גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מישהו מהעבודה אמר שהוא ראה אנטנת טלויזיה שמתחברת דרך ה-USB ואפשר לקלוט איתה ערוצים 10 - 22 - 11 וכל אלה שתופסים בחינם. מישהו מכיר, שומע, יודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? כמה אמור לעלות סיפור כזה? תודה רבה לעונים, עידו.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים. במסגרת השידרוג העיסקי שהוצע לחברה בה אני עובד הוצע לנו כל מכשיר מהקטלוג של אורנג (לא כולל אייפון) לבחירה, מה שמכניס אותי לדילמה - איזה מכשיר לבחור? הפרמטרים שחשובים לי הם יכולת לשירות GPS, זמן סוללה סביר, אמינות וזהו בעצם. אני גם מעדיף מכשירים נוחים לתפעול ואין לי צורך במכשיר כגון הבלאקברי (להיפך, אני אעדיף מכשיר ללא מקלדת פיזית). יש למישהו רעיונות/הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקוה שכאן הפורום הנכון יש לי טלויזיה LG סקארלט 42" עם כניסת USB האם יש דרך לעדכן את הדרייוורים כך שתוכל לקרוא פורמטים נוספים? ראיתי שפעם היה משהו אך הוא הוסר מאתר ח.י. - זה נכון? מה אתם אומרים - יש לכם עדכון שכזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שישמש כנגן וידאו ומוסיקה ועדיף שיהיה לו ויפיי ויכולת לגלישה באינטרנט עם יוטיוב וכו'. עדיף זכרון מעל 40+ ג'יגה. מסך לפחות 3.5 אינץ'. בטריה חזקה אם יש אז עדיף. ראיתי את הARCHOS 5 INTERNET TABLET בהנחה באמזון והוא עולה 190 דולר!!! איך יכול להיות שמכשיר חדש ולא משומש כזה עולה ככה? הוא גרוע עם מלא בעיות? בכל מקרה יש לכם המלצה למכשיר או מכשירים שעונים על הדרישות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כחלק מקניית מחשב לפני מספר חודשים חיפשתי תוספות ומצאתי - תקן USB לקליטת TV במחשב קניתי! מעולם לא הצלחתי לקלוט TV רק רדיו - אולי אתם תוכלו לעזור עם הוראות מפורטות או בעיות ידועות לגבי המתקן שלי? פרטים: avermedia hybrid volar HX Windows Vista אולי לא בחרתי באופציות הנכונות? HELP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר חמש שנים (טוב נו... 4.5) עם אותו הסלולרי שלי, הNokia 3220 https://www.samstores.com/_images/products/3220.jpg הוא נקנה מסלקום לפני כ 4.5 שנים ב1100 ש"ח לתקופת התחייבות של 3 שנים. הציעו לי לרכוש טלפון Nokia N93i ב600 ש"ח, משומש כמובן בלי אחריות http://www.all4smartphone.com/phpnews/images2/nokia_n93i-all.jpg מדובר בטלפון עם זום אופטי של 3X שיצא בינואר 2007 (לפני 3 שנים) ועדיין מהווה שדרוג משמעותי מהטלפון שלי, עם מצלמת 0.3 מגה פיקסל, דור 2.5. טלפון הN93i לא תומך בSDHC, זאת אומרת לא יותר מ2GB. למרות זאת מצאתי כרטיסי 4GB שהם לא SDHC: http://www.memorysuppliers.com/inst4gbmised.html לסיכום: שווה לקחת את הסלולרי? האם כרטיסי ה4GB Non-HC יפעלו לדעת…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תשמעו ,קרוב משפחה מתכנן טיול לחו"ל ,היעד עוד לא ידוע ,אבל כנראה שאיזה מקום טרופי ,לכן נדרש פלאפון עמיד ללחות ,חיי סוללה ארוכים (התכונה הכי חשובה אולי ) ,רצוי מערכת הפעלה פתוחה ,ובנוסף רצוי מצלמה סבירה עם כי זה לא חובה . אני הגבלת מחיר ,אבל שיהיה מחיר שפוי (אף אחד לא הולך לשלם 10 אלף שקל על פלאפון ) בנוסף הפלאפון לא חייב להיות מהארץ ולא חייב להיות משהו רגיל (aka נוקיה ,סוני אריקסון וכו ).
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כיסויים/מעמדים/נרתיקים/רמקולים/וואטאבר, יש מגוון עצום של אביזרים לאייפונים ככה שמרגיש לי תפל להחזיק אייפון בלי להנות מהאבזור שקיים לו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני טכנאי רב תכליתי מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת . 1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים 2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100 3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות 4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה . רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי: 1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם 2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC 3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום שלום. השאלתי מחבר מצלמה מדגם sony dcr-pc55e, קצת עתיקה, עם תחנת עגינה שכוללת חיבור פיירוויר ("i.link") וUSB הורדתי את התוכנות והדרייברים שמתאימים לווינדוס ויסטא, כיוון שלא היה כלום ל7. התוכנה לא מאפשרת לי להעתיק את תוכן הקלטת (dv) למחשב ללא חיבור פיירוויר, שאין לי במחשב. גם פרמייר לא מזהה את המצלמה. האם זהו מקרה אבוד, או שיש תקווה כלשהי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 90 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני מחזיק כרגע IRIVER H10 שיש לי יותר משנתיים ובא לי לשדרג אותו. האיכות של הסאונד באמת מעולה אך פונקציונאליות מוגבלת. הממשק גם קצת מיושן. חשבתי על D2 של COWON הD2 נראה ממש יפה ומתאים. קראתי בביקורת שלו שהסאונד שלו טוב מאוד אך לא ברור לי איך איכות הסאונד בהשוואה ל IRIVER, האם מישהו ערך השוואה בין ה H10 ל D2 ? האם מבחינת הסאונד אלך אחורה כשאעבור ל D2 ?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני המכשירים האלה. אני לא חושב שאני אוכל להרגיש בין 8 ו5 מגה פיקסל במילא הצילום לא כל כך חשוב לי, הבנתי שזה ההבדל המשמעותי ביותר. יש עוד הבדלים? הוא שווה תוספת של 250 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך למעזר תוכנה ?! יש לי N95 8 gb
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-