גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מגן לאייפון שלי ואני לא יודעת איזה כדאי ומאיפה לקנות. ראיתי אחרי חיפוש קצרצר שיש כמה סוגים: סיליקון, פלסטיק, מגן מסך ועוד. כולי כבר התבלבלתי ואין לי מושג מה כדאי לקנות, מה מגן הכי טוב על המכשיר בלי לכער אותו יותר מידי וכמובן שלא יעלה לי כמו המכשיר... אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אייפון. אשמח לדעת איזה מגן יש לכם ואיפה קניתם ואם אתם מרוצים ומי שרוצה יכול גם לשים תמונה זה יעזור לי מאוד תודה על העזרה!! מורן
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תהנו [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 11:03:50 אופס, פורום לא נכון. אני לא כל כך מסתדר עם הפורומים האלה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה לא קצרה של שימוש במכשיר ללא מצלמה ולמען האמת ללא שום קשר לשנת 2010,החלטתי שהגיע הזמן להתחדש והחלטתי להשקיע סכום קטן של 600 שח מקסימום ולראות מה אוכל לדוג . לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי בערך מה המכשירים של היום מציעים ואלו הדרישות שלי : מצלמה איכותית (דגש),זמן סוללה סביר,נוחות שימוש (הקלדת הודעות,ניווט בתפריטים וכ"ו... הדילמה שלי היא בין לרכוש מכשיר חדש מאחת הרשתות (ללא התחייבות,סיבות משלי) או מחנות פרטית,או בכלל לפנות לשוק היד השניה . ואם כן לפנות לשוק היד שניה,חבר הציג בפני את מכשיר ה-N85 שברשותו ומוכן למכור לי אותו תמורת 450 שח (המכשיר בעל פאנל מקורי וסוללה חדשים) הנייד הנ"ל עונה על כל הדרישות אך רציתי בכל מקרה להתיעץ קודם כאן ולראות אולי אני הולך לכיוון…
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מופיעות ידיעות היום על הגעתם של ה-HTC LEGEND והמוטורולה MILESTONE לסלקום דיי בקרוב, מה שכנראה ישפיע גם על שאר המפעילות בהתחמשות במכשירי אנדרואיד דומים או מתחרים נוספים, נראה שלאחר הייצוג היחסית מינימאלי ובסיסי שהייתה למערכת ההפעלה, תקופה חדשה מתחילה, ואולי מלחמה קצת יותר רצינית מול האייפון בישראל.
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הגיעה לפני מספר שבועות הTOYOTA CAMRY החדשה מאה"ב. ברכב מותקנת מערכת מדיה שכוללת, בין השאר, GPS מובנה. בGPS אין מפה של ארץ הקודש :-\.. הלכתי למוסכים של טויוטה ולכמה חאפרים באזור וההצעה הכי טובה עמדה על 4000 ש"ח (!!). אז חשבתי להשיג איזה תוכנת ניווט כמו IGO אבל לא נראה לי שזה היה עובד בגלל מערכת ההפעלה של המערכת. מה אפשר לעשות? איזה פתרונות טובים יש?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשיצאו השמועות הראשונות ש HTC יוציאו את ה HD2 גם בגרסת אנדרואיד אז די בניתי עליו כמכשיר הבא שלי. אבל... http://www.pocket-lint.com/news/28355/no-android-for-htc-hd2 אז איזה עוד מכשירי אנדרואיד שווים יצאו \ ייצאו בקרוב שאפשר לבנות עליהם? אני ממש רוצה להחליף סלולרי כבר למשהו "נורמלי", עד היום אני תקוע עם 6230 של נוקיה שכבר גוסס ומבקש ממני להניח לו.