גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מכשיר סלולרי חדש אך שיהיה בדור 2. הדרישות שלי הן: 1. שיהיה בתצורת צדפה. 2. שיהיה לו מסך מקדימה שאני יוכל לראות מי מתקשר אלי בלי לפתוח את המכשיר. 3. שיהיה לו תמיכה בMP3 4. רצוי רדיו (אבל לא חובה) 5. איכות שמיעה טובה. 6. שיהיה לו BlueTooth. אני שייך לרשת סלקום כך שאני צריך מכשיר עם SIM מדור 2 הישן. המכשיר הנוכחי שלי הוא: Samsung SGH-X450 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, החלטתי לקנות לאבי לכבוד היום הולדת מכשיר GPS, מכל מה שבדקתי ה-MIO החדשים עם התוכנות המחורבנות שלהם אני ממש לא אגע, למכשירי FUJICOM אני לא אתקרב בגלל היבואן והשירות הגרוע, אבל דווקא מכשירי QUE באים עם שנתיים אחריות של ח.י., שזה ממש מתאים לי. הגודל האופטימלי ל-GPS לדעתי הוא 4.3", מתחת לזה זה קטן מידי, מעל זה זה גדול מידי, וגם ככה יהיה דבוק על השמשה בנוסף גם Valentine 1. בכל מקרה, ישנם כמה דגמים שאני לא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם, והכי חשוב מה עדיף מביניהם: NQ431 GPS4300 NQ430 NQ450 אלה עם התוספת דיבורית BT אין בהם פלוס מבחינתי, מכיוון שיש לי באוטו כבר דיבורית BT. מבחינת תקציב - 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברשותי מכשרי sonny ericsson W705 ורציתי לדעת אם אפשר להיכנס דרכו למסנג'ר (MSN)..חיפשתי ולא מצאתי דברים שעובדים. אשמח לעזרה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחליפים בחברה טלפונים ניידים ומאפשרים לבחור מבין האופציות הבאות. אשמח לשמוע המלצה. חשוב לי שיהיה כמה שפחות קרינה (תמיד בכיס) וכמה שפחות תקלות. כמובן - ממשק נוח (למשל שלא יהיה כפתורים פיציים בכתיבת סמסים). GPS עם מפה זה יתרון גדול. תודה! בינתיים ה-s6703 נראה לי הכי מרשים. Sony ericson T707: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/t707?lc=he&cc=il Sony ericson naite: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=il&lc=he lg 250: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/LG_GB250/PlatformDevicePhone,102.aspx Samsung s6703: - GPS + Maps(!) http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום . עוד כחודשיים אני מתגייס . אני כרגע לקוח של סלקום ויש לי מכשיר שקניתי מהם בתחילת החופש הגדול . כשאני יתגייס אני יכול ללכת אליהם ולשנות את התוכנית שלי עם המכשיר שיש לי? ואם אני ירצה לשדרג את המכשיר אז אני יצטרך לשלם על הישן (מה שיש לי כרגע) ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקנות iRiver E30 8GB. חשובה לי מאוד איכות ההקלטה של המכשיר, שמעתי שהוא נגן טוב עם סוללה חזקה, אבל מה איכות ההקלטה שלו?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הכרטיס מכיל 4 גיגה זיכרון (מה שמגיע מנוקיה) והזיכרון הפנוי שיש לי הינו כאחד גיגה ואיני יודע אם אוכל למחוק את שאר הקבצים, עצתכים? תמונה של המקום הפנוי: כאשר התמונות והשירים שלי ביחד תופסים זיכרון כולל של 700 מגה אך ורק. תמונה של תוכן הכרטיס: כמו שאתם רואים התיקייה הכי עמוסה היא cities לסיכום, האם אתם חושבים שאוכל לפרמט את הכרטיס ולא יהיו לכך השלכות? הערה: המכשיר נרכש בסלקום תודה רבה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש מכשירי MP3 ע"מ להקליט הרצאות ושיעורים באיכות סבירה +. עד היום השתמשתי בIRIVER T30/T60. אני מעוניין באיכות הקלטה טובה, עמיד (מכשיר חזק ללא מסך גדול ועדין) ללא MP4. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד על נושא דומה לאחרונה, אך הגעתי למסקנה ששם "קפצתי מעל הפופיק". התחילו להיות לי תהיות בסיסיות יותר. אז כך: כרגע אני מנוי של "פלאפון", עם מסלול חיילים הישן (אזי, כ 220 שקל עבור 600 דקות שיחה). אני שנה לפני תום ההתחייבות. היה לי מכשיר SAMSUNG R510 אשר נהרס, והחלפתי את המכשיר ל TELIT X110 הישן של אמא שלי. (זה דור 2, CDMA, למי שתוהה) הבעיה: המכשיר הזה פשוט מסריח. חרא של מכשיר. הוא נורא עבה, להסתובב איתו בכיס זה קקה. אני מעוניין לרכוש מכשיר "חכם" אשר תומך בקישוריות wifi, וכן יהיה נוח יותר. מה התהליך אשר אני אמור לעבור, במידה ורכשתי מכשיר כזה? (אשר חייב להיות בעצם בדור 3 של GSM, כי אין דור 2 GSM בפלאפון - נכון?) האם אני פשוט אוכל לקנות SIM דור 3 מפלאפו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש ברשותי BB דגם 8320 וברצוני להתקין עליו ערכת נושא שבאה בהרבה ילקי COD וקובץ JAD אחד. איך אני עושה זאת? כי התוכנה של הAPPS LOADER מקבלת רק ALX?! תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7. מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/ אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה.. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות באופן פרטי (אזי, לא דרך חברת הסלולר) אחד מן המכשירים הבאים: Nokia E52\E75\E72 או Blackberry Curve 8900. מחירם נע בין 1400 ל E52 ועד ל 1800-1900 לכל השאר. חשבתי על האפשרות להזמינם מחו"ל, לדוגמה, דרך EBAY. האם מישהו מכיר את העניין, ביצע אותו, וחסך כסף מדרך פעולה זו? כמו כן, חשובה לי התמיכה בעברית במכשיר. אומנם תפריטים באנגלית ממש לא מפריעים לי, אך אני לא מוכן לוותר על האפשרות לשלוח הודעות SMS בעברית. אני מניח שבשביל זה צריך גם ל"חרוט" (אם זוהי המילה הנכונה לכך) עברית על המקשים. כיצד אוכל לאפשר עברית במכשיר, עם כל הפעולות הדרושות לכך, וכמה זה אמור לעלות? אשמח להמלצות, הערות וכן הלאה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אין לי נסיון ב bluetooth בכלל רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים למחשב מהסלולרי בבלוטוס אני מפעיל את הבלוטוס אבל המחשב לא מזהה האם אני צריך עוד משהו מלבד הפלפון בשביל שהמחשב יקלוט אותו? מדובר ב k610i
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
כשאני מדליק את האוזנייה המנורה הכחולה מהבהבת פעמיים כל שתי שניות, לפי המדריך האוזנייה כבר מזווגת והיא במצב standby אבל היא לא מופיעה ב"התקנים שלי", מצב bluetooth פועל בחיפוש האוזנייה לא נמצאת כשאני לוחץ על כיבוי הוא שואל אותי האם להוסיף את האוזנייה להתקנים שלי אני לוחץ על כן ומכניס קוד גישה ואז כתוב: חיבור bluetooth נכשל, בדוק הגדרות bluetooth בהתקן האחר: פונקציית bluetooth מופעלת ההתקן ניתן לגילוי בטווח הקליטה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-