עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מסך חייב להיות 10.1 אינטש (ומעלה אם יש) חובה של 32G נפח זיכרון ועדיף יותר (לא קריטי עם פנימי או אם אפשרות הרחבה, עדיף לי שתהיה לו אפשרות להרחיב אף מעבר ל32 בסיס) המכשיר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, עיון במסמכים (מומלץ גם שיוכל לאכול WORD) מעוניין במכשיר מומלץ ואמין *קיבלתי המלצה להזמין מחול PIPO - ראיתי מלא סוגים ורק הסתבכתי יותר אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by splitman,

שלום, אני מחפש טאבלט שיכיל GPS , בלוטות', ואפשרות לגלישה סלולרית. רוב הטאבלטים הם ללא התכונות הנ"ל. תוכלו להמליץ לי בבקשה על טאבלט שכן מכיל את הדברים האלה? הסתכלתי על asus transformer prime e pad tf201, אך הוא ללא תמיכה ב3G. יש אפשרות להשתמש בו ב NETSTICK ? ובמידה וכן - האם הוא מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Salwaby,

בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by huber,

לא משנה מערכת ההפעלה (אנדרואיד או ווינדוס), חייב מסך 1080P. מישהו מכיר משהו שכזה? רצוי בארץ?

6. Started by devilh,

אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by blue_core,

אני מחפש טלפון אלחוטי עם יכולת לצלצול ייחודי לפי המתקשר. יש לי בבית אחד כזה שהגדרתי לצלצל אחרת כאשר בת הזוג מתקשרת. יש בטלפון אפילו נורה שניתן להגדיר את הצבע שלה לפי קבוצות מתקשרים. אז היום אני מיד רואה ושומע אם צריך לרוץ ולענות או שאפשר לסנן. הטלפון הזה נדרש להחלפה אבל אני לא מוצא טלפון עם אפשרויות דומות. אז, אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה. אני מוכן לקנות מחו"ל אם ידרש. (המכשיר הקיים הישן: panasonic kx-tga541s) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eyaler,

היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  9. מחפש טלפון אם מצלמה שמצלמת טוב מאוד (למתרת צילום מחברות ואת הלוח בכיתה) ורמקול חזק mp3/4 צילום ווידיו וכול השטויות האלה במחיר זול (סליחה אל שגיאות הכתיב)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yortem,

מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך טלפון שישמש אותי בעיקר לעבודה. כלומר קבלה ושליחה נוחה של מיילים,אינטרנט ודברים כאלה. אין לי הגבלת תקציב אבל זה חייב להיות דרך סלקום. מה מומלץ? איך הHTC החדש? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by The Ball,

לא משנה לי איזה חברה (פלאפון, אורנג', או סלקום) או מחיר, העיקר שיהיה פלאפון טוב, קטן יחסית, ועמיד. בנוסף אני רוצה שהוא יהיה בלוק. לא נפתח עם פומית או משהו בסגנון... איזה אתם ממליצים? הבנתי שיש את ה SE K800i , Nokia N73 שהם המומלצים. יש עוד איזה שהו פלאפון ברמה שלהם? או שכדאי לחכות לאיזה דגם שאמור להגיע לארץ בקרוב? ד"א, מה אתם אומרים על מכשירים דקים כגון Samsung X820? יש עוד כמוהו בארץ?

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by pink_black_devil,

אחרי הרבה שנים עם האקספריה Z1 שנהנתי מימנו המון, הוא החליט למות (טוב יש לי עוד יכולת לתקן אותו אבל אתן לו לגווע במגרה עד הפסח הבא) מחפש את הטלפון הבא, רגיל לסטנדרטים גבוהים (לא היה תחליף לאקספריה בזמנו) דברים חשובים: עמידות למים, לא כאילו ולא בערך ולא לשניה וחצי בעומק של כוס חד פעמית איכות בניה, רצוי מתכת ולא גרוטאה מפלסטיק. (טיפוס קצת מגושם) סוללה מכובדת מצלמה מכבדת מעבד חזק, ..(רוצה הכל עכשיו לאתמול) מערכת הפעלה אנדרואיד וכל שאר הדברים הסטנדרטיים אני מניח שזה דיי ברירת מחדל בכל טלפון (WIFI GPS כרטיס microSD) לא אייפון. תקציב 3500 גג ומעדיף פחות, פתוח גם לקניה מח"ל. מקווה שלא שחכתי ש…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by fenix5545,

