עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by k534d,

אני מחפש טלפון סלולרי חדש עד ה 2500, אני מחפש טלפון עם מסך בינוני עד אזור ה 5 אינץ' לא יותר מזה. מעדיף כזה שניתן להחליף סוללה אבל זה לא dealbreaker. עדיפות לטלפון עמיד מים אבל לא חייב. מערכת הפעלה: העדפה לאנדרואיד, שיהיה מהיר עם סוללה חזקה יחסית. עיצוב: עדיפות למשוה שהוא לא איזה עיצוב זיני זול. כמו כן אני צריך מצלמה טובה- זה בגדר dealbreaker כרגע יש לי htc one x מאוד אוהב את המכשיר אבל הוא כבר מראה סימני גסיסה, אז מחפש לו מחליף. חשבתי על z3c אבל מכיוון שהוא יחסית שביר, והבנתי שיש לו בעיה שהזכוכית נשברת ממש קלות ולעיתים ללא סיבה אני מוותר עליו.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…

3. Started by erezo,

אני מחפש מכשיר סמארטפון שייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף, שיהיה לו GPS איכותי שעובד טוב ו WAZE לא יאבד כיוון, אבל שלא יחרוג מ 2000 ש"ח. אני מתלבט בין 3 מכשירים: 1. LG G2 2. SAMSUNG GALAXY S4 3. SAMSUNG GALAXY S3 המפרט הטכני והביקורות המחמיאות על G2 עושות רושם של מכשיר טוב, אך החסרון העיקרי שלא ניתן להרחיב את הזכרון ולא ניתן להוציא את הסוללה, מה שכמובן מרתיע אותי טיפה. בשתי המכשירים האחרים זה כן ניתן, להוציא סוללה ולהרחיב זכרון. שמעתי שיש ל G2 עוד גרסה קוריאנית שבה כן ניתן להוציא את הסוללה וכן ניתן להרחיב את הזכרון, והיא נמכרת במחסני חשמל בהנחה. אני משום מה לא מוצא את המפרט המלא של הגרסה הזו באתרים השונים, אלא רק את הגרסה הבינלאומית. מה שהכי חשוב לי היום שהמכשיר לא ייתקע, …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by IG,

הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Roeih12,

שלום, אני מחפש מכשיר ( טאבלט, מכשיר כף יד תקראו לזה איך שאתם רוצים ) שאני יוכל להתקין עליו WAZE ולהשתמש בו בתור gps באוטו. שיהיה מסך די גדול 10 בערך אמור להספיק. כמו כן שיהיה לו אופציה להתחבר ל wifi. תקציב עד 1000 שח. חשוב שיהיה WAZE.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש מכשיר לאמא, דברים שחשובים לה -מסך כמה שיותר איכותי -מסך עד 4 אינצ' -מערכת הפעלה 4.0 -מצלמה איכותית -שידע להתמודד על משחקי האנגרי בירדס למינהם. כמובן שכל הדברים הם יחסיים לתקציב. מהחיפושים שעשיתי, מצאתי את ה -Sony Xperia Ray. מכשיר עם אנדוראיד 4.0, מצלמה 8 מגה פיקסל, מסך איכותי מאוד וגם המיפרט נחמד ואמור להספיק לדרישות שהצבתי. שאלתי אליכם היא: האם יש משהו יותר איכותי במסגרת התקציב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! 1. אני מחפש לרכוש מכשיר לאימי, לא משהו FANCY מדי, חשבתי על סכום של בערך 500 - מאיביי. העיקר הוא מסך איכותי וכמה שיותר גדול, שתהיינה אפשרות להגדיל את הכתב כמה שיותר, שתוכל לקרוא בקלות. רוב הסיכויים שההמלצות יהיו מכשירי אנדרואיד, אז אין הרבה טעם לבקש (הרגע ביקשתי ). 2. הבנתי גם שעד סכום מסויים - 1,000 שקל נראה לי - לא משלמים מיסים, ככה שאם אזמין טלפון מאיביי ב- 500 ש"ח, זה כל מה שאשלם. אני טועה? תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. כרגע יש לי cowon מיושן עם מסך קטן אני רוצה מכשיר שיהיה עם גודל מסך של לפחות בן 7ל 10 אינטש ראיתי את ה ARCHOS 7 אבל הוא נראה צעצוע היתה לי הרגשה שהוא עוד שנייה מתפרק לי ביד ראיתי גם את הטרנספורמר של אסוס אבל הוא נראה לי יקר מדי בשביל מה שאני צריך למשהו יש רעיונות ? בנוסף איך מתמודדים עם האור שמשתקף המסך של המכשריים הללו - יצא לי לנסוע בימים שטופי אור בדרכים ומצאתי את עצמי כל הזמן מנסה ל מצוא זווית למכשיר - אחד המוכרים בבאג אמר שאפשר לקנות מדבקת הגנה בצבע מט שלא תחזיר אור - יש בכלל משהו כזה ? בתודה מראש ק.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by benor,

לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MATANEL,

שלום. זה כבר כמה זמן שאני מחפש מכשיר ניווט אמין ומדוייק לכבישי הארץ. ביררתי על כמה דגמים, אבל בנוגע לכולם שמעתי ביקורות חלשות הן על איכות התוכנה, והן על טיבו של המכשיר. אשמח לשמוע המלצות מנומקות על מכשירי ניווט טובים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. היי, חשבתי להתשדרג עם טלפון חדש, הפעם חשבתי ללכת על טלפון סיני כדי לחסוך לא מעט כסף. להזמין מאיביי או חנות אחרת אמינה. כרגע יש לי S2 I9100. דרישות המכשיר: - מסך 4.7 לפחות, עדיף 5" - לפחות מעבד מרובע ליבות טוב ואמין - לפחות 1GB זיכרון ראם - מצלמה אחורית איכותית, אם אפשר יותר טובה מגלקסי S2. - מכשיר עם קהילה, שיהיה אפשר לעדכן רומים (בעיקר לגרסאות אחרונות) תקציב, לדעתי עד $350 זה בהחלט הגיוני (לא כולל 33% מיסים כמובן). ממה שראיתי יש את newman n2, העניין אם יש טובים ממנו? אולי אחד עם מסך 5"? תודה מראש!

• 56 תגובות
    • 9.8k צפיות
  16. Started by Iv0ry,

שלום, מחפש מכשיר שיחס עלות/תועלת הוא הטוב ביותר עד 5 אינץ', למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  17. מחפש מכשיר זול יחסית- עד 1500 גג. שייתן מענה לרשת אלחוטית בצורה יחסית טובה עם תמיכה בפלאש או שיהיה בעל אפלקיציה של יוטיוב. סוללה יחסית טובה. דבר חשוב נוסף זאת הקרינה , שתהיה יחסית נמוכה. מצלמה,רמקולים וכל שאר התכונות לא כל כך מעניינות אותי. הבעיה היא שהמכשיר היחידי שעומד בקריטריונים הוא הHTC WILDFIRE ולפי מה שהבנתי הקרינה שלו גבוהה יחסית לכן גם מועמדותו נפסלה. כרגע המכשיר היחידי שאני רואה שעומד באופציות שלי הוא הגלקסי אבל הוא יקר בהרבה מהתקציב שלי. אני אוכל לחכות חצי שנה לפחות, ממה שאתם יודעים בשוק הזה יש מצב שהוא יורד ל-1.5K בשנה הקרובה? שאלות לגבי המפעילה, יש לי תוכנית מצוינת אבל היא מתקופה אחרת לגמרי בערך מ-2005, ככה שיש לי 30 מגה לגלישה בסלולרי. האם אוכל להסתפק בחבילה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה חשוב לי? אנדרואיד מסך 6+ לא סמסונג edge, איכותי הכי חזק שיש מבחינת מעבד רמקול טוב וחזק סוללה חזקה עדיף ל4000+ לא סיני עדיף wifi ax סלולר תומך דור 5 אם יש כבר זכרון 6 גיגה פלוס מצלמה לא חשוב. שיהיה סקסי, דק קל ומסך בלי שוליים. יש לי את ה סמסונג 8 והוא סביר. משמש בעיקר לשליטה מרחוק על מחשבים, הודעות, שיחות, עבודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אחי מעביר את כל הקווים של המשפחה שלו להוט מובייל. הוא מעוניין לקנות לאשתו מכשיר שיתאים לרשת. הדרישה היחידה שלה היא מסך טאצ'. יש מכשיר נורמלי כלשהו עד 500 ש"ח? גם יד שניה בא בחשבון.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. מחפש מכשיר סלולר עם המצלמה הכי איכותית שיש, רק לצילום של שיעורים, כל השאר לא מעניין. עדיפות למכשיר של סמסונג עד 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. המליצו לי בבקשה על מכשיר חדש. דרישות: הכי חשוב שהוא יהיה FOLD. כלומר, אלה שמתקפלים. מצלמה 2 מגה פיקסל לפחות. נגן מולטימדיה (סרטים ומוזיקה) עדיפות לנוקיה. המכשיר יקנה מיד שנייה ולכן אין רלוונטיות למחיר. כל עזרה תתקבל בברכה!

