עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Zinger777,

שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by kawaii,

Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  3. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  4. לא הכי דק, לא הכי עוצמתי ולא הכי יוקרתי, אבל לסמארטפון החדש של מוטורולה שיכנס בין ה-Moto G ל-Moto X יש הרבה אופי. האם זה יספיק בשביל לשכנע את הצרכנים? לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-moto-x-play-סמארטפון-ביניים-שלא-דומה-ל/

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  5. מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה

6. Started by idoaa,

שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  7. היי, אני מחפש נגן MP3, באיזור ה-8Gb, עדיף עם רדיו ויכולת להציג תמונות (ווידאו פחות חשוב אבל יהיה נחמד אם יש). חשוב לי מסך גדול, זמן סוללה טוב, ואיכות סאונד טובה גם עם אוזניות נורמאלית (כאלה שלא עולות יותר מ-100 שקל). כמו כן, חשוב מאוד שהוא יוכל להציג עברית בלי בעיות מיוחדות ושלא יציק בהעברת קבצים כמו האיפוד (שיהיה אפשר פשוט להעביר אליו \ ממנו קצבים בלי בעיות ובלי תוכנות מיוחדות) חשבתי על ה- sansa view, מישהו יודע איך הוא ואם יש לו מתחרים רציניים? המון תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by srulikg,

חבר המליץ לי על Pelecom. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by superbijo,

שלום אנשים מה המצב החלטתי לעשות הגרלה על האיייפון X שלי 64 גיגה 3 שלבים פשוטים ואתם בפנים https://www.youtube.com/watch?v=AWrSa2go4ZY&t=2s

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by PuppEDogg,

אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  11. שלום רב, אני מחפש מכשיר סלולרי, לא משנה אם זה בארץ או בחו"ל, עבור שני סימים, בטריה גדולה, מסך גדול, תקציב עד 2000 שח, ומגיע מהקופסה עם אנדרואיד פאי, יש איזה המלצה על מכשיר כלשהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by night-fire,

שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. שלום, אני מחפש נגן MP3 צנוע, 1GB בתקציב של 300 שקל. שיהיה תומך עברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  14. המדליף המפורסם ביותר ברשת מציע תמונות של צמד מוצרי הדגל מבית סמסונג כבר עכשיו לכתבה

15. Started by יוסי 7071,

יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by Barnito,

לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by ConRoe X Fire,

אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by SilentBob,

מפרט חדש שצץ במאגר מבחן הביצועים Geekbench מספר לנו היכרות ראשונית עם מכשיר הדגל הבא של המותג מבית לנובו אחד מסימני השאלה הגדולים בשוק המכשירים החכמים נכון להיום נוגע לעתידה של מוטורולה, שעברה מידיה היציבות והמבוססות של גוגל אל קורת הגג של לנובו, אשר עדיין מנסה למצוא את מקומה בשוק ומתחבטת, כך נראה, בין עולם דגמי הפרימיום המתקדמים לבין שוק מכשירי הביניים התחרותי במיוחד, בו שוחות רבות ממתחרותיה הסיניות. האם לנובו תמשיך בקו הנוכחי שבו מושקים רק כמה דגמים יחידים תחת המותג 'מוטו' מדי שנה, או שתפעל להפיק כמות גדולה משמעותית של דגמים במטרה להתאים לקהל יעד רחב יותר? האם תמשיך לספק את התמיכה התוכנתית האיכותית וארוכת הטווח והשיפורים התוכנתיים הייחודיים שהפכו לחלק ב…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  19. הגרסת ליבה היא : 2.6.35.7[/I9000JHJVG-CL788779se.infra@SEI-45 #2 אני מחפש קארנל מתאים כאן : [/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ולא מוצא שום דבר מתאים איזה מהם אני אמור להתקין ? תודה !!

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  20. Started by חן מ,

חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  21. אני מחפש לקנות טאבלט למטרות קריאה של קטעי טקסט באתרים - בלוגים, כתבות, ויקיפדיה וכו'. הסמארטפון טיפה קטן מדי בשביל זה, ובשביל ספרים יש לי קינדל. אני לא בטוח מה הגודל והמשקל האופטימלים עבורי, אני מניח שאני אעדיף משהו שאפשר להחזיק ביד אחת למשך זמן מה. כמובן שהסוללה חשובה, לא הייתי רוצה להטעין את הטאבלט כל שעתיים. אני מנחש שמרבית הטאבלטים מריצים דפדפן שמותאם לmobile, אבל אם יש כאלו שיודעים להריץ גרסאות מותאמות לdesktop זה יהיה בונוס נחמד. חבר המליץ לי על Ipad Mini, אבל אין לי נסיון עם מוצרי אפל ואני חושש שאני לא אוהב את הממשק. חוץ מזה שנתקלתי בכתבות מהשבוע שמדברות על חיסול המוצר.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  23. שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  24. מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  25. לפי דיווחים עדכניים שמציפים את הרשת, הדור החדש של מכשיר ה-Moto G יוצע בכמה גרסאות חומרתיות, שגורמות לו להישמע אטרקטיבי הרבה יותר משהערכנו קודם לכן לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-moto-g-החדש-יהיה-ססגוני-עמיד-במים-ועם-אפשר/

• 1 תגובה
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים