עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. לא מזמן קניתי נגן דיוידי נייד LG DP271B, אך כאשר אני מכניס בתוכו דיסק בעל יותר מ SESSION אחד, הוא קורא רק את הראשון. האם יש מה לעשות בנידון? זה נגן איכותי..לא דרק ב 500 שח.. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by avihy_1989,

שלום לכולם רציתי לברר על רוט ל n9005 ל 4.4.2 ראיתי של chinfire שהוא כתב שהוא עשה לו רוט אני על רום kot94h.n9005xxuenb7 אני רוצה לעשות רוט כדי לגבות דברים ב titaniumbackup לחסוך בסוללה ע"י תוכנת greenify ולהשתמש ב freedom במקום בו קניתי את המכשיר לא מצויין כלום בתנאי האחריות על שימוש ברוט , אבל כתוב שהחלפת רום שלא ע"י החברה או מישהו מטעמה מפר אחריות אז רציתי לשאול על רוט שאני יכול לעשות על הרום הזה בלי להפר את תנאי החברה *דבר נוסף אם יש דרך להוסיף מקליט שיחה לחייגן כמו שיש באומגה רומ'ס *recovery * ואם מישהו יודע להסביר לי על knox של סמסונג אם אני עושה רוט המכשיר ינעל לי ? ( כשהיה לי s3 ההיתי מתקין פשוט omega rom וזה היה פותר לי את הכל עכשיו אני מעדיף להשאר לבנתיים עם אחריו…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by LRa,

שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by KoM,

האם זמן הבטריה ב-O2 קרוב להצהרות היצרן ? או רחוק מכך ? האם לאחד מהנגנים האלה קריאת כתוביות בעברית מובנית ? האם ל-O2 אפשרות להעביר קבצים מהכרטיס החיצוני אל הזכרון הפנימי ולשמש כאחסון לתמונות למשל ? האם ניתן לטעון את שניהם דרך מתאם USB לחשמל ? זהו לבינתיים, תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  5. מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס קליפ ווידיאו ל " I RIVER H10"? שמעתי שיש יזה תוכנה שמכניסים לנגן וזה אפשרי, יש למישהו מושג על זה?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by yadinS,

שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  7. היה לי IFP790 256MBוIriver , הוא היה מעולה עד שאיזה מקש התקלקל ועכשיו בגלל הביטוח אני מחליף אותו כנראה למכשיר אחר בבאג מחשבים, אז נא לבחור דגם רק משם. דרישות: 512 עד ג'יגה זיכרון. סוללה חזקה. לא צריך תמונות וסרטים בכלל. איכות שמיעה גבוהה גודל - עדיף קטן. מחיר: עד 500 ש"ח (זה לא אומר שחייבים לנצל את כל התקציב...) . כדאי אולי לרכוש נגן ואוזניות איכותיות בנפרד ? עריכה: טוב אז נשארתי עם התלבטות כזאת: iAudio G3 1GB ב 400 ש"ח+אוזניות איכותיות ב 100 ש"ח (AKG K12P) MPIO FG100 1GB ב 300 ש"ח - לא יודע אם כדאי אוזניות נוספות. MPIO FY700 2GB ב 300 ש"ח בלי אוזניות נוספות כי הם כבר איכותיים. האפשרות השלישית נראית הכי משתלמת אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב של הנגן והממשק לא נראה נוח במיוח…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  8. בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  9. יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  10. יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by J0n1,

יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by moor009,

שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by shantax,

אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  14. הסמארטפון החדש בסדרת ה-Zenfone של היצרנית הטאיוואנית מתיימר לספק חיי סוללה אדירים בעזרת קיבולת של 5,000mAh ומפרט שפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zenfone-max-אסוס-מצטרפת-אל-מירוץ-סוללו/

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  15. Started by ac1240,

אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  16. למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  17. היום קניתי את הסנסה, חיברתי אותו למחשב והורדתי את התוכנה שמעדכנת את הנגן. עדכנתי את התוכנה של הנגן, לאחר מכן עשיתי רסטרט,פירמטתי את הנגן והעברתי אליו שירים. אחר כך כשהוצאתי את הנגן מהUSB הוא נכבה ולא נדלק יותר(עם המחשב או בלעדיו) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו כמשהו שנקרא STMP3600 מה לעשות? :-\

18. Started by DAVIDKI19,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  19. אני רוצה לקנות איפוד יד שניה, ומצאתי אחד זול יחסית כאשר יש בעיה בחיבור האוזניות. שומעים רק באוזן אחת, כנראה שיש בעיה כלשהי במגעים של הקונקטור בנגן. מישהו שמע או מכיר את הבעיה? היכן אפשר לתקן וכמה אמור לעלות לדעתכם? תודה רום

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  20. הסמארטפון הבולט החדש של HTC הוא מכשיר ביניים נישתי מעניין, שילווה במחיר גבוה בארצות הברית ובמחיר שערורייתי באירופה לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-htc-one-a9-הושק-הסמארטפון-הנכון-בזמן-הלא-נכון/

21. Started by The Dom,

בקשה בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by gman27,

שלום רב. יש לי אפשרות להביא את פאלם פרי CDMA החדש לארץ האם אוכל לקבל פה קו , בפלאפון לא יודעים אין עם מי לדבר שם !!! ( טיפשים ) האם משהו יודע או שצריך לחכות לגרסת GSM. אגב קראתי פה כמה וכמה הערות על כך ש GSM יותר טוב מ CDMA . וזה ממש לא נכון !!! GSM היא יותר פופולרית עקב מכשירים שמתאימים לה. מבחינת שיטת עבודה CDMA הרבה יותר טובה עם שימוש בצ'יפים במקום בייטים ווקטורים אורתוגונלים שימוש רוחב הפס האופטימלי לעומת GSM שמוגבלים על תדר מסוים וההשפעה על המרחב התדר. ממתין לתשובה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  23. Started by עמיר שחר,

שלום אני מעונין לקנות נגן MP3 יש לי מספר דרישות אין לי תקציב מסויים. הדרישות: 1.יכולת הקלטה של הרצעות לימודיות. 2. נפח של לפחות 8GB 3. הפשרות לקלוט בהמצעותו רדיו. מה דעתכם על אחד משני הנגנים האלה האם הם מספיק איכותיים ועונים לי על הדרישות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=469251 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=473743 האם יש עוד המלצות לנגנים אחרים?? חשוב שהוא היה אמין בעל שעות הקלטה ארוכות (הקלטת הרצאות בלימודים) בתודה מראש עמיר

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by D-M-X,

איפה אפשר למצוא דבר כזה? משום מה לא קיבלתי באריזה טכנית אני יכול להתסדר גם בלעדיו שזה הכי כיף אבל תמיד יש כל מיני טיריקם קטנים שבלי מדריך בחיים אי אפשר לעלות עליהם

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by D-M-X,

איך עושים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים