עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SilentBob,

מפרט חדש שצץ במאגר מבחן הביצועים Geekbench מספר לנו היכרות ראשונית עם מכשיר הדגל הבא של המותג מבית לנובו אחד מסימני השאלה הגדולים בשוק המכשירים החכמים נכון להיום נוגע לעתידה של מוטורולה, שעברה מידיה היציבות והמבוססות של גוגל אל קורת הגג של לנובו, אשר עדיין מנסה למצוא את מקומה בשוק ומתחבטת, כך נראה, בין עולם דגמי הפרימיום המתקדמים לבין שוק מכשירי הביניים התחרותי במיוחד, בו שוחות רבות ממתחרותיה הסיניות. האם לנובו תמשיך בקו הנוכחי שבו מושקים רק כמה דגמים יחידים תחת המותג 'מוטו' מדי שנה, או שתפעל להפיק כמות גדולה משמעותית של דגמים במטרה להתאים לקהל יעד רחב יותר? האם תמשיך לספק את התמיכה התוכנתית האיכותית וארוכת הטווח והשיפורים התוכנתיים הייחודיים שהפכו לחלק ב…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה

3. היצרנית הסינית נמצאת בדרך הבטוחה לשנה הכי טובה שלה עד כה - וזה כולל הצלחה מרשימה גם בשוק הישראלי לכתבה

4. דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  5. סמארטפון הביניים החדש של השחקנית הסינית הוא מעודן, מצוייד במצלמה כפולה - ועדיין לא יקר בכלל לכתבה

6. בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by אנטי,

הייתה לי אוזניית Voyager 855 של Plantronics, והייתי מאוד מרוצה ממנה. השימוש שלי התחלק בין שיחות בסלולארי שביצעתי עם אוזנייה אחת, לריצה בחדר כושר שבו חיברתי את האוזנייה השנייה. למרבה הצער האוזנייה הלכה לעולמה בנסיבות טראגיות למדי. מה שעוד יותר טראגי הוא שהדגם הזה כבר לא מיוצר. גם אחרי מחקר אני לא מצליח למצוא משהו מקביל בחנויות בארץ, וקצת חושש לרכוש אוזנייה מחו"ל ללא המלצות קונקרטיות. את האוזנייה הקודמת קניתי ב 300 ש"ח, אבל אני אשקול גם לעלות למעלה במידה ובאמת אין כיום משהו מקביל בטווח המחירים הזה. אני לא חייב אוזנייה בעלת יכולות סינון רעשים "צבאית". אני צריך אוזנייה שתאפשר לנהל שיחה בתנאים סבירים, לשמוע מוסיקה באיכות טובה, וכאמור אוזניה נוספת שאפשר לחבר ולנתק. אודה על כל ה…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  8. חבר שלי צריך להעביר שירים לIPOD שלו והוא כבר לא מתקרב לITUNES,מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את האייטונס?

9. היה לי IFP790 256MBוIriver , הוא היה מעולה עד שאיזה מקש התקלקל ועכשיו בגלל הביטוח אני מחליף אותו כנראה למכשיר אחר בבאג מחשבים, אז נא לבחור דגם רק משם. דרישות: 512 עד ג'יגה זיכרון. סוללה חזקה. לא צריך תמונות וסרטים בכלל. איכות שמיעה גבוהה גודל - עדיף קטן. מחיר: עד 500 ש"ח (זה לא אומר שחייבים לנצל את כל התקציב...) . כדאי אולי לרכוש נגן ואוזניות איכותיות בנפרד ? עריכה: טוב אז נשארתי עם התלבטות כזאת: iAudio G3 1GB ב 400 ש"ח+אוזניות איכותיות ב 100 ש"ח (AKG K12P) MPIO FG100 1GB ב 300 ש"ח - לא יודע אם כדאי אוזניות נוספות. MPIO FY700 2GB ב 300 ש"ח בלי אוזניות נוספות כי הם כבר איכותיים. האפשרות השלישית נראית הכי משתלמת אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב של הנגן והממשק לא נראה נוח במיוח…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לשמור את ה SMS, רשימות אנשים כמובן ועוד ירקות ודברים חשובים לי מה PPC. מדובר ב HTC HD אם זה משנה.. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המכשיר אבל לא מצאתי איך להעביר מידע אל המשחב במקרה של הריסת תוכנה במכשיר (קרה בעבר ולא רוצה לחוות זאת שוב) יש לכם מושג איך אפשר לשמור את הדברים האלו על גבי המחשב שלי? אני לא מוצא שיטה עם ACTIVE SYNC, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by asaf556,

שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by Guyn,

שלום לכם! עוד שבועיים אני אהיה בארה"ב ואני זקוק ליעוץ שלכם: האם כרטיס SIM של Orange יוכל לשמש אותי למכשיר שאני ארכוש שם? ואם כן- האם גם אוכל לבצע ממנו שיחות לארץ ברגע שאחבר אותו שם? בנוסף, אני מעוניין בהמלצות שלכם לגבי מכשיר סלולרי, בתקציב של 1,500 שקל. כדי למצוא מכשיר ע"פ המחירים בארה"ב, היכנסו לאתר הבא (פשוט תקלידו את הדגם והחברה בתיבת החיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by soundf,

בחירה ראשונהההההההההההההההההההה זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=B3FAC19&nplm=TN613LL/A תמונות נוספות: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/power-support-crystal-jacket-set-for-iphone/ בחירה שניייההההההה או זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=DEE1ABF3&nplm=TN563LL/A בשחור... מידע נוסף: http://www.goincase.com/products/detail/protective-cover-cl59030/2 איזה כדאי?? לא יודע איזה לבחור ???

