גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
לאחרונה איני מצליח להתחבר עם המכשיר שלי N95 למחשב המחשב פשוט לא מזהה את המכשיר מחקתי את תוכנת pc suit הישנה של נוקיה והורדתי את התוכנה בגירסה החדשה עם תמיכה מאורנ'ג גם קיבלתי מאתר נוקיה תוכנה לניקוי הרגיסטרי גם זה לא עוזר אני מקבל שגיאה שיש קובץ אחד שנעול ע"י windows ואני לא מצליח להתגבר איך מוחקים אותו האם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לסנכרן את המדייה פלייר עם ה-X5 שלי.. אני רוצה לדעת האם הסינכון יגרום לאיבוד קבצים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה על מכשיר, אפשרי שיאומי ,בפחות מ 1600 שיש בו את כל הדברים הבאים: א.המרת דיבור לטקסט בעברית וגם באנגלית ב.ייצוב תמונה לרעידות ידיים ג.ש יעבוד עם תוכנת הקלטת שיחות ד.רמקול בעוצמה סבירה, ה.,RAM 6 gb בערך ו.מסך 5.5 לפחות רצוי עם עט תודה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות נטבוק/טאבלט/מחברת אלקטרונית או משו כזה אני לא יודעת איך קוראים לזה .. אני רוצה שזה יהיה קטן ונייד, שיהיה נוח להכניס בתיק. אני רוצה את זה כדי להקליד עבודות, בעיקר וורד, לא חשוב לי משחקים וכאלה.. בסביבות 1000 שקל.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
הגרסת ליבה היא : 2.6.35.7[/I9000JHJVG-CL788779se.infra@SEI-45 #2 אני מחפש קארנל מתאים כאן : [/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ולא מוצא שום דבר מתאים איזה מהם אני אמור להתקין ? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
היי יש לי 6500 סליידר המערכת של המכשיר רגילה ולא סימביאן השאלה איזה תוכנות שימושיות בכלל אפשר להתקין עליו ואיפה אני יכול לראות או להוריד ואם אפשר להוריד עליו את התכונה של באריקסונים TRACKID הורדתי גרסא אחת והיא לא עובדת טוב על המכשיר..זה לא מתליח להוציא את החיפוש לאנטרנט תודה
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש פלאפון חדש.. מכל הפלאפונים שאונג' מציעה. רק חשוב לי שיהיה חזק במולטימדיה שיהיה WI FI ושיוכל להריץ תוכנה שתיתן לי גישה לICQ (ככל הניראה FRING) ההתלבטות היא כנראה בין אומניה ל5800 יש עוד רעיונות טובים?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
-
ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
תודה עריכה : אני אעדיף להצטרף לחברות סלולר ארציות עקב חבילות טובות . דיברתי עם נציג אורנג והוא המליץ לי על בלאק ברי סה"כ 290 לחודש ,( שכחתי לשאול אם זה כולל מע"מ ) כולל חבילת גלישה באינטרנט עם תעבורה של 5 גיגה . איך הוא ?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני בערך שבועיים את ה-Nexus 5, אחלה מכשיר, עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד נהנה ממנו. לפני יומיים הייתי בבאג והיו שם את הפירסומים על ה-MX4 ששמעתי עליו המון, המכשיר עצמו מתפקד טוב ועשה אחלה רושם. חוץ מזה ראיתי שבקרוב יוצא למכירה ה-MX4 שאמור להיות אפילו יותר טוב. לפי המון ביקורות שראיתי, ה-MX4 נחשב היום אחד החזקים בשוק (אם לא החזק ביותר, במיוחד ביחס למחיר שלו). מישהו התעסק עם המכשיר כדי לתת ביקורת? ושאלה נוספת, עולה הדאגה שבגלל שהמכשיר סיני, יש אופציית ריגול וכל פעולה נשלחת לשרתים, מישהו יכול לאמת/לאשש/להגיד האם זה אמור להפריע?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ואני מתכוון רק לשמות של הקבצים - ואם אפשר לעשות המרה "חכמה" - כלומר לכל הקבצים ביחד ולא אחד אחד
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-