גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, חשבתי לרכוש את הG3, אבל בטכל'ס אני לא צריך רזולוציה כלכך גבוהה, במיוחד אם היא מגיעה על חשבון חיי סוללה. מה שחשוב לי: מסך- עד 1920X1080. גודל 5-5.5 ראם- 3GB סוללה חזקה חברה מוכרת עם עדכוני תוכנה זמינים מה יש עוד בשוק ברמת המחיר הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך מכשיר עם GPS כולל העברת יומן מהאוטלוק ותוכנות (destinator או דומה בעברית) מערכת הפעלה של מיקרוסופט החדש יש לי 2000 שח לעניין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מה המכשיר עם המצלמה הכי טובה? כמה הוא עולה? מה כשאי לקנות לצרכי צילום? ובמחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר טוב למסגרת עסקית, אשר ישמש אותי גם כ-GPS וגם כמכשיר ששואב מיילים מהאקסצ'יינג' בצורה מוצפנת(חובה). חשבתי על ה-HTC Diamond 2 http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c3228/74492.php יש המלצות אחרות, הסתייגויות למה לא לקחת אותו? אני לא רואה אחת. תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי שיומי רדמי 4 פרו, אני מחפש מכשיר חדש עם אותם הממדים, ואני לא מוצא משהו מתאים. כבר לא מייצרים מכשירים בגודל הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. לא משנה הסיבה, אבל אני צריך מכשיר רק בשביל Waze. לא משנה לי אם זה יהיה טלפון או טאבלט. פשוט שאשים בו כרטיס סים עם אינטרנט, ושה-Waze יעבוד. אני מחפש את האופציה הכי זולה, אבל שיעבוד בצורה נורמאלית תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שיתחבר למחשב וישמש כמו טלפון אלחוטי לצורך ביצוע שיחות בתוכנת SKYPE. זה לא כזה משנה אם תהיה לו צורה של טלפון או סט של אוזניות עם מיקרופון, מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בעל טווח קליטה מספיק גדול לדירה של כ100 מ"ר ושלא יפיץ קרינה גדולה מדי. רצוי שיוכל להיטען (כמו טלפון אלחוטי) ולא על סוללות פשוטות. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום. יש לי בחברה כמה רכבים שאני רוצה להתקין עליהם מערכת שתביא לתוצאה שאוכל ל.. א. לדעת בזמן אמת את מיקום הרכב -מהמחשב במשרד (בוודאי שאם אפשר מהסמרטפון או מהטבלאט אז מעולה ) ב. מצלמה שתתעד את הנסיעה מבחינת מהירות רמזורים תאונות בצורה כמה שיותר היקפית אני יודע שבניוט ב WAZE הוא יודע את מהירות הנסיעה אז אולי יהיה אפשר למצוא את זה במכשיר הGPS שאמור להיכנס ב א'. אשמח לקבל רקע על הנושא כלומר איזה חברות מתמחות וכן מה בערך סדר גודל של מחירים. מה שאני מצאתי עד עכשיו הוא 1. http://www.agshop.co.il/car-gps-tracker/p-445.htm 2.http://www.ebay.com/itm/Car-Camera-With-GPS-Tracker-Full-HD-Car-Camcorder-Night-Vision-LED-2-7-TFT-/141381071972?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=ite…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש לקנות מכשיר דור 3 שיתמוך בשיתוף אינטרנט. (חיבור למחשב נייד) המכשיר מיועד לסבא שלי הוא בן 80. על המכשיר להיות נוח לשימוש בעיקר לאנשים מבוגרים ולא יקר. אשמח לקבל המלצות מחברי הקהילה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
כחובב מוזיקה נמאס לשמוע שירים באוזניות המעפנות של נוקיה. אני מחפש את המוצר הזה http://www.aftermarketcellular.com/ic/NOK7210HFA.html מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בארץ (ירושלים)?? ברשותי נקויה 6280
