עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by מנחם,

אשתי מעוניינת ב samsung galaxy s2. התקציב שמוגדר לצורך העניין הוא כ400$. איפה מומלץ לקנות (או מישהו מכם מוכר?)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Raul,

מצאתי מישהו שמוכר את המכשיר+ 512MB ב450.. שווה?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  4. לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. תקציב - 1000 ש"ח ומעטה. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כדאי שיהיה מצלמה טובה/סבירה ומעלה. המטרה העיקרית שהיא תוכל לעשות שיחות וידאו בסקייפ ולגלוש באינטרנט. עדיף שיהיה נוח לשימוש. היא מאוד מתקשה מטבע הגיל שלה. חשוב עמידות כי יש לה נטייה להפיל את המכשירים שלה ולבשל איתם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. משהו נחמד, עם מצלמה וידיד למשתמש

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  8. היי אני מחפש לקנות מאוור מיגדל -- שיהיה טוב/חזק וגם חשוב מאוד שיהיה שקט . חיפשתי ומצאתי את זה : מאוורר מגדל + שלט BLUE STAR 4420 מישהו מכיר אותו ??? המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ronbubl,

ישנן המלצות? למיטב הבנתי עליי לדאוג ליציאת 5V 1A כמו המטען הביתי: http://ksp.co.il/?uin=15081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13125 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LOOSE,

אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. עד 1100 אבל גמיש. חשוב גם תמיכה טובה יחסית בעדכונים וגם מצלמה לא רעה. אשמח לשמוע. הייתי מוכן להשקיע בפיקסל 3 אבל המיסים לארץ יקרים אז לא יודע אם כדאי להזמין עם USHOPS אשמח לתשובה תודה

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. שלום לכולם האם מישהו מכיר חנות באזור חיפה שמוכרת מסגרות דיגיטליות? אני צריך חנות שאפשר לבוא לקנות ולקחת ולא אתר אינטרנט שבו צריך לחכות למשלוח. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Vidati,

שמתי עין על הIAUDIO D2 הוא נראה נגן מאוד אמין (ראיתי סרטונים ביוטוב) רק יש כמה דברים שקצת מטרידים אותי: המשקל הקטן יחסית שלו... והמסך הקטן 2.5 אינט'ש. מה שאני יותר אוהב בנגן זה TV UOT, מסך מגע ו52 שעות של נגינה (שזה יפה). עכשיו ראיתי שיש בארץ גם את הZUNE של מיקרוסופט ולפי המפרט הוא ממש שווה.. חוץ מזמן בטרייה... הזמן מטרייה יותר חלש (בהרבה) אבל מסך גדול ונפך גדול (הרבה יותר גדול). עכשיו מה שווה לי יותר? ZUNE או D2? ומה הייתם בוחרים?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום לכולם ב15.7 אני טס לניו-יורק ואני השהה שם עד סוף אוגוסט, החלטתי לנצל את זה ולקנות שם נגן מוזיקה. אני מעדיף לקנות בשבועיים הראשונים שאני יהיה שם אבל אין לי בעיה לחכות קצת אם זה שווה את זה. אני מעוניין במכשיר בגודל של איפוד בערך עם נפח של לפחות 20-30GB אני ישמע בעיקר שירים, אבל אולי פה ושם כמה סירטונים או תמונות כך שאני לא צריך מסך יותר גדול מ2.5". האיכות קול של איפוד מספיקה לי עם אוזניות סטנדרטיות ואני לא רואה הרבה סיבות לא ללכת על ה80GB ב240$. כמובן שכדי שהיה כמה שיותר קל ועם סוללה כמה שיותר חזקה, אני לא צריך תמיכה בעברית, אני לא מסוגל להשתמש בממשקים בעברית ולא שומע שיר אחד בעברית. אם הנגן לא כולל אוזניות IN-EAR אז אשמח להמלצות בעיקרון הCX300 ב35$ נראים כמו בחירה טוב…

• 57 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. רצוי מעל 5 ג'יגה עדיף זיכרון פנימי ולא הארדיסק רוצה משהו איכותי ולא סתם זבל איכות שמע טובה שתהיה מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני משווה הם ipod touch , iAudio A3 או של Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. שלום! אני לא מחפש פיצ'רים, רק שיחות וSMS. מכיוון שזה כל מה שאני צריך, אני רוצה להשקיע עד 500 שקל. הדבר היחיד שחשוב לי הוא אמינות המכשיר. אני צריך מכשיר שיחזיק לטווח הארוך. הנטייה שלי היא לנוקיה, על סמך נסיון קודם, אבל אני מוכן לקבל הצעות. למקרה שזה משנה, אני לקוח אורנג'. חיפוש קצר בזאפ מראה שיש כמה וכמה נוקיות בפחות מ500 שקל כולל הצביקפון האגדי. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188402&DB175837=175848 מה שקופץ לעין כאן הוא הצביקפון, במחיר נוח. לא הצלחתי למצוא סיבות לקנות דגם אחר ספציפית, או סיבות למה לקנות את הצביקפון מעבר לכך שהוא פשוט ידוע כ"טוב" ולכן רציתי לשאול לדעתכם והמלצותיכם. תודה, משה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  18. דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום חברים אני מחפש המלצה לסמראטפון שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. ההתלבטות כרגע היא בין Moto X ו Nexus 5. אני אשמח לעוד המצלות בנושא. הדברים הכי חשובים לי: סוללה חזקה וממשק מינימליסטי וללא לאגים. תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום חברים אני מחפש המלצה לסמראטפון שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. ההתלבטות כרגע היא בין Moto X ו Nexus 5. אני אשמח לעוד המצלות בנושא. הדברים הכי חשובים לי: סוללה חזקה וממשק מינימליסטי וללא לאגים. תודה

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אז ככה, הגעתי למצב שאני לא מסוגל לסבול את האייפון שלי עוד דקה נוספת. עריכה : החלטתי להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח במכשיר שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. כרגע Moto G ו Moto X עומדים על הפרק

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by leornadav,

היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  24. שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד. אשמח לעצות למשהו שיענה על הצרכים ולא יחרוג מהתקציב הדרישות והשימוש הצפוי בטלפון: * מערכת הפעלה אנדרואיד (רצוי שאוכל לשדרג לגרסא האחרונה) * מסך גדול יחסית 3.5אינץ ומעלה ( מתכוון להשתמש הרבה ב- WAZE כתחליף GPS) * שימוש עיקרי להוצאת שיחות וסמסים / סקייפ בלי וידיאו. לא זקוק לכוח עיבוד מטורף. * מצלמה סבירה עם פלאש ( איכות תמונה סבירה- לא מתכוון להשתמש כמצלמה עיקרית) * שימוש עיקרי נוסף יהיה הגדרת סלולרי כנקודת wifi למחשב הנייד שלי. * משומש אפשרי בהחלט! אני לא זקוק למכשיר חדש מהניילון כל עוד הוא עובד תקין. * התקציב הוא עד כ-1200 ש"ח. מחפש value for money בלי יותר מדי שטויות. אשמח לשמוע המלצות- שמעתי דברים טובים…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.