עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by 00Amir,

כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  5. Started by card,

אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  6. שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי

7. אני רוצה לקנות את הFiio q1 (שרשמית לא תומך בOTG אבל ניתן לסידור עם אפליקציה) ורציתי לדעת אם הנקסוס חמש יתמוך בחיבור OTG או לא ואם לא אז מה צריך כדי לגרום לו לתמוך בכך?

8. Started by yuvalm2,

אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  9. אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  10. Started by ofir38,

יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by karpad,

שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by FresH-MeaT,

בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה... סוללה.. אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה... העם זה באמת תיהיה בעיה? אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה קיבינימט

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  13. אחרי ה"טירוף" של ה-SMS, מסך צבעוני, מצלמה, MP3 וכו וכו וכו וכו וכו.... הטרנד הבא יהיה כנראה מקרן בתוך הסלולרים. צולם ממעריב של היום (6.2.2007). מה השלב הבא? מדפסת בתוך סלולרי? מה אתם עוד צופים שיגיע לסלולרים? כנראה שבתחום הזה המציאות באמת עולה על כל דימיון.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by Alex89,

אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by BoriTTo,

ראיתי שכמה אנשים דיברו על מבצע של newegg ב192דולר אבל אני לא מוצא את זה, יש אותו שם רק ב210.... שזה עדיין 300 שקל פחות מכל מקום אחר בארץ... אז מישהו מכיר חנות שאני יכול למצוא שם את הנגן בפחות מ200דולר? כי ממש אין לי 1200+ שקל להוציא על נגן... או שממש כדאי לקנות בארץ בשביל אחריות? עריכה: כבר נקנה, תעזרו לי עם השאלות בבקשה ועוד 2 שאלות קטנות... 1. מישהו פעם ניסה לראות אנימה על הנגן הזה? האם הכתוביות ניתנות לקריאה ממרחק סביר? ממש לא בא לי להיות צמוד למכשיר בנסיעות. 2. אם אני אשתמש במכשיר כאשר אני רץ (נקנה לו איזה רצועה לקשור לזרוע או משהו) האם זה ידפוק את ההרד דיסק, או שזה לא יזיז לו?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by Salwaby,

בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  18. QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

אין מילים! תגידו יש את הפלאפון הזה בארץ??

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by bezangeloo,

הבטרייה המקורית של נוקיה למכשיר הנ"ל בעלת ערך של 890mAh. אם אחליף אותה בבטריה תחליפית בעלת ערך של 1000mAh זה יכול להזיק למכשיר או שפשוט זמן הסוללה יהיה ארוך יותר? בהנחה שהחלפתי את הבטרייה לתחליפית, כדי לצרוב את הגרסה המקורית האחרונה של נוקיה על המכשיר (כרגע יש גרסה של פלאפון) אצטרך להחזיר את המקורית, או שאין סיכון? לסיום, אם אפשר מדריך נחמד לצריבת הגרסה המקורית + מקור להורדה שלה זה יהיה נחמד. תודה רבה, בז'נגלו.

21. טוב אני מחפש נגן מפ3 עם הרבה זיכרון ללא צורך בסרטים וכל התוספות לא משנה הגודל העיקר שיהיה נוח תפעולית עם סוללה סבבה ו יחזיק לזמן זה מה שחשבתי בינתיים אם יש דברים יותר טובים במחירם דומים בשמחה Zen Touch 20GBוCreativeו 726nis או Jukebox Zen Xtra 30GBוCreativeו 639nis זה מה שנראה לי אני יקח

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by malkind86,

עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. האחיין שלי החליף את קוד הכניסה ל- Ipad שלו ואז שכח את הקוד. אופס! מה עושים? חיפשתי ומצאתי שתי אפשרויות: האחת, לשחזר מגיבוי באמצעות Itunes. ניסינו, צריך לבטל קודם את ה- find my ipone. השניה, לאפס את המכשיר דרך find my iphone. ניסינו, הוא לא מופיע שם בכלל. אאארררר, מה? מכירים פתרון אחר?

24. Started by aeonf,

הפלאפון הובא מחו"ל. אני יכול לקרוא עברית אך לא לכתוב. אני יודע שיש אפשרות לצרוב לו עברית. האם אני יכול לבצע זאת לבד ? תודה!

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  25. Started by Los,

אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 .

• 0 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים