גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט עד 1000 ש"ח (חריגה של עד 150), חשוב רק שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ. הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט וקצת משחקים. איך הדגם הזה? Samsung Galaxy Tab E SM-T560 [h=1]תודה[/h]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הסמארטפון הסיני המתקדם והמשתלם עובר להילוך גבוה עם ביטול של גירסת ה-16GB הבסיסית והוזלה של 40 דולר במחיר הרשמי של גירסת ה-64GB המובילה חדשות משמחות, עם כוכבית, מגיעות אלינו מחברת OnePlus הסינית כעת – שמכריזה כי מכשיר הדגל שלה, ה-OnePlus 2, יוצע מעתה אך ורק בגירסת ה-64GB המתקדמת ביותר שלו, ובמחיר מומלץ חדש של 350 דולר, אשר מהווה הוזלה של 40 דולר מהמחיר הקודם והפרש של 10 דולר בלבד ממחירה של גירסת ה-16GB הבסיסית, אשר כאמור כבר לא תהיה זמינה (כנראה משום שהוזלה דומה שלה הייתה עתידה לפגוע בדגם ה-OnePlus X המוזל העדכני). למי ששכחו, נזכיר כי ה-OnePlus 2 מספק מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון LPDDR4 בנפח 4GB, נפח אחסון…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מבטיחה להציג לנו 'Zenvolution' במסיבת העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2016 לפני שנה וחצי עשתה חברת אסוס את הצעד המשמעותי ביותר שלה בעולם המובייל כשחשפה את ה-Zenfone 2, אשר נעזר בשבביה של אינטל בכדי להציע יחס עלות-תועלת פנומנלי לאותה תקופה, והיה אחד מהמכשירים העיקריים שדחפו נפחי זכרון RAM גדולים (4GB, במקרה הזה) אל שוק המיינסטרים. כעת, נראה שמתקרב הרגע בו נזכה סוף סוף להכיר את היורש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%AA%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-zenfone-3/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לקנות מכשיר אמין וחדש ? SAMSUNG GALAXY S3?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אוקיי... אז ככה אנשים... אני מתלבט נורא בקשר לקנייה של N95 8GB או N96 אני מודע לזה שN96 עוד לא יצא ויצא רק באוגוסט. 1.אך השאלה האם שווה לחכות עוד חודשיים? 2.מהם ההבדלים העיקרים בין שני הדגמים? 3.האם לדעתכם המחיר של הN96 8GB יירד משמעותית ברגע שהN96 יצא? 4.ומהו הפלאש קסנון ששמעתי עליו בדיוק... אגב...האם ב N95 8GB יש חריץ הרחבת זיכרון? אשמח אם תוכלו לענות על שאלותיי.. אני אוהב לעשות בדיקה מאסיבית לפני שאני קונה מכשירים. תודה רבה אופיר חדד
-
- 26 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את הרום של סלקום מאחד האתרים ויש לי בוט לופ, איך אני יכל לסדר את זה ? והאם יש אפשרות לעשות שיחזור למה שהיה לי ממש בהתחלה ? כי עשיתי בריקוברי מוד באקאפ .. מה שחשוב לי זה האנשי קשר .. או שפשוט יחזיר לי את הפלאפון למה שהיה לפני שהתחלתי לעשות שטויות.. אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טאבלט חדש( 200$ ) הגיע לפני יומיים ומשום מה לא מצליח להתחבר ל- wifi ולא bluetooth. כמו שזה נראה פאק בייצור הסינים שכחו להרכיב את הרכיב שאמור לספק את היכולת להתחבר... פניתי למוכר מאלי אקספרס.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני רוצה לקנות סמארטפון בתקציב הנ"ל כאשר אלה הדרישות מהמכשיר: 1) גודל: 4.0-4.5 אינטש. 2) זכרון אחסון: אפשרות הרחבה עם SD או לחלופין מעל 32GB זכרון פנימי (למרבה הצער זה פוסל מכשירים כמו הנקסוס 4, אבל זה קריטי...). 3) זכרון RAM: לפחות 1GB. 4) מערכת הפעלה: אנדרואיד עם עדכון ג'לי בין. 5) תדרים: עדיפות לתמיכה באורנג'. - לאיכות המצלמה אין שום חשיבות, יעשה בה שימוש מועט מאוד אם בכלל. תודה מראש לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-