גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
מה קורה כשמנסים לשלב בין עולם הטכנולוגיה ועולם האופנה והאקססוריז במוצר אחד? התשובה היא אוזניות ה-Fuse האלחוטיות החדשות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית מאמצת את מעבדי ה-Kaby Lake-R המרובעים בנייד הדקיק שלה, ומעניקה תקווה נוספת לשוק העיבוד הגראפי החיצוני עם גירסה חדשה של ה-Razer Core לכתבה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש פיתרון? זה כבר הרובוט השלישי שאנחנו מזמינים מהם אבל זה כותב איזו שגיאה באתר שנוגעת ל-FLASH STOCK מכירים אתר יותר טוב במחיר טוב ואמינות? תודה!!! עריכה: ועוד שאלה: מה היתרונות של זה: http://www.robotreviews.com/news/2017/9/20/xiaomi-roborock-robot-vacuum-cleaner-2nd-generation לעומת הדור הקודם? הוא גם מנגם עם מטלית לחה? ומה אם רוצים רק שאיבה אם כן?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי IPOD NANO שאחי הביא לי מתאילנד.. עכשיו הוא בשפה סינית או לא יודע מה.. חחח מאיפה אני יכול להוריד עדכון שישנה את השפה שלו לאנגלית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים. יש לי שלט אוניברסלי לומד של Logitech Harmony דגם 550. עד לאחרונה התוכנה לעדכונו עבדה בסדר גמור, אבל לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי XP שוב (את אותו אחד שהיה מותקן מקודם), הוספתי 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך ומאז יש לי בעיה עם התוכנה. שלב ההתקנה עובר בסדר גמור, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את ההודעה: "Fail to launch application. please reinstall the software or contact customer service. Invocation TargetException null" עדכנתי גירסה מהאתר שלהם ועכשיו אני מקבל את ההודעה : "Fatal exception caught executing JVM runtime: Exception or error thrown from java." יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך תוכנה שתמיר לנגן ו10 התומך ב avi אני חייב מדריך למי שמכיר את הנגן מה הדרישות שלו ויודע איזה תוכנה מתאימה ואיך לאמיר סרטים .שירשום את שם התוכנה .ושיסביר לי משאני מכניס את הסרט לתוכנה ועד שאני מוציא אותה .פשוט אמרו לי בפורומים אחרים שמות של תוכנות ולא הסבירו לי ולא עזר כלום אני חייב גם הסבר דרישות הנגן וידאו תואם : וידאו mpeg 4 sp רזולוציה : QVGA 320X240 או פחות 51 תמונות לשניה או פחות 348 ק"ב לשניה או פחות אודיו : mp3 128 ק"ב 44.1 קילוהרץ cbr אני יודה מאד למי שיעזור לי .פשוט אני לא יודע איך משנים את הפרטים הנ"ל בתוכנות.נסתי למשל בVirtualDub-1.5.4-P4 והצלחתי קצת
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ראיתי סקירה שלו בעיתון והוא נראה ממש טוב! גודל מסך 4.3 יותר גדול מה-M... אני אשמח אם תשלחו לינק לחנות שמוכרת אותו בארץ. הוא נראה פשוט כמתחרה רציני מאוד ל-A2. אם מישהו יודע מה לגבי כתוביות בעברית בשני המכשירים, אני אשמח. אני מתכוון למכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752 זה לא ה-Creative Zen Vision M הוא שונה ממנו סתכלו בלינק: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 בעיקרון התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל אם יש נגן ממש טוב אני מוכן להשקיע... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 .
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היום קניתי את הסנסה, חיברתי אותו למחשב והורדתי את התוכנה שמעדכנת את הנגן. עדכנתי את התוכנה של הנגן, לאחר מכן עשיתי רסטרט,פירמטתי את הנגן והעברתי אליו שירים. אחר כך כשהוצאתי את הנגן מהUSB הוא נכבה ולא נדלק יותר(עם המחשב או בלעדיו) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו כמשהו שנקרא STMP3600 מה לעשות? :-\
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איפוד יד שניה, ומצאתי אחד זול יחסית כאשר יש בעיה בחיבור האוזניות. שומעים רק באוזן אחת, כנראה שיש בעיה כלשהי במגעים של הקונקטור בנגן. מישהו שמע או מכיר את הבעיה? היכן אפשר לתקן וכמה אמור לעלות לדעתכם? תודה רום
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איזו תוכנה יותר טובה, DESTINATOR 7 או I-GO 8? אני יודע של-IGO יש תצוגת תלת מימד מלאה, אך האם היא יותר טובה בדברים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש פלאפון חדש.. מכל הפלאפונים שאונג' מציעה. רק חשוב לי שיהיה חזק במולטימדיה שיהיה WI FI ושיוכל להריץ תוכנה שתיתן לי גישה לICQ (ככל הניראה FRING) ההתלבטות היא כנראה בין אומניה ל5800 יש עוד רעיונות טובים?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תואם ה-GTA שהפך חינמי, שני כותרי מלחמת הכוכבים שמגיעים ישירות מה-PC וגם קאמבק לרובוטריקים של פעם - זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-1/
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה לחג מהעבודה טאבלט סיני כזה CROWN דגם CR9A13. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.0.4 הטאבלט עצמו די זוחל (לא מצפה שהוא יהיה שיא החוזק אבל אפילו גלישה הוא בקושי סוחב). אני לא משתמש אנדרואיד ולכן אין לי ניסיון. רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להחליף אולי את המערכת אולי למשהו יותר קל שהטאבלט יידע להתמודד איתו ואיך עושים זאת. ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו על אנדרואיד מאפס כי בחיים לא היה לי מכשיר אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-