גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שמתי עין על הIAUDIO D2 הוא נראה נגן מאוד אמין (ראיתי סרטונים ביוטוב) רק יש כמה דברים שקצת מטרידים אותי: המשקל הקטן יחסית שלו... והמסך הקטן 2.5 אינט'ש. מה שאני יותר אוהב בנגן זה TV UOT, מסך מגע ו52 שעות של נגינה (שזה יפה). עכשיו ראיתי שיש בארץ גם את הZUNE של מיקרוסופט ולפי המפרט הוא ממש שווה.. חוץ מזמן בטרייה... הזמן מטרייה יותר חלש (בהרבה) אבל מסך גדול ונפך גדול (הרבה יותר גדול). עכשיו מה שווה לי יותר? ZUNE או D2? ומה הייתם בוחרים?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם ב15.7 אני טס לניו-יורק ואני השהה שם עד סוף אוגוסט, החלטתי לנצל את זה ולקנות שם נגן מוזיקה. אני מעדיף לקנות בשבועיים הראשונים שאני יהיה שם אבל אין לי בעיה לחכות קצת אם זה שווה את זה. אני מעוניין במכשיר בגודל של איפוד בערך עם נפח של לפחות 20-30GB אני ישמע בעיקר שירים, אבל אולי פה ושם כמה סירטונים או תמונות כך שאני לא צריך מסך יותר גדול מ2.5". האיכות קול של איפוד מספיקה לי עם אוזניות סטנדרטיות ואני לא רואה הרבה סיבות לא ללכת על ה80GB ב240$. כמובן שכדי שהיה כמה שיותר קל ועם סוללה כמה שיותר חזקה, אני לא צריך תמיכה בעברית, אני לא מסוגל להשתמש בממשקים בעברית ולא שומע שיר אחד בעברית. אם הנגן לא כולל אוזניות IN-EAR אז אשמח להמלצות בעיקרון הCX300 ב35$ נראים כמו בחירה טוב…
-
- 57 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
רצוי מעל 5 ג'יגה עדיף זיכרון פנימי ולא הארדיסק רוצה משהו איכותי ולא סתם זבל איכות שמע טובה שתהיה מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני משווה הם ipod touch , iAudio A3 או של Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! אני לא מחפש פיצ'רים, רק שיחות וSMS. מכיוון שזה כל מה שאני צריך, אני רוצה להשקיע עד 500 שקל. הדבר היחיד שחשוב לי הוא אמינות המכשיר. אני צריך מכשיר שיחזיק לטווח הארוך. הנטייה שלי היא לנוקיה, על סמך נסיון קודם, אבל אני מוכן לקבל הצעות. למקרה שזה משנה, אני לקוח אורנג'. חיפוש קצר בזאפ מראה שיש כמה וכמה נוקיות בפחות מ500 שקל כולל הצביקפון האגדי. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188402&DB175837=175848 מה שקופץ לעין כאן הוא הצביקפון, במחיר נוח. לא הצלחתי למצוא סיבות לקנות דגם אחר ספציפית, או סיבות למה לקנות את הצביקפון מעבר לכך שהוא פשוט ידוע כ"טוב" ולכן רציתי לשאול לדעתכם והמלצותיכם. תודה, משה.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש המלצה לסמראטפון שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. ההתלבטות כרגע היא בין Moto X ו Nexus 5. אני אשמח לעוד המצלות בנושא. הדברים הכי חשובים לי: סוללה חזקה וממשק מינימליסטי וללא לאגים. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש המלצה לסמראטפון שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. ההתלבטות כרגע היא בין Moto X ו Nexus 5. אני אשמח לעוד המצלות בנושא. הדברים הכי חשובים לי: סוללה חזקה וממשק מינימליסטי וללא לאגים. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, הגעתי למצב שאני לא מסוגל לסבול את האייפון שלי עוד דקה נוספת. עריכה : החלטתי להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח במכשיר שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. כרגע Moto G ו Moto X עומדים על הפרק
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד. אשמח לעצות למשהו שיענה על הצרכים ולא יחרוג מהתקציב הדרישות והשימוש הצפוי בטלפון: * מערכת הפעלה אנדרואיד (רצוי שאוכל לשדרג לגרסא האחרונה) * מסך גדול יחסית 3.5אינץ ומעלה ( מתכוון להשתמש הרבה ב- WAZE כתחליף GPS) * שימוש עיקרי להוצאת שיחות וסמסים / סקייפ בלי וידיאו. לא זקוק לכוח עיבוד מטורף. * מצלמה סבירה עם פלאש ( איכות תמונה סבירה- לא מתכוון להשתמש כמצלמה עיקרית) * שימוש עיקרי נוסף יהיה הגדרת סלולרי כנקודת wifi למחשב הנייד שלי. * משומש אפשרי בהחלט! אני לא זקוק למכשיר חדש מהניילון כל עוד הוא עובד תקין. * התקציב הוא עד כ-1200 ש"ח. מחפש value for money