גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי שכמה אנשים דיברו על מבצע של newegg ב192דולר אבל אני לא מוצא את זה, יש אותו שם רק ב210.... שזה עדיין 300 שקל פחות מכל מקום אחר בארץ... אז מישהו מכיר חנות שאני יכול למצוא שם את הנגן בפחות מ200דולר? כי ממש אין לי 1200+ שקל להוציא על נגן... או שממש כדאי לקנות בארץ בשביל אחריות? עריכה: כבר נקנה, תעזרו לי עם השאלות בבקשה ועוד 2 שאלות קטנות... 1. מישהו פעם ניסה לראות אנימה על הנגן הזה? האם הכתוביות ניתנות לקריאה ממרחק סביר? ממש לא בא לי להיות צמוד למכשיר בנסיעות. 2. אם אני אשתמש במכשיר כאשר אני רץ (נקנה לו איזה רצועה לקשור לזרוע או משהו) האם זה ידפוק את ההרד דיסק, או שזה לא יזיז לו?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
למרות כל החיפושים הזמנתי את הS9 מגיבור מחשבים לפני יותר משבוע ,ובינתים לא נראה שהם יגיעו אליהם בזמן הקרוב.. אז יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את האוזניות האלה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום,מכרים שלי נמצאים בחופשה בלונדון וביקשתי מהם לקנות לי מכונת זקן של פיליפס ,שאין בארץ ..לאחר שהם חיפשו ב-Oxford Street ולא מצאו, רציתי לבקש את עזרתכם במציאת חנות בלונדון או קרוב ללונדון ,שיש לה את המכונה הנ"ל: http://www.philips.co.uk/c/mens-grooming/pro-with-multifunctional-display-qt4070_32/prd/ זה ממש דחוף לי מכיוון שהם חוזרים ביום חמישי..כך שאודה למי שיוכל לעזור לי במציאת חנות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני ניסיתי להעביר קובץ ב-MP3 וזה שוקל 170 מגה יש לי בנגן 256 מגה איחסון וכל פעם שאני מנסה למחוק את הובץ זה רושם לי"אין אפשרות למחוק את הקובץ...הפרמטר שגוי" ואפילו ניסיתי לבצע איחוי לנגן אבל זה רושם לי אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. אחי מעוניין לקנות GPS. אבל יש בעיה אני והוא לא יודעים את המחירים של הGPSים בשוק, זאת אומרת לא יודעים מה הכי יקר מה הכי זול ובקיצור את מחיר השוק. יש לכם משהו להמליץ שלא יעבור את ה1500 בערך אם זה קצת מדיי אשמח אם תודיעו לי. חשוב שיהיה מדויק והכי טוב שניתן להשיג לתקציב הנוכחי
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הגרסה הבינלאומית ל-Redmi Note 9 Pro זמינה בארץ בהתבסס על ייבוא מקבילי - לפני שקיבלנו הודעה על תוכניות ההשקה של הנציגה המקומית הרשמית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
המדליף המפורסם ביותר ברשת מציע תמונות של צמד מוצרי הדגל מבית סמסונג כבר עכשיו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הבולט החדש של HTC הוא מכשיר ביניים נישתי מעניין, שילווה במחיר גבוה בארצות הברית ובמחיר שערורייתי באירופה לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-htc-one-a9-הושק-הסמארטפון-הנכון-בזמן-הלא-נכון/
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הFiio q1 (שרשמית לא תומך בOTG אבל ניתן לסידור עם אפליקציה) ורציתי לדעת אם הנקסוס חמש יתמוך בחיבור OTG או לא ואם לא אז מה צריך כדי לגרום לו לתמוך בכך?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
דגם הביניים הטרי ביותר של היצרנית הסינית המפורסמת מזכיר כמה וכמה מכשירים אחרים שכבר הוצגו בעבר - אבל זה ממש לא אומר שהוא אינו משתלם ביותר לכל אלו שמחפשים מקסימום תמורה בפחות מ-200 דולר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת תקשורת בינלאומית היושבת בשרון מחפשת אנשי תקשורת "חולי גאדג'טים" אשר מעוניינים\ות לבצע הסבה למשרת בדיקות. מעוניינים באנשים בעלי אהבה אמיתית לטכנולוגיה וחדשנות, סקרנות טבעית בכל מה שקשור לאפליקציות, ורצון לחקור וללמוד אפליקציות חדשות. אשמח לקבל קו"ח ל-Adarg@sqlink.com
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
ההצפנה, שמגיעה תחילה לפלטפורמת האנדרואיד עם העדכון האחרון של האפליקציה, תוודא כי רק המוען והנמען יוכלו לראות את תוכן ההודעות לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
איך ה-G2 ביחס למכשירים החדשים ביותר שיש היום? מבחינת מפרט, מצלמה וכו'....
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1.אני רוצה הלקנות זכרון מיקרו יש את הזכרונות הרגילים אם לא טועה מ CLASS 4/5 ויש זכרונות ULTRA אם CLASS 10 חוץ ממהירות קצב העברת נתונים נגיד בין המחשב לזכרון ,יש הבדלים בביצועים למשל אם אני רוצה לנגן סרטי MKV FULLHD במכשיר שלי? 2.אני רוצה גם לנגן סרטי MKV מהטלפון ולשדר ישירות לטלוויזיות סמארט TV , ואני רוצה שמהירות הלעת הסרט מהטלפון ישירות לטלוויזיה תהיי כמה שיותר מהירה , אז במקרה כזה יהיה קשר לאיכות/מהירות הזכרונות ?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה-e280 של סנדיסק ובהוראות הפעלה מצויינת המלצה לטעון לגמרי את הסוללה לפני שימוש ראשוני במכשיר. מד הסוללה של הנגן, מתוך הקופסה, מראה 50%. האם אני יכול להשתמש עד ריקון הסוללה ואז להטעין או שההמלצה לטעון היא למנוע נצילות נמוכה יותר של הסוללה בעתיד? תודה על הארה בעניין.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-