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסגרת דיגיטלית להצגת תמונות מהמצלמה. תקציב עד 160 ש"ח ועדיף כמה שיותר גדול בתקציב. אין לי מושג לגבי דרישות רק חשוב לי שייראו תמונה סבירה+ ולא מריחה. חשוב לי גם שיעבוד סצורה חלקה בין תמונות גם אם הן ברזולוציה גבוהה (צילומים ממצלמה 8MP) ולא ייקרוס. מצאתי את זה באיביי..הרזולוצייה מפחידה אותי, מה דעתכם: http://www.ebay.com/itm/New-7-Inch-TFT-LCD-Screen-Super-Thin-Digital-Photo-Frame-with-SD-slot-Black-/230854297425?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3878wt_1397
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבר המון זמן מסוק או רחפת עם מצלמה. נראה לי שעדיף רחפת מהסיבה שהיא יותר יציבה. האם יש לכם המלצות? התקציב הוא בסביבות 150-200 שקלים. ראיתי משהו באייבי ב60 דולר, אבל המצלמה היא 0.3 מגה פיקסל. אין לי בעיה לחבר גם מצלמה שלי אם זה אפשרי. הבעיה האם זה יסחוב אותה? תודה צור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו התיישב לי על המכשיר, D2+ (השם שלו), ונשבר לו המסך. אמנם יש אחריות, אך לא על זה. מכשיר חדש עולה אותו מחיר כמו מסך חדש (400 ש"ח+-) האם ניתן לרכוש מסך במחיר מוזל איכשהוא? אם לא, מה אתם מייעצים לעשות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מה המחיר הממוצע לתיקון שבר מסך בgalaxy s4, והאם יש איזשהי מעבדה סמוכה לאשדוד שנותנת את השירות במחיר הוגן?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה.. עשיתי את הטעות וקניתי בבאג.. המכשיר קצת התקלקל ונגמרה לי האחריות.. ובאג השמוקים רוצים 400 שקל בשביל תיקון פשוט.. אז אני מחפש מעבדה באזור השרון/תל-אביב שתתקן לי את הנגן במחיר סביר.. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי, יש לי HTC Desire, אני מחפש מעמד לרכב יציב וטוב. כל הנסיונות שלי עם אלו שמוצמדים בוואקום לשמשה תמיד עלו בתוהו. לאורך זמן הם פשוט נופלים. מישהו מכיר מעמד מוצלח? אין לי בעיה לחבר עם ברגים לדשבורד, ככה גם אוכל לחבר אותו להטענה תו"כ ואולי אפילו לרדיו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למעמד לרכב שמתאים לאייפון 4 עם Case מעמד שכולל חיבור להטענה (מובנה). כך שניתן להטעין את האייפון במצת הרכב. אבל אין צורך לחבר את הכבל לאייפון בכל פעם, אלא מספיק "למקם" את האייפון בסטנד. משהו כמו המוצר הזה אם מישהו מכיר משהו כזה שכולל גם יציאת כבל AUX מתוך הסטנד (שלא מצריכה לחבר ידנית את הכבל AUX מהיציאת אוזניות כל פעם... אלא משתמש בחיבור data של האייפון מלמטה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בערך 10 רעיונות לאפליקציות שונות (חלקן חדשות שלא קיימות חלקן לוקחות אפליקציות בסיסיות - כמו חייגן - ומשפרות) ואני רוצה לעבוד עם המפתח על האפליקציות מה שאומר שארצה גם ללמוד את הבסיס שהוא בונה לאפליקציה ואת הגישה ואופציות הממשוק לרכיבים אחרים. אני לא מפתח אני איש סיסטם לכן זה לא יהיה זר לי נעשה תיאום ציפיות בתחילת הדרך (אחרי ההסכם הסודיות) על שותפות או על תגמול מסויים להמשך הדרך . מייל ליצירת קשר ryoni@hotmail.com
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לאור הת'רד המקביל: נתקלתי ב-C902 עם מצלמת 5MP ויכולת GeoTagging שהוכרז כמצלמפון הטוב ביותר כיום (במחיר שפוי) ובאחיו הזול והקליל - ה-T700, שניהם בסביבות 1300 ש"ח. מה דעת המומחים כאן, בדגש על איכות הצילום? כל השאר לא מאוד מעניין אותי (ראו בת'רד המקורי למה). יש לו יכולת וידאו כלשהיא? תודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-