עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?

2. שלום, הזמנתי סמארטפון מhandtec, והם שלחו לי את הצבע הלא נכון. פניתי אליהם וכמובן שהם הסכימו להחליף, הבעיה ששילמתי כבר מכס על המכשיר, ואני עלול להדרש לשלם מכס פעם נוספת על המכשיר השני. יש דרך להמנע מכך? תודה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by ronbubl,

בהמשך לשאלתי לגבי מגן לגלקסי 3 שעליה קיבלתי תשובה מפורטת - תודה. האם יש תופסן לרכב שניתן לתפוס בו את הגלקסי 3 יחד עם הכיסוי של otterbox defender?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  4. אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  5. אני מחפש נגן mp3 חדש אחרי שהx5l נפטר . חשוב לי במיוחד: 1. אורך חיים של הבטריה 2. איכות שמע (מן הסתם... ;D) 3.חסין זעזועים. רצוי שיוכל להציג תמונות וסרטים אבל לא חובה (זה לא השימוש העיקרי שלו) חשבתי על האייפוד קלאסיק או על המיקרוסופט זון - איך הם? ראיתי גם לפני משהו כמו שנה את הZen Vision-M של קריאטיב, שהציג איכות טובה אבל לא כל כך אהבתי את הממשק שלו. האם כדאי בכלל לקנות x5l חדש?! עריכה: שכחתי לציין שחשובה גם איכות האוזניות - אם האיכות של אלה שבאה עם המכשיר ממש חרא ואני אצטרך להחליף אשמח אם תציינו

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by Spirit Crusher,

מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה

7. מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה

8. האם סמארטפון ה-HTC One A9, שכנראה יכוון דווקא אל שוק הביניים ויוכרז רשמית ב-20 באוקטובר, יצליח להוציא את היצרנית הטאיוואנית מהמשבר העמוק שבו היא נמצאת? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ההזדמנות-האחרונה-סמארטפון-מוביל-חדש-מ-h/

9. Started by ManhattanProject,

לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Slavikik,

שלום רב.. חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר.. יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה. אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3. אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר... ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ? תודה..

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by mrsph666,

כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  12. השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  13. במידה ויש לי E72 שמחובר לאינטרנט, ומחשב/לפטופ שלא מחובר, האם יש אפשרות לחבר בין השניים, ולהפוך את הסלולארי לשער לאינטרנט, ובכך לגלוש במחשב ? במידה וכן, כיצד ? תודה

14. Started by night-fire,

שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  15. שלום, אז הזמן של האייפון 4 אס שברשותי כבר 4 שנים חלף לו והגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש. אני משתמש בסמארטפון שלי הרבה יותר מבמחשב ובנוסף אני גם סטודנט, ככה שאני צריך מכשיר חזק עם מסך גדול ומצלמה איכותית. מוכן להשקיע עד 3500 ש״ח ככה שהאייפון 6 64 גיגהבייט לא נכנס בתקציב אלא רק ה -16 גיגה. כמו כן הנוט 5 נכנס וכך גם ה-4. שאר המכשירים לא ממש באים לי בחשבון. אשמח להמלצות על המכשירים האלו, לקבל הבדלים בינהם וגם המלצה על חנות לרכישה שלהם בחיפה.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by tmpusr,

אין משהו מקורי? הזוי - מטען המיקרו USB שבא בקופסה לא טוען אותו (נקנה ישירות מאמאזון).

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by spitzi,

יצאתי ראשון :-) http://www.amazon.com/

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  18. קיבלתי בחינם. שווה משהו? יש לי של מוטורולה HS805 עם סוללה AAA והיא מחזיקה המון אבל היא כבדה. וה I-TECH Arrow II קלה אבל איך היא?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by יוסי 7071,

יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, יש לי נגן MP3 -SANSA CLIP, יש לו תמיכת תפריטים בעברית אולם השירים מוצגים בחירבושים כאלה, רציתי לדעת אם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית כך שגם שמות השירים יוצגו בעברית? *אם היה כבר דיון על זה אשמח לקבל הפניה אליו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  21. אני מחפש לקנות טאבלט למטרות קריאה של קטעי טקסט באתרים - בלוגים, כתבות, ויקיפדיה וכו'. הסמארטפון טיפה קטן מדי בשביל זה, ובשביל ספרים יש לי קינדל. אני לא בטוח מה הגודל והמשקל האופטימלים עבורי, אני מניח שאני אעדיף משהו שאפשר להחזיק ביד אחת למשך זמן מה. כמובן שהסוללה חשובה, לא הייתי רוצה להטעין את הטאבלט כל שעתיים. אני מנחש שמרבית הטאבלטים מריצים דפדפן שמותאם לmobile, אבל אם יש כאלו שיודעים להריץ גרסאות מותאמות לdesktop זה יהיה בונוס נחמד. חבר המליץ לי על Ipad Mini, אבל אין לי נסיון עם מוצרי אפל ואני חושש שאני לא אוהב את הממשק. חוץ מזה שנתקלתי בכתבות מהשבוע שמדברות על חיסול המוצר.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  22. היי, אני מחפש נגן MP3, באיזור ה-8Gb, עדיף עם רדיו ויכולת להציג תמונות (ווידאו פחות חשוב אבל יהיה נחמד אם יש). חשוב לי מסך גדול, זמן סוללה טוב, ואיכות סאונד טובה גם עם אוזניות נורמאלית (כאלה שלא עולות יותר מ-100 שקל). כמו כן, חשוב מאוד שהוא יוכל להציג עברית בלי בעיות מיוחדות ושלא יציק בהעברת קבצים כמו האיפוד (שיהיה אפשר פשוט להעביר אליו \ ממנו קצבים בלי בעיות ובלי תוכנות מיוחדות) חשבתי על ה- sansa view, מישהו יודע איך הוא ואם יש לו מתחרים רציניים? המון תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  23. אז בחרתי תמונה לשים בתור רקע וכשאני עושה זאת אז התמונה נהית בגודל מקורי וגדול מידי בשביל המסך והתמונה נהרסת ככה, איך אני יכול לקבוע תמונה כרקע ושהגודל של התמונה יהיה מותאם לגודל המסך?

24. תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  25. אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים