עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psybrain,

איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lightmaker,

שלום, אני מעוניין לקנות אנדרואיד ועד עכשיו הייתי דיי סגור על Galaxy S, אבל ראיתי את הDefy בClove ב100 אירו פחות מהגלקסי והוא נראה פלאפון עמיד מאוד,עם מסך 3.7 גרסה 2.1 שאני מניח שתשודרג אבל זה לא קריטי לי ומעבד לא יותר מדיי מיושן, לפי כל הפיצ'רים שלו אני לא רואה סיבה למה לא ללכת עליו כיוון שאני בצבא בתפקיד קרבי, אשמח לדעות. תודה, ודים. http://www.clove.co.uk/motorola-defy

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by lmlm,

יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by בויקה,

אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by Alon_Solo,

אני מתכנן לקנות אייפון 5 בימים הקרובים בלונדון (2900 ש"ח במקום 3900 ש"ח בארץ) והדבר היחיד שמדאיג אותי, בתור טירון מוחלט בתחום הסמרטפונים, זה אם יש משהו מיוחד שאני צריך לקחת בחשבון לפני הקניה? אני מן הסתם קונה מכשיר פתוח ולפי מה שקראתי באתר אפל הבריטי, הוא אמור להתאים לרשת בארץ. אז חוץ מהמטען שכנראה לא יתאים, יש עוד משהו שעלול להוות בעיה? למשל עברית? בעיות אחרות? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קיצר נכנסתי בטעות למצב טיסה כשהדלקתי תפל' ואי אפשר לצאת ממנו, גם כשאני מדליק מחדש הוא ישר נכנס למצב טיסה בלי לתת לי בחירה. איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום! לאבא שלי יש את המוטורולה A840 שקנה אותו לפני שנה בפלאפון, הוא משלם עליו 79שח בחודש. חשבתי על לשדרג את הפלאפון הזה לפלאפון אחר, כי המחיר שהוא משלם עליו הוא דיי מוגזם. אני מתכוון, לקחת משם פלאפון אחר, שווה יותר, ולהמשיך לשלם את ה 79שח בחודש בשנתיים שנשארו (ככב זה עובד לא?). האם אפשר לשדרג את הפלאפון בצורה כזאת בחברת פלאפון? כי לא מצאתי על זה כלום באתר שלהם. אם כן, לאיזה פלאפון מומלץ לשדרג? תודה!! עריכה: אוי, התבלבלתי!! תעבירו לפורום גאג'טים.

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by lee.,

שלום, אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר. אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה) הציעו לנו: Samsung: Advance S ב- 1350 SIII mini ב-1580 Sony Xperia Sola ב-1150 Xperia U ב-1000 אבל כל מה שבאתר החנות הולך. המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה. חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512. רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן. יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by OmerNeu,

שלום רציתי לדעת השוואה בין הנגנים הנ"ל לפי איכות הסאונד בעיקר (אני מתכנן לקנות scl2 shure בנוסף כנראה) ראיתי ששני הנגנים תומכים בFLAC (כן, עדיין לא קניתי מאז הנושא הקודם שפתחתי כאן קודם) קודם לא ידעתי שD2 תומך בFLAC ועכשיו אני דיי בהתלבטות עקב האפשרות להרחיב את הD2, המסך,המחיר והגודל. אז אשמח לדעת אם כדאי ללכת על הD2 במקום הi7. תודה רבה (תודה בכל מקרה henz16 בנושא הקודם.).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bykeking,

אני רואה פה בזמן האחרון הרבה אנשים שמדברים על הייתרונות של מערכת ההפעלה הפתוחה סימביאן אז רציתי לשאול אם יש פה מישהו שעובד עם Carbide (או תוכנות אחרות) בשביל ליצור אפליקציות למערכת ההפעלה? אני חושב שאפשר להפוך את הת'רד הזה לת'רד של דיבורים כללים על נושא פיתוח תוכנות לפלאפונים בבית, מאגר של open source שאנשים פה יוצרים, שאלות וכו'. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מחפש המלצה לפלאפוןהדרישות החשובות: מצלמה מעולה, איכות בניה מעולה (שיאומי נוט 3 נשבר אחרי שנה בדיוק, וואן פלאס וואן חי כבר כמעט 4 שנים כמו חדש), זול יחסית (עד 1300 ש"ח בארץ \ 300-350 יורו ב Amazon.de) וחיי סוללה טובה כמה שאפשריש חיה כזו?

13. Started by Guarding angel,

למישהו יצא להתנסות בו אולי כנראה שיש לי בחור שרוצה החלפה על הWAVE בתמורתו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש רדיו נייד או זעיר או נגן MP3 שיש בו רדיו אבל משהו זול .....או מישהו שקנה נגן משוכלל יותר ומוכר את שלו במחיר לא גבוה (כי אין לי צורך בMP3 רק באפשרות של הרדיו) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by jonathan_l,

יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by someone,

אז ככה, אני מתלבט בין מספר נגנים..: Creative Zenmicrophoto 8gb Iriver E10 Ipod nano 2G 8GB IAudio X5L Zen Vision M: עולה טיפה יותר מהתקציב שלי, אבל אם הוא טוב בהרבה מהאחרים אני אשקול גם אותו אני נוטה לכיוון הCREATIVE או הIRIVER כרגע, הבעייה שעד היום, ראיתי אצל חברים את שיטת הניווט בעזרת בID TAGS ולא ממש אהבתי, זה כמעט תמיד יוצר שגיאות בגלל שיש כמה אלפי שירים, תמיד יש הרבה כאלה עם ID TAGS חלקי, שגוי, מאויית לא נכון וכדומה, וזה יוצר הרבה בעיות לפי מה שראיתי.. מה אתם אומרים? איזה נגן עדיף? בעיקר מחפש איכות שמע טובה..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by zorgi,

שלום לכולם . אני רוצה ליקנות MP3 כדי שיהיה לי עם מה להעביר את הזמן שאני עושה אימוני ריצה. סך הכול כול מה שאני רוצה זה שזה יהיה משהו עם אוזניות שלא ייפלו לי בזמן שאני רץ ואם אפשר שהחוט שלהם יהיה מספיק ארוך כדי שאני יוכל לשים את הנגן בכיס. האיכות של הסאונד לא כול כך חשובה וגם הזיכרון שלו לא צריך להיות גדול . העלות שאני יכול להרשות לעצמי עד 150 שח. אם אפשר להגיד לי איפה אני קונה את זה כי אין לי מושג איפה קונים את הדברים האלה. תודה מראש

18. Started by yonatan.mendelson,

מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה

19. Started by river1,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by zurkin1232,

למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. מקור : http://www.gadgety.co.il/5895/motorola-cliq-%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8/ http://phandroid.com/2009/09/11/motorola-cliq-review-in-depth-first-impression/ http://reviews.cnet.com/cell-phones/motorola-cliq-t-mobile/4505-6454_7-33770768.html http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352750,00.asp

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by yuvalkob,

הנגן ישמש בעיקר לריצה הקריטריונים הם: איכות שמיעה טובה אוזניות נוחות לריצה (מקסימום לא אז אפשר להוסיף במסגרת התקציב) ניווט קל בתפריטים (שיהיה אפשר לרוץ ועדיין יהיה אפשר להשתמש בו בנוחות) בלי שטויות כמו וידאו, תמונות, רדיו, ושאר ירקות תקציב של 500 ש"ח המון תודה על העזרה שתהיה שבת שלום

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. [shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by XCG120,

רציתי לשאול מבחינת אבטחה ופרטיות עד כמה הטלפון הזה איכותי ומוגן או שזה רק גימיק של החברה מדובר על דגם BlackBerry DTEK60 האים יהיה אפשרי לעדכן אותו לגירסה החדשה של אנדרואיד עים כמובן התוכנה של בלקברי? וממה שהבנתי התוכנה של בלקברי יכולה להתריע ולחסום אפליקציות שניגשות לתמונות מצלמה וכו... האים לפי התוכנה של בלקברי יש את "הביטחון" להוריד כול אפליקציה בלי חשש אים הגישה חסומה או שהחסימה רק שהטלפון נעול? מה הגודל של המסך בכללי של הטלפון הזה ,לא רק של התצוגה? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יהיו הפתעות? אירוע ההשקה המרכזי של גוגל עבור מכשירים חכמים לשנת 2019 עומד להתחיל ולחשוף לנו את כל התוכניות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.