גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי HTC דיזאייר גרסה 2.2 של טי מובייל עם רום בעיתי במקצת. ניסיתי לעשות זאת לבד לא הצלחתי. מכירים מישהו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חומרה שלאחר שהתקנתי את וויסטה , ,תוכנות צד ג' ,עידכונים , ועוד יצלם את כל חוצץ C ומתי שאני ירצה יחזיר את המחשב לנקודה שצילמתי בדיוק ללא קבצים שונים שהורדו לאחר הצילום ללא וירוסים שהגעו אחרי הצילום ללא שינויים בדפדפן שהגיעו אחרי הצילום של החוצץ בקיצור כל השינויים מ- א-ת ימחקו לאלתר . אם יש אנשים שיש להם חומרה כזאת בפועל אנא ענו אנשים שאין להם את החומרה ורק שמעו על כך בבקשה תנו לבעלי ניסיון בפועל לעזור
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא מייל, סקייפ ואינטרנט (WIFI בלבד). מעדיף גם שרוב אפליקציות אנדרויד יעבדו (אני מניח שבתקציב הנ"ל זה לא יתפוס לאלו עם גרפיקה כבדה). חשוב שהסוללה תוכל להחזיק יום שלם ללא טעינה בשימוש סביר. מעדיף שיהיה גם GPS (לא יודע עד כמה מדובר בסטנדרט היום...) אין שום בעיה להזמין מחו"ל. לא מעוניין ביד 2. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מכשיר DVD חדש, כמה מאפיינים שחשובים לי: * שיקרא סרטים מHD חיצוני דרך הUSB בצורה נורמלית (כי יש כאלה שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה מהUSB למשל) * HDMI * שיקרא כתוביות לא מודבקות (קובץ של כתוביות) אני מניח שמכשיר כזה קשה למצוא (או שלא?) אבל אם יש לכם המלצה לאחד כזה, אני אשמח מאוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם... מעוניין לרכוש מכשיר GPS... עדיפות ליד שניה/מחודש (ניתן גם חדש) מה מומלץ/הכי זול * מצאתי חדש - 1250 שקל - http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c63/9132.php
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מכשיר HTC או סמסונג חדש 3.8 אינטצ' בלבד עם אנדרויד 4 ,מה האפשרויות שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשירי MP3 ע"מ להקליט הרצאות ושיעורים באיכות סבירה +. עד היום השתמשתי בIRIVER T30/T60. אני מעוניין באיכות הקלטה טובה, עמיד (מכשיר חזק ללא מסך גדול ועדין) ללא MP4. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן קטן, למוזיקה בלבד (גודל ואיכות המסך פחות מעניינים), עם סאונד הכי טוב שאפשר, כולל תמיכה בפורמט FLAK, עם מסך אינטראקטיבי (לא סנסה קליפ) בגודל של עד 2.5''. 8GB זיכרון, רצוי (לא חייב) עם כרטיס זיכרון שיהייה ממשק נוח וידידותי, זמן עבודה של מעל ל-20 שעות למוסיקה ו...זהו. נראה לי. אני חשבתי על cowon J3 אבל הוא נראה לי גדול מידי (3 ומשהו אינצ') או על הקוון C2 אבל הבנתי שהמערכת הפעלה שלו די מעצבנת (כנראה שזה יהייה הבחירה שלי במיקרה ולא ימצא משהו אחר) אני מזמין באמזון אז התקציב בדולרים. יש לי אוזניות סבירות אז אני צריך משהו שמזיז 32 אוהם בצורה מלאה (אני יודע שכל נגן סביר עושה את זה- אבל שלא יהיו ספיקות) סוני לא תומכים בפלאק, הסנסה מעצבן אותי בגלל ה-…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכם, נדפק לי היום הK610I שהיה לי.. תכלס הייתי מרוצה ממנו ומבחינתי הייתי נשאר איתו גם עוד 100 שנה. רק שמשוה הוא לא ורצה לזהות לי כרטיסי SIM יותר, אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אני אשמח לשמוע. בכל מקרה, אני מחפש מכשיר בסגנון שלו, שיתמוך במוזיקה, סרטונים, מצלמה וכאלה, אבל לא יותר מזה. קיצר מכשיר אפילו משנה שעברה או משהו כזה שאתם יודעים אבל שנחשב איכותי וטוב.. אם מישהו מבין אותי ויודע מה הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב שלי(עם אפשרות ליד שניה..) אז אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אין לי צורך באינטרנט אלחוטי או בצג מגע ( לא אכפת לי שיהיו אבל לא על חשבון הצרכים האמיתיים שלי). המכשיר צריך להיות אמין, יחסית קל ובעל מצלמה די טובה. שמתי עין על ה6700 CLASSIC שעולה כ-1000 שקלים. באתר הזה: http://www.gsmarena.com/nokia_6700_classic-2659.php טוענים שהמצלמה היא בין הטובות בתקופתו. אני יודע שהתקציב הזה מתקרב לכל מיני מכשירי מגע חדישים שאני לא יודע אם יש לי צורך ממשי בהם. איזה מכשירים יש חוץ מהמכשיר שהצעתי שמתאימים לצרכיי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה- 5230 שאני דיי שונא, ובא לי להחליף אותו למשהו יותר מתקדם. אני בצבא ככה שלשפוך הרבה כסף כל מכשיר סלולרי זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות... אין לי רעיונות בראש למכשיר, אולי שיהיה מבוסס אנדרואיד. אני זוכר את LG Optimus One שהיה נחמד, יותר מזה אין לי רעיונות. אם אפשר לקנות את המכשיר ביד שניה ממישהו ואז זה ייצא 1K, גם טוב, ממש לא אכפת לי. תודה מראש!!
