גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין המכשירים שבכותרת, איזה מהם עדיף? אם יש משהו אחר שקיים בסלקום ועדיף אני אשמח לדעת. השימוש העיקרי שלי הוא WIFI. עדיפות למערכת הפעלה נורמלית ולא מוגבלת, רמקול/איכות סאונד - לא משנה, מסך כמה שיותר גדול, אם מסך מגע אז שאני לא היה חייב להשתמש בסטילוס. ולפני שתציעו, אני חייב לבחור מהמכשירים שבסלקום, אחרת הבחירה שלי היתה קלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
צאו למסע אפל ומלא מפלצות מסוכנות, התחרו בכישורי הנינג\'ה של שחקנים מכל רחבי העולם והילחמו נגד רובוטים הרסניים בדו קרב עד המוות - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-48/
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום. תגידו לי שאני שם את האוזניית בלוטו'פ יש סיכוי לעלייה בקרינה או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אנטיוירוס מאתר את זה כ: AdDisplay.Ewind.AE מישהו מכיר את זה? עדיף להמנע מלהשתמש במכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, ברשותי iPad2 עם Smart Cover, כך שכיסוי למסך קיים. צריך בבקשה המלצה לסוג של "תיק קטן" שאפשר להכניס את המכשיר לתוכו על מנת שהחלק האחורי לא ישרט במהלך המעברים ממקום למקום. ההזמנה תתבצע מחו''ל כמובן... תודה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הסמסונג עגלקטיקוס S במשהו יותר נורמלי. מכיוון שלא מסתדרת לי רכישה בחו"ל ואני מעדיף לא להתעסק במשלוחים לארץ, נשארתי עם האופציה של לקנות בארץ. אז חשבתי לעצמי שמספר אנשים שמתארגנים לרכישה זה חתיכת סכום ויכול להיות שנוכל אולי לקבל מחיר טוב על כמות. אז מה אתם אומרים? יש קופצים? מי מעוניין?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
Oukitel הסינית חושפת פרטים נוספים ותמונות מעודכנות של הסמארטפון הראשון בעולם אשר יכלול סוללה בקיבולת 10,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2/
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/hp-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני לא משתמש בנייד הרבה קיבלתי עכשיו שיחה ממספר פרטי ובמקביל המצלמה הקדמית פעלה והייתה לי אפשרות ללחוץ "HIDE ME" לא עניתי לשיחה אף פעם לא קרה לי שהמצלמה מתחילה לפעול בשיחה נכנסת כאילו לא ברור לי במידה והייתי עונה הייתה מתבצעת שיחת וידאו והצד השני היה רואה אותי? אולי כל הזמן אפשר לראות אותי דרך המצלמה בכל מקרה? איך מתקשרים למישהו בשיחות רגילות מחוץ לתוכנות של שיחות וידאו וגורמים להפעלה של המצלמה.. שוב אני בקושי משתמש בנייד אבל זה לא מרגיש לי טוב שהמצלמה ככה בשליטה של הצד המתקשר בזמן שהוא בכלל מספר חסוי כיסיתי את המצלמה בטייפ גם ככה אני לא משתמש אגב איזה 80%+ מהשיחות שבכלל מגיעות לנייד ש…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הי כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש סמארטפון עד 1000(ניתן לחרוג במעט) אבל חשוב שהמצלמה תהיה איכותית וכמובן שבכללי יהיה סמארטפון איכותי ככל האפשר במגבלות של ה 1500 שח . תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אני צריך MP3 פשוט רק לחדר כושר, כך שאני מחפש מכשיר מחברה טובה במחיר זול. המכשיר שציינתי בכותרת עולה רק 100 שקלים, השאלה היא אם הוא מכשיר טוב או אחד שעושה בעיות? בנוסף אני קונה לו את האוזניות CX-300 של סנהייזר.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
תצורת הפומית מסרבת להיעלם מהשטח גם ב-2017, ומבצעת קאמבק במסגרת דגם יוקרתי טרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 2 followers
-
-
משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הי רציתי לשאול אם יש בארץ איזה מקום שעושה ציפוי נגד מים למכשיר סלולרי? תודה איתי
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה. קצת רקע עליי בנושא המכשירים.. רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי. nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק. עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו.. אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים. האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה? אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=683732 מחיר מטורף,אין אבל אין שום תמורה הולמת לאגרה אין מצלמה שניתן לעשות שיחות וידיאו (עם האישה \בת הזוג המיועדת לדייט ) פונקציה בסיסית בכול סלולארי כבר כמה שנים טובות. - בטרייה נגמרת מהר. - לא ניתן להחליף בטרייה באופן עצמאי (אין אפשרות לסוללה רזרבית) - לא ניתן להעביר קבצים בבלוטות' (ניתן באמצעות פיתרונות מסורבלים ותוכנות צד שלישי) - המסך עדין מאוד. תיקונו עולה כ 800 שקל ונזק מסוג זה אינו מכוסה באחריות. - בפסח אמור לצאת דגם חדש. - התחייבות חודשית גבוהה. - לא ניתן להפעיל כמה יישומים ביחד. - חייבים מחשב לכל מיני פעולות. - צריך להמיר קבצים כדי שהמכשיר יקרא אותם. - אפל הודו שהמכשיר מתחמם מאוד. - אין אפשרות להרחיב את הזיכרון. - אין פ…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נושא ראשון: רציתי לדעת האם ה-W900 וה-W950 ישווקו מתישהו בארץ? ואם כן, מתי? נושא שני: תמיד רציתי לדעת ולא הייתה לי הזדמנות, אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית/Stand Alone, איך אני מחבר את המכשיר לאחת מהרשתות (סלקום, אורנג', פלאפון)? הם בכלל יסכימו? (אני מתאר לעצמי שכן, הרי לא סתם יש חנויות, נכון?) מה אפשר לעשות במכשיר ללא רשת או כרטיס סים (למשל ה-K800i)? ומה דרוש להתקין במכשיר, כדי שהוא יפעל כמו מכשיר שנקנה מהרשת? מבחינת אינטרנט, וכל השירותים האחרים. האם חברת הרשת מדביקה/צורבת את הלוגאים שלה, או שאפשר לבקש שלא? ועוד משהו אחרון: אם אני אחבר את מכשיר שקניתי מחנות לרשת, זה יעלה לי יותר? ואו, כמה שאלות!. אשמח לתשובות. תודה .
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-