גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
הערה:יש לי צורך בהקלטה של וידיאו ואני לא מצאתי שום נגן אחר שמאפשר לי גם לקבל איכות הקלטה טובה ( מבחינתי a2 הוא לא אופצייה עקב איכות הקלטה גרועה ) http://www.archos.co.il/sg_product~404~13~0.htm http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=470281 מצפה לתגובות ולהצעות לנגנים אלטרנטיביים אחרים.
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מצלמה טובה רמקול טוב קנייה בארץ ואם יש המלצה היכן לקנות עוד תודה תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
טיזר רשמי עבור שירות ה-Google Play Pass עולה לרשת - בינתיים ללא פרטים נוספים אודות התוכנית לתחרות הן מול ה-Apple Arcade והן מול שירות ה-Stadia המבטיח של גוגל עצמה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.zuzafun.com/13-most-expensive-cell-phones
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה לחג מהעבודה טאבלט סיני כזה CROWN דגם CR9A13. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.0.4 הטאבלט עצמו די זוחל (לא מצפה שהוא יהיה שיא החוזק אבל אפילו גלישה הוא בקושי סוחב). אני לא משתמש אנדרואיד ולכן אין לי ניסיון. רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להחליף אולי את המערכת אולי למשהו יותר קל שהטאבלט יידע להתמודד איתו ואיך עושים זאת. ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו על אנדרואיד מאפס כי בחיים לא היה לי מכשיר אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רציתי לדעת, מה ההבדל בין הנגנים שמבוססים HD ומבוססי כרטיסי Flash. מה עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? אשמח להסברים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מפרט חדש שצץ במאגר מבחן הביצועים Geekbench מספר לנו היכרות ראשונית עם מכשיר הדגל הבא של המותג מבית לנובו אחד מסימני השאלה הגדולים בשוק המכשירים החכמים נכון להיום נוגע לעתידה של מוטורולה, שעברה מידיה היציבות והמבוססות של גוגל אל קורת הגג של לנובו, אשר עדיין מנסה למצוא את מקומה בשוק ומתחבטת, כך נראה, בין עולם דגמי הפרימיום המתקדמים לבין שוק מכשירי הביניים התחרותי במיוחד, בו שוחות רבות ממתחרותיה הסיניות. האם לנובו תמשיך בקו הנוכחי שבו מושקים רק כמה דגמים יחידים תחת המותג 'מוטו' מדי שנה, או שתפעל להפיק כמות גדולה משמעותית של דגמים במטרה להתאים לקהל יעד רחב יותר? האם תמשיך לספק את התמיכה התוכנתית האיכותית וארוכת הטווח והשיפורים התוכנתיים הייחודיים שהפכו לחלק ב…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אחי לאחרונה קנה את הHTC DESIRE מחו"ל ושמתי לב שבVOICE COMMAND אפילו אנגלית עם מבטא ישראלי לא תזהה אותו. לכן, חשבתי אולי יש ברשת הורדות לעברית בVOICE COMMAND וגם להורדת מבטא (יש שם בחירת מבטא, אבל כמובן אין ישראלי) ודבר נוסף הוא שהVOICE COMMAND מפנה אותך לחיפוש בגוגל, מה שאומר שאם תגיד CALL EFFI הוא יחפש בגוגל CALL EFFI, ולא יצלצל לאפי לכן, אולי יש איפשהו להורדה אפשרות לINTERNAL VOICE COMMANDS לHTC DESIRE? אז אני צריך הורדה לתוספת הנ"ל במכשיר, על מנת שנוכל להשתמש בVOICE COMMANDS באופן טוב יותר ואל תתנו לי לינק לLET ME GOOGLE THAT FOR YOU. כי ניסיתי, לא מצאתי שום דבר
