עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by SilentBob,

מפרט חדש שצץ במאגר מבחן הביצועים Geekbench מספר לנו היכרות ראשונית עם מכשיר הדגל הבא של המותג מבית לנובו אחד מסימני השאלה הגדולים בשוק המכשירים החכמים נכון להיום נוגע לעתידה של מוטורולה, שעברה מידיה היציבות והמבוססות של גוגל אל קורת הגג של לנובו, אשר עדיין מנסה למצוא את מקומה בשוק ומתחבטת, כך נראה, בין עולם דגמי הפרימיום המתקדמים לבין שוק מכשירי הביניים התחרותי במיוחד, בו שוחות רבות ממתחרותיה הסיניות. האם לנובו תמשיך בקו הנוכחי שבו מושקים רק כמה דגמים יחידים תחת המותג 'מוטו' מדי שנה, או שתפעל להפיק כמות גדולה משמעותית של דגמים במטרה להתאים לקהל יעד רחב יותר? האם תמשיך לספק את התמיכה התוכנתית האיכותית וארוכת הטווח והשיפורים התוכנתיים הייחודיים שהפכו לחלק ב…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. נשבר לי בפל' רכיב אלקרטוני שמדליק את הפל', כמה תיקון אמור לעלות בערך?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש פלאפון חדש.. מכל הפלאפונים שאונג' מציעה. רק חשוב לי שיהיה חזק במולטימדיה שיהיה WI FI ושיוכל להריץ תוכנה שתיתן לי גישה לICQ (ככל הניראה FRING) ההתלבטות היא כנראה בין אומניה ל5800 יש עוד רעיונות טובים?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by The Dom,

כרגע יש לי N95. הפלאפון הזה עדין כמו לא יודע מה, כמובן שיש לו את האיכויות שלו. אבל מאז שאורנג' עידכנו לי אותו הוא פשוט עושה לי צרות מטורפות. מאתחל את עצמו פעמיים ביום,לפעמים הוא נכבה ונשאר רק מסך לבן שכתוב בכחול נוקיה שזה מבזבז בטריה כמובן, או כשאני שומע שיר, הפלאפון פתאום עובר לסך שחור ועושה צליל מחריש אוזניים ואז שוב הופך למסך הלבן הנ"ל. או שאני משחק בו והוא נכבה, או באמצע שיחה. זה מטריף כבר. שלחתי אותו פעמיים לתיקון, פעמים אחת "תיקנו אותו" ופעם שניה החליפו לי אותו והוא חזר עם אותם בעיות. כמה שאלות: 1) האם זה רק אצלי ככה(מהעידכון גירסא)? 2)האם יש פלאפון לא סימביאן שיש לו רמקולים חזקים כמו של הN95 ומצלמה סבירה+?(שמוכרים באורנג')

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לרכוש לאבא שלי טאבלט לא יקר (באיזור 1100 שקל), שמיועד בעיקר לשימוש באינטרנט, צפייה בוידאו וקצת צילום תמונות, לא מעבר לכך. לאחר סינון של מספר מאפיינים שעשיתי בזאפ, הגעתי לשני טאבלטים: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-tabletpc&modelsid=910946,882019 למי שמתעצל להכנס ללינק מדובר על Lenovo TAB 2 A10-70F ZA010018IL לעומת LG G Pad 10.1 V700. מבחינת נתונים יבשים, הטאבלט של לנובו כמעט יותר טוב בכל פרמטר (חוץ מהקיבולת סוללה). לגבי המעבד אני לא ממש סגור מה יותר טוב... אני פשוט לא כ"כ מכיר טאבלטים של לנובו, כך שאשמח לשמוע חוות דעת נוספות לפני הרכישה תודה מראש לכל המגיבים

7. Started by RonCohen,

שמתי פיילוט ועכשיו כל פעם שאני מוריד משהו מהמרקט הרגיל אז כשזה מגיע לשלב של ההתקנה זה מראה לי FC com.android.vending

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  8. כמה ימים לפני הסמארטפונים החדשים - אנחנו מקבלים מהיצרנית הקוריאנית הכרזה רשמית של טאבלטים לשנת 2019 לכתבה

9. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  10. Started by Elijah Baley,

הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by FeedMe,

אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by PuppEDogg,

אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  13. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

14. מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by omri_ro,

הורדתי והתקנתי widget ללוח שנה שנראה לי מאוד נחמד, הבעיה היחידה היא ביושור לימין, האם קיים תיקון RTL כלשהו? מכשיר DESIRE עם FROYO בעיברית מיושרת לימין (הרום המותקן הוא NEXTROM) למעוניינים: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.calendar&hl=en

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  17. http://www.zuzafun.com/13-most-expensive-cell-phones

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by Orenium,

האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by eranratzon,

שלום קניתי את הנגן, עדכנתי לגירסה האחרונה - 2.13 (במכשיר היתה 2.11 ) כשהעברתי לנגן שירים בעברית, השמות שלהם מוצגים הפוך אני מכיר D2 ללא ה+ שהעברית שלו בסדר גמור- לא הפוכה. האם זה עניין של גירסאות? האם אני יכול להתקין גירסה של D2 למכשיר +D2 ? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  21. עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by Alex89,

אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  23. שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  24. רציתי לדעת, מה ההבדל בין הנגנים שמבוססים HD ומבוססי כרטיסי Flash. מה עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? אשמח להסברים, תודה.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by J0n1,

יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים