עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by KaPuT,

למרות כל החיפושים הזמנתי את הS9 מגיבור מחשבים לפני יותר משבוע ,ובינתים לא נראה שהם יגיעו אליהם בזמן הקרוב.. אז יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את האוזניות האלה בארץ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by djvibe,

היי יש לי 6500 סליידר המערכת של המכשיר רגילה ולא סימביאן השאלה איזה תוכנות שימושיות בכלל אפשר להתקין עליו ואיפה אני יכול לראות או להוריד ואם אפשר להוריד עליו את התכונה של באריקסונים TRACKID הורדתי גרסא אחת והיא לא עובדת טוב על המכשיר..זה לא מתליח להוציא את החיפוש לאנטרנט תודה

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by asaf556,

שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  5. היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה

6. Started by xytkhi,

האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  7. לפי דיווחים עדכניים שמציפים את הרשת, הדור החדש של מכשיר ה-Moto G יוצע בכמה גרסאות חומרתיות, שגורמות לו להישמע אטרקטיבי הרבה יותר משהערכנו קודם לכן לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-moto-g-החדש-יהיה-ססגוני-עמיד-במים-ועם-אפשר/

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  8. סוני אריקסון W595 אפשר לשמור מספר מוגבל של שיחות ביומן שיחות(מראה שיחות נכנסות/יוצאות/שלא נענו. האם זה אפשרי להגדיל את המספר הזה? כי SMSים אפשר לשמור כ 500 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  9. השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by karpad,

שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  11. עוד דגם חדש ומסקרן של המותג עבור השוק ההודי עתיד לספק שבב Snapdragon 855 Plus, מצלמת 64 מגה-פיקסל ועוד הפתעות - כאשר יש סיכוי שנראה אותו מושק רשמית גם באירופה, לראשונה לכתבה

12. משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  13. Started by kawaii,

Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by ronbubl,

בהמשך לשאלתי לגבי מגן לגלקסי 3 שעליה קיבלתי תשובה מפורטת - תודה. האם יש תופסן לרכב שניתן לתפוס בו את הגלקסי 3 יחד עם הכיסוי של otterbox defender?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  15. לא הכי דק, לא הכי עוצמתי ולא הכי יוקרתי, אבל לסמארטפון החדש של מוטורולה שיכנס בין ה-Moto G ל-Moto X יש הרבה אופי. האם זה יספיק בשביל לשכנע את הצרכנים? לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-moto-x-play-סמארטפון-ביניים-שלא-דומה-ל/

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  16. Started by FOXBAT,

שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  17. Started by omri_ro,

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by galitha18,

??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by papoose,

היי, במקום לעשות סיסמא למחשב ראיתי שיש מקלדת של מייקרוסופט שיש ב-Fingerprint Reader אני מחפש לקנות רק את ה-Fingerprint Reader בלי המקלדת והעכבר יודעים איפה אני משיג דבר כזה?? (יש לי כבר מקלדת של מיקרוסופט... )

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by מיכל כהנא,

מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  21. אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם

22. אחד מהסמארטפונים הסיניים השאפתניים של השנה נחת - עם גירסה יקרה מיוחדת פרי שיתוף פעולה עם חברת מארוול לכתבה

23. לאחד מהחברים שלי יש אייפוד וידאו ורציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את רוקבוקס עליו? לפי האתר זה כבר פועל עם רב הדברים איך הממשק? כל הפלאגינים עובדים? יש באגים רציניים? יש בעיות עם הסוללה? ברגע שאני מתקין עליו רוקבוקס הוא הופך להיות UMS נכון? כלומר לא צריך את אייטיונז הנוראית הזאת יותר כדי להעתיק מוזיקה וכו תודה

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by urich,

אני צריך מטען לחשמל לנגן sansa e280 יש מקורי באתר של סאן דיסק אבל הוא עולה הון. האם זה יתאים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3039152&refid=6.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  25. שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים