גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ואני מתכוון רק לשמות של הקבצים - ואם אפשר לעשות המרה "חכמה" - כלומר לכל הקבצים ביחד ולא אחד אחד
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
16 גיגה-בייט של נפח אחסון ותמיכה בדור רביעי בעבור כ-315 שקלים הופכים את הסמארטפון החדש של Leagoo לאחד מהתחרותיים ביותר מאז ומעולם, אך יהיה עליכם להזדרז ולנצל את ההזדמנות לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-leagoo-elite-4-הוא-סמארטפון-מודרני-ב-80-דולר-למהירי/
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה, אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל, חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה? הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה, אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן, תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB י…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מפתחת הליבות והשבבים ARM מציגה את השידרוגים החדשים שלה, שאמורים להפוך את המכשירים החכמים של שנת 2017 למתקדמים ויעילים הרבה יותר אינטל ו-AMD תפסו את מרכז הבמה בתערוכת Computex 2016, אך הייתה שם עוד שחקנית בעולם השבבים שיצירותיה העדכניות עשויות להיות בעלות השפעה לא פחות חשובה ומשמעותית על השוק מאלו של צמד יצרניות ה-x86 הגדולות – ARM הבריטית, שהפכה לשם נרדף אחד ויחיד עבור כל מה שקורה בעולם הסמארטפונים. מפתחת הליבות הבריטית הכריזה על צמד מוצרים חדשים ומסקרנים – הראשון הוא ליבת ה-Cortex A73 החדשה, שאותה הכרנו עד כה בשם הקוד Artemis, וכעת היא מיועדת להפוך לליבה הגדולה והמתקדמת החדשה בשוק במסגרת המעבר לתהליכי ייצור חדשניים עוד יותר ב-10 ננומטר בלבד, והשני הוא משפחה של …
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ושלום רכשתי מחבר ZUNE של 120 GB אחלה! רק שהוא לא הביא לי את דיסק ההתקנה בגלל שאבד לו.. חיברתי את הנגן למחשב הורדתי את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט ופתאום הפתעה ההתקנה לא עובדת כי חסר משהו מסוים (תמונה) התקנתי כל דבר שהיה נראה לי חסר כמו: XML LITE 3.XX NET Framework 2.0 JAVA ועוד כמה... אך כלום לא עזר ממש כך :-( אנה ממכם עזרו לי בא לי לבכות אני כבר באותו מצה מזה כמה ימים ממש מתוסכל... אני עובד עם XP... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
לאחרונה איני מצליח להתחבר עם המכשיר שלי N95 למחשב המחשב פשוט לא מזהה את המכשיר מחקתי את תוכנת pc suit הישנה של נוקיה והורדתי את התוכנה בגירסה החדשה עם תמיכה מאורנ'ג גם קיבלתי מאתר נוקיה תוכנה לניקוי הרגיסטרי גם זה לא עוזר אני מקבל שגיאה שיש קובץ אחד שנעול ע"י windows ואני לא מצליח להתגבר איך מוחקים אותו האם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה... סוללה.. אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה... העם זה באמת תיהיה בעיה? אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה קיבינימט
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני בערך שבועיים את ה-Nexus 5, אחלה מכשיר, עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד נהנה ממנו. לפני יומיים הייתי בבאג והיו שם את הפירסומים על ה-MX4 ששמעתי עליו המון, המכשיר עצמו מתפקד טוב ועשה אחלה רושם. חוץ מזה ראיתי שבקרוב יוצא למכירה ה-MX4 שאמור להיות אפילו יותר טוב. לפי המון ביקורות שראיתי, ה-MX4 נחשב היום אחד החזקים בשוק (אם לא החזק ביותר, במיוחד ביחס למחיר שלו). מישהו התעסק עם המכשיר כדי לתת ביקורת? ושאלה נוספת, עולה הדאגה שבגלל שהמכשיר סיני, יש אופציית ריגול וכל פעולה נשלחת לשרתים, מישהו יכול לאמת/לאשש/להגיד האם זה אמור להפריע?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חג שמח לכולם הבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-