גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום, כרגע יש לי טלפון נייד מדגם Nexus 4 משנת 2013, שעלה בזמנו כ-1700 ש"ח. מבחינתי הוא מספק אותי, אולם בזמן האחרון הוא כבה למרות שהסוללה שלו עדיין טעונה, מבצע איתחולים ואיטי בפעולות שבעבר היו מהירות. חבר הציע לי לחשוב על ה Xiaomi Mi A1 ועל ה Xiaomi Mi Note 3. היות וה Mi A1 זול יותר הוא כרגע האפשרות העדיפה. הנה השוואה בין תכונות ה Mi A1 וה Nexus 4: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=5048 לפי ההשוואה הנ"ל אני חושב שאפשר לומר שה Mi A1 עדיף בכל הפרמטרים על הטלפון הנוכחי שלי. אני רואה שהמכשיר הזה נמכר בארץ בטווח מחירים של 700-1200 ש"ח. כמו כן אני רואה שניתן לרכוש אותו מאתר כמו LightInTheBox עם הבט…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק לנגן הנ"ל+אוזניות? לא מצאתי בשום מקום משהו נורמלי, אבל אני מניח שלא חסרים, כי הוא פופולרי. ד"א, הנרתיק יהיה רק לאיחסון ושהוא בתיק. אין צורך שיהיה מותאם לכפתורים ומסך (יכול להיות סגור לחלוטין). עדיף כמה שיותר זול. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך דחוף נרתיק לסאנסה E250 שלי אני צריך כזה http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000MMC2KW.01-A2IHZFOHOQ0WG8.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg אבל לא מצאתי אותו בחנוייות בארץ ,מצאתי כזה אבל בצבע לבן כזה... http://www.e-buy.co.il/sg_product~sandisk~5037~0.htm ואם למישהו יש חנות או אתר ישראלי עם הנרתיק הזה בצבע שחור בבקשה תביאו לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה שאני צריך שיהיה לו/לא יהיה לו: -שתהיה הרחבה (לכרטיסי זכרון) -שלא יהיה רדיו -שיהיה משהו פשוט יחסית (בלי מסך צבעוני ובלי כל מיני פיצ'רים, פשוט נגן MP3) -נפח קטן (256 - 1024 mb) תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני עם המכשיר כבר שנה בערך, נשרף לו הלוח לא באשמתי בעבר והוא תוקן (אם כי זה לא נראה לי קשור). בחודשיים האחרונים הסוללה על הפנים, אני על סטוק רום. אני יודע שיש בעיה בסוללה כי הורדתי את Gsam ואין משהו חריג. לא מצאתי שום מקום בארץ עם סוללות מקוריות בתוך קופסא, איפה ניתן לקנות בארץ ומה המחיר? האם ניתן להשתמש בסוללות של חברות אחרות כמו Anker? והאם יש בהן שבב NFC?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש סט עכבר ומקלדת בלוטות' שיעבדו לי עם הנוט 2. אני מחפש משהו כמה שיותר זול ומומלץ ולא צריך פונקציות מיוחדות. תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, קראתי בדיוק על ה-chromecast של גוגל ורציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו דומה שבנוסף יוכל לשדר ממחשב סרטים באיכויות גבוהות. כלומר חוץ מחיבור טאבלטים/טלפונים שאני אוכל לצפות בטלויזיה בתכנים מ-2-3 מחשבים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
אני רוצה סלולאר טוב חשבתי על G2 או גוגל צריך רדיו מובנה GPS מובנה איכות קול מדהימה מחפש קישור לסלולאר בארה"ב עם SIM חופשי
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- Nokia 6120 ומתחיל להמאס לי ממנו. הסוללה נגמרת יחסית מהר, הוא מאוד עדין ושברירי ואיכות השמיעה והקליטה שלו לא טובה. אני לא מחפש מכשיר עם תכונות מיוחדות, מצדי שיהיה כמה שיותר פשוט. - אני רוצה מכשיר עם לחצנים ולא עם מסך מגע. - חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, ותחזיק ליותר מ 2-3 ימים. - ממשק נוח תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, בעקבות קניית מחשב חדש אין הרבה תקציב לכן רציתי לשאול מספר שאלות : 1.אם אני קונה מכשיר יד שניה (נגיד k610i ) פתוח לאורנג',אני יוכל לבטח אותו אצלם? (אצל אורנג') . 2.האם יש מכשיר מומלץ בסביבות 600-700 שקל (כמובן שיד שניה..)? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר סלולרי בתקציב של עד 2K בלי חריגות! ההתלבטות שלי היא בין מיילסטון או אייפון 3GS. מצד אחד אייפון- לא צריך להוסיף מילים. מצד שני המוטורולה נראה יותר טוב. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש טלפון סלולרי לאבא שלי. הוא צריך להוציא שיחות, לקבל שיחות ושיהיה לו מסך גדול - אבא שלי כבר לא רואה הכי טוב מקרוב. המחיר צריך להיות זול, מחפש מכשיר הכי פשוט.
-
- 17 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המוטורולה V3X הגוסס/מת שלי בפלאפון חדש, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני לא מחפש סלולרי משוכלל או מתוחכם כלכך, כמו כל ALL IN 1 אלה, אלה משהו פשוט לשיחות ומשחקי JAVA. התכונות היחידות שחשובות לי הם: 1.איכות הרמקול והעוצמה שלו. 2.העיצוב של הפלאפון, שיראה יפה 3. ואיכות המסך (עדיף 16M צבעים) דבר נוסף, הוא חייב לעבוד באורנג' יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא, אני ממש לא בעד ילדים קטנים שמסתובבים עם סלולרים, אבל מקרה לא נעים שקרה לאחרונה גרם לי ממש להצטער שאין לי דרך ליצור איתו קשר. מה שאני רוצה, זה מכשיר שיהיה לו בתיק, עם שיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים (יש דבר כזה) ושיחות נכנסות מוגנות בקוד כדי שלא יקבל טעויות במספר באמצע שיעור. יש המלצות לאיזה מכשיר אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון סלולרי "רגיל" (לא טאץ' ולא סמארטפון), בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שמעניין אותי בעיקר זה שתהיה לו מצלמה סבירה+.. יש חיה כזאת היום בשוק?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-