גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר סלולרי בתקציב של עד 2K בלי חריגות! ההתלבטות שלי היא בין מיילסטון או אייפון 3GS. מצד אחד אייפון- לא צריך להוסיף מילים. מצד שני המוטורולה נראה יותר טוב. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש טלפון סלולרי לאבא שלי. הוא צריך להוציא שיחות, לקבל שיחות ושיהיה לו מסך גדול - אבא שלי כבר לא רואה הכי טוב מקרוב. המחיר צריך להיות זול, מחפש מכשיר הכי פשוט.
-
- 17 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המוטורולה V3X הגוסס/מת שלי בפלאפון חדש, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני לא מחפש סלולרי משוכלל או מתוחכם כלכך, כמו כל ALL IN 1 אלה, אלה משהו פשוט לשיחות ומשחקי JAVA. התכונות היחידות שחשובות לי הם: 1.איכות הרמקול והעוצמה שלו. 2.העיצוב של הפלאפון, שיראה יפה 3. ואיכות המסך (עדיף 16M צבעים) דבר נוסף, הוא חייב לעבוד באורנג' יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא, אני ממש לא בעד ילדים קטנים שמסתובבים עם סלולרים, אבל מקרה לא נעים שקרה לאחרונה גרם לי ממש להצטער שאין לי דרך ליצור איתו קשר. מה שאני רוצה, זה מכשיר שיהיה לו בתיק, עם שיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים (יש דבר כזה) ושיחות נכנסות מוגנות בקוד כדי שלא יקבל טעויות במספר באמצע שיעור. יש המלצות לאיזה מכשיר אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון סלולרי "רגיל" (לא טאץ' ולא סמארטפון), בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שמעניין אותי בעיקר זה שתהיה לו מצלמה סבירה+.. יש חיה כזאת היום בשוק?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סלולרי פשוט יחסית לאבא שלי ע"פ הצרכים הבאים: * איכות שמע טובה מאוד בשיחות - אבא שלי לקוי שמיעה ועל כן איכות הסאונד בשיחות חשובה מאוד * גודל מקשים - שיהיו בגודל סביר אם לא קצת גדולים, דגש על לא קטנים מדי שלא יהיה מסובך ללחוץ * זמן סוללה - מניח שזמן הסוללה אמור להיות טוב בכל מקרה בסלולרי פשוט, ועדיין העדפה למכשיר עם זמן סוללה כמה שיותר גבוה, או לפחות לא משהו נמוך במיוחד * עמיד יחסית - שלא ישבר בנפילה הראשונה * ממשק נוח - שלא יהיה משהו מסורבל מדי, משהו פשוט דעושה את העבודה * מצלמה איכותית - כמה שאפשר בלי שיעלה יותר מדי, שתהיה מצלמה לפחות סבירה, אני מניח שאי אפשר לצפות ליותר מדי בטלפון פשוט אז שלפחות יהיה משהו סביר אין צורך באינטרנט ב GPS לא צריך מסך מגע ולא ס…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסלולרי (לא משנה באיזה חברה, אני כרגע בפלאפון ורוצה לעבור בכל מקרה). תכונות חובה מקלדת מלאה WiFi BT אפשרות קבלת ושליחת מיילים צפיה בסיסית במסמכי אופיס/PDF אפשרות לקבלת פקס - הבנתי שיש דבר כזה (תקנו אותי אם אני טועה) תא קולי במכשיר אפשרות GPS כלשהי, לא לשימוש קבוע רק שתהיה אופציה[glow=red,2,300][/glow] יש דבר כזה ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-K800 שלי כבר מאס עליי וגם הסוללה נחלשה... יש המלצות לאנדרואיד עם מצלמה ראויה? Desire מצלם רע, אבל אני בכל זאת בעד HTC. גודל מסך 3.7 מספיק בהחלט... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון לאחי. שימושים עיקריים הם שמיעת מוזיקה וWAZE. היות שיש לו נטייה לרצוח את הפלאפונים שלו חשבתי על MOTOROLA DEFY PLUS. כמה שאלות: 1. יש למוטורולה תוכניות להוציא לו ICS? 2. יש חנות שמוכרת גרסה תואמת להוט מובייל (עם תדרי 850/2100 בדור שלישי) ובתשלומים במחיר נורמלי? 3. יש חנות שתשדרג לICS ותשאיר את האחריות? 4. או שאולי יש מכשיר עדיף במחיר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש סמארטפון ב3000+- שקל. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד. אין צורך להריץ אפליקציות כבדות (משחקים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה קורה? הלך לי הפלאפון אחרי 4 שנים (מוטרולה V3) בקיצור אני מחפש סמארטפון מבחיר לכותרת. מה האופציות שלי מבחינת קנייה בחנויות פרטיות או אפילו בחו"ל כי הבנתי שהמחירים שם יותר זולים. לדוגמא ראיתי מוטרולה atrix ב 450 דולר באמזון שזה נשמע ממש נמוך, השאלה איך קונים דרכם ואיך מבצעים משלוח וכמה זה עולה. אגב אין לי סים דור שלוש וחצי והבנתי שאני יכול לשדרג את הסים הישן שלי באורנג, השאלה האם זה נכון? והאם זה עולה כסף (וצריך להתחייב למשהו?). אה ועוד משהו, אני טס בקרוב לספרד, אולי כדאי לי לקנות שמה? מישהו מכיר חנויות בספרד? סליחה על החפירה, אשמח לכמה יותר מידע.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון בסיסי לווטצאפ, WAZE, מצלמה סבירה+ עם מערכת הפעלה ANDROID בסביבות ה1000 ש"ח לגיסי. בינתיים ראיתי את הLG G4C ב950 ש"ח, לדעתי נראה מעולה, מה אתם חושבים? יש חלופה יותר טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לטלפון חכם עד 800 שח מה שאני צריך זה חיבור לאינטרנט שאוכל לקרוא מיילים איכות שמע טובה (אשמע עם אוזניות) גודל מסך - בינוני - לא גדול כמו 5 אינטש, אולי 3.5 עד 4. ללא מקלדת פיזית. זה מה שאני צריך, עכשיו אם נכנס בתקציב אז אפשר את שאר הדברים: סוללה חזקה יחסית למחיר מערכת הפעלה אנדרואיד, אבל אפשר גם ווינדוס איכות מסך ורזולוציה גבוהה יחסית למחיר הנמוך שאר הדברים לא ממש חשובים לי אשמח להמלצות ואבחר את מה שהכי נראה לי. תודה. חיפוש מהיר... LG Optimus L5 E612 HTC Windows Phone 8S Nokia Lumia 520 מה הכי טוב ומאילו בחינות? ללא קשר למערכת הפעלה? כמובן אשמח לעוד המלצות.
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המליצו לי על LG G3 32GB asus zenfone 2 32GB ONE PLUS ONE 64GB האם יש המלצות נוספות ואחרות ששוות? ואם לא מה הכי מומלץ בין השלושה והאם כדאי להוסיף עוד 500 שקל ולקנות LG G4 ?( האם ההוספה מצדיקה את המחיר) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-