עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מעוניין להחליף פלאפון עכשיו ואני מתלבט בין 3 פלאפונים N85 N86 W995 אמרו לי שאין הבדל משמעותי בין N85 ל N86 ששווה את התוספת כסף, האם זה נכון? ובמקרה כזה מה עדיף? ה W995 או ה N85 דברים שחשובים לי בפלאפון זה בעיקר הסוללה (ממש חשוב), עוצמת ואיכות שמע טובה בעיקר באוזניות, WIFI שיהיה. אם יש פלאפונים אחרים שכדאי לקחת במקומם ספרו לי על זה, אבל שלא יהיו בעלי מסך מגע. תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by TNT2009,

רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by ShahafH,

אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.

5. Started by Lost Spirit,

כמו שיש את IPSF וכדומה שמוקדשים לאייפונים, האם יש אתרים\קהילות המוקדשות לסימביאנים ומתמחות בהן? תודה.

6. Started by ilyail3,

שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by benor,

לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by omrij,

יעלה בין 599 ל-1,499 שקל והתחייבות של 18 חודשים לחבילות דקות/sms/data בסכומים של 200-300 ש"ח (150 sms ו 200 דקות) מכירי מכשיר "ברזל" יהיו 4,000 ו5,000 ש"ח לגירסאות ה16 וה32 ג'יגה בהתאמה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20091001_1442112

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by aviram20,

האומנם? איך זה בדיוק עובד איך מפרמטים אותו מה צריך לעשות מה לגבי דרייברים? יש לאייפון הזה מעבד בכלל ? מה לגבי מקלדת ? מה מו מי..? קצת על המכשיר למי שמכיר אותו (אני מדבר על הדגם 3G 16 ג'יגה ) אני ישמח לקצת רקע מאחר ומאוד מאוד אהבתי את הרעיון איך עושים מה עושים.....?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הקדמה: לפני מספר ימים קיבלתי סוף סוף נגן איכותי, ולא ג'נרי, לנגן הזה קוראים: Meizu miniplayer M6 SL מאז שאני זוכר את עצמי, כל נגני הMP4 שרכשתי היו נגני מדבקה (זבל) הנגנים היו מאופיינים באיכות סאונד עלובה, חומרים זולים ולא איכותיים הנוטים להישבר, איכות מסך עלובה בעלת זוויות צפייה קצרות, ואי יכולת לספק את מה שהנגן מבטיח. אני מתבייש לומר זאת :-[ אבל נגן מדבקה אחד אותו רכשתי עלה לי כ620 ש"ח, הנגן כלל מצלמה, מסך גדול, אפשרות למשחקים (עאלק), 512MB זכרון ואפשרות להרחבה בSD, עם יציאת TV, לצערי (או לא לצערי) הוא נשבר, לכן רכשתי את נגן הMeizu M6 SL. למי שמעוניין לראות את נגן המדבקה הקודם שלי, שיפנה ללינק הבא (דעתי האחרונה לגביו נמצאת בין ההודעות האחרונות): http://hwzone.c…

11. MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by yotam360,

מה היתרונות והחסרונות של כל האחד מהמכשירים האלה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עכשיו הבנתי שהקובץ הזה משביט לך את הפלאפון וראתי שאפשר להוריד תוכנה שקוראים לה setool אז אם משיהו יכול להביא לי את התוכנה כולל איזה מדריך שמסביר איך לעשות unlock אני ישמח תודה מראש לעוזרים!!!!!!

14. חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, לכבוד היום הולדת שלי כנראה אני אקנה לעצמי את האייפון 3G. רציתי לשאול כמה שאלות: *יש לו GPS כמו שאומרים? ואם כן, האם הוא עובד סבבה בישראל? ומה הפרוצדורה כדי שהוא ייעבוד? *האם אפשר להשתמש במכשיר דרך חברת אורנג'? (כלומר אני קונה אותו ומדבר דרך חברת אורנג') *האם הוא מגיע עם תמיכה לעברית? *האם אפשר להשים רקעים אחרים (כלומר לחבר לו כבל USB למחשב ולהוריד רקעים לצג הראשי)? סליחה אם אלו שאלות מטומטמות. מעולם לא היה לי ובקושי השתמשתי בזה אצל חברים.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Play,

אני מקבל מהמפעל טלפון ללא תקציב ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לN900 או לקנו תאת הN97 או שיש טלפון אחר שאפשר להמליץ עליו,אם יש תמליצו לי עליו. נ.ב אני לא יכול לקחת את הIPHONE.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ziv0798,

כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...

18. Started by ledan1991,

קניתי את הנגן לפני חודש בערך. התרוקנה לי הסוללה בפעם הראשונה לא מזמן בערך לפני שבוע, ומאז אני לא השתמשתי... הסוללה לא נטענת לי משום מה. אני מחבר למחשב, המחשב מזהה אותו, ומראה אפילו שהוא בטעינה על הצג של הנגן, אבל אחרי בערך 5 שעות שניתקתי אותו הוא פשוט לא נדלק!!! לא מבין מה קרה לזה... נגן חדש! לא נפל אף פעם! תמיד בנרתיק! מה אפשר לעשות? האם מישהו נתקל בבעיה זו או דומה לזו? עם הנגן הזה? אנא מכם, אלו שמבינים, עזרו לי!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by איתן מ,

שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  21. אני מתבלט בין NOKIA 5800 E71 N95 8GB N85 HTC DIAMOND מחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה, אבל אני צריך לבחור בין הדגמים הללו. מבחינת חשיבות: אני רוצה מכשיר שיוכל לגלוש באינטרנט בצורה חלקה, לטעון אתרים בצורה מלאה, כי ה6120C שלי לא תמיד מצליח לטעון אתרים כבדים. איכות מסך טובה מכשיר שאפשר יהיה להתקין עליו משחקים. GPS שיידע לעבוד בלי אינטרנט חיצוני. מצלמה טובה זה רק יתרון אבל לא חובה. וכמובן שיהיה איכותי מבחינת שיחות, מוזיקה פחות מעניינת אותי.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by jayz0r,

מסתבר שאבא שלי החליט ללכת על GPS של QUE מדגם NQ501. מכיוון שאני אמון על כל הנושאים הטכנולוגיים ואני לא מבין גדול ב- GPS, אני פונה אליכם - מה אני צריך לדעת בנוגע למכשיר הזה? איך הולכים העדכונים, מאיפה, כמה ולמה? יכול להיות שאין מה לשאול והכל נורא פשוט, אבל אני לא באמת יודע, אז אם למישהו יש טיפים, לינקים, מידע שימושי, אפילו דברים שנראים לכם טריוויאליים - אני אשמח. (מעבר לתוצאות ראשונות בגוגל, ראיתי REVIEWS ו- SPECIFICATIONS, אני יודע שהוא 5 אינץ' ...) כרגע הוא בחו"ל לשבוע הקרוב, אז אני מקווה לאגור קצת ידע/מידע בזמן הזה, כדי שכשהוא יהיה ברשותי אני אוכל לשדרג/לטפל בו כמו שצריך, ולדעת מה שצריך לדעת, אם צריך.

• 23 תגובות
    • 17.7k צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני עומד לקבל פלאפון של נוקיה חינם, ואני בוחר את הפלאפון. איזה פלאפון מומלץ? N97 המליצו לי עליו אבל גם אמרו לי שהסוללה שלו ממש חלשה. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Alex89,

הדיוידי שברשותי לא ניתן לשידרוג קושחה, האם אני יכול להתחבר ידנית בצורה כל שהיא לנגן וכן להחליף בו את הקושחה? מדובר על נגן UPXUS 608

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by omrij,

הטלפונים מתחילים לקבל מפרט יותר ויותר מרשים: מעבד HummingBird של סמסונג במהירות 1GHZ ומסך גדול ברזולוציה גבוהה מה שכן, הוא כבר די גדול... יש למה לחכות ב2010

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים