גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות בארץ עד 700 ש״ח לשימושים מגוונים ורגילים מוזיקה ויוטיוב וכאלה. אוזניות מסוג on-ear לא bluetoothחיבור חוטיאשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום ,יש לי nokia n93 וכידועה הוא תומך רק בmini sd ולי יש רק mini sd של 512 מגא ביט ,אבל לעומת זות יש לי המון כרטיסים micro sd בנפחים גדולים יותר ,השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש במתאם ,מmini sd לmicro sd או שלהישתמש במתאם בפלאפון יוצר בעיות ?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב אז המכשיר דור 2.5 שלי הלך טוטלוס ואני היום נוסע לרכוש סמארטפון חדש בסביבות ה-2000 ש"ח, גאלאקסי S 2 חורג מן הסתם מהתקציב וסימביאן לא בא בחשבון.... נשארו לי ה-HTC למינהם וה-Xperia, אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
החל מהיום ניתן לרכוש (לפחות ב- FRY.COM) את הדגם בראשון של סמסונג טאב, במחיר 350 דולר (ללא דמי משלוח ?), ללא שום תוספת מחיר סמויה (כגון מחיר עם התחייבות לקבלת שירות תיקשורת לאחר הקניה ) . מדובר בדגם ללא תיקשורת סלולרית. לא ברור עדיין אם מלבד התקשורת הסלולרית הוציאו מהמיני טבלט רכיבים ניספים. החל מהיום המכירה מבוצעת ב- FRY.COM , לא ידוע אם יש עוד מוכרים בתנאים דומים. השינוי הזה הוא בשורה לכל אילו שרוצים במחשב זעיר נייד (כולל גלישה באינטרנט דרך WIFI) שישמש חלופה למחשבים ניידים (כולל NETBOOK) . מחשבים ניידים (כולל NETBOOK) כבדים מדי לניידות מחוץ לבית\למשרד, ויכולת ההקלדה הנוחה לא תמיד חשובה למי שגולש באינטרנט או קורא מסמכים מחוץ לבית\למשרד. עד כה מרבית מכירות המיני טאבלטים…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אחד בגודל 10.1'' אבל כשחשבתי על זה אני חושב שזה די גדול ולא נוח כ"כ. הייתי סגור כבר על ה WINDOW N101. כרגע אני חושב לקנות אולי בגודל 7'' - הדגמים המובילים בעיני הם : ainol-novo-7-aurora-ii http://www.aliexpress.com/store/product/2012-Newest-ainol-novo-7-aurora-ii-Android-4-0-Capacitive-1GB-DDR3-Ram-16GB-Storage/100712_534052879.html או את דגם המיני של טאבלט ה10'' של CUBE Cube MINI U30GT http://www.pandawill.com/oem-cube-mini-u30gt-tablet-pc-rk3066-70-inch-android-40-8gb-1g-ram-white-p65154.html מתמודד נוסף , PRESELL של דגם חדש WINDOW N70 -- נראה ממש טוב בשביל המחיר ! Window (YuanDao) N70 http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70-dual-core-tablet-pc-rk3066-ip…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
צמד מכשירי ה-Lumia 950 צצים במה שנראה כמו תמורות רשמיות ראשונות לכתבה: http://hwzone.co.il/פותחים-חלון-חדש-מכשירי-הדגל-העתידיים-ש/
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני צריך טלפון, אז חשבתי לשאול לפני שאני עושה צעד.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי בזאפ ופתאום רואה את הנגן ,בשלושה חנויות ו2 מכרזים למכירה, המחיר הוא 1300 ¤ האם סוף סוף הנגן הקטן הגיע לארצנו ?! , וסוף סוף משתלם לקנות אותו (מבחינת התמורה) (ה8 ג'יגה גם לא רע אבל אין שם WI-FI הנפח יותר קטן והמחיר כמעט זהה) מה דעתכם? נ.ב מה נסגר עם הS9 ? , כבר יצא למכירה בארה"ב ובחו"ל וכמו שהבנתי המחיר תותח 200 יורו בערך לגרסת ה32 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%9a-%d7%9e%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה-e280 של סנדיסק ובהוראות הפעלה מצויינת המלצה לטעון לגמרי את הסוללה לפני שימוש ראשוני במכשיר. מד הסוללה של הנגן, מתוך הקופסה, מראה 50%. האם אני יכול להשתמש עד ריקון הסוללה ואז להטעין או שההמלצה לטעון היא למנוע נצילות נמוכה יותר של הסוללה בעתיד? תודה על הארה בעניין.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth, אני צריך אוזנייה שאני יוכל לדבר איתך בחוץ, בנסיעות באוטובוסים. בקיצור באונייה ששומעים טוב וחזק. חשבתי על האוזנייה Plantronics Voyager 510, מה דעתכם? תקציב על 300-400 ש"ח נ.ב כרגע יש לי אוזניות: 1) motorola H375 2)motorola h820 ומשניהם אני לא מרוצה, ב-H375 לא שומעים כלום. וב-H820 שומעים יותר טוב, אבל עדיין לא מספיק. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אני חדש פה חבר שלי המליץ לי לשאול אתכם כי יש לכם הרבה יותר ממני ההתלבטות היא כזו האם עדיף לקנות טאבלט 10 אינצ עם מקלדת BT או שעדיף לי לקנות לפטופ 13 אינץ עם מקלדת מובנית אין לי בעיה לעשות הזמנה מחול אם נדרש להביא משהו יותר טוב במסגרת התקציב רק השאלה אם אני לא יקבל מס על הקניה בארץ אני ראיתי שהגלאקסי טאב S הוא משהו שהומלץ בעבר השאלה האם הוא שווה את ה1700 שקלים או שאפשרי להסתפק במשהו יותר זול כמו הASUS MEMO PAS A102 ודומיו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תוכנית המסרים הפופולריות ביותר תאפשר לכם לשתף סטטוסים שדומים מאוד לאחת מהאופציות הפופולריות ביותר של המתחרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שנים שלא ביקרתי באתר לכן גם הניתוק מעולם הגד'טים. אין לי ממש דרישות מיוחדות לנגן, רק שתהיה לו איכות שמע טובה, שיהיה דק, ומסיבי (מבחינת איכות בניה), נפח לא ממש משחק תפקיד, וגם לא פונקציות כגון משחקים, וידיאו, תמונות. וכמו שכבר ציינתי בכותרת, שיתבסס על HD. ראיתי בפרוספקט של באג (זה שבא עם עיתון יום שישי ) את הנגן של M5 שנכנס לי בול לתקציב, שווה קניה?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ומבלי לפרוץ את המכשיר.... נ.ב. השיפורים שעשו ל-4 לעומת 3 מצדיק החלפת מכשיר? (יש לי אופצייה בלי עלויות גבוהות, אבל עלויות.... השאלה אם שווה. אני יודע שיש פלאש, שיחות וידאו, מסך משופר משמעותית ו 5 מגה פיקסל מצלמה. אך מה עוד מלבד זה? מה לגבי הבלוטוט'?). טיינקס.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-