עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by manticore,

יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  2. ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by elhanan1986,

שלום, מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לקנות מכשיר אמין וחדש ? SAMSUNG GALAXY S3?

5. Started by maxorize,

אוקיי... אז ככה אנשים... אני מתלבט נורא בקשר לקנייה של N95 8GB או N96 אני מודע לזה שN96 עוד לא יצא ויצא רק באוגוסט. 1.אך השאלה האם שווה לחכות עוד חודשיים? 2.מהם ההבדלים העיקרים בין שני הדגמים? 3.האם לדעתכם המחיר של הN96 8GB יירד משמעותית ברגע שהN96 יצא? 4.ומהו הפלאש קסנון ששמעתי עליו בדיוק... אגב...האם ב N95 8GB יש חריץ הרחבת זיכרון? אשמח אם תוכלו לענות על שאלותיי.. אני אוהב לעשות בדיקה מאסיבית לפני שאני קונה מכשירים. תודה רבה אופיר חדד

• 26 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by liram21,

שלום לכולם, הורדתי את הרום של סלקום מאחד האתרים ויש לי בוט לופ, איך אני יכל לסדר את זה ? והאם יש אפשרות לעשות שיחזור למה שהיה לי ממש בהתחלה ? כי עשיתי בריקוברי מוד באקאפ .. מה שחשוב לי זה האנשי קשר .. או שפשוט יחזיר לי את הפלאפון למה שהיה לפני שהתחלתי לעשות שטויות.. אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by bennnn,

Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???

10. מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  11. סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה

12. Started by White Shepherd,

שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.

13. Started by Yakim Peled,

ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by Daniel Shavit,

טאבלט חדש( 200$ ) הגיע לפני יומיים ומשום מה לא מצליח להתחבר ל- wifi ולא bluetooth. כמו שזה נראה פאק בייצור הסינים שכחו להרכיב את הרכיב שאמור לספק את היכולת להתחבר... פניתי למוכר מאלי אקספרס.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה

17. היי, אני רוצה לקנות סמארטפון בתקציב הנ"ל כאשר אלה הדרישות מהמכשיר: 1) גודל: 4.0-4.5 אינטש. 2) זכרון אחסון: אפשרות הרחבה עם SD או לחלופין מעל 32GB זכרון פנימי (למרבה הצער זה פוסל מכשירים כמו הנקסוס 4, אבל זה קריטי...). 3) זכרון RAM: לפחות 1GB. 4) מערכת הפעלה: אנדרואיד עם עדכון ג'לי בין. 5) תדרים: עדיפות לתמיכה באורנג'. - לאיכות המצלמה אין שום חשיבות, יעשה בה שימוש מועט מאוד אם בכלל. תודה מראש לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by מאור247,

אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה

20. סמארטפון ה-U11 הושק בארץ בתור אלטרנטיבה ל-Galaxy S8 וה-LG G6, לכל מי שמעדיפים עיצובים סולידיים ו'קלאסיים' יותר במכשיר שלהם לכתבה

21. משפחת ה-Moto ממשיכה להתרחב ולהשתדרג במאפיינים החיצוניים שלה לכתבה

22. מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. אני מתלבט בין Archos 404 30GB לבין iaudio cowon A2 - שניהם עם הארדיסק 30 גי'גה ודיי דומים מבחינת הנתונים שלהם. לפי הביקורות בזאפ הIAUDIO מאוד מומלץ ויתכן שהוא טוב יותר מהARCHOS, ביד שנייה ניתן למצוא אותו ב1200 שקל ואת הARCHOS 404 ביד שנייה ניתן למצוא ב1000 שקל. ועכשיו להתלבטויות העיקריות שלי: האם בשניהם ניתן לצרף קבצי כתוביות לסרטים? אחד מהם הIAUDIO מתהדר בזה שאפשר, אבל רק בקבצים מסוג SMI מה זה SMI לעזאזל ואיך אני ממיר SRT וכדומה לSMI? לגבי פורמט המסך הARCHOS בגודל 3:4 רגיל, הIAUDIO רחב 16:9. קשה לי להסיק לאיזה מהם יש יתרון אחד על השני. אני יכול לאמר שאני צופה בסדרות יותר מאשר סרטים. יש סדרות שהם מסך מלא, ויש סדרות שהם בפורמט של מסך רחב, למשל כרגע אני רואה את הסידרה "גי…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה

25. Started by Paranoid,

יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.