים אשמח למידע הבהרה - אין לי חבילת גלישה או משהו דומה כך שגישה לאינטרנט מהפלאפון לא מומלצת כמה שאלות: יש מקום שאני יכול להוריד אפלקציות לפלאפון? (ולא כאלו שצריכות גישה לאינטרנט כדי לפעול) בנתיים רוב מה שניסתי הקפיץ הודעה שהוא צריך גישה לאינטרנט בגלל שהוא מכיל תוכן פרסומי הבנתי שהפלאפון מריץ גאווה- אם אני רוצה לכתוב לו אפלקציה זה אמור להיות מסובך?, ואם לא מה סיבבת העבודה המומלצת? (אל דאגה יש לי ידע בתכנות) האם יש דרך "להזרים" אינטרנט מהמחשב לפלאון (יש לו BT) - ההפך אני יודע שיש למשל באמצעות sony ericsson pc compa…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלפון htc evo בארה"ב. זהו טלפון אנדרואיד cdma. לפלאפון לא היתה התנגדות לקשר המכשיר לחשבון הקיים שלי. כשהגעתי למרכז השירות, המערכת שלהם לא הכירה את דגם המכשיר ולכן לא יכלו להמשיך בתהליך. הטלפון מסוגל לחייג במצב "roaming". יש רעיונות מה לעשות? נ
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם שווה לקנות אותו בארץ או בחו"ל בKSP ראיתי אותו 1280
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית. אתמול קניתי מכשיר מסוג מוטורולה C390 ( די פשוט ), ונאמר לי במפורש כי ניתן לחבר אותו למחשב על ידי כבל USB רגיל ( כמו במצלמה ). למכשיר אכן יש יציאה כזו, אולם המחשב לא מזהה אותו. הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט מאיזה אתר, אבל זה עזר, אחרי התקנה המחשב עדיין לא מזהה אותו. מישהו פה מכיר את המכשיר ? איך אני יכול לחבר אותו למחשב ? למכשיר יש יכולת לנגן MP3 בתור רינגטון, מה הקטע אם אני לא יכול לחבר אותו למחשב ולהעתיק קובץ כזה ? פשוט בזבוז של כסף :-\
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן השקתי תוכנה לסימביאן. התוכנה היא סוג של רשת חברתית מבוססת מיקום. התוכנה מאפשרת לכם לראות איפה החברים שלכם נמצאים (שגם משתמשים בתוכנה), לשלוח להם הודעות בצ'אט, לחפש אנשים חדשים באזורכם ועוד כמה דברים. התוכנה משתמשת באינטרנט הסלולרי. התוכנה ניתנת להורדה חינם: גמזז http://gamzaz.com אני אשמח לקבל הצעות, תגובות, הערות. זה כבר בערך הפורום השלישי שאני מבקש הצעות ומשום מה אנשים לא עונים לי, אז אני אשמח לתגובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.engadgetmobile.com/2008/10/07/vodafone-debuts-blackberry-storm-9500/ http://blackberry.vodafone.co.uk/storm/
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
היכן אני יכול להוריד ערכות נושא יפות לפלאפון? למי שיביא קישור זה יהיה מעולה תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-