גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-zte-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
הסוללה כבר די מתה (ת'כלס לא ברור אם זה בגלל השדרוגים האחרונים..אבל זה כבר ממש ממש מציק...) לפי מה שנראה ברוב האתרים המחיר לא עולה על 25 דולר, סכום שבשבילו לא אכפת לי פשוט לחדש את הסוללה ולבדוק (כמובן שאת התהליך אבצע בעצמי....עניין של 10 דק' לפי בדיקה באינטרנט) עכשיו לשאלה העיקרית, איך לדעת מה חיקוי זול, מה אותו יצרן (אותה חברה שמשווקת לאפל) וכמובן, אם בכלל יש דבר כזה, מקורי מאפל? השליחה היא לכתובת בארה"ב (קרובי משפחה...) כך שאין בעיות מבחינת שילוח לארץ וכד'.. יש לי כמה סוללות שמצאתי ברחבי החיפוש (באמזון פשוט הלכתי על ציון ספק/מוצר כמה שיותר טוב) האתר האחרון פשוט מצאתי בחיפוש כללי... http://www.amazon.com/New-Original-iPhone-A1387-Battery/dp/B00FD4J0LI/ref=pd_rhf_se_s_cp_5…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אז... לאבא שלי יש יומולדת 50 וחשבנו לקנות לו מחשב כף -יד. הבעיה היא שאף אחד מהמשפחה שלי לא מבין בתחום הזה בגרוש... וזה ממש מקשה על הקניה. אז אם אפשר יש לי מספר שאלות, כדי שיהיה לי ידע התחלתי- חשוב שתדעו, שהמטרה העיקרית היא ארגון פגישות, מס' טלפון וכאלה... 1. מה טווח המחירים של מחשב כף יד איכותי ללא GPS? 2. מה הטווח של אחד איכותי עם GPS? 3. על איזו תכונות כדי להקפיד שיהיו? 4. על איזה משחב כף יד אתם ממליצים בטווח מחירים שבין 1000-2000 שקל ללא GPS? ואיזה עם GPS? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי תוכנה אחת.. אבל היא ממירה לא טוב.. (כאילו האיכות אותו דבר..) אבל הקובץ 3GP ששקל 1.3 מגה.. שוקל 48 מגה בפורמט AVI... יש תונכה אחרת? נורמלי.. צריך דיי דחוף.. ווקשה..
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. כבר תקופה שאני מחפש טאבלט סיני (תקציב לא בשמים), קראתי הרבה בנושא על hiro2 .אבל לא ראיתי שום מידע/ביקורת על הnovo9 (מקווה שלא פיספסתי שום דיון)... זה השם המלא:Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB מתוקצב סביב 200-250$ .. שאלה נוספת: האם כאשר אני מריץ קבצי PDF כבדים (200MB) פלוס עורך בהם שינויים (מוסיף תמונות, לינקים, הערות, הדגשות וכו) הייתכן שהטאבלט לא יצליח "לסחוב" את הקובץ ויהיה איטי מאוד ? תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בשימוש ברדיו המובנה בטלפון (לא בעזרת גלישה / אינטרנט) אני מקבל שמע מונו באזניות של תחנות רדיו ה - FM המכשיר של סלקום דגם LG-D855 עם 3 גיגה RAM וזכרון 32 G האם גם אצלכם זה כך ? כיצד ניתן לשמוע בסטריאו ?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
האח התאום של ה-Mi Note 10 הבינלאומי הוצג עבור השוק הסיני, עם כל הרעש והצלצולים עליהם שמענו בטיזרים השונים - ועם ציון מנצח באתר הבחינות הפופולרי לציוד צילום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מכשיר MIO DIGI WALKER עליו מותקן IGO8. אני מעוניין להתקין IGO9 על מכשיר אחר, ולהעביר את הנתונים ששמרתי בIGO8 אליו (נקודות מועדפות וכו') האם אפשרי ואם כן כיצד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שכשאני מנסה לצלם ממש קרוב (לדוגמא, את המדבקה של ATI על המחשב הנייד שלי) הכל מטושטש, ממרחק סביר הכל טוב, אבל מקרוב, המצלמה לא מצליחה לעשות פוקוס, היא כאילו עושה את הריבוע הזה של הפוקוס של HTC באמצע, מתקרב כמה שיכול ואז מצלם. צירפתי תמונה לשם השוואה, מישהו מכיר את הבעיה הזו? האם זה בכלל אמור להיות ככה? http://img80.imageshack.us/i/imag0558g.jpg/ http://img528.imageshack.us/i/imag0557.jpg/ http://img401.imageshack.us/i/imag0556.jpg/
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם תכולה של 2gb בסכום של עד 600 ש"ח, איכות שמע הרבה יותר קריטית מתמונות או וידאו. האפשרויות שעלו עד עכשיו הן iaudio f2 או u3(שהם אותו דבר למעשה, חוץ מהממשק), אם יש למישהו המלצה למשהו טוב יותר מבחינת סאונד אני אשמח. ובלי שום קשר, עוד שאלה, איזה נגן לדעתכם מפיק את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שחוזר מחול ויכול להביא משם nexus 4 או htc x plus הנקסוס עולה 1500 שח והHTC XPLUS עולה 1800 שח מה אתם ממליצים ? האם יש חשיבות לכך שהזיכרון הRAM של הHTC הוא 1M ושל הNEXUS הוא 2M? האם זה יבוא לידי ביטוי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הי רציתי לשאול אם יש בארץ איזה מקום שעושה ציפוי נגד מים למכשיר סלולרי? תודה איתי
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את המכשיר galaxy nexus, רציתי לדעת איזה טאבלט כדאי לי לקחת לצידו? nexus 7 או galaxy tab 2 P3110 לשניהם יש מסך 7 אינצ', השאלה מה יותר שימושי וטוב?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
האם המכשיר הנ"ל מקבל קבצי מוזיקה רק על ידי סינכרון ? או שהוא תומך בהעברה גם על ידי חיבור פשוט למחשב ככונן חיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
צאו למסע אפל ומלא מפלצות מסוכנות, התחרו בכישורי הנינג\'ה של שחקנים מכל רחבי העולם והילחמו נגד רובוטים הרסניים בדו קרב עד המוות - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-48/
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני עומד לסיים את ההתקשרות עם גולן -6gb ראתי מבצע ב- 019 http://www.kamaze.co.il/Deals/36136/Telzar-019/unlimited-36-months איך חבילת התקרות ב- 019 או להישאר בגולן תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-