גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב, זה לא לקח הרבה זמן, עם כמה תגובות שהדבר הכי קשה היה להשיג פיזית את ה5S בשביל לפרוץ אותו ולגאונים שישר יגידו שצריך להשיג את הטביעת אצבע שלכם קודם כל... מכשיר מגע... הטביעות אצבע שלכם נמצאות על כולו
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
ראיתי סקירה שלו בעיתון והוא נראה ממש טוב! גודל מסך 4.3 יותר גדול מה-M... אני אשמח אם תשלחו לינק לחנות שמוכרת אותו בארץ. הוא נראה פשוט כמתחרה רציני מאוד ל-A2. אם מישהו יודע מה לגבי כתוביות בעברית בשני המכשירים, אני אשמח. אני מתכוון למכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752 זה לא ה-Creative Zen Vision M הוא שונה ממנו סתכלו בלינק: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 בעיקרון התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל אם יש נגן ממש טוב אני מוכן להשקיע... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני לקראת נסיעה להונג קונג בעוד שבועיים, ואני מעוניין לקנות שם סמארטפון טוב אך זול שישמש אותי לטיול של חצי שנה וגם לאחריו. התקציב שלי - 1,000-1,500 ש"ח. חשוב לי: מהירות אמינות עמידות גבוהה סוללה חזקה משקל לא גדול מדי מסך לא עצום (לא גדול מגלקסי 3) לא חשוב לי: מותג, עדכניות אם מישהו יוכל להושיע אותי מהמולת השוק הגועש הזה אודה לו מאוד! דניאל
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני הולך לשדרג פלאפון סוף סוף. ההיתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לgalaxy s2 רציתי לדעת יתרונות חסרונות שיעזרו לי להחליט, עד עכשיו היתי כמעת בטוח שאני יקח galaxy עכשיו אני די מתלבט מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, עמית
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך תוכנה שתמיר לנגן ו10 התומך ב avi אני חייב מדריך למי שמכיר את הנגן מה הדרישות שלו ויודע איזה תוכנה מתאימה ואיך לאמיר סרטים .שירשום את שם התוכנה .ושיסביר לי משאני מכניס את הסרט לתוכנה ועד שאני מוציא אותה .פשוט אמרו לי בפורומים אחרים שמות של תוכנות ולא הסבירו לי ולא עזר כלום אני חייב גם הסבר דרישות הנגן וידאו תואם : וידאו mpeg 4 sp רזולוציה : QVGA 320X240 או פחות 51 תמונות לשניה או פחות 348 ק"ב לשניה או פחות אודיו : mp3 128 ק"ב 44.1 קילוהרץ cbr אני יודה מאד למי שיעזור לי .פשוט אני לא יודע איך משנים את הפרטים הנ"ל בתוכנות.נסתי למשל בVirtualDub-1.5.4-P4 והצלחתי קצת
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי סנסה קליפ + 2 GB והעברתי את כל שירי אל המכשיר. הבעיה היא שלא מעט שירים אשר כתובים בעברית מופיעים בגיבריש. אבל מתוך 400 שירים בעברית רק 150 בגיבריש איך אני יכול לסדר את זה? בברכה, גל
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 .
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש בסדרת ה-Zenfone של היצרנית הטאיוואנית מתיימר לספק חיי סוללה אדירים בעזרת קיבולת של 5,000mAh ומפרט שפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zenfone-max-אסוס-מצטרפת-אל-מירוץ-סוללו/
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-