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה נגן MP3 מהדיוטי פרי , אני לא רוצה משהו יותר מדיי משוכלל עם סרטים וכאלה. שיהיה אמין , קל לתפעול (בלי ITUNES למיניהם וכו') ואיכותי. אשמח אם תעזרו לי (אני בכוונה לא נותן תקציב , סה"כ הדרישות שלי לא גרנדיוזיות..) מה שכן , אני צריך את ההמלצה עוד היום כדי שחבר שנוסע היום בערב יוכל לקנות לי. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי לכולם כמה טוב לחזור לפורומים כאן... ועכשיו לענייננו: הN73 שלי כבר עשה את השלו והגיע המן להגיד לו להתראות ולחפש שותף חדש... אני בדרך כלל נצמד לנוקיות - עד שבדקתי את ה5800 שעל פניו הוא נראה מכשיר מאוד נחמד אבל המסך מגע שלו לא כ"כ נוח בהשוואה לאייפוד טאצ' שלי (הוא ממש נוח) לא נוח לבצע פעולות, אין הרגשה של עבודה רציפה והמקלדת לא משהו - בלי להזכיר את האיטיות בכלל. רציתי לדעת האם ככה הם כל מכשירי המגע של נוקיה והאם קיים איזשהו חנות תצוגה-שירות שבו אני יוכל לשחק ולבחון את המכשיר וכל זה לפני שאני מתאהב בN97 רק בגלל המפרט שלו... לגבי כל הHTC והאנדרואידים, אותם אני פחות מכיר - הם מומלצים?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קצת קשה להאמין אבל מישהו באתר Gizmodo (בלוג בנושא גאדג'טים) טוען כי מצא את הדגם החדש של האייפון של אפל בפאב. החשיפה הרשמית היתה אמורה להיות רק בחודש יוני (ב-22 אם אני לא טועה)... אפל, ד"א, כבר דיווחו על אב-טיפוס שאבד/נגנב! נראה מדהים!!! http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone השינויים עד כה: - מצלמה קדמית לוידאו - עדשה משופרת וגדולה יותר למצלמה האחורית - פלאש למצלמה - שימוש ב מיקרו-סים במקום סים רגיל - מסך משופר (רזולוציה יותר גבוהה) - מיקרופון משני לביטול רעשים - כפתורים מטאלים לעוצמת שמע ולכיבוי/הדלקה - כבד יותר ב-3 גרם מהדגם הקודם (3GS) - בטריה יותר גדולה [attachment deleted by admin]
-
- 58 תגובות
- 6k צפיות
-
-
חוץ מזה לא הבנתי אף פעם איך זה הולך יש מלא תוכנות GPS לפלאפונים ויש גם הרבה חינמיות , אבל איך זה בדיוק חינמי? מול מה זה מתקשר? איך זה מעביר נתונים?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת GPS. בהתחלה חשבתי לקחת Iphone ביחד עם Igo אבל הבנתי שאין מפות לישראל והתוכנה עצמה עולה 200 דולר אז ירדתי מהעניין, אני צריך GPS לישראל ומערב אירופה, כגון גרמניה איטליה צרפת אוסטריה, ממה שהבנתי Igo לא מומלץ כמו ה tomtom באירופה, מצד שני אין tomtom בארץ, כך שאני מבין שצריך להתפשר, המליצו לי על QUE NQ501 go עם Igo, עד כמה אפשר לסמוך עליו באירופה, סך הכל כרגע אני הולך לטפס לאזור של אלפים אוסטריים בינואר ולא רציתי להתקע באיזה סופת שלגים מטורפת בגלל הניווט.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר אינסוף ספקולציות הזוכה בתחרות "מי תציל את פאלם מגורל אכזר" היא....HP! מכירת Palm קושרה לאינסוף חברות בשוק כאשר הראשית שבהם היתה HTC, אך בסופו של דבר השבוע נגמרו הספקולציות. עסקה זו נותנת המון אוויר לנשימה למע' ההפעלה של Palm, ה- webOS. זוהי כנראה מע' ההפעלה הכי אינטואיטיבית בשוק הטאצ'פונים שלא זכתה מעולם להכרה ולגב כלכלי חזק. כהוכחה אפשר לראות את ה App Store הדליל של Palm המכיל כמות זעומה של כ-2000 אפליקציות. ביחד עם ה Slate שלה, עושה רושם ש HP מתכוונת