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by ConRoe X Fire,

שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  15. שמתי לב שהוא לא נותן לי להכניס יותר מ-700MB של שירים http://img521.imageshack.us/img521/8291/ipodia2.jpg לאן אפשר לשלוח אותו ?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  16. שלום לכם סבא שלי מחפש פלאפון שהמקשים שלו יהיו מוארים וגדולים, ובנוסף שהצילצול שלו יהיה חזק כמה שאפשר.. גודל ומחיר לא משנים. האם קיימת חיה כזו? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by Overkiller,

שלום לכולם; ערב גיוסי לצה"ל אבקש לקבל המלצה לנגן MP3. דרישות: נפח בין 1GB עד 2GB, אין צורך בהצגת תמונות, הבנתי שכדאי סוללת אצבע, אך אם יש מכשיר בטווח המחירים שהסוללה הנטענת שלו מחזיקה זמן רב אשקול אותו (אני אהיה בבית כ3 ימים בשבוע, לפחות בסדיר), אין צורך באוזניות מכיוון שיש ברשותי Shure E2C ו Sennheiser CX500. תודה לעונים.

18. Started by Tal14,

אמא שלי רוצה לקנות אחד מהשניים 2500 ש"ח כמובן זה המחיר של האייפד 4 זה גם לפטופ במחיר הזה. מה יותר משתלם ? כמובן לבית. ז"א פייסבוק קצת משחקים שטותיים כאלה אימייל וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  19. Started by ProNoob238,

שבת שלום וחג שמח לכולם. אני כרגע במסע שיפוצים לחדרי ובין היתר אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. לצערי, אני כבר שנים לא התעסקתי עם חומרה וטכנולוגיה, כך שאני כבר לא כל כך בקיא בכל הנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. אתן כמה פרטים לגבי הטלוויזיה- קודם כל, חשוב לי שהיא תהייה של מותג יחסית ידוע, שאני אוכל לסמוך על החברה באמת, לא פעם קנינו מסכי מחשב וטלוויזיה שאומנם על הדף נשמעו ברמה גבוהה, אבל במבחן האמת הם לא עמדו. שהטלווזיה תהייה חכמה- לא צריך חיבור לאינטרנט או דברים בסגנון, אבל שאני אוכל לחבר אליה מחשב ודיסק קשיח חיצוני שממנו אני לראות סרטים כראוי(אם יש אפשרות של הכנסת תרגות בעברית אז מעולה) עיקר הטלוויזיה יהיה צפייה בסרטים דרך מכשירים חיצונים וכמו כן צפייה בVOD של הוט, אני לא מאמ…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  20. החל מהיום ניתן לרכוש (לפחות ב- FRY.COM) את הדגם בראשון של סמסונג טאב, במחיר 350 דולר (ללא דמי משלוח ?), ללא שום תוספת מחיר סמויה (כגון מחיר עם התחייבות לקבלת שירות תיקשורת לאחר הקניה ) . מדובר בדגם ללא תיקשורת סלולרית. לא ברור עדיין אם מלבד התקשורת הסלולרית הוציאו מהמיני טבלט רכיבים ניספים. החל מהיום המכירה מבוצעת ב- FRY.COM , לא ידוע אם יש עוד מוכרים בתנאים דומים. השינוי הזה הוא בשורה לכל אילו שרוצים במחשב זעיר נייד (כולל גלישה באינטרנט דרך WIFI) שישמש חלופה למחשבים ניידים (כולל NETBOOK) . מחשבים ניידים (כולל NETBOOK) כבדים מדי לניידות מחוץ לבית\למשרד, ויכולת ההקלדה הנוחה לא תמיד חשובה למי שגולש באינטרנט או קורא מסמכים מחוץ לבית\למשרד. עד כה מרבית מכירות המיני טאבלטים…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by geigera,

שלום אני מתלבט בין G2 (בחו"ל, בארץ זה יקר) לבין זנפון 5 A500 (בארץ או בחו"ל). מה דעתכם? מה שחשוב לי זה: אמינות (לא מתקלקל מהר), עמידות יחסית בנפילות, gps שעובד כמו שצריך, סוללה סבירה (אני לא משתמש כבד). בנוסף, ראיתי שני דגמים של זנפון 5: cg, kl. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא הזכרון (kl: 8, cg: 16) אבל אז ראיתי בחנות ksp שהם כותבים על kl שהוא 16g. אז מה ההבדל? חשבתי גם על זנפון 2, אבל הוא יותר יקר ובעיקר מפריע לי הגודל. מה דעתכם? תודה ארי

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  22. לא מצאתי שום דבר נורמלי

23. שלום חברים אני מחפש טבלאט בתקציב של כ 600 שח לכאן או לכאן המטרה פשוטה: צפייה בסרטים שמועתקים מדיסק או קיי גודל המסך המועדף כ 7 אינץ'. תודה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  24. ממשיך דרכו של הסמארטפון המפתיע ביותר לשנת 2014 יגיע ב-27 ביולי 2015, באירוע שיוקרן בשידור חי בפורמט של מציאות מדומה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.