גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו בסגנון? אני מדבר על מתקן שמתחבר לחשמל בעל יכולת להטעין מכשירי יו אס בי, ובנוסף שיהיה בעל סוללה כך שאוכל לשלוף אותו מהחשמל ולהטעין את הפלאפון שלי במדבר סהרה. אם מישהו מכיר משהו כזה, אני אשמח להמלצות. בנתיים מצאתי את זה ב DX http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-rechargeable-2600mah-portable-power-pack-with-6-led-flashlight-red-laser-black-54477 למישהו יש נסיון איתו?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנ"ל, ולא קיבלתי איתו מטען לשקע, אלא רק למחשב...... ואני רוצה גם לשקע, אז מישהו יכול להמליץ לי על מטען טוב שיתאים למכשיר הזה+לינק לקנייה. ולא חובה שיהיה מטען רשמי של קרייטיב, כי הם קצת יקרים.... האם המטען הזה יתאים לי? http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=301 כי מטען של קרייטיב ראיתי רק ב-160 שקל....... תודה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טאבלט "Kaya Ktab 10.1 ואיבדתי את המטען חשמל שלו. קשה היום לאתר תמיכה לטאבלט הישן. ומאחר ש Kaya הוא מותג ישראלי , קשה למצוא ברשת מידע על המטען. האם מישהו שברשותו הטאבלט יכול לרשום לי מה המתח והזרם שהמטען הנ"ל מספק. או לחלופין להפנות אותי למידע מתאים ברשת על מטען לטאבלט הזה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מטען ברכב שלא מצליח להטעין כמו שצריך את הטלפון. הפעלה של ווייז מורידה את אחוז הסוללה. האם ישנו מטען שיוכל להטעין את הטלפון (LG G2) עם הפעלת הווייז בדרך? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מטען לסוללות AA וAAA. יש צורך בטעינה מהירה (עד שעה, עדיף פחות) ל8 סוללות. יש המלצות לחברה\דגם ספיציפי עד 100$?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לדוגמא, יש למישהו מושג אם זה מטען כזה? הוא 2.1 אמפר אך לא רשום אם תומך QC 2.0 http://www.tronic.co.il/9802-g4 אם לא, אשמח להצעות אחרות, ושיתאים לסמארטפון הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי לאחרונה מכשיר Motorola Atrix ללא מטען. קניתי לו כבל Micro USB ככה שאני יכול להטעין אותו מהמחשב, אבל אני רוצה להיות מסוגל להטעין אותו בחיבור לחשמל וגם ברכב. יש הרבה מתאמים כאלה (עם חיבור לחשמל ויציאת USB), אבל הבנתי שלא כולם בהכרח מתאימים ל-Atrix ויכול להיות שלא יטעינו אותו... מישהו יודע על מתאמים (כאמור, גם לבית וגם לרכב) שבטוח יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי HTC דיזאייר גרסה 2.2 של טי מובייל עם רום בעיתי במקצת. ניסיתי לעשות זאת לבד לא הצלחתי. מכירים מישהו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חומרה שלאחר שהתקנתי את וויסטה , ,תוכנות צד ג' ,עידכונים , ועוד יצלם את כל חוצץ C ומתי שאני ירצה יחזיר את המחשב לנקודה שצילמתי בדיוק ללא קבצים שונים שהורדו לאחר הצילום ללא וירוסים שהגעו אחרי הצילום ללא שינויים בדפדפן שהגיעו אחרי הצילום של החוצץ בקיצור כל השינויים מ- א-ת ימחקו לאלתר . אם יש אנשים שיש להם חומרה כזאת בפועל אנא ענו אנשים שאין להם את החומרה ורק שמעו על כך בבקשה תנו לבעלי ניסיון בפועל לעזור
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא מייל, סקייפ ואינטרנט (WIFI בלבד). מעדיף גם שרוב אפליקציות אנדרויד יעבדו (אני מניח שבתקציב הנ"ל זה לא יתפוס לאלו עם גרפיקה כבדה). חשוב שהסוללה תוכל להחזיק יום שלם ללא טעינה בשימוש סביר. מעדיף שיהיה גם GPS (לא יודע עד כמה מדובר בסטנדרט היום...) אין שום בעיה להזמין מחו"ל. לא מעוניין ביד 2. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מכשיר DVD חדש, כמה מאפיינים שחשובים לי: * שיקרא סרטים מHD חיצוני דרך הUSB בצורה נורמלית (כי יש כאלה שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה מהUSB למשל) * HDMI * שיקרא כתוביות לא מודבקות (קובץ של כתוביות) אני מניח שמכשיר כזה קשה למצוא (או שלא?) אבל אם יש לכם המלצה לאחד כזה, אני אשמח מאוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם... מעוניין לרכוש מכשיר GPS... עדיפות ליד שניה/מחודש (ניתן גם חדש) מה מומלץ/הכי זול * מצאתי חדש - 1250 שקל - http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c63/9132.php
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחפש מכשיר HTC או סמסונג חדש 3.8 אינטצ' בלבד עם אנדרויד 4 ,מה האפשרויות שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשירי MP3 ע"מ להקליט הרצאות ושיעורים באיכות סבירה +. עד היום השתמשתי בIRIVER T30/T60. אני מעוניין באיכות הקלטה טובה, עמיד (מכשיר חזק ללא מסך גדול ועדין) ללא MP4. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן קטן, למוזיקה בלבד (גודל ואיכות המסך פחות מעניינים), עם סאונד הכי טוב שאפשר, כולל תמיכה בפורמט FLAK, עם מסך אינטראקטיבי (לא סנסה קליפ) בגודל של עד 2.5''. 8GB זיכרון, רצוי (לא חייב) עם כרטיס זיכרון שיהייה ממשק נוח וידידותי, זמן עבודה של מעל ל-20 שעות למוסיקה ו...זהו. נראה לי. אני חשבתי על cowon J3 אבל הוא נראה לי גדול מידי (3 ומשהו אינצ') או על הקוון C2 אבל הבנתי שהמערכת הפעלה שלו די מעצבנת (כנראה שזה יהייה הבחירה שלי במיקרה ולא ימצא משהו אחר) אני מזמין באמזון אז התקציב בדולרים. יש לי אוזניות סבירות אז אני צריך משהו שמזיז 32 אוהם בצורה מלאה (אני יודע שכל נגן סביר עושה את זה- אבל שלא יהיו ספיקות) סוני לא תומכים בפלאק, הסנסה מעצבן אותי בגלל ה-…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכם, נדפק לי היום הK610I שהיה לי.. תכלס הייתי מרוצה ממנו ומבחינתי הייתי נשאר איתו גם עוד 100 שנה. רק שמשוה הוא לא ורצה לזהות לי כרטיסי SIM יותר, אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אני אשמח לשמוע. בכל מקרה, אני מחפש מכשיר בסגנון שלו, שיתמוך במוזיקה, סרטונים, מצלמה וכאלה, אבל לא יותר מזה. קיצר מכשיר אפילו משנה שעברה או משהו כזה שאתם יודעים אבל שנחשב איכותי וטוב.. אם מישהו מבין אותי ויודע מה הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב שלי(עם אפשרות ליד שניה..) אז אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-