לקפוץ לקדמת הבמה בתחום הגאדג'טים. בהחלט יהיה מעניין לראות איך HP מתכוונת לשחק בקלפים שלה. אני מאוד מקווה שהיא לא תהרוג את המותג Palm, ושנראה מע' הפעלה נוספת בקרב הטאצ'פונים ביחד עם iPhone OS, Android ו- Win Mobile …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack) לטלפון Motorola Z8 Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3 הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! כבר עברה שנה מאז שהIPOD VIDEO 5TH GEN שלי מת ואני מתחיל להרגיש שבלי איזה PMP נחמד את תקופת השעמום הבאה אני לא אשרוד, לכן אני זקוק להמלצתכם בקניית PMP, דגש על וידאו. מסך איכותי שניתן לצפות בו באוטובוס טרנטה חדור שמש. שאפשר יהיה לקרוא כתוביות מהמסך בלי לשבור את העיניים. טאץ' סקרין לא גורם משפיע, אבל יהיה נחמד אם הוא יכלל. אין לי בעייה להתעסק עם הCONVERT כל עוד לנגן יש מספיק זכרון (מעל 8GB). הנגן צריך ליהיות קשיח מספיק בשביל לשרוד תיק של תלמיד כיתה יא'. כמו שאני רואה המתחרים הראשיים הם הIRIVER SPINN U30 8GB והCOWOND2+ בינתיים נטתי יותר לכיוון הקואון, אבל מה שמפחיד אותי הוא המסך הפצפון שלו ומה שמפחיד בIRIVER זה זמן הקרנת הוידאו הקטן יחסית ובעיות בעת העברת הווידאו קדימ…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אחרי שלפני כשבועיים אסר משרד התקשורת להכניס את הגאדג'ט בתירוצים של תאימות לתקן ה-WiFi, אישר מהיום המשרד להכניס ולייבא אייפדים. שיהיה בשעה טובה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן mp3 איכותי בעברית (חשוב מאוד שגם התפריטים יהיו בעברית ,זה בשביל אדם מבוגר שלא מבין אנגלית) -לגבי הגודל, לא משנה עדיף כמה שיותר גדול. -דבר חשוב נוסף: הקלטה! חשוב שתהיה לו הקלטה של 128K MP3/WMA ולא WAV. בעיות: לכל המכשירים של IAUDIO אין עברית למרות שיש להם הקלטה טובה (כרגע גם אין ROCKBOX ל D2) לכל המכשירים של SANDISK יש הקלטה ב WAV ענקי... IPOD כלל אין הקלטה ואין כסף לקנות אחד כזה: http://www.mydigitallife.info/2008/11/13/mobile-studio-quality-recording-for-ipod-users-with-gostudio/ תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין בהמלצה לבחירת מכשיר שירכש מארה"ב (יתכן אפילו מאי ביי), די הלכתי לאיבוד. הדרישות שלי הן שהוא קודם כל יהיה טלפון טוב ואינטאיטיבי שזה אומר מבחינתי: ספיקר חזק וברור, צלצול ורטט בו זמנית, שעון מעורר שעובד גם כשהטלפון כבוי, יומן נוח ושלא יהיה ענק וכבד - שיחקתי קצת עם נקסוס 1 וזה הגודל המקסימלי מבחינתי. מבלי לוותר על כל השאר:מצלמה טובה, רדיו, GPS, WI-FI, יהיה נחמד אם תהיה מצלמה נוספת לצורך שיחות וידאו. התקציב הוא בסביבות 550 דולר, (ניתן גם להכליל מכשיר יד שניה אך במחיר של עד 400 דולר). * אני לא רוצה אייפון. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום קניתי את הסמסונג ספיקה,מכשיר יפה וקיבל ביקורות טובות אני רוצה להשתמש ב-GPS אך הבנתי שדרך הנביגטור זה עולה כסף יש מצב להוריד תוכנת GPS חינמים שמתאימה לנייד שלי? איך נקראת התוכנה? גם אשמח לעזרה לתוכנות ואפליקציות אחרות תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-