גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי במכשיר עוד 500 מגה פנויים, אבל גם כשאני מנסה להוריד משהו ששוקל 10 מגה זה אומר לי שאין מספיק שטח אחסון זמין. יש איזה דרך לסדר את זה שאני אוכל לנצל הכל? ואם כבר שטח אחסון, למה כתוב שהמכשיר מגיע עם 16 ג'יגה אם אצלי כתוב 13.33 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות: מחשב נייד "15.6 Toshiba Satellite L50-B-236 [https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15241. הכל נראה לי בסדר.. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס) אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לwii חיבור של כרטיס רשת מאחורה ? או שרק יש לו תמיכה רק ב wifi כי חיפשתי ולא מצאתי תמונות כי אני רוצה לקנות ולחבר אותו לנתב קווי שיש לי ובנוסף מישהו יכול לעלות תמנות של הwii מאחורה , הכוונה לחיבורים מאחור תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבר LG חדש G4 או G3, אני שמעתי שיוצא עוד מעט LG חדש ואז ירדו המחירים. אין לי כוח לחכות 10 שבועות או קצת פחות.. זה מאוד דחוף לי, אין לי סמרטפון בכלל ויש לי אייפון מקולקל (הלך הלוח אם אולי) חיפשתי כתבתו באינטרנט היום ולא ראיתי כלום. מישהו יודע אם אמור לצאת שבוע הבא LG חדש? (ואז ירדו המחירים), ואני אקנה G3/G4 בזול יותר (דחוף) תודה לכם מקווה שתענו מהר.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קצב מכירות לא מספיק מרשים עבור צמד מכשירי הדגל, לצד ההשקה של ה-Galaxy Note החדש שנמצאת מעבר לפינה, מביאה את סמסונג להודיע על קיצוץ צפוי במחירים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/היכונו-להורדת-מחירים-עבור-ה-galaxy-s6-וה-galaxy-s6-edge/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרמקול האלחוטי של Xiaomi יכול להיות שלכם בפחות מ-100 שקלים, ומתיימר לספק את כל מה שתמצאו אצל מתחרים במחיר הגבוה פי כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/מחפשים-רמקול-אלחוטי-סביר-בזיל-הזול-xiaomi-בא/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בארץ שירותים שיכולים לעשות לי הדפסה של תמונה מותאמת אישית על כיסוי למכשיר oneplus one? חשוב לי מאוד שזה יהיה רק שירות שנמצא פיזית בארץ, ולא משהו מיובא מחו"ל. עד כה מצאתי רק את האתר הזה: http://www.casefme.co.il אבל אני לא יודע אם הם יכולים להדפיס על 1+ והם עדיין לא חזרו אלי... מישהו מכיר עוד מקומות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים החדש של החברה הסינית מציע חומרה דומה לזו של ה-OnePlus One באריזה קומפקטית יותר, עם עיצוב משודרג ותג מחיר של 250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/איקס-עיגול-ה-oneplus-x-מרגיש-כמו-עוד-בול-פגיעה-ע/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן וגיליתי שסלקום דחפו קיצור מציק של כוכב ברקע לבן לאינטרנט ואיך לעזעזל אני מעיף אותו???!!! וגם מה המיגבלה של מיניפלאש (בגודל הקובץ)? הטלפון תומך ב Widgets אי אני ליוצר לו אחד משלי?? מישהוא יודע איך אני מסיר את האיקון של המפעילה??? ואיך אני מקטיין את השעון מחליף אותו לדיגיטלי וכו??? בתודה רז
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש מבית HTC עתיד להצטרף אל ההמולה שתגיע במהלך חודש פברואר הקרוב, עם מסך Super AMOLED, שבב Snapdragon 820 ומצלמת UltraPixel משודרגת האם תהיתם מה מכינה לנו היצרנית הטאיוואנית שמנסה להמציא את עצמה מחדש לרגל שנת 2016? לאתר venturebeat יש את התשובה. לכאורה. הדיווח העדכני טוען כי סמארטפון הדגל הבא של HTC יקרא ה-One M10 (שם קוד Perfume) ויציע מסך Super AMOLED בגודל 5.1 אינץ' וברזולוציה של 1,440x,2560 פיקסלים, שבב Snapdragon 820 עדכני, נפח אחסון מובנה של 32GB כולל חריץ להרחבה, זכרון RAM של 4GB וגם מצלמה של 12 מגה-פיקסל בטכנולוגיית ה-UltraPixel של החברה (עם חיישן גדול מהממוצע לביצועים טובים יותר בתנאי תאורה שאינם אופטימליים), עם מיקוד מבוסס לייזר אינפרא אדום…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן הוציאה סוני אריקסון את המכשיר W610I. מכשיר ווקמן פשוט ומצויין. מישהו אולי יודע אם הוא הולך לצאת לאורנג' או סלקום?.. אני חושק בו תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין 2 נגנים. meizu m6 או Iriver clix2 u20 מספיק לי 2GB והשימוש הוא למוזיקה ופחות לסרטים אם בכלל. מה היתרונות של אחד על פני השני מה בתכלס עדיף? המחיר מתגלגל בין 300 לIriver ב2GB לבין 400 של המייזו ב4GB אבל לא משנה לי 2 או 4 כבר. עוד שאלה, מישהו יודע מה לגבי עברית בתפריטים של הIriver?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם פתחתי את הפוסט הזה במקום הזה, אם לא אז תעבירו. תודה! אז ככה, יש לי xtreamer (http://www.xtreamer.net/xtreamer/overview.aspx) ועד היום הוא עבד מצויין עם המחשב שלי שעליו מותקן וינדוס 7. אבל הוא התחיל לעשות בעיות אני לא מצליחה לראות את התיקיות המשותפות. עשיתי רשת בין הxtreamer והמחשבים בבית כמובן דרך הראוטר, את שאר המחשבים (2) הוא מזהה ומצליח להראות את התיקיות (עליהם מותקן ווינדוס XP) אבל אם אני מנסה לגשת לתיקיות של המחשב שלי עם הווינדוס 7 אני מקבלת את ההודעה הבאה: Net User ID Net Password והוא לא מצליח לגשת לתיקיות עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו שם לנסות לרשום admin ביוזר וגם admin בסיסמא, אבל זה לא עזר לי, למרות שראיתי שזה עזר לאחרים. גם ניסיתי ביוזר לרשום את שם …
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הציעו לי את ה zte a1 מה אומרים? האם יש מכשיר טוב יותר בסביבות המחיר הזה? אני יודע שאין לי הרבה מה לדרוש במחיר הזה, אבל העדפה שלי זה מצלמה טובה עד כמה שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות פלאפון חדש, לא מהיקרים ולא חייב מהמילה האחרונה - ככה שאלטרנטיבות סיניות טובות הן אופציה לגיטימית לטעמי ממה שבדקתי Oneplus 3 הוא פלאפון לא רע בכלל, אבל בדיוק השדרוג שלו (T) עומד להימכר בעולם. אז מהניסיון שלכם, הדגם הרגיל של 3, המחירים שלו הולכים לרדת בארץ? בחו"ל? או שזה לא הולך לקרות כל כך מהר. וגם בעניין הסטוקים שייגמרו כי הם יפסיקו למכור אותו - אני מניח שבאתרים כמו אליאקספרס זה יימכר עוד הרבה זמן, כדאי לקנות משם? או שעדיף לחכות ל OP3T? ההבדל הוא לא כזה מהותי (והשאלה המרכזית היא כמה כסף צריך להוסיף על ה"שדרוג") בקיצור אני בנתיים מחכה אבל אשמח לשמוע מה אנשים כאן אומרים בעניין
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בארץ הם חדשים מוכרים בבאג דגם בגודל 4.3 דגם 215W ב 749 ש"ח המפות של חברת מפה מומלץ? איך התוכנה והמפות של מפה? , החומרה בטח טובה, איך התוכנה? ערן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Cyanogen ממשיכה בשינוי הארגוני הגדול שלה ומודיעה כי תפסיק לפתח ולתמוך במערכת האנדרואיד הנפרדת הפופולרית ביותר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האייפוד טאץ' לא עובד לי. אתם יודעים איפה אפשר לתקן? ויש גם את השאלה השנייה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-