עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי התוצאות המקדימות המרשימות, הסמארטפון הקשוח של סמסונג נחת לביקורת באתר הפופולרי gsmarena והפך למלך הסוללה החדש גם שם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9e%d7%93%d7%95-%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a3-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by adibel,

עריכה:הסתדרתי,אפשר לנעול את האשכול.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by KF,

שלום.. אני נורא מתלבט אם לקנות גלקסי 4 (מה ההבדלים בין 9500 ל9505 ?) או נקסוס 5 ? כרגע אני עם גלקסי 1 והוא התחיל להימאס עליי. או שאפילו יש אופציה אחרת טובה יותר מהשניים הנ"ל ? התקציב עומד על 2000 ש"ח.

5. נפח אחסון כפול, מערכת אודיו מתקדמת, צבעים חדשים וייחודיים ועוד מרכיבים את ה-G6 Plus הטרי לכתבה

6. Started by Second Edition,

היי, אני מתלבט בין שני המכשירים האלה.. יש לי מספר שאלות, שאני אשמח אם מישהו ידע לענות עליהן: 1. האם למכשירים הנ"ל, יש מודלים/גרסאות שלא יעבדו בארץ ? (אני חושב שלאקספריה יש - אבל לא בטוח) 2. אני מעדיף את הפיקסל.. האם יש לו בעיות ידועות כלשהן ? תודה רבה !

7. Started by YooOmer,

אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Spirit Crusher,

מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה

9. לאחד מהחברים שלי יש אייפוד וידאו ורציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את רוקבוקס עליו? לפי האתר זה כבר פועל עם רב הדברים איך הממשק? כל הפלאגינים עובדים? יש באגים רציניים? יש בעיות עם הסוללה? ברגע שאני מתקין עליו רוקבוקס הוא הופך להיות UMS נכון? כלומר לא צריך את אייטיונז הנוראית הזאת יותר כדי להעתיק מוזיקה וכו תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by jackhammer,

אני רוצה לקנות GPS לשימוש בארץ עכשיו אני בקרוב יוכל להשיג GPS יותר זול אבל לא מהארץ השאלה שלי היא האם אפשר לקנות מבחוץ ואז לשים לו את התוכנה בעברית? כי בתאכלס זה לא ממש עוזר לי אם הוא מראה לי את המפות של הערים בארץ אבל הכל באנגלית...... אם כן אז מאיפה אני משיג את התוכנה בעברית? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by DAVIDKI19,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by nim901,

הי, אחותי קיבלה איפוד ואני רוצה להעביר לה שירים, היא כבר העבירה מהמחשב שלה כמה שירים לאיפוד ועכשיו כשאני רוצה להעביר מהמחשב שלי אז אני מקבל הודעה (מפגרת ביותר) שהאיפוד יכול להסתנכרן רק עם ספריה אחת (או משהו) ואז אני צריך למחוק הכל כדי להעביר שירים מהמחשב שלי, איך אפשר להתגבר על הטימטום הזה?!#@34 ידעתי שהאיפוד נכה אבל עד כדי כך!?#

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by karpad,

שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by holy_cows,

אהלן, השימוש העיקרי שלי זה לכתוב משימות ותזכורות ניהול אנשי קשר וgps. חשוב לי שיהיה ויי פיי ובלוטוט במחשב. חשבתי על Mio P560, דעות/המלצות?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  16. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by LORIANTA,

סרקתי את כל האינטרנט ולא מצאתי עדכונים האם העדכון עולה כסף? איפה אני מוצא אותו? כל כמה זמן יש עדכון ואיך מעדכנים פיזית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  18. Started by malikl,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נגן MP3, כך שתהיה לי שליטה על איזה תיקיה לשמוע. עד עכשיו היה לי את הנגנים הראשונים שיצאו (אלה עם החיבור USB מובנה.), לא ממש אפשר לי שליטה על איזה תיקיה אני רוצה לשמוע באותו רגע. (הייתי צריך להריץ הרבה שירים קדימה/אחורה כדי להגיע לשירים שאני רוצה). אני רוצה לקנות מכשיר פשוט אבל עם איכות אודיו טוב, משהו כמו iPod. תקציב לזה בערך 300 ש"ח. תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  19. Started by D-M-X,

איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  21. למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by Barnito,

לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by night-fire,

שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.

24. Started by galh_5,

אני ניסיתי להעביר קובץ ב-MP3 וזה שוקל 170 מגה יש לי בנגן 256 מגה איחסון וכל פעם שאני מנסה למחוק את הובץ זה רושם לי"אין אפשרות למחוק את הקובץ...הפרמטר שגוי" ואפילו ניסיתי לבצע איחוי לנגן אבל זה רושם לי אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  25. אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים

• 7 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.