עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by victor17,

אני רוצה ליקנות נגן חדש וראיתי את הנגן ואני רוצה לדעת עם הוא שווה את הכסף ..!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by -Sky_Lord-,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון נייד חדש למטרות עבודה. אני צריך שיהיה לו wifi, אפשרות להתקין skype וגישה נוחה לאימייל. בנוסף אני צריך שתהיה לי האפשרות לגשת לקבצי word ואקסל. על איזה מכשרים אתם ממליצים? חשבתי על blackberry כלשהו או נוקיה כלשהו.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  3. קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  4. שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by Orenium,

האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  6. המדליף המפורסם ביותר ברשת מציע תמונות של צמד מוצרי הדגל מבית סמסונג כבר עכשיו לכתבה

7. שלום. אני מתכוון לרכוש פלאפון בחול omnia hd ויש לי כמה שאלות של מה אני צריך להגיד למוכר כדי שהמכשיר יסתדר בארץ. אני יודע שצריך לשאול אותו אם המכשיר הוא sim free והמכשיר UNLOCKED (פתוח) והאם צריך לשאול אותו אם זה הגרסא האירופאית? (כדי שיתאים לשיחות וידיאו) ואם יש עוד שאלות חשובות שאני צריך לשאול או שתתקנו אותי במה שאמרתי זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  8. הערה:יש לי צורך בהקלטה של וידיאו ואני לא מצאתי שום נגן אחר שמאפשר לי גם לקבל איכות הקלטה טובה ( מבחינתי a2 הוא לא אופצייה עקב איכות הקלטה גרועה ) http://www.archos.co.il/sg_product~404~13~0.htm http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=470281 מצפה לתגובות ולהצעות לנגנים אלטרנטיביים אחרים.

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by FOXBAT,

שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  10. Started by omri_ro,

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by liram21,

שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by drucula,

עוד כחודש אני אקנה מכשיר סלולרי חדש וכרגע היחיד שעונה לציפיות הוא הN900. בגדול, מה שאני מחפש הוא סמארטפון עם מקלדת QWERTY מלאה נשלפת. זהו רכיב MUST. עקב ההתפתחויות האחרונות, הN900 לא יקבל עדכון (רשמי) לMeego אז הפחד הגדול שלי הוא שהמכשיר יהפוך לחסר תועלת וobsolete תוך חצי שנה והכל ירד לטמיון. מה האלטרנטיבה למכשיר? יש מכשירים האמורים לצאת בזמן הקרוב עם מקלדת נשלפת חוץ מהSE Vivaz pro? עריכה: שכחתי את הMilestone, אבל הבדלי המחיר בין המכשיר לN900 מגיע ל1000 ש"ח. אשמח להמלצות ולתגובות בנושא.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by idoaa,

שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  14. Started by RonCohen,

שמתי פיילוט ועכשיו כל פעם שאני מוריד משהו מהמרקט הרגיל אז כשזה מגיע לשלב של ההתקנה זה מראה לי FC com.android.vending

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by galitha18,

??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by xytkhi,

האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  17. אבל שיהיה גם אמין, ולא איזה זבל סיני... אני זקוק למטען אחד רגיל כמו זה שמקבלים עם האייפון ויהיה אצלי קבוע ברכב, ומטען נוסף שישמש לבית. תודה!

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  18. היבואנית המקומית המילטון ביצעה השקה דיגיטלית לדגם הביניים המסקרן - וזריזים יוכלו להשיג אותו עם הנחה של 10 אחוזים מהעלות המומלצת לכתבה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by eliil1,

http://androidmobileos.com/?p=338 http://www.youhtc.ru/2010/01/htc-supersonic-pervye-fotografii-eksklyuzivnye/ נראה..כמו HD2 , אבל לפי השמועות יריץ...אנדרויד.

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by hakim,

אתה קונה מותג חדש אטום בתפוח תיבת iPhone 7 & 7 פלוס 128 גיגה.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  21. במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה

22. הרוב כתוב בכותרת נפח זיכרון רצוי הוא בסביבות ה40-60 גיגה לכיוון ה60 השימוש העיקרי, הוא מוזיקה. למעשה אני לא מתכוון להשתמש בו לסרטים כלל. תמונות יכול להיות נחמד אבל לא חייב. איכות סאונד חייבת להיות ממש טובה, אני לא מתפשר על זה..

23. Started by thebestof2005,

אז ככה, אפעם לא אהבתי את אפל, אבל אני חייב להגיד שהאייפון פשוט כבש אותי. לא יודע אם זה בגלל העיצוב, בגלל הנוחות שימוש (שיחקתי איתו ותוך שניה הבנתי מה מי מו) ועוד כמה דברים שקשה לי להסביר. אני טס בעוד כחודש וחצי לארהב,ומכיוון שאני יודע שבארץ לא מוכרים אותו, אז ארהב זה המקום היחיד שאני יכול לקנות את האייפוד. כמה דברים שאני צריך טיפה הבהרה לגמי: 1. לפי מה שהבנתי, הגירסה האחרונה של האייפוד עדיין לא ניפרצה? האם זה נכון? 2. האם המכשיר כבר נפרץ לשימוש ברשת סלקום? 3. קראתי קצת וראיתי שהמחיר הוא 400 דולר, ותוסיפו מיסים זה ייצא בערך 430. מה החבילה שלו כוללת? האם יש מטען כלול? 4. אם תוכלו לתת קצת לינקים של ביקורות זה מאוד יעזור. 5. האם כבר יצא תירגום לעברית? 6. האם יש אפשרות…

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by Zinger777,

שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  25. קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה

• 5 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים