גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אהלן חפשתי באינטרנט כבר הרבה זמן טאבלט לאבא שלי עד 1000 ש'ח אבל הלכתי לאיבוד אני רוצה שהטאבלט יהיה לפחות מסך 7, GPS ושיהיה אפשר להכניס כרטיס 3G בשבילך לגלוש הטאבלט יהיה בעיקר למשחקים לא משהו כבד ביותר ואינטרנט. ראיתי את הפאלדין מה אתם אומרים עליו? האם יש לו חיבור ל 3G עם כרטיס או שזה חיבור עם מודם ? http://android-sale.com/ainol-novo-7-paladin-7-inch-android-4-0-tablet.html ראיתי גם FREELANDER אבל אני לא יודע אם יש לו חיבור ל GPS ו 3G http://www.pandawill.com/freelander-pd70-dual-core-version-tablet-pc-android-40-97-inch-ips-screen-16gb-ultra-thin-hdmi-camera-p64363.html תמליצו לי על משהו עד 1000 ש'ח בבקשה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש טאבלט עד 2000 ש"ח הגודל מסך לא הכי חשוב לי אבל אני מעדיף גדול (7+) אני מעדיף גם שיהיה לו כמה שיותר זיכרון מה שהכי חשוב לי שזה יהיה זה שיש לו את איכות השמע הטובה ביותר באוזניות אני מעדיף גם ברמקולים WIFI חובה (למרות שאני לא חושב שיש טאבלט בלי ) אני מעדיף עם GPS אבל זה ממש לא חובה וכך גם 3G הם מתקבלים בברכה אבל לא חובה אני מוכן להתפשר באיכות בטנה בשביל תמורה טובה יותר בכסף יש את האפשרות להזמין מחו"ל העדפה לארה"ב תודה רבה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים טאבלט עד 500 שקל שיהיה מהיר (הכוונה שיעבוד חלק מבלי להיתקע או איטיות) עדיף גודל מסך של 10 אינץ' אין בעיה לקנות גם מחו"ל תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד? התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple. יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט נוח שיריץ מערכת של ווינדוס עד מחיר של 3500 שקל. אני צריך שמעבר לויפי תהיה לו אפשרות לאינטרנט 3G. יש חיה כזאת? תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת. השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן. כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת. אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי. ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טאבלט עם סטיילוס כדי לרשום בכתב יד בשיעורי אוניברסיטה. גודל מסך רצוי 10~ אינץ', לא 12 אינץ'. הבנתי שליין ה-Samsung Galaxy Note מתאים לזה, אבל התבלבלתי מההבדלים בינו לבין דגמי ה-Galaxy הרבים האחרים. אני במיוחד לא מצליח להבין למה ה-note נמכר במחיר גבוה מה-tab, על אף של-tab יש אותו מסך, פחות משקל ויותר RAM. מישהו יכול לשרטט את ההבדלים העקרוניים בין note, note pro, tab, tab s, tab 2 וכו'? מה מביניהם הכי מומלץ למטרה הנ"ל? בנוסף, מה מסתתר מאחורי האותיות הקטנות בקישור הבא: http://www.newpc.co.il/items/284662 "לא היה בשימוש לקוחות סופיים (לא עבר אקטיבציה), מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל, והוחזר לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות" --> האם זה ניסוח קורקטי ל-…
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני כבר מחפש ב-aliexpress שעה טאבלטים ואני כבר מיואש- יש כ"כ הרבה חברות, דגמים, מפרטים ומחירים שאני כבר הלכתי לאיבוד. אלה הדרישות. מסך: רצוי 10 אינטש אבל גם 7 בסדר איכות מסך - HD WiFi: שיהיה עם מהירות גבוהה ויאפשר סטרימינג בLAN לסרטים באיכות גבוהה Bluetooth: ראיתי שלהרבה טאבלטים אין- אני רוצה שיהיה סוללה: לא פחות מ-4 שעות בגדול השימוש הוא כפי שבטח הבנתם הוא לגלישה וצפיה בסרטים. יש טאבלט בטווח מחירים שעונה על הדרישות או שאני מגזים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש לצרכי עבודה טאבלט. אשתמש בו לכתוב פרוטוקולים בשטח, בשמש ולצילום תמונות. בנוסף שליחה וקבלה מיילים, צפייה במסמכים, גלישה באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש טאבלט עד 1K השימושים: סדרות, גלישה באינטרנט וקריאה של מאמרים כאלו ואחרים (סטודנט) באוטובוס לא סובל את Apple אז לא להציע מוצרים שלהם.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מסך חייב להיות 10.1 אינטש (ומעלה אם יש) חובה של 32G נפח זיכרון ועדיף יותר (לא קריטי עם פנימי או אם אפשרות הרחבה, עדיף לי שתהיה לו אפשרות להרחיב אף מעבר ל32 בסיס) המכשיר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, עיון במסמכים (מומלץ גם שיוכל לאכול WORD) מעוניין במכשיר מומלץ ואמין *קיבלתי המלצה להזמין מחול PIPO - ראיתי מלא סוגים ורק הסתבכתי יותר אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט שיכיל GPS , בלוטות', ואפשרות לגלישה סלולרית. רוב הטאבלטים הם ללא התכונות הנ"ל. תוכלו להמליץ לי בבקשה על טאבלט שכן מכיל את הדברים האלה? הסתכלתי על asus transformer prime e pad tf201, אך הוא ללא תמיכה ב3G. יש אפשרות להשתמש בו ב NETSTICK ? ובמידה וכן - האם הוא מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא משנה מערכת ההפעלה (אנדרואיד או ווינדוס), חייב מסך 1080P. מישהו מכיר משהו שכזה? רצוי בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון אלחוטי עם יכולת לצלצול ייחודי לפי המתקשר. יש לי בבית אחד כזה שהגדרתי לצלצל אחרת כאשר בת הזוג מתקשרת. יש בטלפון אפילו נורה שניתן להגדיר את הצבע שלה לפי קבוצות מתקשרים. אז היום אני מיד רואה ושומע אם צריך לרוץ ולענות או שאפשר לסנן. הטלפון הזה נדרש להחלפה אבל אני לא מוצא טלפון עם אפשרויות דומות. אז, אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה. אני מוכן לקנות מחו"ל אם ידרש. (המכשיר הקיים הישן: panasonic kx-tga541s) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מחפש טלפון אם מצלמה שמצלמת טוב מאוד (למתרת צילום מחברות ואת הלוח בכיתה) ורמקול חזק mp3/4 צילום ווידיו וכול השטויות האלה במחיר זול (סליחה אל שגיאות הכתיב)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך טלפון שישמש אותי בעיקר לעבודה. כלומר קבלה ושליחה נוחה של מיילים,אינטרנט ודברים כאלה. אין לי הגבלת תקציב אבל זה חייב להיות דרך סלקום. מה מומלץ? איך הHTC החדש? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא משנה לי איזה חברה (פלאפון, אורנג', או סלקום) או מחיר, העיקר שיהיה פלאפון טוב, קטן יחסית, ועמיד. בנוסף אני רוצה שהוא יהיה בלוק. לא נפתח עם פומית או משהו בסגנון... איזה אתם ממליצים? הבנתי שיש את ה SE K800i , Nokia N73 שהם המומלצים. יש עוד איזה שהו פלאפון ברמה שלהם? או שכדאי לחכות לאיזה דגם שאמור להגיע לארץ בקרוב? ד"א, מה אתם אומרים על מכשירים דקים כגון Samsung X820? יש עוד כמוהו בארץ?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-