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במסגרת המסלול שאני עובר אליו, אני יכול לקחת כל מכשיר ברשת אורנג'. אשמח להמלצות על SMARTPHONE עם מצלמה סבירה ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחפש מכשיר בתקציב של עד 2000, בתנאי תשלומים (10-12) בינתיים ראיתי S2 ב 1700 מחודש מסלקום,אייפון 4 16גיגה מחודש ב1700, או סמסונג ADVANCE ב 1500 מחנות פרטית, תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתקדם למכשיר עם אנדרויד , אולם לא מעוניין להוציא סכום גבוה מדי. האם יש מכשיר בתקציב שלי שאוכל להתקין עלי אנדרויד ולהנות ממנו בצורה חלקה? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל אני לא מחפש טלפון נייד יש לי N95 וגם בפונקציות שלו אני בקושי משתמש. אני מחפש מכשיר שיאפשר לי: 1. לקרוא E-Books (לאחרונה התחלתי לקרוא ספרים בפורמט PDF זה הרבהה יותר נוח). 2. לצפות בקבצי וידאו. 3. לא מחייב בכלל אבל גישה לאינטרנט אלחוטי\סלולרי (יש לי סים עם חבילה בסלקום) בשביל קצת חדשות באינטרנט. בקיצור ראיתי כל מיני מכשירי טאבלט למיניהם ומכשירי אייפון\אנדרואיד סלולריים למיניהם אבל באמת שבשביל מה שאני צריך זה 2 הסיבות הראשונות והשלישית היא צ'ופר. התקציב שלי בסביבות ה1200 שקל +- עדיף כמה שיותר זול גם לא מפריע לי אם יש לקנות יד שנייה. מה אתם ממליצים? עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789851
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
חבר שלי צריך אחד. האם זה בפלאפונים מספיק טוב? אם כן אז איזה פלאפון? האם זה שבא עם הפאלמים למיניהם עדיף? אם כן אז איזה פאלם מומלץ? או שבכלל מומלץ IPAQ? ואיזו תוכנת GPS עדיפה?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את האייפון דור ראשון שלי לטלפון יותר טוב כבר... קציב: באיזור ה3000 מקור רכישה: חנות פרטית או סלקום מפעילה סלולרית: סלקום פיצ'רים חשובים: מסך מגע איכותי עדיף באיזור הגודל של האייפון-אחרי שהתרגלתי לאייפון קשה לוותר על זה,סוללה חזקה, מסך חד וטוב, אפליקציות מרובות, רמקול חזק ואיכותי ונגן מוזיקה טוב עם איכות סאונד טובה, מצלמה טובה זה עוזר, שלא ייתקע (אחת הסיבות שאני רוצה להחליף), שיהיה קל עדיף, מערכת הפעלה נוחה. אישית אני חשבתי על אייפון 4 או הנקסוס וואן כי אני חושב לנסות משהו חדש גם כי לאחי ולאבא שלי יש אייפון 4, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היה לי סמסונג S4 ששירת אותי נאמנה במשך כמעט שנתיים. המכשיר שבק ואני מחפש מחליף. כרגע יש לי סמסונג S3 וגודל המסך הזה מצויין. אני מחפש לא יותר מ 5.1 אינץ, עם סוללה נשלפת. עדיף מכשיר עם אמא ואבא(לא סיני). מכשיר חזק יחסית(יותר מה סמסונג S4 אם כבר.) ראיתי את הסוני Z5 קומפקט, נראה מכשיר טוב יש המלצות? כמובן שגם יד שניה
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-