גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי כעת HTC DESIRE HD שאני מרוצה ממנו. הבעיה העיקרית שמציקה לי היא הסוללה החלשה, מחמת סיבות שונות לא נוח לי להיסחב עם סוללות או מטען ולדחוף לכל שקע מצוי. אז ככה : הוצע לי להחליף את ה DHD תמורת S2 בתוספת מצידי של 100 ש"ח. ה S2 במצב טוב, האם ידועים באגים או בעיות מסויימות שקשורות ל S2 ? האם זמן ואופן ניצול הסוללה ב S2 יעניקו לי זמן סוללה נוסף בשימוש בינוני לעומת ה DHD ? איך התצוגה של ה S2 לעומת ה DHD ..? הייתם מחליפים? תודה !
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי. יש לי ONEPLUS 6 ואני ממש מבסוט עליו חוץ מזה שהוא מאד שביר. נשבר לי 3 פעמים המסך ועכשיו כבר לא שווה לי להחליף לו מסך ב650 שח. אעדיף לקנות משהו חדש. ONEPLUS 7T? מה אומרים עליו או שבכלל לתקן אותו ולחכות לONEPLUS 8. אותי מעניין מאד המהירות שלו בפתיחת אפליקציות מרובות וכו' , סוללה, הטענה. ( אני סטודנט). המון תודה, אלמוג
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מפתחת הליבות והשבבים ARM מציגה את השידרוגים החדשים שלה, שאמורים להפוך את המכשירים החכמים של שנת 2017 למתקדמים ויעילים הרבה יותר אינטל ו-AMD תפסו את מרכז הבמה בתערוכת Computex 2016, אך הייתה שם עוד שחקנית בעולם השבבים שיצירותיה העדכניות עשויות להיות בעלות השפעה לא פחות חשובה ומשמעותית על השוק מאלו של צמד יצרניות ה-x86 הגדולות – ARM הבריטית, שהפכה לשם נרדף אחד ויחיד עבור כל מה שקורה בעולם הסמארטפונים. מפתחת הליבות הבריטית הכריזה על צמד מוצרים חדשים ומסקרנים – הראשון הוא ליבת ה-Cortex A73 החדשה, שאותה הכרנו עד כה בשם הקוד Artemis, וכעת היא מיועדת להפוך לליבה הגדולה והמתקדמת החדשה בשוק במסגרת המעבר לתהליכי ייצור חדשניים עוד יותר ב-10 ננומטר בלבד, והשני הוא משפחה של …
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום וברכה אני רוצה לדעת האם כשאני מגיע לשלב 150 או 250 או שלב 1000 אז יש שיטה עם ה 5 לבבות שזה עוזר בכלל או לא אשמח לתגובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שיהיה עים ויי פיי מוסיקה מצלמה איכותית שיהיה מהיר אפשרי מסך נגיעה מכשיר איכותי אבל לא מצועצע מידי תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 עם 1GB ואני סתם בא אל חבר והוא מראה לי מחשק נחמד ששוקל נגיד 30 מגה ואי רוצה אותו אז אני יכול לשים את זה על הmp3 ואז לבוא הביתה ולראות את הקובץ ב mp3? אותו דברים למסמכים אני יכול לקחת ממחשב אחר מסמכים ולסים אותם על ה mp3 ואז לבוא אל מחשב אחר ואז אי רואה תמסמכים ב mp3? תודה.מצטער שזה ארוך
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כרגע יש לי N95. הפלאפון הזה עדין כמו לא יודע מה, כמובן שיש לו את האיכויות שלו. אבל מאז שאורנג' עידכנו לי אותו הוא פשוט עושה לי צרות מטורפות. מאתחל את עצמו פעמיים ביום,לפעמים הוא נכבה ונשאר רק מסך לבן שכתוב בכחול נוקיה שזה מבזבז בטריה כמובן, או כשאני שומע שיר, הפלאפון פתאום עובר לסך שחור ועושה צליל מחריש אוזניים ואז שוב הופך למסך הלבן הנ"ל. או שאני משחק בו והוא נכבה, או באמצע שיחה. זה מטריף כבר. שלחתי אותו פעמיים לתיקון, פעמים אחת "תיקנו אותו" ופעם שניה החליפו לי אותו והוא חזר עם אותם בעיות. כמה שאלות: 1) האם זה רק אצלי ככה(מהעידכון גירסא)? 2)האם יש פלאפון לא סימביאן שיש לו רמקולים חזקים כמו של הN95 ומצלמה סבירה+?(שמוכרים באורנג')
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
הינה אחד מהמסכי מגע: http://www.portable.co.il/Product.asp?productid=91 והינה עוד אחד שניראה לי דיי רציני: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593157# וחשבתי אולי על הsandisk sansa e250: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים? תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
סוני אריקסון W595 אפשר לשמור מספר מוגבל של שיחות ביומן שיחות(מראה שיחות נכנסות/יוצאות/שלא נענו. האם זה אפשרי להגדיל את המספר הזה? כי SMSים אפשר לשמור כ 500 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות נקסוס 5 32 ג'יגה והבנתי שיש כל מיני חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחירים זולים יותר. מישהו מכיר חנות כזאת אולי?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, לאחר שנכוויתי מ-2 חנויות גדולות בצפון שלא ארצה לציין את שמן. אחת כאשר מכרה לי פלאפון עם פיקסלים שרופים ואחת שמכרה מכשיר משומש בדיעבד. אני מחפש לקנות Galaxy S4 חדש (ולא מחודש או כל מני הגדרות אחרות). פגשתי בחנות קטנה עם מוכר שנשמע אמין ודיבר לעניין והסביר לי מה ההלך היום בשוק הסלולר וכמה צריך להזהר ממכשירים "מחודשים"./ גנובים וכדומה. קוראים לחנות שלו smart-com.co.il הוא מוכר עכשיו Galaxy S4 חדש בהתחייבות עם שנה אחריות באזור ה2000 שקל, אם אני לא טועה יש את המבצע הזה גם אצלו באתר. יש למישהו נסיון טוב? יכול לתת חו"ד על המקום? או עצה אחרת של מכשיר בטווח מחירים הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה הרום המומלץ ביותר הקיים למכשיר? והאם מתישהו יקבל את JB?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש בסדרת ה-Zenfone של היצרנית הטאיוואנית מתיימר לספק חיי סוללה אדירים בעזרת קיבולת של 5,000mAh ומפרט שפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zenfone-max-אסוס-מצטרפת-אל-מירוץ-סוללו/
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת. מערכת ההפעלה במכשיר (ios 5.1.1). האייפון לא פרוץ. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-