שלום, אני מעונין להחליף טלפוון לאחר שהLG G3 בעייתי ולא יכול לסמוך עליו ואני עובד הרבה דרך הטלפון (הודעות יומנים לפעמים לכתוב דברים בו ובעיקר ניהול קבצים בגוגל דרייב והעברת קבצים ועוד), לאחר ניסיון מאוד רע שלי ושל חברים עם LG וסאמסונג אני מעונין בטלפון לא מהחברות האלו (מעדיף גם להימנע מHTC) חשוב לי בטלפון שהאיכות שמע מהאוזניות תיהיה גבוהה (מאחר ומשתמתש בטלפון כנגן העיקרי בנסיעות היום יומיות) מצלמה טובה ומעדיף מאאווודדדד שיהיה אפשרות לכרטיס SD לאחר וכל התקלות שהיו מפחד לסמוך על זיכרון פנימי בלבד (במידה ואין SD אז זיכרון גדול) בנתיים הכי ניראה לי זה הוואווי 9P החדש הבעיה שהוא עדין לא הגיע לארץ ואני לא יודע גם מתי הוא יגיע, אשמח להצעות לא מוגבל במחיר (כמו כולם מע…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. היי, הטלפון משום מקום התחיל לקרטע (החומרה מרצדת), ואני צריך להחליף כי הוא זז לאט מאוד. אני לא ממש מבין אז אשמח לדעת מהם הנקודות שאני צריך להתייחס אליהם לפני קניית סמארטפון. נכון לעכשיו ראיתי את הטלפון הזה: (thl t6s) http://www.e-buy.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=thlt6s&Cat2Cat1ID=5074&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he מה לגבי המכשיר ההודי שפורסם בשקלים בודדים זה עוד רלוונטי? התקציב שלי הוא סביב 1500 ש"ח. אבל מעדיף להישאר נמוך. מה ההמלצות למשתמשי טלפון סבירים (אפליקציות אינטרנט מייל ושיחות). ד"א האם שווה להזמין מחו"ל? איך נושא המכס עובד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מחפש משהו שכבר כנראה לא קיים בימינו, טלפון שהוא כשמו - טלפון, בשבילי זה אומר קטן, סוללה שתחזיק לי יותר מהיומיים שהטלפון שלי עכשיו נותן לי, וחשוב לי גם שתהיה מצלמה יותר איכותית מה-5800 שיש לי כרגע. כמובן שאני מעדיף שיהיה בלי מסך מגע. יש דבר כזה עדיין? התקציב הוא 1000 אבל אני מוכן לחרוג (אפילו עד פי 2) אם תשכנעו אותי שזה כדאי...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by CyberBot,

עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by CyberBot,
    • 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by Moon-Mage,

אין לי כל כך מה להוסיף, רק צריך שיהיה GPS ורצוי שתהיה יציאה 3.5מ"מ לאוזניות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום! אני מחפש טלפון סליידר {ככה אני אוהב} מה שאני צריך : מצלמה טובה גם וידאו לפחות 3.2 ומעלה מ"פ עם פלאש! רמקולים חזקים ואיכותיים מסך גדול מומלץ שיהיה דק אני בן 12 וחצי וזה מה שאני צריך בערך לדוגמה אני לא רוצה את 6600S בגלל שאין לו מקשים של הגברה או כפתור למצלמה. תודה לכל העוזרים ומלץ למי שיש לו נסיון

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by sabosal,

הטלפון החלופי נשבר. ואת הנקסוס שלי לא אקח למילואים או לים למשל. חשוב לי שהספיקר יהיה טוב, זמן סוללה, עמידות (לא ברמה של חסין מים, אש וזחל של טנק..) ומחיר (סביב 400 ש"ח, היות וזה טלפון משני בלבד). חשבתי על 3 דגמים: נוקיה X2, ב-450 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.php נוקיה C1-01, ב-330 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_c1_01-3365.php נוקיה 5130 xpressmusic, ב-400 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_5130_xpressmusic-2569.php האחרון קצת מרתיע אותי, כי הוא כבר בן 3. וזה לא שהשניים העליונים יותר טובים, אבל יש אורך חיים למכשירים האלה, גם אם עמדו על המדף. סוללה למשל.. ההתלבטויות שלי כולן על נוקיה כי עד עכשיו יש לי רק זכרונות טובים מהם, לעומת סוני אריקסון, שהיה הטלפון מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני רוצה לקנת טלפון חדש מבוסס אנדרויד, לאחר שבדקתי את האופציות בארה"ב וגיליתי שמרבית הטלפונים לא יתאימו לארץ, החלטתי שסבי יירכוש את הטלפון בברלין. ישנו טלפון אחד שמוצא חן בעיניי samsung galaxy s, המחיר שלו בברלין לאחר החזר tax free הוא 1962 ש"ח, אשמח להמלצות על טלפונים נוספים וחוות דעת על הטלפון הנ"ל בנוגע לאיכות הצילום בhd ולכמות המשחקים הראויים שניתן למצוא לאנדרויד.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by aloneg,

אני מתכוון שלקנות טלפון סלולרי משומש דרך איי-באי, ואחי יביא לי אותו. אני מחפש משהו שהוא לא דור 3 אלה רגיל. ורק נוקיה. איזה דגמים מומלצים ונחשבים לממש טובים ואמינים???

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. אהלן אנשים. עברתי לחברת רמי לוי, ואין לי קליטה בבית עקב הכיסוי הגרוע של חברת פלאפון אני מניח. המכשיר שיש לי הוא SONY ERRICSON C510, לא דגם A. הבנתי שברשת פלאפון יש כיסוי טוב יותר בתדר 850, האם זה נכון? מה שמדאיג אותי, זה שאיך שאני יוצא מהדלת של הבית, יש קליטה 100%, וכשאני בצד השני של הדלת לא ניתן למצוא את הרשת אפילו. אם אני שם את הנייד ליד החלון, יש לי אולי פס אחד של קליטה. איך אני יוצא מהבררה הזה? אגב, גם בסלקום ואורנג' בקושי הייתה לי קליטה, כך שעקב הפרשי המחירים אני לא שוקל אפילו לחזור אליהם. אשמח לחוות דעת בעניין, האם מעבר למכשיר שתומך בתדר 850 יכול לעזור לי, כמו שאשמח להמלצמה על מכשירים, עדיפות ל SMARTPHONE, עד 1000 ש"ח. אפשר גם הצעות מחו"ל אבל עדיף שלא. מה לגבי ה XPE…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.