בלי יותר מדי שטויות. אשמח לשמוע המלצות- שמעתי דברים טובים…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מגן טוב לSony Xperia Z5. משהו שיראה טוב וגם יגן על הפלאפון בצורה טובה. חיפשתי בebay אבל לא מצאתי משהו ששווה את ליבי ובמחיר שפוי (: אשמח אם יש פה למישהו המלצה כלשהי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הAV500 100GB (מדהים ד"א) ואני מחפש דחוף מגן מסך למה דחוף: כי אני טס עוד שבוע וחצי ואני ממש מפחד על המסך שיפגע או משהו אני יודע שהמגן מסך של הA2 אמור להתאים אבל בBUG אמרו לי שהמגן שיש להם מגן גם על המקשים מה שעושה אותו לא מתאים לארקוס אפילו שלשניהם מסך 4" אז אם מישהו יודע איפה יש לקנות (בזאפ לא מצאתי) או אפילו אם מישהו מוכר אחד (חדש) תגיבו בבקשה ועוד דבר אחד... מי שקנה את הנגן בארץ הבנתי שקיבל הוראות בעברית (על דיסק או בחוברת) אז למי שיש יכול ליצור איתי קשר? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה... אני ממש לא מנוסה באנדרואיד - אבל קיבלתי מכשיר LG p500 ועליו מותקנת הגרסה המקורית Android 2.2 Froyo. קראתי בכמה וכמה מקומות שממש מומלץ לשדרג את המערכת ל Android 4.4.2 KitKat CM 11 ROM אבל אני לא ממש מצליח לעשות את זה. באתר הזה יש הסבר לא רע: http://www.ninjaromeo.com/update-lg-optimus-one-kitkat/ אבל הלינק לCM 11 ROM – cm-11-p500.zip לא עובד, מעבר לה הם מפנים לכאן כדי לראות איך לעשות ROOT - אבל אין שם לינק להורדת התוכנה: http://www.ninjaromeo.com/root-lg-optimus-one-p500/ בקיצור - לא הצלחתי. במקום אחר ראיתי שיש משהו אוטומטי שאמור לעשות את זה: http://beta.download.cyanogenmod.org/install אבל אני לא מצליח להתקין על המכשיר את הCyanogenMod Installer App אחרי…
-
- 23 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על פיתוח אפליקציה עם מספר שותפים (מתכנתים,מעצב,מתכנת צד שרת, איש שיווק) הרעיון מאוד מבוסס כמו גם המודל העסקי, כרגע המטרה שלנו היא להגיע ל MVP או יותר לפי המשאבים שיש ברשותינו על מנת להוכיח למשקיע ש "We can deliver" ושהרעיון שלנו שלם ועובד. למדתי כבר המון על פיתוח אפליקציות דרך גוגל אך עדיין אני מנסה לסגור את כל החורים והשאלות שעללות לקפוץ לכן חסרים לי מדריכים לאיפיון \ שיווק \ פיתוח (לא קוד) \ פרסום ושאר טיפים היות ורוב החיפושים מובילים למידע פרסומי. אם יש לכם קישורים לכך אני אשמח מאוד. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש למישהו כיוון לכזה דבר? מריץ CM9 nightly (מעודכן לאתמול) גרסאת baseband נוכחית: P7500JIKJ1 כרגע הוא מאותת שהוא מחובר לאינטרנט אבל אם אני מכבה wifi אז אין גלישה בנוסף, נראה שאין אפשרות לשלוח אליו SMSים (אבל כן יש אפשרות לשלוח ממנו... ממש מוזר) (הגדרתי APN ידנית כמו שצריך לפי ההוראות של הוט מובייל)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש לקנות חלפים לאייפונים, מישהו אחד שמוכר מסכים רמקולים ספיקרים שקעי טעינה וכו וכו וכו. יש כל מיני באיביי אבל אחרי נסיון עם 2 שהסחורה שלהם בכלל בכלל לא משהו אני מחפש מישהו חדש, עם סחורה טובה מחירים טובים ומחיר שילוח סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מי מכיר מניסיון? ורצוי קישורEBAY
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בזאפ 2850 ש"ח האם זה המחיר הכי טוב ? האם מקבלים כיסוי לסלולאר ? GPS איכותי כמו I GO 8 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס Lexar Micro SDHC 32GB Class10 בכ- 250ש"ח. האם מישהו מכיר קניה יותר טובה ?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא למשחקים בכלל ולא לאינסטוש וסלפי - שימוש יומיומי אינטנסיבי לעבודה/פרודוקטיביות. לאור תקלות חוזרות ונשנות בשקע טעינה - חובה טעינה אלחוטית ולא רק USB * חובה מסך 5 אינטש ומעלה * מפרט חזק שלא נופל מה-G2 * זמן סוללה ברמה של ה-G2 * גודל פיזי באיזור ה-G2.ה-G3 כבר גדול לי. * רצוי מצלמה טובה * אם יש משהו עמיד מהרגיל - רצוי. מחיר גמיש אבל רצוי מתחת ל-2000 ש"ח ל-XPERIA Z3 COMPACT יש מסך קטן מדי לצערי. תודה!
-
- 27 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-