גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO\COWON D2 יש למישהו המלצות מאיפה לקנות? אני מאזור המרכז. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
אם אני נמצא אם הסלולאר במקום שבו הקליטה חלשה, האם המכשיר "יתאמץ" יותר ולכן הקרינה ממנו תהיה חזקה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
צהריים טובים . אני כנראה הולך לקנות את הנגן , והייתי רוצה לשמוע דעה של בעלי הנגן הנ"ל , איך הוא מתפקד במוזיקה אלקטרונית . נא לא להגיב תגובות כמו חבל על הכסף , תן תקציב , נגיד לך מה לקנות , אלא פשוט לתת ביקורת קטנה מבעלי הנגן . תודה , פבל .
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הוא טוב ביחס למחיר שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=131676 לפי המחיר 295 תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם בעזרת השם מגיע היום המיוחל של צאתי להודו לכמחצית שנה.. טיול שייכלול נופים רבים והמון תרבות ולא "טיול מרפסות" בכל מקרה אני זקוק להמלצה על מצלמה בסביבות ה1000 שח ולהמלצה על נגן אםפי3 בנפח של 20 ג'יגה לפחות שיהיה בעל תיקיות וניווט כמה שיותר נוח. גם הוא בסביבות ה1000 שח כל המלצה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מדבקת מגן מסך חדש לzvm. אבל עוד הפעם אני לא מצליח!! המגן כל הזמן מתלכלך... כאילו מה זה או שמצליחים בניסיון הראשון או שהלך המגן? איך לעזאזל מנקים את המגן הזה? והבועות אוויר האלה לא יוצאות... קיבלתי עם המגן כזה מן משטח מרובע שאמור לגרור את הבועות החוצה - והוא לא ממש עושה את העבודה. איך שמים את הדבר ה* הזה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
תשארו מחוברים, עדכונים חיים ברגעים אלו ממש! http://www.icell.co.il/article_110.html אני רוצה את ה-W960 הזה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
הנגן הראשון מהסדרה החדשה של ARCHOS נחשף: נגן PMP עם WI-FI מסך 4.3" ברזולוציה מדהימה של 800X480. המימדים שלו הם 12.2 על 8.2 ובעובי של 1.5 ס"מ נגן דיי קטן, קצת ארוך אבל דיי קצר. משקל קל מאוד יחסית ל PMP של 190 גרם לגרסת 30G HHD ו 150 גרם ל4G פלאש ונראה לי שרק בגרסת הפלש יש הרחבה עד 16 גיגה. הנגן גם יגיע בגרסאות הארד דיסק של 30 80 ו 160 גיגה ובגרסאות של ה 80 וה 60 גיגה זה בא על חשבון העובי שעומד על 2 ס"מ. זמן בטריה של 17 שעות למוזיקה ו 5.5 שעות לוידיאו. העיצוב דיי דומה ל 604 אבל עם כמה שינויים קוסמטיים. מקורות DAPreview engadget ומהאתר של archos. לינק למפרט המלא: לינק למפרט המלא מהאתר של ARCHOS. תהנו, גיל
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל והייתי מעוניין לדעת מי מהם עדיף. אני בעיקר מדבר עם המכשיר, אני לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. אני כן צריך שהוא יעבוד טוב עם אוזניות BT.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום קניתי נגן MP4 של חברת BROSS JAPAN והתפריט בעברית עכשיו יש בפנים קובץ של וידאו שמקבלים עם הנגן זה טריילר לסרט טומב ריידר עכשיו הקובץ הוא AVI כשאני מנסה להוסיף קובץ AVI לנגן הוא מעביר אותו אבל שאני בא לצפות בו בנגן הוא רשום לי שגיאה לא תומך בפורמט עכשיו בתוך הדיסק של הדרייבר יש תוכנה שדוחסת את הקובץ אבל משום מה זה ההתקנה והתפרטי של התוכנה בסינית! מי שמבין בנגן הזה שיגיב אני מבואס!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו? סליחה שכתבתי את זה לא במקום... מישהו יכול להעביר את זה לגאדג'טים?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שבת שלום, וערב טוב. אני חדש בפורום ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות בנוגע לגויסטיק חדש למחשב. התקציב שלי הוא 600 ש"ח. במבחיר הנ"ל יש את הx52 של saitek מה אתם אומרים עליו? שווה את השקעה? נ.ב. ראיתי שאין לו force feedback זה אומר שהוא לא ירעד כמו ה-Cyborg evo Force?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ברשותי מטען USB המתחבר לחשמל עם יציאת USB אחת. האם ישנו מוצר דומה בעל מס' יציאות USB המאפשר לטעון מס' מכשירים בבת אחת? כמו כן האם חיבור USB HUB למטן שברשותי יצור את אותו האפקט והאם הסוללות יטענו עד הסוף?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-