גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הפלאפון הובא מחו"ל. אני יכול לקרוא עברית אך לא לכתוב. אני יודע שיש אפשרות לצרוב לו עברית. האם אני יכול לבצע זאת לבד ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
סמארטפון ביניים חדש של סמסונג מוצג עבור השוק ההודי תחילה - עם סוללת 6,000mAh אימתנית ומערך צילום מרובע משודרג במחיר התחלתי של מתחת ל-800 שקלים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית מאמצת את מעבדי ה-Kaby Lake-R המרובעים בנייד הדקיק שלה, ומעניקה תקווה נוספת לשוק העיבוד הגראפי החיצוני עם גירסה חדשה של ה-Razer Core לכתבה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שיהיה עים ויי פיי מוסיקה מצלמה איכותית שיהיה מהיר אפשרי מסך נגיעה מכשיר איכותי אבל לא מצועצע מידי תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה, אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל, חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה? הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה, אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן, תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB י…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דבר כזה? משום מה לא קיבלתי באריזה טכנית אני יכול להתסדר גם בלעדיו שזה הכי כיף אבל תמיד יש כל מיני טיריקם קטנים שבלי מדריך בחיים אי אפשר לעלות עליהם
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, אני רואה באיביי: SAMSUNG GALAXY S II 4G T989 Android UNLOCKED GSM Cell Phone. http://www.ebay.com/itm/Brand-New-BLACK-SAMSUNG-GALAXY-S-II-4G-T989-Android-UNLOCKED-GSM-Cell-Phone-/110958121876?pt=Cell_Phones&hash=item19d59e9394 לא צריכות להיות בעיות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מה הרום המומלץ ביותר הקיים למכשיר? והאם מתישהו יקבל את JB?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום שאלה לגבי המכשיר Samsung Galaxy S - Android האם יש בו את הפוקנציה של מענה שיחה אוטומטי ללא לחיצת כפתור בזמן שהוא מחובר לדיבורית רכב בלוטוט ? למי מבינכם שיש את המכשיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
דגם הביניים הטרי ביותר של היצרנית הסינית המפורסמת מזכיר כמה וכמה מכשירים אחרים שכבר הוצגו בעבר - אבל זה ממש לא אומר שהוא אינו משתלם ביותר לכל אלו שמחפשים מקסימום תמורה בפחות מ-200 דולר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 .
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-