עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by *BYZ*,

מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  2. לא מצאתי שום דבר נורמלי

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

שלום לכולם, אני הולך לשדרג פלאפון סוף סוף. ההיתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לgalaxy s2 רציתי לדעת יתרונות חסרונות שיעזרו לי להחליט, עד עכשיו היתי כמעת בטוח שאני יקח galaxy עכשיו אני די מתלבט מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, עמית

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  5. אחרי חיישן של 48 מגה-פיקסל וחיישן 64 מגהפיקסל - מגיע הפרוייקט החדש והמבטיח של היצרנית במסגרת מותג ה-ISOCELL שלה לכתבה

6. מה קורה כשמנסים לשלב בין עולם הטכנולוגיה ועולם האופנה והאקססוריז במוצר אחד? התשובה היא אוזניות ה-Fuse האלחוטיות החדשות לכתבה

7. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  8. במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה

9. Started by JohnnyBravo,

יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  10. שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים. יש לי שלט אוניברסלי לומד של Logitech Harmony דגם 550. עד לאחרונה התוכנה לעדכונו עבדה בסדר גמור, אבל לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי XP שוב (את אותו אחד שהיה מותקן מקודם), הוספתי 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך ומאז יש לי בעיה עם התוכנה. שלב ההתקנה עובר בסדר גמור, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את ההודעה: "Fail to launch application. please reinstall the software or contact customer service. Invocation TargetException null" עדכנתי גירסה מהאתר שלהם ועכשיו אני מקבל את ההודעה : "Fatal exception caught executing JVM runtime: Exception or error thrown from java." יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  11. יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. חבר שלי צריך להעביר שירים לIPOD שלו והוא כבר לא מתקרב לITUNES,מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את האייטונס?

13. Started by bubugu,

אהלן, אני רוצה לקנות נקסוס 5 32 ג'יגה והבנתי שיש כל מיני חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחירים זולים יותר. מישהו מכיר חנות כזאת אולי?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by Salwaby,

בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  15. מישהו יודע איפה ניתן לקנות טבעת גומי/סיליקון להתקנה מסביב לאוזניה, בשביל אחיזה טובה יותר בתוך האוזן? חיפשתי בחניות ובאינטרנט ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by דניאל זוהר,

אהלן לכולם! אני לקראת נסיעה להונג קונג בעוד שבועיים, ואני מעוניין לקנות שם סמארטפון טוב אך זול שישמש אותי לטיול של חצי שנה וגם לאחריו. התקציב שלי - 1,000-1,500 ש"ח. חשוב לי: מהירות אמינות עמידות גבוהה סוללה חזקה משקל לא גדול מדי מסך לא עצום (לא גדול מגלקסי 3) לא חשוב לי: מותג, עדכניות אם מישהו יוכל להושיע אותי מהמולת השוק הגועש הזה אודה לו מאוד! דניאל

17. אני רוצה לקנות את הFiio q1 (שרשמית לא תומך בOTG אבל ניתן לסידור עם אפליקציה) ורציתי לדעת אם הנקסוס חמש יתמוך בחיבור OTG או לא ואם לא אז מה צריך כדי לגרום לו לתמוך בכך?

18. Started by בוני70,

באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  19. שלום וברכה אני רוצה לדעת האם כשאני מגיע לשלב 150 או 250 או שלב 1000 אז יש שיטה עם ה 5 לבבות שזה עוזר בכלל או לא אשמח לתגובה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  20. אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  21. Started by urich,

אני צריך מטען לחשמל לנגן sansa e280 יש מקורי באתר של סאן דיסק אבל הוא עולה הון. האם זה יתאים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3039152&refid=6.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  22. אחרי שהוצג באופן מפתיע בתערוכת Computex בחודש שעבר, הנייד המתקדם והייחודי של אסוס מקבל פירוט מלא - וגם תג מחיר לכתבה

23. משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. Started by Overkiller,

שלום לכולם; ערב גיוסי לצה"ל אבקש לקבל המלצה לנגן MP3. דרישות: נפח בין 1GB עד 2GB, אין צורך בהצגת תמונות, הבנתי שכדאי סוללת אצבע, אך אם יש מכשיר בטווח המחירים שהסוללה הנטענת שלו מחזיקה זמן רב אשקול אותו (אני אהיה בבית כ3 ימים בשבוע, לפחות בסדיר), אין צורך באוזניות מכיוון שיש ברשותי Shure E2C ו Sennheiser CX500. תודה לעונים.

25. Started by yadinS,

שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg

• 5 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.