עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, אני מחפש טלפון סלולרי "רגיל" (לא טאץ' ולא סמארטפון), בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שמעניין אותי בעיקר זה שתהיה לו מצלמה סבירה+.. יש חיה כזאת היום בשוק?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש סלולרי פשוט יחסית לאבא שלי ע"פ הצרכים הבאים: * איכות שמע טובה מאוד בשיחות - אבא שלי לקוי שמיעה ועל כן איכות הסאונד בשיחות חשובה מאוד * גודל מקשים - שיהיו בגודל סביר אם לא קצת גדולים, דגש על לא קטנים מדי שלא יהיה מסובך ללחוץ * זמן סוללה - מניח שזמן הסוללה אמור להיות טוב בכל מקרה בסלולרי פשוט, ועדיין העדפה למכשיר עם זמן סוללה כמה שיותר גבוה, או לפחות לא משהו נמוך במיוחד * עמיד יחסית - שלא ישבר בנפילה הראשונה * ממשק נוח - שלא יהיה משהו מסורבל מדי, משהו פשוט דעושה את העבודה * מצלמה איכותית - כמה שאפשר בלי שיעלה יותר מדי, שתהיה מצלמה לפחות סבירה, אני מניח שאי אפשר לצפות ליותר מדי בטלפון פשוט אז שלפחות יהיה משהו סביר אין צורך באינטרנט ב GPS לא צריך מסך מגע ולא ס…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yaloner,

שלום לכולם, מבקש המלצה לסלולרי (לא משנה באיזה חברה, אני כרגע בפלאפון ורוצה לעבור בכל מקרה). תכונות חובה מקלדת מלאה WiFi BT אפשרות קבלת ושליחת מיילים צפיה בסיסית במסמכי אופיס/PDF אפשרות לקבלת פקס - הבנתי שיש דבר כזה (תקנו אותי אם אני טועה) תא קולי במכשיר אפשרות GPS כלשהי, לא לשימוש קבוע רק שתהיה אופציה[glow=red,2,300][/glow] יש דבר כזה ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ה-K800 שלי כבר מאס עליי וגם הסוללה נחלשה... יש המלצות לאנדרואיד עם מצלמה ראויה? Desire מצלם רע, אבל אני בכל זאת בעד HTC. גודל מסך 3.7 מספיק בהחלט... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by ag43,

אני מחפש סמארטפון לאחי. שימושים עיקריים הם שמיעת מוזיקה וWAZE. היות שיש לו נטייה לרצוח את הפלאפונים שלו חשבתי על MOTOROLA DEFY PLUS. כמה שאלות: 1. יש למוטורולה תוכניות להוציא לו ICS? 2. יש חנות שמוכרת גרסה תואמת להוט מובייל (עם תדרי 850/2100 בדור שלישי) ובתשלומים במחיר נורמלי? 3. יש חנות שתשדרג לICS ותשאיר את האחריות? 4. או שאולי יש מכשיר עדיף במחיר הזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש סמארטפון ב3000+- שקל. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד. אין צורך להריץ אפליקציות כבדות (משחקים).

10. Started by indescrimonous,

עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.

11. Started by deathrevenge,

היי מה קורה? הלך לי הפלאפון אחרי 4 שנים (מוטרולה V3) בקיצור אני מחפש סמארטפון מבחיר לכותרת. מה האופציות שלי מבחינת קנייה בחנויות פרטיות או אפילו בחו"ל כי הבנתי שהמחירים שם יותר זולים. לדוגמא ראיתי מוטרולה atrix ב 450 דולר באמזון שזה נשמע ממש נמוך, השאלה איך קונים דרכם ואיך מבצעים משלוח וכמה זה עולה. אגב אין לי סים דור שלוש וחצי והבנתי שאני יכול לשדרג את הסים הישן שלי באורנג, השאלה האם זה נכון? והאם זה עולה כסף (וצריך להתחייב למשהו?). אה ועוד משהו, אני טס בקרוב לספרד, אולי כדאי לי לקנות שמה? מישהו מכיר חנויות בספרד? סליחה על החפירה, אשמח לכמה יותר מידע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש סמארטפון בסיסי לווטצאפ, WAZE, מצלמה סבירה+ עם מערכת הפעלה ANDROID בסביבות ה1000 ש"ח לגיסי. בינתיים ראיתי את הLG G4C ב950 ש"ח, לדעתי נראה מעולה, מה אתם חושבים? יש חלופה יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by b3ta0,

אני רוצה המלצה לטלפון חכם עד 800 שח מה שאני צריך זה חיבור לאינטרנט שאוכל לקרוא מיילים איכות שמע טובה (אשמע עם אוזניות) גודל מסך - בינוני - לא גדול כמו 5 אינטש, אולי 3.5 עד 4. ללא מקלדת פיזית. זה מה שאני צריך, עכשיו אם נכנס בתקציב אז אפשר את שאר הדברים: סוללה חזקה יחסית למחיר מערכת הפעלה אנדרואיד, אבל אפשר גם ווינדוס איכות מסך ורזולוציה גבוהה יחסית למחיר הנמוך שאר הדברים לא ממש חשובים לי אשמח להמלצות ואבחר את מה שהכי נראה לי. תודה. חיפוש מהיר... LG Optimus L5 E612 HTC Windows Phone 8S Nokia Lumia 520 מה הכי טוב ומאילו בחינות? ללא קשר למערכת הפעלה? כמובן אשמח לעוד המלצות.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. המליצו לי על LG G3 32GB asus zenfone 2 32GB ONE PLUS ONE 64GB האם יש המלצות נוספות ואחרות ששוות? ואם לא מה הכי מומלץ בין השלושה והאם כדאי להוסיף עוד 500 שקל ולקנות LG G4 ?( האם ההוספה מצדיקה את המחיר) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by THE FOX,

מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by antebin,

למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי חבריה, אחר סקירות רבות החלטתי לרכוש את אחד הפלאפונים הבאים: http://www.fastcardtech.com/goods-7422-HDC-Galaxy-i9300-S3-Plus-Andorid-40-MTK6577-Dual-Core-2GHz-3G-Dual-Sim-Standby-8MP-Camera.html או http://www.chinaphonereview.com/oppo-find-5-x909 מה אתם אומרים תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני מחפש סלולרי לא גדול, פשוט וטוב שיהיה עמיד וזול ככל האפשר - כל עוד הוא מומלץ לקניה ולא איזה חיקוי זבל. מעדיף סמארטפון עם מסך מגע אבל ממש לא חייב להיות בטופ מבחינת מסך, רזולוציה, ביצועים וכדומה. אם הוא גם עם SAR נמוך וגודל קומפקטי זה בונוס מצויין. בינתיים היחיד שמצאתי הוא ה-XPERIA X10 MINI בפחות מ-1000 ש"ח עם אנדרואיד 2.1 ועברית מצויינת: http://eline.co.il/aecommerce/c208/117562.php אשמח להמלצות - רצוי מאוד על מכשירים פשוטים וזולים יותר אם אפשר. זה מה שמצאתי בזאפ לדוגמה: http://sn.im/27i21i המומלצים שם לפי סדר יורד: XPERIA X10 MINI PRO עם ציון 8.5 ומחיר מינימום של 950 ש"ח: http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini_id4346 נוקיה 5800 http…

• 19 תגובות
    • 8.4k צפיות
  19. אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש סמארטפון חדש ואמין והלכתי לאיבוד עם כל מה שיש לבחירה. אין צורך במשחקים. אבל גם לא רוצה לקנות משהו שירגיש זול. תודה (:

22. אהלן, אז אחרי כמעט 4 או 5 שנים כבר עם אייפון 4 הגיע הזמן סוף סוף לשדרג את עצמי (ואת החברה שהחליטה לשדרג מאייפון 4). אז ככה, לגבי החברה: היא מעדיפה מכשיר קטן ביחס למה שקיים היום ברוב מכשירי הדגל והתקציב שלה הוא עד 1500+-, הבנתי מחבר שיש לו את הסוני Z3 הקומפקט שהוא דיי תואם את הדרישות שלה מבחינת גודל אבל המחיר גבוה אבל Z1 קומפקט דיי תואם גודל ומחיר (סביבות 1700 אז באילת המחיר יהיה נמוך יותר), הפחד שלי הוא מהבקורות שראיתי על המסך שנסדק וזה דיי מרחיק אותי מזה (למרות שחבר שלי ממש מרוצה ולא קרה לו כלום למכשיר). מה עם מייזו שבאג משווקים (ואיזה מהסדרה)? אז לסיכום: מכשיר קומפקטי, לשימושים בסיסיים (ווטסאפ, אנטרנט, פייסבוק וכו' ועד 1500 במחירי קנייה באילת זה בערך 1800-1900 למכשיר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, אז הזמן של האייפון 4 אס שברשותי כבר 4 שנים חלף לו והגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש. אני משתמש בסמארטפון שלי הרבה יותר מבמחשב ובנוסף אני גם סטודנט, ככה שאני צריך מכשיר חזק עם מסך גדול ומצלמה איכותית. מוכן להשקיע עד 3500 ש״ח ככה שהאייפון 6 64 גיגהבייט לא נכנס בתקציב אלא רק ה -16 גיגה. כמו כן הנוט 5 נכנס וכך גם ה-4. שאר המכשירים לא ממש באים לי בחשבון. אשמח להמלצות על המכשירים האלו, לקבל הבדלים בינהם וגם המלצה על חנות לרכישה שלהם בחיפה.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.

25. בעקבות היותי דביל שלא יכול להשתמש במחשב בלי לשחק עליו או סתם לבזבז זמן באתרים דביליים אני צריך סמארטפון אשר ישמש אותי בעיקר ללימודים. עקב כך אני רוצה שיהיה נוח לקרוא ממנו PDFים או קבצי וורד,לגלוש עליו, שיהיה נוח להעביר אליו וממנו קבצים(האם יש סמארטפונים שאפשר להדפיס מהם?[ז"א שאפשר להתקין להם דרייבר כלשהו של מדפסת ולחבר בUSB או משהו?]),תמיכה בvideo streaming, אני חייב שהוא יתמוך בג'אבה בצורה טובה ואשמח גם אם יהיה צילום סטילס ווידאו באיכות טובה. סוללה כבר הבנתי שאין ממש הבדל ועם כולם צריך להסתובב עם מטען. כרגע התקציב פתוח, ז"א שאני יכול בתיאוריה להשקיע את ה5000 שקל אם זה באמת יעזור אבל ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טווח של פלאפונים ומחירים שאוכל לראות מה ההבדלים והאם שווה לי להש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.