עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאחד מהחברים שלי יש אייפוד וידאו ורציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את רוקבוקס עליו? לפי האתר זה כבר פועל עם רב הדברים איך הממשק? כל הפלאגינים עובדים? יש באגים רציניים? יש בעיות עם הסוללה? ברגע שאני מתקין עליו רוקבוקס הוא הופך להיות UMS נכון? כלומר לא צריך את אייטיונז הנוראית הזאת יותר כדי להעתיק מוזיקה וכו תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  3. שלום . כרגע יש לי את הגלקסי S3 , יש לי אותו מהרגע שהוא ייצא בארץ . אחרי שהוא עבר איתי חלק השירות הצבאי וגם באזרחות הוא נפל די הרבה (אף פעם לא נשבר ולא היה בתיקון) המכשיר כבר כמה חודשים עושה מלא בעיות הרבה פעמים הוא נכבה ואז נכנס ללןפ בהדלקה ורק אחרי רבע שעה במקרה הטוב הוא נדלק. הוא נתקע כמה פעמים ביום לפעמים נעלמת לו הקליטה ובקושי שומעים משהו בשיחות, כל זה כלום לעומת הסוללה שבקושי מחזיקה חצי יום . החלפתי רומים וכל רום אותם הבעיות . בכל מקרה אני חושב על להחליף אותו . עכשיו חשבתי על הG2 של LG כי המסך גדול ולפי מה שראיתי יש לו סוללה חזקה . (נפח איחסון פחות חשוב לי) . יש לי בבית גם את הS4 (לא שלי) אבל אם אני יקנה למשל את הLG אני יוכל להחליף אותו ולהיות עם הS4 . וראיתי שיוצא ה…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by xxgalxx,

דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?

6. Started by zuris,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by YooOmer,

אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by Zbbabir,

היי, קניתי לפני בערך שבועיים את ה-Nexus 5, אחלה מכשיר, עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד נהנה ממנו. לפני יומיים הייתי בבאג והיו שם את הפירסומים על ה-MX4 ששמעתי עליו המון, המכשיר עצמו מתפקד טוב ועשה אחלה רושם. חוץ מזה ראיתי שבקרוב יוצא למכירה ה-MX4 שאמור להיות אפילו יותר טוב. לפי המון ביקורות שראיתי, ה-MX4 נחשב היום אחד החזקים בשוק (אם לא החזק ביותר, במיוחד ביחס למחיר שלו). מישהו התעסק עם המכשיר כדי לתת ביקורת? ושאלה נוספת, עולה הדאגה שבגלל שהמכשיר סיני, יש אופציית ריגול וכל פעולה נשלחת לשרתים, מישהו יכול לאמת/לאשש/להגיד האם זה אמור להפריע?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by hilatza,

היי אני רוצה לקנות נטבוק/טאבלט/מחברת אלקטרונית או משו כזה אני לא יודעת איך קוראים לזה .. אני רוצה שזה יהיה קטן ונייד, שיהיה נוח להכניס בתיק. אני רוצה את זה כדי להקליד עבודות, בעיקר וורד, לא חשוב לי משחקים וכאלה.. בסביבות 1000 שקל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  10. חבר שלי צריך להעביר שירים לIPOD שלו והוא כבר לא מתקרב לITUNES,מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את האייטונס?

11. קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  12. 16 גיגה-בייט של נפח אחסון ותמיכה בדור רביעי בעבור כ-315 שקלים הופכים את הסמארטפון החדש של Leagoo לאחד מהתחרותיים ביותר מאז ומעולם, אך יהיה עליכם להזדרז ולנצל את ההזדמנות לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-leagoo-elite-4-הוא-סמארטפון-מודרני-ב-80-דולר-למהירי/

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  13. אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by *BYZ*,

מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  17. היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by djelectric,

ב spmark רשום לי שהמעבד פועל ב206 MHZ אבל בכל האתרים רשום - Dual ARM 11 332 MHz CPU למה להאמין? (חשוב לי כי אולי אתקין לינוקס עליו בהמשך, אל תדאגו איך אני יעשה את זה יש לי חבר שהתקין לינוקס על מצלמה דיגיטלית)

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by WizzdoM,

בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם

20. Started by urich,

אני צריך מטען לחשמל לנגן sansa e280 יש מקורי באתר של סאן דיסק אבל הוא עולה הון. האם זה יתאים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3039152&refid=6.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  21. מה קורה כשמנסים לשלב בין עולם הטכנולוגיה ועולם האופנה והאקססוריז במוצר אחד? התשובה היא אוזניות ה-Fuse האלחוטיות החדשות לכתבה

22. Started by omri_ro,

הורדתי והתקנתי widget ללוח שנה שנראה לי מאוד נחמד, הבעיה היחידה היא ביושור לימין, האם קיים תיקון RTL כלשהו? מכשיר DESIRE עם FROYO בעיברית מיושרת לימין (הרום המותקן הוא NEXTROM) למעוניינים: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.calendar&hl=en

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  23. משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  24. סמארטפון הביניים החדש של השחקנית הסינית הוא מעודן, מצוייד במצלמה כפולה - ועדיין לא יקר בכלל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים