גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם צריץ מכשיר פרוץ? המלצות לחנויות בלוס אנג'לס או באינטרנט? אני מחפש מכשיר כמו HTC HD2
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אחרי שהפכתי את הסמסונג F480 שלי למשקולת נייר בעדכון קושחה כושל... המכשיר פועל, מסך המגע מגיב (על פי צלילים בעת מגע) אבל מסך שחור. אני צריך המלצה למכשיר חדש. דרישות מהמכשיר: דור שלישי - לא מעניין, יש לי סים של דור שני. WIFI - רצוי מאוד אך לא הכרחי. GPS - רצוי מאוד אך לא הכרחי. אין לי חבילת גלישה בכלל, האם קיים GPS שאינו צריך חיבור לרשת ? מצלמה - כולשהי. מסך מגע - חובה, התמכרתי ולא יכול להשתמש במשהו אחר. רצוי captive ולא resistive אבל מוכן להתפשר. רשת - סלקום, אם כי רצוי ללא Branding . שישמש כנגן מוזיקה - לא יזיק, לא הכרחי. מחיר - 1500ש"ח, אבל גמיש. כנראה שלא אקנה אותו מחברת סלולר. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיזו שהיא מפעילה סלולרית בארץ ? ד"א, יש אמת בטענה (של נציגת סלקום) שSIM דור ראשון במכשיר דור שלישי גורם בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי לאיבוד כבר מכל הדגמים הקיימים והפונקציות שלהם לכן אני אפרט לכם את הדרישות מהמכשיר ואני אשמח לקבל המלצות למכשיר המתאים ביותר. אני לא מתכוון לקנות מהחברות בארץ - כנראה מארה"ב. דרישות לפי סדר החשיבות עבורי: 1. WIFI - גם לצורך VOIP וגם לצורך מיילים וגלישה 2. מערכת יציבה ומהירה- אני לא מעונין להתעסק יותר בזה מדי אבל שתהיה אפשרות להתקנת אפליקציות כמו סקייפ 3. יומן נוח לשימוש עם תזכורות 4. שעון מעורר שפעיל גם כשהטלפון כבוי 5. BlueTooth 6. סוללה חזקה 7. שיתמך ברשת פלאפון 8. מצלמת סטילס טובה 9. GPS - עם מפות ישראל 10. רדיו נכון לעכשיו מה שנראה לי אפשרי - HD2, Milestone, Nexus1 או הבלאקברי אני אשמח לשמוע את דעתכם ואולי גם מכשירים אחרים שנראה לכם. ההתחייבות שלי מסת…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגאדג'ט הבא: ND-100 GPS USB Dongle for Mini Laptop אמור להתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו לג'י פי אס. היבואן בארץ טוען שזה עובד מצויין אך הייתי רוצה לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם זה? ואם כן, מהי התוכנה המומלצת לעבוד איתו? דרך אגב... בארץ זה עולה כ-300 שקל אולם באתר dealextreme זה עולה 31.5 דולר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26349
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים הבאים: 1. iaudio cowon i9 8GB 2. iriver E150 8GB 3. sansa fuze 8GB חשוב לי מאוד: א. תמיכה בשמות עיבריים. ב. יצירת playlist בצורה פשוטה עדיף מסיפריה ג. איכות טובה. ד. הרחבת זיכרון - יתרון בלבד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי שלצערי לא המליצו לי פה על סלולרי שכולל GPS ומצלמה נחמדה קניתי את הS8300 בהמלצת פקידה בפאלפון לא שזה מקצועי אבל זה מה שיש בכל מקרה אני לא יתן ביקורת על הסלולרי כי אין לי הרבה מושג בסלולרים אבל כן יהנה לשאלות שאני יכול להנות אליהם אם יהיו כאלו בנוסף אם יש המלצות מסוימות זה יתקבל בברכה בכל מקרה תאור קטן על הסלולר הוא סלידר שכולל מצלמה של 8 מגה פיקסל וגם GPS ויש לו יכולות מולטימדיה מסוימות בנוסף לזה יש לו גם מסך מגע וגם כפתורים המסך מגע לא באיכות של איפון או סלולרים באותה קטגוריה אלה (מבחינת מגע) יותר באיכות של DS (הקונסולה הנידת של נינטנדו) אבל סך הכל זה מספיק והממשק ידידותי איכות התמונה במסך די טובה אבל לא בדקתי סרטונים עדין בכל מקרה לא בדקתי הרבה בכלל א…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט למארטפונים הממשק עבר מהפל וקיבל השראה מהZUNE סה"כ נראה די טוב לדעתי http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מבקש דעה לגבי מכשיר סוני אריקסון W350- מיועד לנער, נגן סביר+ נפח אחסון מהקופסה , משחקים, ועלות סבירה -כ-520 ש"ח בחנות. מבקש דעה לגבי המכשיר והצעות למכשירים נוספים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
