גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה. קצת רקע עליי בנושא המכשירים.. רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי. nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק. עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו.. אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים. האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה? אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..…
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום ידידים. קניתי את הטלפון הנ"ל. בטעות קניתי את הגירסה הסינית שלו. y300-0000 במקום y300-0100. אך לצערי הוא הגיע עם ROM מעפן ללא עם גוגל פליי שקורס כל הזמן. כרגע עשיתי לו עידכון לגירסה הרישמית. החדשה. וכל הטלפון שלי מלא בתוכנות סיניות. ללא גוגל פליי. אני צריך עזרה בלמצוא גירסה נורמלית או דרך להתקין את הגירסה הבינלאומית שמתאימה לדגם Y300-0100. בבקשה עזרה ממכם.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
במידה ויש לי E72 שמחובר לאינטרנט, ומחשב/לפטופ שלא מחובר, האם יש אפשרות לחבר בין השניים, ולהפוך את הסלולארי לשער לאינטרנט, ובכך לגלוש במחשב ? במידה וכן, כיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אנחנו כבר יודעים כי ה-OnePlus 6 יגיע עם מגרעת עליונה במסך כמו זו של ה-iPhone X - אך לאלו שלא ממש מחבבים את הכיוון יהיה פתרון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם; ערב גיוסי לצה"ל אבקש לקבל המלצה לנגן MP3. דרישות: נפח בין 1GB עד 2GB, אין צורך בהצגת תמונות, הבנתי שכדאי סוללת אצבע, אך אם יש מכשיר בטווח המחירים שהסוללה הנטענת שלו מחזיקה זמן רב אשקול אותו (אני אהיה בבית כ3 ימים בשבוע, לפחות בסדיר), אין צורך באוזניות מכיוון שיש ברשותי Shure E2C ו Sennheiser CX500. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים. יש לי שלט אוניברסלי לומד של Logitech Harmony דגם 550. עד לאחרונה התוכנה לעדכונו עבדה בסדר גמור, אבל לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי XP שוב (את אותו אחד שהיה מותקן מקודם), הוספתי 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך ומאז יש לי בעיה עם התוכנה. שלב ההתקנה עובר בסדר גמור, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את ההודעה: "Fail to launch application. please reinstall the software or contact customer service. Invocation TargetException null" עדכנתי גירסה מהאתר שלהם ועכשיו אני מקבל את ההודעה : "Fatal exception caught executing JVM runtime: Exception or error thrown from java." יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי שלום, אני פה כדי להיוועץ לגבי קניית סמרטפון חדש באזור של ה1500 ש''ח(100-300 ש''ח סטייה). לא מעניין אותי מותגים, אני לא "אוהד" של פירמה מסוימת. הדבר היחיד שאני רוצה זה Value for Money. אני לא מעוניין להזמין מחו''ל, אלא אם כן אני יכול לקבל אחריות על זה באחת החנויות בארץ(למיטב ידיעתי רק אפל מנהיגים את השיטה הזאת). הדגמים שעד עכשיו מצאתי שהם עונים לקריטריון הם להלן: LG3 Zenfone2 MX5 One+one -1 אני לא נעול על שום דבר..פשוט רוב הביקורת עמוסות בפרטים טכניים שאין לי אפילו חצי מושג מה הם אומרים... לכן אם זה לא יותר מידי לבקש אשמח לקבל Pros and Cons לגבי אותם סמרטפונים ואם למישהו אחר יש המלצה שמעבר לדגמים שפירטתי- אשמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עם בואם של המכשירים הסלולארים החדשים והעדכונים האחרונים של החברה לפלטפורמת המובייל שלה, Windows Phone 8.1, מיקרוסופט מנסה לרענן את הפלטפורמה ומשנה למיתוג פשוט יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%aa%d7%a0%d7%98%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-windows-phone-%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם, אז אחרי המלצות של רבים וקריאה נוספת באנטרנט החלטתי ללכת על הנקסוס4. המחירים בארץ (דרך זאפ) 1600 ש״ח. ראיתי שהמחירים בחול הרבה יותר זולים (סביבות ה250$, תקנו אותי אם אני טועה). אני רשום לשירותי מסטופ וגם חבר קרוב נוסע לברצלונה בעוד יומיים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן הכי כדאי לקנות את המכשיר והאם העלות בארץ (אחרי מיסים מחול והכל) באמת יותר גבוהה. במידה ואכן אקנה מחול, על איזה דברים עלי להקפיד (ראיתי שיש כל מיני סוגים לנקסוס 4, רשתות וכו׳). דבר נוסף, מה לגבי אחריות במידה ואקנה מחול. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות באתרים בנגנים. . למשל אני רוצה לראות תקצירים באתר של ספורט 5 זה לא נותן לי ..מראה לי את החלון של הנגן שחור! אה ויש לי אייפון 4 גירסה הכי עדכנית : 4.2.1
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
הגרסת ליבה היא : 2.6.35.7[/I9000JHJVG-CL788779se.infra@SEI-45 #2 אני מחפש קארנל מתאים כאן : [/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ולא מוצא שום דבר מתאים איזה מהם אני אמור להתקין ? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-