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור אחותי, לא בדיוק משנה לנו מאיפה לקנות (אם זה ממפעילה אז היא ברשת סלקום, בגדול מעדיפים לקנות בחוץ כדי לא להתחייב ל 36 תשלומים) הדרישות שלה זה: מצלמה סבירה+ נגן MP3 רדיו WIFI (לא חובה אבל מאד מאד רצוי) מצלמה קדמית לטובת שיחות וידאו ושלמכשיר תיהיה תחושה סולידית קניתי לה E52 ישירות מיורוקום, לאחר סאגה של 6 שליחות לקבלת שירות תוך חודש ביצענו ביטול עסקה לאחר שמהתשובות של יורוקום השתמע שהחלפת מכשיר לא תפתור את הבעיות (כנראה משהו דפוק בתכנון) הצעתי לה את ה N82, היא לא התלהבה במיוחד מהעובי שלו והכפתורים הקטנים שלו פוסלים אותו מבחינתה... כרגע היא שוקלת סוני-אריקסון C902... יש למישהו דיעה עליו? יש לכם דיעות/המלצות למכשירים אחרים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום רב, אני מחפש מכשיר סלולרי, לא משנה אם זה בארץ או בחו"ל, עבור שני סימים, בטריה גדולה, מסך גדול, תקציב עד 2000 שח, ומגיע מהקופסה עם אנדרואיד פאי, יש איזה המלצה על מכשיר כלשהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by huber,

נגנב לי הנקסוס 5 ולכן טאני נאלץ להשתמש באייפון 5S מהעבודה. לצערי לא מצליח להתחבר למכשיר הזה ומעוניין לחזור לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר באיזור טווח המחיר של עד 1700 ש"ח. קיוויתי שהנקסוס 6 ימכר באותו טווח המחיר של ה 5 אך התבדיתי, מה שמשאיר לי את האופציה לחזור ל 5 או לרכוש את ה Oneplus. מה דעתכם? מה היתרונות/חיסרונות שלו אל מול הנקסוס 5? מה צריך לשים לב כשרוכשים אותו (יש תתי דגמים? תאימות לארץ?)? והם מישהו מכיר את החנות הבאה שם מצאתי אותו במחיר ממש נמוך שאולי קצתת מעורר חשד: http://www.chinabuy.co.il/hebrew/oneplus-one-quad-core-android-4-3-4g-3g-bar-phone-w-5-5-fhd-ips-3gb-ram-16gb-rom-gps-black.html ד"א - אם יש מתמודדים אחרים בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.