גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ראיתי שכמה אנשים דיברו על מבצע של newegg ב192דולר אבל אני לא מוצא את זה, יש אותו שם רק ב210.... שזה עדיין 300 שקל פחות מכל מקום אחר בארץ... אז מישהו מכיר חנות שאני יכול למצוא שם את הנגן בפחות מ200דולר? כי ממש אין לי 1200+ שקל להוציא על נגן... או שממש כדאי לקנות בארץ בשביל אחריות? עריכה: כבר נקנה, תעזרו לי עם השאלות בבקשה ועוד 2 שאלות קטנות... 1. מישהו פעם ניסה לראות אנימה על הנגן הזה? האם הכתוביות ניתנות לקריאה ממרחק סביר? ממש לא בא לי להיות צמוד למכשיר בנסיעות. 2. אם אני אשתמש במכשיר כאשר אני רץ (נקנה לו איזה רצועה לקשור לזרוע או משהו) האם זה ידפוק את ההרד דיסק, או שזה לא יזיז לו?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היום קניתי את הסנסה, חיברתי אותו למחשב והורדתי את התוכנה שמעדכנת את הנגן. עדכנתי את התוכנה של הנגן, לאחר מכן עשיתי רסטרט,פירמטתי את הנגן והעברתי אליו שירים. אחר כך כשהוצאתי את הנגן מהUSB הוא נכבה ולא נדלק יותר(עם המחשב או בלעדיו) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו כמשהו שנקרא STMP3600 מה לעשות? :-\
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
סוני אריקסון W595 אפשר לשמור מספר מוגבל של שיחות ביומן שיחות(מראה שיחות נכנסות/יוצאות/שלא נענו. האם זה אפשרי להגדיל את המספר הזה? כי SMSים אפשר לשמור כ 500 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין G2 (בחו"ל, בארץ זה יקר) לבין זנפון 5 A500 (בארץ או בחו"ל). מה דעתכם? מה שחשוב לי זה: אמינות (לא מתקלקל מהר), עמידות יחסית בנפילות, gps שעובד כמו שצריך, סוללה סבירה (אני לא משתמש כבד). בנוסף, ראיתי שני דגמים של זנפון 5: cg, kl. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא הזכרון (kl: 8, cg: 16) אבל אז ראיתי בחנות ksp שהם כותבים על kl שהוא 16g. אז מה ההבדל? חשבתי גם על זנפון 2, אבל הוא יותר יקר ובעיקר מפריע לי הגודל. מה דעתכם? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר על רוט ל n9005 ל 4.4.2 ראיתי של chinfire שהוא כתב שהוא עשה לו רוט אני על רום kot94h.n9005xxuenb7 אני רוצה לעשות רוט כדי לגבות דברים ב titaniumbackup לחסוך בסוללה ע"י תוכנת greenify ולהשתמש ב freedom במקום בו קניתי את המכשיר לא מצויין כלום בתנאי האחריות על שימוש ברוט , אבל כתוב שהחלפת רום שלא ע"י החברה או מישהו מטעמה מפר אחריות אז רציתי לשאול על רוט שאני יכול לעשות על הרום הזה בלי להפר את תנאי החברה *דבר נוסף אם יש דרך להוסיף מקליט שיחה לחייגן כמו שיש באומגה רומ'ס *recovery * ואם מישהו יודע להסביר לי על knox של סמסונג אם אני עושה רוט המכשיר ינעל לי ? ( כשהיה לי s3 ההיתי מתקין פשוט omega rom וזה היה פותר לי את הכל עכשיו אני מעדיף להשאר לבנתיים עם אחריו…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלות האלה גם נוגעות לי, אבל גם לעוד הרבה אנשים אחרים אני מאמין. אני רוצה מכשיר סלולרי סביר, אבל אני לא רוצה לשלם הרבה או להתחייב לשנים. אני רוצה תעריפים טובים, אבל אני לא רוצה להתחייב או לשלם על שיחות שאני לא יעשה. האם יש פתרון לאדם כמוני בשוק הסלולרי בישראל ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכם! עוד שבועיים אני אהיה בארה"ב ואני זקוק ליעוץ שלכם: האם כרטיס SIM של Orange יוכל לשמש אותי למכשיר שאני ארכוש שם? ואם כן- האם גם אוכל לבצע ממנו שיחות לארץ ברגע שאחבר אותו שם? בנוסף, אני מעוניין בהמלצות שלכם לגבי מכשיר סלולרי, בתקציב של 1,500 שקל. כדי למצוא מכשיר ע"פ המחירים בארה"ב, היכנסו לאתר הבא (פשוט תקלידו את הדגם והחברה בתיבת החיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש בסדרת ה-Zenfone של היצרנית הטאיוואנית מתיימר לספק חיי סוללה אדירים בעזרת קיבולת של 5,000mAh ומפרט שפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zenfone-max-אסוס-מצטרפת-אל-מירוץ-סוללו/
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איפוד יד שניה, ומצאתי אחד זול יחסית כאשר יש בעיה בחיבור האוזניות. שומעים רק באוזן אחת, כנראה שיש בעיה כלשהי במגעים של הקונקטור בנגן. מישהו שמע או מכיר את הבעיה? היכן אפשר לתקן וכמה אמור לעלות לדעתכם? תודה רום
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
איך ה-G2 ביחס למכשירים החדשים ביותר שיש היום? מבחינת מפרט, מצלמה וכו'....
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי אפשרות להביא את פאלם פרי CDMA החדש לארץ האם אוכל לקבל פה קו , בפלאפון לא יודעים אין עם מי לדבר שם !!! ( טיפשים ) האם משהו יודע או שצריך לחכות לגרסת GSM. אגב קראתי פה כמה וכמה הערות על כך ש GSM יותר טוב מ CDMA . וזה ממש לא נכון !!! GSM היא יותר פופולרית עקב מכשירים שמתאימים לה. מבחינת שיטת עבודה CDMA הרבה יותר טובה עם שימוש בצ'יפים במקום בייטים ווקטורים אורתוגונלים שימוש רוחב הפס האופטימלי לעומת GSM שמוגבלים על תדר מסוים וההשפעה על המרחב התדר. ממתין לתשובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איזו תוכנה יותר טובה, DESTINATOR 7 או I-GO 8? אני יודע של-IGO יש תצוגת תלת מימד מלאה, אך האם היא יותר טובה בדברים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אהלן, השימוש העיקרי שלי זה לכתוב משימות ותזכורות ניהול אנשי קשר וgps. חשוב לי שיהיה ויי פיי ובלוטוט במחשב. חשבתי על Mio P560, דעות/המלצות?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום,מכרים שלי נמצאים בחופשה בלונדון וביקשתי מהם לקנות לי מכונת זקן של פיליפס ,שאין בארץ ..לאחר שהם חיפשו ב-Oxford Street ולא מצאו, רציתי לבקש את עזרתכם במציאת חנות בלונדון או קרוב ללונדון ,שיש לה את המכונה הנ"ל: http://www.philips.co.uk/c/mens-grooming/pro-with-multifunctional-display-qt4070_32/prd/ זה ממש דחוף לי מכיוון שהם חוזרים ביום חמישי..כך שאודה למי שיוכל לעזור לי במציאת חנות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-