גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שנה אחרי שהוצגו הדגמים החדשניים הראשונים במשפחת ה-Zephyrus - ניידי הגיימינג הדקים עומדים להיות זמינים לרכישה גם במחצית מן העלות המקורית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
- 2 followers
-
-
הטלפונים מתחילים לקבל מפרט יותר ויותר מרשים: מעבד HummingBird של סמסונג במהירות 1GHZ ומסך גדול ברזולוציה גבוהה מה שכן, הוא כבר די גדול... יש למה לחכות ב2010
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני זקוק לנגן שישמש אותי למוזיקה בלבד ומתלבט בין שני הנ"ל. מלבד ההבדל במחיר - האם האיכות המוזיקלית של אחד מהם עולה על השני? אני מבין ששניהם לא ממש נוחים לשימוש "עיוור", אך האם אחד מהם נוח מהשני? האם ה D2 לא גדול מדי מכדי להיות מונח בקלות בכיס? האם יש משהו נוסף שכדאי שאשים לב אליו? תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 עולם שלם של ידע מתחבא במכשיר הנפלא הזה אבל הדבר הכי חשוב לי זה לשלוח כמות של SMS לעובדים, לשותפים, לספקים... במכשיר המגבלה שלו זה 15 אנשים, שזה עוד נסבל אבל כאשר שולחים ל 15 ביחד תמיד קופצת הודעת השגיאה הודעות שולח מספר רב של הודעות SMS האם ברצונך לאפשר ליישום להמשיך לשלוח הודעות ואז אני צריך ללחוץ על המשך 10 פעמים חפרתי קצת באינטרנט ובפלאפון אין בהגדרות-אבטחה (הכי למטה) מגבלת משלוח SMS אבל מצאתי את הפתרון הזה אבל אין לי מושג איך אני פותח טרמינל, עם איזה תוכנה, על מנת לערוך את הקובץ settings.db אשמח לעזרה. תודה I got it to work! Heres how(taken from link above): Open Command Terminal and enter the following: adb shell sqlite3 /data/da…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי באוזניות האלה אצל חבר והאיכות חבל"ז האם יש במחיר עד 600 ש"ח משהו שמתקרב לפחות לאוזניות הנ"ל? לא משנה לי אוזניות כפתור וכל החרטות העיקר שיחזיק מעמד הרבה זמן .ושיהיה באיכות סאונד מדהימה קרוב ל E3CוShureו יש לי כרגע מכשיר iriver u10 ואני חושב שהאוזניות שקיבלתי הם mx400 .אני צריך אוזניות שיהיה שווא להשקיע עלהם.שההבדל יהיה ענק מה mx400 נ.ב, ראיתי למשל עוד אוזניות shure e2c} האם הוא מתקרב ל E3CוShure ללכת עליו או שיש אוזניות זולות יותר ואכותיות יותר? {האם בכלל יש ההבדל גדול בין כל האוזניות האלה E2CוShureו E3CוShureוE4CוShureו
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם... היום הלכתי לבקר את הרופא שיניים, בזמן שהוא מטפל לי בפה, הוא אומר לאמא שלי "תראי על השולחן את המכשיר החדש שלי" גילגתי עיניים למעלה, ולהפתעתי זה היה הiPhone ;D , כולי התרגשות קמתי מכיסא וניגשתי למכשיר וכמובן שהשאלה הראשונה שלי הייתה "מה? מאיפה?", הרופא קנה את מכשיר ה4gb ב250$ פרוץ לסים זר (עובד על רשת סלקום), קפץ על ההזדמנות ורכש עוד שתי מכשירים שאותם מכר ב2200 כל אחד! המכשיר עצמו ניקנה בחנות אפל בניויורק, וניפרץ שם ע"י מכר של הרופא. אז אחרי משחק קל של 5 דקות במכשיר, פשוט התאהבתי! הממשק כל כך מושך ונוח, הרבה זמן לא החזקתי מכשיר שנהנתי להיכנס לכל תפריט ותפריט בו. לאחר שקצת הייתי "בשוק", הרופא התחיל להראות לי כל מיני שטויות ו"טריקים" במכשיר, הדבר שהכי התלהב מ…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.engadgetmobile.com/2008/10/07/vodafone-debuts-blackberry-storm-9500/ http://blackberry.vodafone.co.uk/storm/