הטלפון שלי (N97) כבר הרבה זמן עושה לעצמו ריסט מתי שמתחשק לו ואפילו מכבה את עצמו. זה יכול להגיע ל5 פעמים ביום ואפילו יותר. אתמול בבוקר יורוקום התקינו לי גרסא 21 וקיוויתי שהבעיה תיפתר אך לצערי ב10 דקות אחרונות הוא התחיל את עצמו מחדש 3 פעמים. הטלפון נבדק ע"י יורוקום כבר כמה פעמים ואפילו נשלח למפעל. לצערי שום דבר לא עזר. הדבר היחידי שהם מציעים לי זה לשלוח אותו שוב למפעל... האם הבעיה הזאת קיימת אצל עוד מישהו? האם יש למישהו מושג הבעיה ו\או איך לפתור אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב מגיע אלי הפלאפון הזה למרות שהוא די ישן הוא נחשב לפלאפון מעולה. ביקורת http://www.phonearena.com/htmls/Motorola-ZINE-ZN5-Review-review-r_2048.html למרות שהZN5 אינו פלאפון סימביאני עדיין למשתמש הממוצע שמצלם,שומע מוזיקה הוא מעל ומעבר. קיימות 2 גרסאות של ZN5 : - מעבד 538MHZ ו128MB RAM (המכשיר של TMOBILE שאותו אקבל) - מעבד 500MHZ ו64RAM (אצל שאר המפעילות) קצת נתונים על המכשיר : - מעבד Freescale 500 MHz processor - מערכת הפעלה Linux / Java-based MOTOMAGX - מצלמת KODAK 5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, xenon flash המצלמת גם בפורמט RAW WIFI - זיכרון * 64 MB RAM / 128 MB ROM - מסך 2.4" עם זכוכית מינרלית - סוללה BX50 המחזיקה כ9.5 שעות דיבור ושימוש ו576 שעות מ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מוסר מינידיסק ישן של סוני, דגם MZ-R37. כולל אוזניות+שלט, ללא חיבור לחשמל (אבד). פעם אחרונה שבדקתי (לפני כמה שנים) היה במצב תקין. יש גם מלא קלטות משומשות וחדשות (אפשר לקחת רק את הקלטות אם רוצים). אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה! תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים! שוטטתי לי בebay וראיתי שיש שם הצעה של 10-1 אייפונים במחירים שונים, אז לפי חישוב פשוט זה יוצא לאייפון 300 דולר בערך בכך הצעה לא יודעת אם ההצעות אמיתיות וכנות אבל שווה בדיקה אני מאוד רוצה אייפון ככה שאם ישנם אנשים נוספים שרוצים לקנות ולא רוצים לקנות אחד במחירים המטורפים פה בארץ, אז אולי אפשר לארגן קנייה קבוצתית של כמה אנשים מה אתם אומרים? הנה הלינק: http://cgi.ebay.com/10-x-Apple-iPhone-3GS-32GB-Brand-New-Unlocked_W0QQitemZ260520767085QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3ca83f6e6d (למטה יש את האפשרויות האחרות גם) וישנם גם אפשרויות נוספות לקנות 3 אייפונים ב-1100 דולר (366 דולר לאחד) לקנות 6 אייפונים ב-1900 דולר (316 דולר לאחד) וכו'... אשמח לשמוע מ…
-
- 72 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנגן Sandisk Sansa Fuze. כעת העברתי אליו מספר שירים בעברית (כלומר, תג ה ID3 שלהם הינו בעברית). הנגן קורא את הגופן העברי, אך המילים רשומות הפוך. האם ישנו פתרון לכך? קניתי את הנגן תחת ההנחה שלא אצטרך להתחיל להמיר את התגים בעברית ל"היבריש". קצת מבאס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קראתי באחד הפורומים שישנה אפשרות "לפתוח" את המכשיר שציינתי בנושא ולהתקין עליו miopocket. השאלה שלי זה האם זה אומר שאח"כ אני יכול להתקין עליו כל תוכנת ניווט שארצה או שזה רק שינוי הממשק הפעלה? כי מערכת ההפעלה היא WIN CE 5 "סגורה", אז זה יאפשר להתקין עוד דברים (משחקים / נגני סרטים שונים) לאחר ה"פתיחה"? והאם יש אפשרות בכלל להחליף את מערכת ההפעלה ל WM6. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון בכל מכשיר של נוקיה יש פגם שכל פעם גורם לי לוותר עליו. כנראה שבסוף אני אלך על הN900 אלא אם כן יצא פלאפון חדש, כי הוא המכשיר שאני מעדיף הכי הרבה למרות שהגודל והמשקל ממש נראים לי לא נוחים, זה באמת עד כדי כך גדול וכבד? אני יודע ש86 מכשיר מצויין אבל, אין סיבה מיוחדת פשוט לא בא לי עליו. וגם ה97 אומרים שהוא איטי מאד ויש בה הרבה באגים. אני כבר לא יודע מה לקנות, התקציב כבר לא בעיה למרות שאני ממש לא רוצה לשלם 600 דולר על פלאפון. כל הEseries מצויינים אבל רק בגלל הגודל אני לא רוצה אותם. שום מכשיר של SE לא יתקבל וגם לא מוטורולה, לא רוצה אייפון, היה לי ניסיון רע עם כולם חוץ מהאייפון שהסיבה שהוא לא רצוי היא בגלל שיש לי כבר אייפוד טאצ' וחוץ משיחות אין כל כך הבדל,ומה שאנ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לשדרג את הסלולרי והחשיבות העיקרית זה GPS ומצלמה אני לא מתכנן לגלוש אם המכשיר ולא צריך מסך מגע ואני לא רוצה לשלם הרבה כסף על איזה סמארטפון שאין לי צורך בו כרגע אני לא צריך נגן מולטימדיה ולא כל מיני בולשיטים אחרים סך הכל מחפש משהו זול שכולל GPS בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחדשתי בנוקיה N97 פלאפון טוב והכול אבל אני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב כמו שצריך הוא מסנכרן לי מעולה הודעות והערות אבל כל השאר הוא לא עובד כמו שצריך בחלק מהדברים התוכנה קורסת בחלק הוא אומר שהסינכרון בוטל משום מה בחלק הוא תקוע על "מסנכרן" בלי להראות את פס ההתקדמות (או איך שקוראים לזה) ובעוד מיקרים הוא מסנכרן אך לא מעביר כלום מה אפשר לעשות? אם זה עוזר יש לי Win 7 והגירסה של המכשיר היא V11 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-