גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שיש לה רצועות כאלה? ברוב המקומות ראיתי לNano/Classic/Video וגם בקושי יש במלאי. חשוב שתיהיה איכותית ולא מגושמת(שלא תפריע לתנועה בזמן אימון), המחיר לא משנה מבחינתי שזה יהיה בתפירת יד ע"י סטיב ג'ובס בעצמו. כן אני יודע שהוא גדול רציתי בהתחלה לקנות NANO\סנסה אבל יש לי אחלה דיל על Ipod Touch חדש בקופסה בחצי מחיר
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, ברשותי iPad2 עם Smart Cover, כך שכיסוי למסך קיים. צריך בבקשה המלצה לסוג של "תיק קטן" שאפשר להכניס את המכשיר לתוכו על מנת שהחלק האחורי לא ישרט במהלך המעברים ממקום למקום. ההזמנה תתבצע מחו''ל כמובן... תודה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אז הזמן של האייפון 4 אס שברשותי כבר 4 שנים חלף לו והגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש. אני משתמש בסמארטפון שלי הרבה יותר מבמחשב ובנוסף אני גם סטודנט, ככה שאני צריך מכשיר חזק עם מסך גדול ומצלמה איכותית. מוכן להשקיע עד 3500 ש״ח ככה שהאייפון 6 64 גיגהבייט לא נכנס בתקציב אלא רק ה -16 גיגה. כמו כן הנוט 5 נכנס וכך גם ה-4. שאר המכשירים לא ממש באים לי בחשבון. אשמח להמלצות על המכשירים האלו, לקבל הבדלים בינהם וגם המלצה על חנות לרכישה שלהם בחיפה.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מצאתי את החברה הזאת שמייצרת בטריות חזקות יותר לסמארטפונים, מישהו התנסה בחברה הזאת היא נחשבת לאיכותית? יש חוות דעת של אנשים שיכולים להעיד שהבטריות באמת אכותיות? בעיקרון יש לי מיילסטון וראיתי את התמונות והסרטונים האלה: זה נשמע טוב אבל מכער מאוד את הטלפון, יש פתרונות אחרים לבטריות חזקות יותר שלא הופכים את הטלפון לפרנקנשטיין?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
משיטוט בגוגל מצאתי שבגרסא שנמכתר עכשיו המעבד הוא ~460mhz לעומת גרסאות קודמות שנמכור עם מעבד של כ-360mhz. אנשים מדווחים על שיפור די משמעותי בסה"כ. אני מתעד לקנות פלאפון כזה מבנאדם (יש שניה) שקנה אותו לפני שבועיים-שלושה. עזבו את זה שרוב הסיכויים שזו הגרסא עם המעבד החזק, אבל איך לעזעאל אפשר לוודא את זה? אשמח לתשובות.
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון נייד חדש למטרות עבודה. אני צריך שיהיה לו wifi, אפשרות להתקין skype וגישה נוחה לאימייל. בנוסף אני צריך שתהיה לי האפשרות לגשת לקבצי word ואקסל. על איזה מכשרים אתם ממליצים? חשבתי על blackberry כלשהו או נוקיה כלשהו.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
תוך כמה זמן אני יכול לבטל עסקה על פלאפון? לפי החוקים שקיימים היום. כמו כן אם קניתי ברשת גדולה אני יכול לבטל בכל סניף או רק בסניף בו התבצעה הקניה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. ראיתי שהוא נמכר עם 8gb. מה הנפח המקסימלי עם כ. זיכרון חיצוני ? האם הבנתי נכון שזה עד 32gb מקסימום? ראיתי שבחלק מהאתרים ניתן להוסיף כבר בעת הקניה עד 32gb אבל אז הוא עולה יותר יקר. אם מוסיפים אח"כ זה יהיה יותר זול? 2. איך מוסיפים כ. זיכרון חיצוני בפועל? אין לי רקע טכני בכלל ואין לי מושג איך לעשות את זה 3. הייתם ממליצים לקנות מהמוכר הזה? אני רואה שהתפריטים מופיעים באנגלית וברוסית. האם זה אומר שבפלאפון כבר בא עם רוסית? http://www.aliexpress.com/item/HUAWEI-U9508-Honor-2-Quad-Core-Android-Phones/695765234.html 4. באופן כללי האם אפשר שהתפריטים בפלאפון הזה יהיו ברוסית או בעברית? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הרוב כתוב בכותרת נפח זיכרון רצוי הוא בסביבות ה40-60 גיגה לכיוון ה60 השימוש העיקרי, הוא מוזיקה. למעשה אני לא מתכוון להשתמש בו לסרטים כלל. תמונות יכול להיות נחמד אבל לא חייב. איכות סאונד חייבת להיות ממש טובה, אני לא מתפשר על זה..
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם. שווה משהו? יש לי של מוטורולה HS805 עם סוללה AAA והיא מחזיקה המון אבל היא כבדה. וה I-TECH Arrow II קלה אבל איך היא?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
החברה האמריקאית מאמצת את מעבדי ה-Kaby Lake-R המרובעים בנייד הדקיק שלה, ומעניקה תקווה נוספת לשוק העיבוד הגראפי החיצוני עם גירסה חדשה של ה-Razer Core לכתבה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע על איכות הסאונד של סמארטפונים? יש משהו בכלל באיכות טובה? יש לי Nokia C2-01 עם CX300 והאיכות זוועה! (לעומת Sansa Clip פשוט עם אותם אוזניות - מהשילוב הזה הייתי מרוצה יחסית) יש סמארטפון עם איכות לפחות כמו הSansa? הDAC זה המשתנה היחיד שצריך לבדוק? בשום ביקורת של שום סמארטפון לא מצאתי התיחסות לנושא הזה למה לאף אחד זה לא אכפת???
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
היי, אני בעלים של נגן iaudio u3, הנגן ממש לא איכותי, הסאונד שלו יבש ללא נפח וללא העומק של הבאסים יש לי אוזניות senn cx300 ו senn hd205. כשאני שומע דבר מגבר של ימהה שיש לי בחדר שמחובר למחשב שומעים מדהים, גם כאשר שומעים דרך מיני דיסק ודיסקמן קיבצי mp3 שומעים מדהים ואת העומק של הבאסים. שמעתי את ה iaudio x5 והוא כמו ה u3, שמעתי גם את ה ipod video, הוא נשמע יותר טוב אבל אין באסים חזקים, שמעתי גם את ה creativ zvm וגם לו אין באסים חזקים. יש איזה נגן שיש לו עוצמה חזקה של באסים כמו לדיסמנים -השירים נשמעים כקבצי mp3 לא wave. תודה.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-