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מכשיר חדש. כרגע אני מנוי ברשת סלקום. אין לי יעד כספי ככה שכל טלפון לא משנה מה התקציב שלו יתקבל בברכה. בבקשה לא לחפש טלפון שאהבתם או ראיתם ועולה יקר אז הוא טוב לדעתכם. בבקשה רק משימוש אישי או המלצות ממש טובות שקיבלתם. ושוב ללא הגבלת כסף. אם אתם מכירים מכשירים שאפשר לרכוש מחו"ל ואפשר לפתוח אותם לרשת סלקום יתקבלו גם בברכה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא שיאומי ולא סמסונג - דווקא חברת ZTE היא זו שמצליחה לפרוץ קדימה לפני כולם עם דגם ה-Axon החדש שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הכוונה היא להזמין מסין, הטלפון מיועד לסטודנטית ורוב השימוש יהיה בתור טלפון ומקסימום קצת משחקים קטנים וכאלה. אין לה העדפות מבחינת גודל ולא נראה לי שקריטי לה הנתונים הטכניים. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות זכרון 512MB לטלפון הסלולארי שלי. יש כל מיני סוגים והבדלים במתחים ואני לא כל כך מבין בזה... אז בקיצור זה 6230i והנה האופציות שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3190 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4223 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3931 אני רואה שיש הבדל במהירות ובצריכת חשמל. כמה צריכת החשמל הנמוכה חשובה לאורך החיים של הסוללה, והאם זה זניח לעומת מהירות ההעברה? בתודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה משו כמו 4-8 ג'יגה אבל שיהיה אפשר לשמוע בו גם בלי אוזניות כמה שאפשר טוב.. שיהיה לו גם עוצמה טובה. אם אפשר כמה דגמים עם מחירים שונים שאני יראה איפה זה עומד.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי. אני חושב לקנות את הנגן הזה, ויש לי שאלה: הסוללה נטענת רק דרך הUSB? האם יש מטען חיצוני לסוללה? ואם לא, האם אפשר לקנות סוללה חלופית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממ נראה לי שהכותרת אומרת הכל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזאת אצל מישהו בצבא ולא שאלתי אותו יותר מדי פרטים כי חשבתי שיהיה קל למצוא... טעיתי מישהו יכול עזור לי?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אהלן, חברים. היום קיבלתי ת'טלפון החדש שלי מארה"ב- Motorola Droid Mini. אחרי חששות שהוא לא יפעל בארץ- היום התקנתי כרטיס nano-SIM שנתנו לי במרכז שירות של פלאפון [סים משומש, אגב], והכל נראה שעובד. אממה? פתאום אני שם לב שאני בקושי מקבל קליטה מלאה [ב BAR של השיחות]. מתוך 5 BARS / מקלות של קליטה ברשת H - אני מקבל 2-3 מקלות. בעוד שבטלפון הישן שלי- Motorola Defy+ לא זכור לי שירדתי מ-5 מקלות מלאים. [[- כניסה לתפריט Info>Network Type & Strength בטלפון, מראה לי- UMTS= -81dBm עם 3 פסי קליטה -]] ה DROID MINI תומך בתדרים 850 + 2100, כך שלא אמורה להיות בעיה. בינתיים גם שיחות וגלישה היו תקינים. אך, חיווי הקליטה הנמוך מציק לי, במיוחד כשאני יודע שקליטה נמוכה גורמת לטלפון לפלוט יו…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מסכי 16 אינץ' מוסיפים לצבור פופולריות בתחום המחשבים הניידים, ויש מי שחושבים כי זה רעיון טוב להוסיף להם תמיכה במגע ולתת אפשרות להשתמש בהם גם בתור טאבלטיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לא בטוח שהמכשיר החכם המתקפל הראשון מבית היצרנית הסינית יהפוך ללהיט בינלאומי - אבל הטכנולוגיה שלו למניעת עיוותים בתצוגה סביב ציר התנועה תוכל להפוך את כל המוצרים בקטגוריה לקורצים ורלוונטיים יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
- 1 follower
-