עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by talisman,

שלום קניתי pocket pc חדש (mio 350) ואין לי מושג אילו תונכות מומלצות יש אני אשמח להמלצות.. תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום אני בטוח שכולכם כבר מכירים את האתר : http://www.gsmarena.com/ בכל מקרה מישהו שם לב לגרף הקטן מצד ימין של ההיסטוריה של המחיר של המכשיר שאתם מתבוננים? כנסו לדוגמא לפרטים על הגלקסי2 http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php מתחת לפרסומת של ebay יש גרף של cellpex אתם תראו שהמחיר עומד על סביבות ה300 יורו. על כל פנים לחצתי על הגרף שהוביל אותי לאתר של http://cellpex.com/ אם תעשו חיפוש לגלקסי אס 2 תגיעו לעמוד המחירות שלו (http://cellpex.com/index.php?fuseaction=models.home&brand=Samsung&model=I9100%20Galaxy%20S%20II) אתם תראו שהמחירים עומדים על בין ה370-500 דולר. כל העיניין הזה נראה מסריח ובאותו זמן מעלה תקוות למכשיר מצוין וזול מאוד. (הרי אם האתר …

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  3. Started by Grim Reaper,

יצא לי לשחק בסלולרי הזה אצל 2 חברים בעבודה ואני חיב להגיד שהטלפון מאוד מאוד מושך. קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג. עכשיו שהוא פרוץ וניתן לעבוד איתו (ולדבר) מישראל, האם כדאי לקנות אותו במחיר הזול של 400$ ל-8 גיגה. הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני. השאלה היא האם הפיצאריםש ל N95 שווים את הקנייה שלו או שללכת על טלפון נקי, חלק בעל עיצוב מעולה ונוחות שלא הכרתם עדיין גם במכשירי נוקיה.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by wkz,

חברים שלום, דבר ראשון חיפשתי תת פורום X8 אבל לא מצעתי, אם כתבתי בפורום הלא נכון אני מתנצל! בכל מקרה, יש לי תקלה ב HTC X8 ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי בבקשה סנכרנתי את האנשי הקשר דרך יצוא אנשי הקשר של האוטלוק (האייפון) וייבאתי ל OUTLOOK.COM וזה סנכרן לי את האנשים, עכשיו שאני מחפש באנשי הקשר אני רואה את כולם טוב, אך שחלק מתקשרים אלי אני פתאום רואה את השיחה הנכנסת בג'יבריש (באנשי קשר אני רואה את השם טוב וכמו שצריך) כמו כן שאני נכנס ל WHATAPP באנשי קשר בתוך האפליקציה אני רואה את האנשי קשר מצויין אך שאני נכנס ל"מעודפים" באפליקציה -כל- האנשים בגיבריש וכך גם שרושמים לי הודעה ב WHATSAPP. מה שמוזר זה שאם רושמים לי הודעה ב WHATS APP והטלפון שלי במצב LOCKSCREEN אני רואה NOTIFICAT…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  5. היי אני חדש פה חבר שלי המליץ לי לשאול אתכם כי יש לכם הרבה יותר ממני ההתלבטות היא כזו האם עדיף לקנות טאבלט 10 אינצ עם מקלדת BT או שעדיף לי לקנות לפטופ 13 אינץ עם מקלדת מובנית אין לי בעיה לעשות הזמנה מחול אם נדרש להביא משהו יותר טוב במסגרת התקציב רק השאלה אם אני לא יקבל מס על הקניה בארץ אני ראיתי שהגלאקסי טאב S הוא משהו שהומלץ בעבר השאלה האם הוא שווה את ה1700 שקלים או שאפשרי להסתפק במשהו יותר זול כמו הASUS MEMO PAS A102 ודומיו תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by kobi_sion,

אני מעוניין לקנות TF700 והבנתי שיש בעיה עם קפיאות במכשיר - במעבר בין דפי אינטרנט (טאבים) טעינות וכו. למשהו יש נסיון עם המכשיר הזה ? האם באמת יש בעיה במכשיר ? משהו המליץ לי בכלל לחכות / להזמין NEXUS 10 -אבל נראה לי שמסובך להזמין את זה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by lev-27,

שאלה מוזרה, אני יודע, אבל תזרמו איתי. אני מתעניין במכשיר WP8 ומתלבט בין לומיה 920 ל-HTC 8X. ל-HTC יש צבע בשם Limelight Yellow. באתר של HTC דרך הלפטופ שלי המכשיר נראה בצבע צהוב-ירקרק מגניב כזה. דרך מסך Dell 2209 פאנל IPS המכשיר נראה בצבע ירוק זרחן כמו האפוד הזוהר שחייבים ללבוש כשיוצאים להחליף צמיג ברכב. http://www.htc.com/www/ בסרגל למטה יש ארבע צבעים תבחרו בצבע הצהוב או מה שזה לא יהיה. באירוע השקה של Gsmarena צילמו את המכשיר והיה לו צבע צהוב-כתום, אבל אני מניח שזה יצא ככה בגלל התאורה באולם. http://www.gsmarena.com/htc_september_event-review-817p2.php תגלגלו למטה. איזה צבע אתם רואים?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  8. החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה

9. Started by haimiko84,

חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  11. ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  12. איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by The Dom,

אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  14. המחיר עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  15. אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by S2DON,

אני גולש להנאתי בזאפ ופתאום רואה את הנגן ,בשלושה חנויות ו2 מכרזים למכירה, המחיר הוא 1300 ¤ האם סוף סוף הנגן הקטן הגיע לארצנו ?! , וסוף סוף משתלם לקנות אותו (מבחינת התמורה) (ה8 ג'יגה גם לא רע אבל אין שם WI-FI הנפח יותר קטן והמחיר כמעט זהה) מה דעתכם? נ.ב מה נסגר עם הS9 ? , כבר יצא למכירה בארה"ב ובחו"ל וכמו שהבנתי המחיר תותח 200 יורו בערך לגרסת ה32 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם בעוד כשבוע אני מקבל את האיפון 16 גיגה רציתי לדעת אם שי דברים שעלי לקנות לו לפני ההגעה כמו מגן מסך או כיסוי??? האם הוא עמיד לנפילות וכו

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  19. ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by Shtupel,

תודה! ועוד שאלה קצרה....יש שם פונקציית הקלטה של קול?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by e.s,

זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  23. ^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by E-R-P,

אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by malikl,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נגן MP3, כך שתהיה לי שליטה על איזה תיקיה לשמוע. עד עכשיו היה לי את הנגנים הראשונים שיצאו (אלה עם החיבור USB מובנה.), לא ממש אפשר לי שליטה על איזה תיקיה אני רוצה לשמוע באותו רגע. (הייתי צריך להריץ הרבה שירים קדימה/אחורה כדי להגיע לשירים שאני רוצה). אני רוצה לקנות מכשיר פשוט אבל עם איכות אודיו טוב, משהו כמו iPod. תקציב לזה בערך 300 ש"ח. תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים