עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by prxc,

האם כדאי לקנות ב 400 שח חדש האם מחזיק מעמד לא מתקלקל או

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. מי מבין המכשירים האלה יותר טוב? בלי קשר למכיר הדרישות הם.. מוזיקה איכותית ורמקול חזק , מסך כמה שיותר גדול, מצלמה טובה, מולטימדיה מתקדת ואיכות צפייה טובה בוידאו. אם ידוע על בעיות קליטה או בעיות תקשורת יש לציין. תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by nvered,

שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים

6. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש טאבלט ההתלבטות שלי היא בין גלקסי לאייפד של אפל השימושים הם בעיקר: עבודה עם האופיס..אדוב רידר..(מסמכי PDF).. יומן..גלישה באינטרנט..לפעמים צפיה בסרטים.. ברשותי כרגע מכשיר טלפון גלקסי.. מה כדאי?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. הכירו את השבב השני של המפתחת הנודעת אשר מיועד למוצרים לבישים חכמים בסיסיים לכתבה

8. איזה פולט הכי מעט קרינה: נוקיה 6230I מוטרולה W375

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. חברת LG משוכנעת כי תוכל לשבור את כל הסטנדרטים והמוסכמות באמצעות מחשבי ה-Gram החדשים שלה לכתבה

10. היי, הנתונים זהים ל-zopo c2 platinum ובכל זאת מה זה? [TABLE] [TR] [TD]Model [/TD] [TD=width: 378]Scorpio ZOPO C2 (white) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Released Time [/TD] [TD=width: 378]Apirl,2013 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Form Factor [/TD] [TD=width: 378]Barphone [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Color [/TD] [TD=width: 378]Black /Pearl White [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]CPU [/TD] [TD=width: 378]cortex A7 1.5GHz Quad-Core [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]GPU [/TD] [TD=width: 378]PowerVR SGX544 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Processor [/TD] [TD=width: 378]MTK 6589T 1.5GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Keyboard [/TD] [TD=width: 378]Touch Screen [/TD] [/TR] [TR] …

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  11. Started by ינון ישראלי,

אהלן, מחפש המלצה על מכשיר, אפשרי שיאומי ,בפחות מ 1600 שיש בו את כל הדברים הבאים: א.המרת דיבור לטקסט בעברית וגם באנגלית ב.ייצוב תמונה לרעידות ידיים ג.ש יעבוד עם תוכנת הקלטת שיחות ד.רמקול בעוצמה סבירה, ה.,RAM 6 gb בערך ו.מסך 5.5 לפחות רצוי עם עט תודה

12. Started by palin,

היי לכולם, אז אחרי המלצות של רבים וקריאה נוספת באנטרנט החלטתי ללכת על הנקסוס4. המחירים בארץ (דרך זאפ) 1600 ש״ח. ראיתי שהמחירים בחול הרבה יותר זולים (סביבות ה250$, תקנו אותי אם אני טועה). אני רשום לשירותי מסטופ וגם חבר קרוב נוסע לברצלונה בעוד יומיים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן הכי כדאי לקנות את המכשיר והאם העלות בארץ (אחרי מיסים מחול והכל) באמת יותר גבוהה. במידה ואכן אקנה מחול, על איזה דברים עלי להקפיד (ראיתי שיש כל מיני סוגים לנקסוס 4, רשתות וכו׳). דבר נוסף, מה לגבי אחריות במידה ואקנה מחול. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  13. Started by EagleXDR,

שלום שלום. השאלתי מחבר מצלמה מדגם sony dcr-pc55e, קצת עתיקה, עם תחנת עגינה שכוללת חיבור פיירוויר ("i.link") וUSB הורדתי את התוכנות והדרייברים שמתאימים לווינדוס ויסטא, כיוון שלא היה כלום ל7. התוכנה לא מאפשרת לי להעתיק את תוכן הקלטת (dv) למחשב ללא חיבור פיירוויר, שאין לי במחשב. גם פרמייר לא מזהה את המצלמה. האם זהו מקרה אבוד, או שיש תקווה כלשהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  14. תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  15. שלום לכולם. אמש המכשיר שלי שנקנה בדיוטי פרי קיבל את העדכון וביצעתי אותו. אני משתמש כל הזמן בשפה העברית למכשיר ואחרי שהוא סיים את העדכון שמתי לב שכל הדברים "בכתב ראי" אם כפתורים היו תמיד בצד ימין אז הם זזו לצד שמאל וכנ"ל ההפך. אם אני משנה את זה לשפה אנגלית את המכשיר אז הכול תקין לחלוטין, אני חייב לציין שהמכשיר ללא רוט כלל, שלחתי את השאלה לסמסונג ישראל והם טוענים שככה זה צריך להיות וזה החידוש למרות שזה רק בעברית מופיע ככה לא בשאר השפות כאשר בדקתי ועוד משהו מוזר בנושא שאם אתה שומע מוזיקה ומכוון את הסאונד במהלך המוזיקה אז יש לך את הפס שמתמלא עם הצבע כחול או אדום אם זה יכול לגרום לנזק באוזניים או שלא וגם זה הפוך הוא נמצא כל הזמן על האדום ככל שהוא חלש יותר ואם אני מגביר הוא …

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  16. אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. Started by arik100,

שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  18. (ולא שאלתי איך המכשיר)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  19. אם יש לי כרטיס של 2 GB.. האם אפשר לראות בפלאפון סרט באורך מלא? (כמובן אחרי שממירים לGP3) וגם מה צריך לשים בדיוק בהגדרות? ובסוף.. אם אפשר.. באיזו תיקיה לשים את הסרט (אני מעביר קבצים דרך הכרטיס זיכרון). תודה מראש למי שעוזר. =]

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. שלום, יש לי אתר אינטרנט כלשהו, ואני מעוניין לפתח אפליקציה לאנדרואיד אשר תוכל לעשות באתר כל מיני שינויים ולראות את התוכן של האתר בפלאפון. האם יש לכם מושג על פרוייקט כזה (למשל כמו האפליקציה של one) אבל עם קוד פתוח? שאני אוכל להסתכל על הקוד ולקבל רעיונות? אם לא, יש לכם מושג איך להתחיל? אני לא לגמרי בטוח... כל עצה או טיפ יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  21. Started by White Shepherd,

התחלתי ללמוד Java לאנדרואיד ורציתי להתחיל עם תוכנית פשוטה של hello world, אבל כשאני מריץ את התוכנית האמולטור כותב לי A N D R O I D_ באמצע המסך (פחות או יותר) בלי שום קשר למה שנמצא בתוך ה-textview. איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

האם יש מקום שניתן לרכוש ממנו כיסוי נורמלי לנקסוס 4? תודה.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  24. היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה

25. Started by asaf556,

שלום הורדתי מהאתר של נוקיה כלי לעדכון התוכנה מצא לי עדכון למכשיר עכשיו השאלה שלי היא כזו הכלי שהורדתי הוא בעברית האם אחרי שאני אתקין את העדכון היה לי עברית במכשיר והאם יכול לקרות משהו למכשיר אם אפשר לענות מהר תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.