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום! אני לא מחפש פיצ'רים, רק שיחות וSMS. מכיוון שזה כל מה שאני צריך, אני רוצה להשקיע עד 500 שקל. הדבר היחיד שחשוב לי הוא אמינות המכשיר. אני צריך מכשיר שיחזיק לטווח הארוך. הנטייה שלי היא לנוקיה, על סמך נסיון קודם, אבל אני מוכן לקבל הצעות. למקרה שזה משנה, אני לקוח אורנג'. חיפוש קצר בזאפ מראה שיש כמה וכמה נוקיות בפחות מ500 שקל כולל הצביקפון האגדי. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188402&DB175837=175848 מה שקופץ לעין כאן הוא הצביקפון, במחיר נוח. לא הצלחתי למצוא סיבות לקנות דגם אחר ספציפית, או סיבות למה לקנות את הצביקפון מעבר לכך שהוא פשוט ידוע כ"טוב" ולכן רציתי לשאול לדעתכם והמלצותיכם. תודה, משה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כרגע יש לי N95. הפלאפון הזה עדין כמו לא יודע מה, כמובן שיש לו את האיכויות שלו. אבל מאז שאורנג' עידכנו לי אותו הוא פשוט עושה לי צרות מטורפות. מאתחל את עצמו פעמיים ביום,לפעמים הוא נכבה ונשאר רק מסך לבן שכתוב בכחול נוקיה שזה מבזבז בטריה כמובן, או כשאני שומע שיר, הפלאפון פתאום עובר לסך שחור ועושה צליל מחריש אוזניים ואז שוב הופך למסך הלבן הנ"ל. או שאני משחק בו והוא נכבה, או באמצע שיחה. זה מטריף כבר. שלחתי אותו פעמיים לתיקון, פעמים אחת "תיקנו אותו" ופעם שניה החליפו לי אותו והוא חזר עם אותם בעיות. כמה שאלות: 1) האם זה רק אצלי ככה(מהעידכון גירסא)? 2)האם יש פלאפון לא סימביאן שיש לו רמקולים חזקים כמו של הN95 ומצלמה סבירה+?(שמוכרים באורנג')
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
Oppo מסרבת להירגע - ועם בדיקות ראשונות נראה כי דגם ה-Reno Ace שלה הוא האלוף החדש בתחום הטעינה המהירה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט חיפשתי מה עדיף להתקין : PDAC או EYRON , ונתקלתי בתלונות לגבי שתיהם - הם מאטים את המכשיר. אז הגעתי לפה: http://www.htcaddicts.com/?id=92 האם כדאי להתקין את העברית שהוא(רונן) מציע ? הPDAC וEYRON באמת מאטות את המכשיר? עוד שאלה . אם שיחות וידאו וגלישה (לא WIFI ) לא מעניינים אותי, עדיף לי לשים כרטיס של דור 2 ? למיטב הבנתי זה מאריך את חיי הסוללה..אבל האם זה פוגע בביצועים או בדברים אחרים במכשיר?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אנשים מה המצב החלטתי לעשות הגרלה על האיייפון X שלי 64 גיגה 3 שלבים פשוטים ואתם בפנים https://www.youtube.com/watch?v=AWrSa2go4ZY&t=2s
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב, זה לא לקח הרבה זמן, עם כמה תגובות שהדבר הכי קשה היה להשיג פיזית את ה5S בשביל לפרוץ אותו ולגאונים שישר יגידו שצריך להשיג את הטביעת אצבע שלכם קודם כל... מכשיר מגע... הטביעות אצבע שלכם נמצאות על כולו
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום . כרגע יש לי את הגלקסי S3 , יש לי אותו מהרגע שהוא ייצא בארץ . אחרי שהוא עבר איתי חלק השירות הצבאי וגם באזרחות הוא נפל די הרבה (אף פעם לא נשבר ולא היה בתיקון) המכשיר כבר כמה חודשים עושה מלא בעיות הרבה פעמים הוא נכבה ואז נכנס ללןפ בהדלקה ורק אחרי רבע שעה במקרה הטוב הוא נדלק. הוא נתקע כמה פעמים ביום לפעמים נעלמת לו הקליטה ובקושי שומעים משהו בשיחות, כל זה כלום לעומת הסוללה שבקושי מחזיקה חצי יום . החלפתי רומים וכל רום אותם הבעיות . בכל מקרה אני חושב על להחליף אותו . עכשיו חשבתי על הG2 של LG כי המסך גדול ולפי מה שראיתי יש לו סוללה חזקה . (נפח איחסון פחות חשוב לי) . יש לי בבית גם את הS4 (לא שלי) אבל אם אני יקנה למשל את הLG אני יוכל להחליף אותו ולהיות עם הS4 . וראיתי שיוצא ה…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון? זה כבר הרובוט השלישי שאנחנו מזמינים מהם אבל זה כותב איזו שגיאה באתר שנוגעת ל-FLASH STOCK מכירים אתר יותר טוב במחיר טוב ואמינות? תודה!!! עריכה: ועוד שאלה: מה היתרונות של זה: http://www.robotreviews.com/news/2017/9/20/xiaomi-roborock-robot-vacuum-cleaner-2nd-generation לעומת הדור הקודם? הוא גם מנגם עם מטלית לחה? ומה אם רוצים רק שאיבה אם כן?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-