עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by F430,

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  3. יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  4. Started by bezangeloo,

הבטרייה המקורית של נוקיה למכשיר הנ"ל בעלת ערך של 890mAh. אם אחליף אותה בבטריה תחליפית בעלת ערך של 1000mAh זה יכול להזיק למכשיר או שפשוט זמן הסוללה יהיה ארוך יותר? בהנחה שהחלפתי את הבטרייה לתחליפית, כדי לצרוב את הגרסה המקורית האחרונה של נוקיה על המכשיר (כרגע יש גרסה של פלאפון) אצטרך להחזיר את המקורית, או שאין סיכון? לסיום, אם אפשר מדריך נחמד לצריבת הגרסה המקורית + מקור להורדה שלה זה יהיה נחמד. תודה רבה, בז'נגלו.

5. Started by urich,

אני צריך מטען לחשמל לנגן sansa e280 יש מקורי באתר של סאן דיסק אבל הוא עולה הון. האם זה יתאים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3039152&refid=6.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by GbeTech,

אהלן, אני רואה באיביי: SAMSUNG GALAXY S II 4G T989 Android UNLOCKED GSM Cell Phone. http://www.ebay.com/itm/Brand-New-BLACK-SAMSUNG-GALAXY-S-II-4G-T989-Android-UNLOCKED-GSM-Cell-Phone-/110958121876?pt=Cell_Phones&hash=item19d59e9394 לא צריכות להיות בעיות בארץ?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  7. Started by Overkiller,

שלום לכולם; ערב גיוסי לצה"ל אבקש לקבל המלצה לנגן MP3. דרישות: נפח בין 1GB עד 2GB, אין צורך בהצגת תמונות, הבנתי שכדאי סוללת אצבע, אך אם יש מכשיר בטווח המחירים שהסוללה הנטענת שלו מחזיקה זמן רב אשקול אותו (אני אהיה בבית כ3 ימים בשבוע, לפחות בסדיר), אין צורך באוזניות מכיוון שיש ברשותי Shure E2C ו Sennheiser CX500. תודה לעונים.

8. http://www.zuzafun.com/13-most-expensive-cell-phones

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by Zbbabir,

היי, קניתי לפני בערך שבועיים את ה-Nexus 5, אחלה מכשיר, עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד נהנה ממנו. לפני יומיים הייתי בבאג והיו שם את הפירסומים על ה-MX4 ששמעתי עליו המון, המכשיר עצמו מתפקד טוב ועשה אחלה רושם. חוץ מזה ראיתי שבקרוב יוצא למכירה ה-MX4 שאמור להיות אפילו יותר טוב. לפי המון ביקורות שראיתי, ה-MX4 נחשב היום אחד החזקים בשוק (אם לא החזק ביותר, במיוחד ביחס למחיר שלו). מישהו התעסק עם המכשיר כדי לתת ביקורת? ושאלה נוספת, עולה הדאגה שבגלל שהמכשיר סיני, יש אופציית ריגול וכל פעולה נשלחת לשרתים, מישהו יכול לאמת/לאשש/להגיד האם זה אמור להפריע?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  10. בביקורות זאת אנו מביטים על אחד מניידי הגיימינג המעניינים של התקופה האחרונה מבית יצרנית החומרה GIGABYTE - כזה שמשלב בין עוצמת עיבוד גבוהה וקומפקטיות עבור יוצרי תוכן וגיימרים בעת ובעונה אחתלכתבה

11. אחרי ה"טירוף" של ה-SMS, מסך צבעוני, מצלמה, MP3 וכו וכו וכו וכו וכו.... הטרנד הבא יהיה כנראה מקרן בתוך הסלולרים. צולם ממעריב של היום (6.2.2007). מה השלב הבא? מדפסת בתוך סלולרי? מה אתם עוד צופים שיגיע לסלולרים? כנראה שבתחום הזה המציאות באמת עולה על כל דימיון.

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by 00Amir,

כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  14. Started by card,

אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by bubugu,

אהלן, אני רוצה לקנות נקסוס 5 32 ג'יגה והבנתי שיש כל מיני חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחירים זולים יותר. מישהו מכיר חנות כזאת אולי?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  16. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  17. Started by The Dom,

כרגע יש לי N95. הפלאפון הזה עדין כמו לא יודע מה, כמובן שיש לו את האיכויות שלו. אבל מאז שאורנג' עידכנו לי אותו הוא פשוט עושה לי צרות מטורפות. מאתחל את עצמו פעמיים ביום,לפעמים הוא נכבה ונשאר רק מסך לבן שכתוב בכחול נוקיה שזה מבזבז בטריה כמובן, או כשאני שומע שיר, הפלאפון פתאום עובר לסך שחור ועושה צליל מחריש אוזניים ואז שוב הופך למסך הלבן הנ"ל. או שאני משחק בו והוא נכבה, או באמצע שיחה. זה מטריף כבר. שלחתי אותו פעמיים לתיקון, פעמים אחת "תיקנו אותו" ופעם שניה החליפו לי אותו והוא חזר עם אותם בעיות. כמה שאלות: 1) האם זה רק אצלי ככה(מהעידכון גירסא)? 2)האם יש פלאפון לא סימביאן שיש לו רמקולים חזקים כמו של הN95 ומצלמה סבירה+?(שמוכרים באורנג')

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by Symbore,

המספרים הסידוריים שלי: 352749019842216 352749019988266 מחיפוש ברשת לא מצאתי אתרים שעושעם את זה הדגם שלי האם שירות לקוחות יוכל לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  19. 16 גיגה-בייט של נפח אחסון ותמיכה בדור רביעי בעבור כ-315 שקלים הופכים את הסמארטפון החדש של Leagoo לאחד מהתחרותיים ביותר מאז ומעולם, אך יהיה עליכם להזדרז ולנצל את ההזדמנות לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-leagoo-elite-4-הוא-סמארטפון-מודרני-ב-80-דולר-למהירי/

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לרכוש לאבא שלי טאבלט לא יקר (באיזור 1100 שקל), שמיועד בעיקר לשימוש באינטרנט, צפייה בוידאו וקצת צילום תמונות, לא מעבר לכך. לאחר סינון של מספר מאפיינים שעשיתי בזאפ, הגעתי לשני טאבלטים: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-tabletpc&modelsid=910946,882019 למי שמתעצל להכנס ללינק מדובר על Lenovo TAB 2 A10-70F ZA010018IL לעומת LG G Pad 10.1 V700. מבחינת נתונים יבשים, הטאבלט של לנובו כמעט יותר טוב בכל פרמטר (חוץ מהקיבולת סוללה). לגבי המעבד אני לא ממש סגור מה יותר טוב... אני פשוט לא כ"כ מכיר טאבלטים של לנובו, כך שאשמח לשמוע חוות דעת נוספות לפני הרכישה תודה מראש לכל המגיבים

21. Started by Salwaby,

בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by asaf556,

שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

אין מילים! תגידו יש את הפלאפון הזה בארץ??

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by ShadowNet,

שלום, ברצוני לדעת איזו תוכנה יותר טובה, DESTINATOR 7 או I-GO 8? אני יודע של-IGO יש תצוגת תלת מימד מלאה, אך האם היא יותר טובה בדברים אחרים?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  25. סוני אריקסון W595 אפשר לשמור מספר מוגבל של שיחות ביומן שיחות(מראה שיחות נכנסות/יוצאות/שלא נענו. האם זה אפשרי להגדיל את המספר הזה? כי SMSים אפשר לשמור כ 500 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים