גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני יודע היה כזה דיון הינה הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297702.0 מה דיון הזה לא קיבלתי שום החלטה למרות שבהתחלה זה ניראה כאילו 6120 יותר טוב בכל מיקרה מישהו יכול לכתוב לי את כל היתרונות והחסרונות של 2 המכשירים האלה ואיזה מכשיר לפי דעתכם יותר טוב (אם אתם הייתם לוקחים מכשיר, איזה?) נ.ב מה זה סימביאן(המערכת ב 6120)?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רציתי לדעת, מה ההבדל בין הנגנים שמבוססים HD ומבוססי כרטיסי Flash. מה עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? אשמח להסברים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי שלום, אני פה כדי להיוועץ לגבי קניית סמרטפון חדש באזור של ה1500 ש''ח(100-300 ש''ח סטייה). לא מעניין אותי מותגים, אני לא "אוהד" של פירמה מסוימת. הדבר היחיד שאני רוצה זה Value for Money. אני לא מעוניין להזמין מחו''ל, אלא אם כן אני יכול לקבל אחריות על זה באחת החנויות בארץ(למיטב ידיעתי רק אפל מנהיגים את השיטה הזאת). הדגמים שעד עכשיו מצאתי שהם עונים לקריטריון הם להלן: LG3 Zenfone2 MX5 One+one -1 אני לא נעול על שום דבר..פשוט רוב הביקורת עמוסות בפרטים טכניים שאין לי אפילו חצי מושג מה הם אומרים... לכן אם זה לא יותר מידי לבקש אשמח לקבל Pros and Cons לגבי אותם סמרטפונים ואם למישהו אחר יש המלצה שמעבר לדגמים שפירטתי- אשמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש פלאפון חדש.. מכל הפלאפונים שאונג' מציעה. רק חשוב לי שיהיה חזק במולטימדיה שיהיה WI FI ושיוכל להריץ תוכנה שתיתן לי גישה לICQ (ככל הניראה FRING) ההתלבטות היא כנראה בין אומניה ל5800 יש עוד רעיונות טובים?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת? זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... לתשומת לבכם.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לפי דיווחים עדכניים שמציפים את הרשת, הדור החדש של מכשיר ה-Moto G יוצע בכמה גרסאות חומרתיות, שגורמות לו להישמע אטרקטיבי הרבה יותר משהערכנו קודם לכן לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-moto-g-החדש-יהיה-ססגוני-עמיד-במים-ועם-אפשר/
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-